Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes vagyok és az orvos (5 db)

38 hetes vagyok van fogadot orvosom korházba utalt mert a lepény mellsö fali mélyen tapadt eléri a mészájat és kezd meszesedni. Csak az én orvosom dönt hogy mi lesz vagy több orvos is?

Legjobb válasz: gondolom arra gondolsz császár lesze vagy mikor kell szülni. Az orvosoknál egységes a protokoll, mivelminden orvos jogilag egyformán cselekvõképes egyedül is eldöntheti. Ha nagyon meszesedik a méhlepény beindíthatja a szülést, mert a baba károsodhat (oxigénhiány) aztán ha ezenkívül úgy látja nem tudsz rendes uton szülni, mert a méhlepény gátolná a baba születését, akkor dönthet császár mellett. Ha erre gondoltál, de nincs szükség más orvosra , mert elméletileg mind ugyanazt tenné, maximum a napokban lenne eltérés, hogy valamelyik doki várna még egy napot..

gondolom arra gondolsz császár lesze vagy mikor kell szülni. Az orvosoknál egységes a protokoll, mivelminden orvos jogilag egyformán cselekvõképes egyedül is eldöntheti. Ha nagyon meszesedik a méhlepény beindíthatja a szülést, mert a baba károsodhat (oxigénhiány) aztán ha ezenkívül úgy látja nem tudsz rendes uton szülni, mert a méhlepény gátolná a baba születését, akkor dönthet császár mellett. Ha erre gondoltál, de nincs szükség más orvosra , mert elméletileg mind ugyanazt tenné, maximum a napokban lenne eltérés, hogy valamelyik doki várna még egy napot..

38 hetes terhes vagyok és az orvos semicillint irt fel megelőzés képp. Azt mondta, hogy ezt minden kismamának be kell szedni. Igaz ez?

Akkor is kell szedni ha biztos tudom, hogy császárral szülök.Ráadásul az 500 mg -osat írta ami az er?sebb és 40 db-os at.Ez nem sok egy kicsit? Nem arról van szó,hogy a terhesség alatt ne szedjünk gyógyszert. Most már végképp nem értem

Legjobb válasz: Én még erröl nem hallottam.Nekem nem kellett semmit sem beszednem.de kíváncsi leszek a többirk ve´leménye´re.

Én még erröl nem hallottam.Nekem nem kellett semmit sem beszednem.de kíváncsi leszek a többirk ve´leménye´re.
Szia, 3 babátmár szültem, a 4.et várom, életemben még ilyet nem hallottam, soha nem szedettek velem indokolatlanul semmit, pláne preventíve...
Nem azért kapod, mert Streptococcus tenyészett ki a hüvelyváladékodból????Annál szoktak adni!Vagy valami hüvelytenyésztésed vagy vizelet nem volt?mert ha nem, akkor vaktában elég fura!
Minek a megelõzésére írta fel? Én se hallottam még róla. 37 hetes k.mami
SZia! Két gyereket szültem most vagyok várandós a harmadik babóval, de még én sem hallottam ilyenrõl? De még a környezteemben sem szedettek senkivel soha indokolatlanul semmit. Mit akar megelõzni? Volt esetleg valami vizsgálatod mostanában?
Szia! Ilyenrõl még én sem hallottam, és velem sem szedettek, és nem is szedetnek feleslegesen semmilyen tabit, pedig a harmadik babómmal vagyok a 37-ik hétben. De mindenesetre az érdekes, hogy azt tudod elõre, hogy császárral szülsz, azt meg nem, hogy minek írnak fel valamit? Ezt miért nem kérdezted meg a dokidtól? Én is csak arra tudok gondolni, hogy kitenyészett valami a kenetedbõl. Minden jót, üdv. Én a császárt a helyedben meg akarnám úszni, ha nem feltétlen indokolt.Sokkal rosszabb mint a normál szülés, nekem volt mindkettõ.
A kérdező hozzászólása: A császárt sajnos nem tudom megúszni az elõzõ mütéteim miatt.A gyógyszer felírása elõtt pedig nem volt semmilyen kenetvétel minden eredményem rendben volt, semmi tünetem nincs.Azt mondják, hogy minden anyukának felírják, hogy szüléskor ne legyen semmi fertõzés veszély.Teljesen mindegy, hogy szül.Amúgy én is hülyeségnek tartom ezért kérdezlek benneteket.Köszi válaszotakat
Én 9 hete szültem, de velem a doki semmilyen gyógyszert nem szedetett. Elég sok kismamát ismerek, mert olyan helyen lakunk, ahol sok a fiatal, de tõlük sem hallottam soha ilyet.
Én már szedtem de nekem azért kellett mert a fehérvérsejtszám nagyon magas volt(20 és 24 között)már nem kell szednem kb 1 honapja.most vagyok a 36 hétben.ja és nem szedtem csak 2 szemet, (de ezt nem mondtam a dokinak).meg nekem is mondott olyat hogy megelõzés céljábol, h elkerüljük a fertõzést.


pár nap.
Nem sok...itt baba lesz hamarosan.
4-5nap, ez a tippem!
gratula!nem sokára újabb anya születik!már tényleg nincs sok hátra, pár nap és megpillanthatod a kismanód
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a válaszokat.

Hogy zajlik a magzatvíz vizsgálat és mikor csinálnak olyat túlhordás esetén? Hol csinálják ha nincs fogadott orvos a kórházba ahol szülni fogok vagy az sztk-ba a nődoki? 38+1 hetes km

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, egyáltalán nem fáj. Olyan mint 1 sima vizsgálat. 1 csövet dugnak fel és azon keresztül nézik meg a vizet. Nekem négyszer vettek mintát. Azt mondják a harmadik után beindul általában a szülés. Hát nekem a negyedik után sem indult be. Én Fehérváron szültem és ott a rendelõben végezte el a nõdoki. Nekem sem volt fogadott orvosom. Könnyû szülést neked!

Szia! Ne aggódj, egyáltalán nem fáj. Olyan mint 1 sima vizsgálat. 1 csövet dugnak fel és azon keresztül nézik meg a vizet. Nekem négyszer vettek mintát. Azt mondják a harmadik után beindul általában a szülés. Hát nekem a negyedik után sem indult be. Én Fehérváron szültem és ott a rendelõben végezte el a nõdoki. Nekem sem volt fogadott orvosom. Könnyû szülést neked!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!