Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes vagyok és az (51 db)

38 hetes vagyok, és az baj ha babám szinte egész nap mozog? Talán még többet van ébren mint eddig? Nem fordítva kellene h legyen? Most illeszkedett be pár napja, mennyi időm lehet még?

Legjobb válasz: Én is ugyanezt tapasztalom bár én még 34 hetes vagyok de egyre többet mozog napközben,mint eddig.Szerintem nem baj,a lényeg,hogy mozog és ez enge nagyon megnyugtat.Könnyû szûlést

Én is ugyanezt tapasztalom bár én még 34 hetes vagyok de egyre többet mozog napközben, mint eddig.Szerintem nem baj, a lényeg, hogy mozog és ez enge nagyon megnyugtat.Könnyû szûlést
Szia!Én is 38 hetes vagyok, nállam is pont igy van.A szülésznõ ctg-n azt mondta még jól érzi bent magát a baba.Nekem 2hete mondta az orvosom, hogy teljesen lent van, bármikor kibujhat, hát a méhszájam még mindig zárt már én is várom mikor akar kibujni.Kitartás, könnyû szülést!

38 hetes vagyok és elég kemény a hasam olyan mintha egy nagy kő lenne benne nagyon nehéz mitől lehet ez már jelentheti azt hogy nemsokára szülök?

A nyákdúgóm még nem ment el komoly fájásaim sincsenek.

Legjobb válasz: nekem is ugyanez a gondom..de fájások nincsenek... kiváncsi lennék mi ez,lehet az idõjárás? baba alig mozog szintén 38 hetes kismama

nekem is ugyanez a gondom..de fájások nincsenek... kiváncsi lennék mi ez, lehet az idõjárás? baba alig mozog szintén 38 hetes kismama
sziasztok én is 38hetes vagyok, és olyan keményedéseim vannak, hogy szinte nyomnom kell.úgy érzem jön ki lefele minden. görcs meg alig és nagyon gyengén. de az én babám meg se áll. boldog babavárást, és könnyû, gyors szülést :D

Akik fiút vártak azok hanyadik hétre szültek? Csak azért kérdezem mert már 38 hetes vagyok és még semmi.

ja és még azt sem tudom hogy mekkora a babám súlya:(

Legjobb válasz: Az elsõt és a másodikat is 38 héten

Az elsõt és a másodikat is 38 héten
Kisfiamat betöltött 42. héten vették ki császárral, mert még akkor sem akart megszületni.
Szia.Elsõ baba, 39+3napra 21óra várakozás után született meg a kisfiam:D Ma lett 10hónapos, és egy tünemény:)
ké fiam van.Az elsõ 40+5 hétre, a 2. 37+3 hétre született.
40.2, 5napra addig beszéltem hozzá, míg úgy gondolta inkább kijön :-)
40+6 napra indították. :)
41+2 napra indították.
Szia!Kiírt napon született a fiam.
szia!az elsõ fiamat 39+5 hétre szültem.most is kisfiút várok ma vagyok 39 hetes és a jósló fájásokon kivül semmi tünetem.
Én a kiírt napon szültem a fiamat.
A barátnõm fiút várt és 39 hetesen szült. Szerintem nem függ össze hogy fiú vagy lány azzal hogy ki mikor szül. Kitartás és könnyû szülést kívánok!
39+4 hétre.
41. héten indították
40+1 vagyok ma, de még semmi jel. Jósló sem nagyon van, csak reggelente görcsölgetek.
40+6 napon megindították
Tulhordtam ket hettel a kisfiamat ...., es most nagyon nagyon bizom abban a mondasban, hogy a lanyok hamarabb szoktak jönni. :) 37 hetesek vagyunk. :)
A barátnõm 40+2 napon szülte meg a kisfiát. Amúgy nincs összefüggés a gyerek nem, és aközött, hogy mikor születik meg.
Én 38+6 hetesen szültem a kisfiamat. Reggel 6-ra bementem a kórházba, mert jóslóim voltak, burokrepesztés után 15.15-kor meglett a pici.
Két fiam van. Az elsõt 38.héten a másodikat a 39.héten.
40+5 nap
Mindkét kisfiam 38-ik hétre született.
A kérdező hozzászólása: Na hát nekem a derekam fáj szinte lüktet, a pocim is keményedik egy kicsit, és hát más tünet nincsen:)
Szia!39+6 napon született meg a fiam.


38 hetes vagyok, és van egy szemölcs a kezemen, nagyon rossz helyen, mostanában mindíg megsértem. Vettem tapaszt, az van a papírján, hogy terhesség és szoptatás alatt nem ajánlják. Lehet valami baj belőle? (babának)

Legjobb válasz: Szia! Ha benne van a tájékoztatóban, hogy a terhesség alatt nem szabad használni akkor inkább ne tedd. Nem biztos, hogy bajt okoz, de jobb félni, mint megijedni. Esetleg próbáld ki az Egaver ecsetelõt, az is szemölcsre van. Nem gyógyszer, hanem gyógyhatású készítmény. Elolvastam a tájékoztatóját, és azt írja, hogy "Terhesség és szoptatás ideje alatt történõ alkalmazásra vonatkozó ellenjavallat nem ismert. " Remélem tudtam segíteni! egy 32 hetes kismami

Szia! Ha benne van a tájékoztatóban, hogy a terhesség alatt nem szabad használni akkor inkább ne tedd. Nem biztos, hogy bajt okoz, de jobb félni, mint megijedni. Esetleg próbáld ki az Egaver ecsetelõt, az is szemölcsre van. Nem gyógyszer, hanem gyógyhatású készítmény. Elolvastam a tájékoztatóját, és azt írja, hogy "Terhesség és szoptatás ideje alatt történõ alkalmazásra vonatkozó ellenjavallat nem ismert. " Remélem tudtam segíteni! egy 32 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, akkor utána nézek ennek:) Jó babavárást!
szerintem menj el SZTK-ba és kérd meg hogy fagyasszák le..(nekemis csinálták hatásos) vagy vannak rá kenõcsök a patikában :)

Mennyivel szülés előtt torzult el az arcotok (már akinek)? 38 hetes vagyok és valahogy kisebbek a szemeim, és kerekebb lett az arcom.

Ma egész nap rendszertelenül fáj a hasam, hol keményedik, a derekam tegnap óta hol jobban hol kevésbé fáj. Eddig nem nagyon volt jóslóm, néha 1-1 nap egyszer-egyszer, de ma reggel óta! Fura a közérzetem, nem találom a helyem, izgatott vagyok. Bár egyfolytában ehetnékem van, és egy kis ideje émelygek is.

Legjobb válasz: Nekem a 37. héten folyt el a magzatvizem, szintén faros babával, császároztak. Egy pár nappal elõtte nézegettem a tükörben, hogy "mekkora fejem lett". :o) Senki más nem vette észre, vagy legalábbis nem mondták. De én láttam, hogy olyan más vagyok. :o)

Sziasztok! Nekem egész nyáron pufi volt az arcom, megnõtt az orrom, azon lepõdök meg, ha 1-1 reggel viszonylag normális fej néz rám vissza a tükörbõl. Félidõ óta úgy nézek ki mintha szülni készülnék. 41. héten vagyok, nyákdugó nincs, mintha ma érezgettem volna a pocakomat, de semmi konkrét, pedig már tûkön ülök:)
Nekem a 37. héten folyt el a magzatvizem, szintén faros babával, császároztak. Egy pár nappal elõtte nézegettem a tükörben, hogy "mekkora fejem lett". :o) Senki más nem vette észre, vagy legalábbis nem mondták. De én láttam, hogy olyan más vagyok. :o)
Nem "hozta ki" a front.:) Holnap bábakoktélt ad a szülésznõm, ha az sem, hétfõn kórház. 41hetes km
Nekem már a 36. héten változott az arcom és mégis a 40. héten szültem, sõt 2 nappal túl is hordtam.
Elsõ babánál nekem is eltorzult az arcom szülés elõtt 1-2 nappal. Most is figyelem a jeleket, minden reggel az az elsõ, hogy megnézem magam a tükörbe, de idáig semmi:) 38 hetes
szia nekem is eltorzult az arcom a szám a legjobban olyan mintha feltöltettem volna de az egyik felét jobban mint a másikat.Az ujjaim is dagadnak de nem vizesedem hála istennek.már lassan 1 hete nem találom a helyem, hol ehetnékem van hol hányingerem hol feküdnék hol mehetnékem van kedvtelen aztán sirok majd ujra minden rendben van.szal elég nyügös vagyok 37hetes vagyok remélem hamarosan a kezemben tarthatom a babám.könnyü szülést kívánok
A kérdező hozzászólása: Nem akarom elkerülni a császárt, csak jó lenne ha magától indulna be a szülés és úgy lenne császár mint hogy be kelljen feküdni és másnap legyen meg a mûtét. Jobban örülnék ha a babám már úgy gondolná hogy jönne, mint sem ki kelljen "rángatni". Köszönöm a választ! :)
Szia! Nekem 36 hetesen torzult el az arcom. Védõnõ is észrevette, és azt mondta, hogy nincs már sok hátra. 42 hetesen császárral született a kisfiam. Miért akarod faros babával elkerülni a császárt?
A kérdező hozzászólása: Nem, itt vagyok még csak teszek veszek... :) Lassan elmegyek aludni...aztán hátha... 41 hetes kismami, hátha a front kihozza! :)
Nekem elõtte való nap lett az arcom olyan "dagadt". Lehet, hogy már meg is szültél azóta?
A kérdező hozzászólása: Nyákdugóval nem találkoztam még. Nem tudom számít-e de a lepény III. fokban érett.
A kérdező hozzászólása: Köszi a további válaszokat. Akkor tényleg kíváncsi leszek. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat. Én is olyan furának látom magam. Talán beindul a hétvégén...
Elsõ válaszoló vagyok. Meg van már a picurka? :o)
szia! Hogy vagy most?
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi jól vagyok, már igaz szinte egész éjjel görcsöltem:(
szia! Szerintem egy-két napon belül meg lesz a baba..lehet már ma este??:-)) a hideg font kihozza...

Az igaz, hogy ha a baba feje beékelődik, vagy beáll akkor nem sok van visza a szülésig? Mi a tapasztalat? 38 hetes vagyok és tegnap mondta a dokim, hogya feje már a helyén van, de nem mondott rá semmit én meg elfelejtettem megkérdezni.

Egy hete minden nap vannak jósló fájásaim.Lehet, hogy butaságot írok, de a székletem is azóta teljesen megváltozott. Különös színe és gyengébb állaga van, napi legalább kétszer megyek wc-re. Van köze hozzá? Lehet butaságot írok, kérdezek.

Legjobb válasz: Egy hónapja már 2111 a méhszájam.

A kérdező hozzászólása: Egy hónapja már 2111 a méhszájam.
Készülõdik a tested meg a babád , már nincs sok idõ hátra . Pihenyj amennyit csak jól esik , szép szülést neked !
Vanaolyan baba aki már jóval korábban "be megy" a helyére
nekem 33 heesen ékelõdött be, és a 38. héten szültem
Én 32 hetes voltam, amikor a lánykám buksija már beékelõdött, a 39.héten született meg. Mindenesetre nálad már elõjelek vannak! :)
Én az elsõvel 30 hetes voltam, amikor beékelõdött a kobakja. Eleve koraszüléssel riogattak a nyitott méhszájam miatt, így amikor már be is ékelõdött a baba feje, még jobban rámijesztettek. Túlhordás után ki kellett robbantani a gyereket:D Nyugi, semmi köze a beékelõdésnek és a nyitott méhszáhnak ahhoz, hogy mikor szülsz:)
A babák többsége a 30.hét táján/után ékelõdik be. A székletnek nincs köze a 38.héthez, avagy a jóslókhozmvagy a baba beékelõdéséhez:) Az is igaz, hogy van, akinek a szülés megindulása után hasmenése van. Nálad ez most nem áll fenn, mert nem vajúdsz:) Boldog babavárást!!! :) ))

38 hetes vagyok és reggel ahogy felkeltem folyás szerűt éreztem, de amikor megnéztem rózsaszínes szine volt és volt benne egy kissebb véres darabka..Mi lehetett az?

azóta viszont nem jött semmi ilyen.Lehetett ez az hogy elment a nyákdugó?

Legjobb válasz: Sztem az volt.A szülés elõtt akár hetekkel-napokkal is elmehet.

Sztem az volt.A szülés elõtt akár hetekkel-napokkal is elmehet.
Nyákdugó, vagy legalábbis egy része. Elég bizonytalan szülés elõjel, lehet hogy pár óra múlva megindul a szülés, de lehet még akár 10 nap múlva is. Most én is ezt figyelgetem, szerda óta várom, hogy menjünk már szülni... Üdv, 39+2 hetes.
Én a nyákdugó eltávozása után 1 órával már a tolófájásokkal voltam elfoglalva.(Igaz elõtte már néhány órája vajúdtam.) Barátnõm napokig egyben volt a nyák eltávozása után. Viszont egy nagyon jó elõjel, h nemsokára kibújik a pocaklakó.
Szerintem a nyákdugó egy része, én egy napot bírtam ki, hogy elment, utána megszültem. Kitartást és könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat.

38 hetes vagyok, és tegnap voltam dokinál aki azt mondta, hogy a külső méhszájam 1 ujjnyira nyitva van. Beindulhat?

az nst fájásokat mutatott ki,(amik tényleg vannak!!!) igy a doki be akart fektetni a korházba, de a korházba viszont nem vettek fel, (Uzsoki) mondván még simán kibirok igy 2 hetet. A doki szerint viszont bármikor lehet bel?le szülés! (2. babám lesz) Most akkor mi van? kihuzhatok még 2 hetet? pedig már nagyon szeretnék szülni menni!(és vannak rendszertelen fájásaim is) Köszi a válaszokat el?re is!!!!

Legjobb válasz: Szia be is indulhat meg nem is. Mind két dokinak igaza lehet, én az elsõnél 1 hetet görcsöltem, mire kórházba kerültem, a 2.-al pedig rögtön mentem szülni. Minden terhesség más. Figyeld magad, mert te azért már nem vagy tapasztalatlan anyuka, tuddni fogod ha menni kell.

Szia be is indulhat meg nem is. Mind két dokinak igaza lehet, én az elsõnél 1 hetet görcsöltem, mire kórházba kerültem, a 2.-al pedig rögtön mentem szülni. Minden terhesség más. Figyeld magad, mert te azért már nem vagy tapasztalatlan anyuka, tuddni fogod ha menni kell.
Nekem az elsõ babámnál a 36. héttõl volt c2111 és sok tünetem is volt, végül a 41. hétre szültem. Szóval a kórházban végülis nem mondtak hülyeséget, bár ha messze laksz, akkor tényleg jobb lett volna ha legalább 1-2 napra megfigyelésre bent tartanak.
ezt nem értem.a dokid beakar fektetni a kórház meg nem akar felvenni!?ez csúcs!talán ott laksz a közelben?-mert akkor nincs gáz és szorítok hogy ne is legyen.figyelgesd magad és indulj ha úgy érzed hogy itt az idõ.
Szia. Én is így voltam, a 38. héttõl C2111 volt a méhszájam, fájások is voltak állandóan, de a kisfiam várt az utolsó pillanatig, a kiírt napon született meg.
Szia.Én is a 2.babámat szültem, május elsején már másfél ujjnyira nyitva voltam, a baba május közepén született, a kiírt idõ elõtt két és fél héttel.Mikor bementem már két és fél ujjnyi voltam.Tehát elvileg 50-50% az esélyed.

Fogadott dokinak mennyi pénzt szokás adni ha nincs tarifája? Székesehérváron fogok szülni, 38 hetes vagyok és sokat filózom rajta mert hamarosan itt az idő. Hogyan készüljek fel?

Legjobb válasz: Szia állitolag azt hallottam hogy az alkalmankénti összegnek a tizszeresét adják ilyenkor de ez szerintem attól is függ mennyiért jártál eddig. Nállunk sincs tarifa és én is kérdezösködtem mennyit fognak adni igy a dokinak átlag olyan 30000ft mondtak remélem segitettem:)

Szia állitolag azt hallottam hogy az alkalmankénti összegnek a tizszeresét adják ilyenkor de ez szerintem attól is függ mennyiért jártál eddig. Nállunk sincs tarifa és én is kérdezösködtem mennyit fognak adni igy a dokinak átlag olyan 30000ft mondtak remélem segitettem:)
szia szintén szfvár:D ki a ddokid?én havi 7000ft-ért jérok, és ennek a 8x-osát "kéri" a doki szülés után. 30hetes kismama, boldog babavárást, és boldog babázást!
Én mindenkitõl azt hallom, hogy olyan 60-70 ezer minimum :-(
AMENNYIT TE GONDOLSZ ÉS AMENNYIRE KI TUOD A PÉNZTÁRCÁDAT NYITNI.SOK MINDENTÕL FÜGG DE A MIN 30.000.
Nekem januárban született meg a kisfiam szintén Székesfehérváron!Megvoltam elégedve az orvosommal és 70000ft-ot adtam neki de csak mielött kiengedett a kórházból minket!nem szülés után közvetlenül!nagyon rendes volt minden nap meglátogatott az osztályon!igaz 3napot töltöttünk bent!Szép szülést Neked!
A kérdező hozzászólása: Nagyon aranyosak vagytok, köszönöm szépen a válaszokat így van mihez viszonyítanom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!