Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes vagyok és (189 db)

38 hetes vagyok és a hasam alul iszonyatosan húzódik, szinte csak akkor nem érzem, ha fekszem. Nálatok is így van?

Legjobb válasz: Nekem a másodikkal 35 hetes-tõl már sehogy sem volt jó. (38-on szültem is) Szerintem ha fekve kényelmes, akkor feküdj, amennyi belefér. Ilyenkor már tényleg sehogy sem jó. Lehet, hogy hamarosan babóca lesz. Valószínûleg most szállt le a baba, és az normális, hogy mindent szétfeszít odalent... Szép szülést, jó babázást kívánok!

Nekem a másodikkal 35 hetes-tõl már sehogy sem volt jó. (38-on szültem is) Szerintem ha fekve kényelmes, akkor feküdj, amennyi belefér. Ilyenkor már tényleg sehogy sem jó. Lehet, hogy hamarosan babóca lesz. Valószínûleg most szállt le a baba, és az normális, hogy mindent szétfeszít odalent... Szép szülést, jó babázást kívánok!
Majd szét szakadok, úgyy feszül a pocakom, de a baba még nem szállt le, hosszú a méhnyak, el se éri a doki a végét.
A kérdező hozzászólása: Igen, most szállt le a hasam! köszönöm :)
Nekem fekve még jobban.:) De ez a legédesebb kín. Türelmet neked!
A kérdező hozzászólása: Azért aggódom csak, mert a dokim szabin van!

38 hetes vagyok és elég kemény a hasam olyan mintha egy nagy kő lenne benne nagyon nehéz mitől lehet ez már jelentheti azt hogy nemsokára szülök?

A nyákdúgóm még nem ment el komoly fájásaim sincsenek.

Legjobb válasz: nekem is ugyanez a gondom..de fájások nincsenek... kiváncsi lennék mi ez,lehet az idõjárás? baba alig mozog szintén 38 hetes kismama

nekem is ugyanez a gondom..de fájások nincsenek... kiváncsi lennék mi ez, lehet az idõjárás? baba alig mozog szintén 38 hetes kismama
sziasztok én is 38hetes vagyok, és olyan keményedéseim vannak, hogy szinte nyomnom kell.úgy érzem jön ki lefele minden. görcs meg alig és nagyon gyengén. de az én babám meg se áll. boldog babavárást, és könnyû, gyors szülést :D

38 hetes vagyok és 2 napja lentebb ereszkedett a hasam és fáj a szeméremcsontom meg a keresztcsontom. Mennyi időm lehet még a szülésig?

Legjobb válasz: Ugyanez van velem is:) Erre én is kíváncsi lennék. Nekem már a méhszájam 1000. Szintén 38 hetes kismama

Ugyanez van velem is:) Erre én is kíváncsi lennék. Nekem már a méhszájam 1000. Szintén 38 hetes kismama
Szia.Ugyan ilyen érzéseim vannak, csak én már a 41.hétet taposom. Még van idöd.Vannak már fájásaid??Nekem van néha, de de semmi sem történik.Jól érzi maga´t a babám odabennt.
Hát láníok, ti mindannyian lassan találkoztok a gyermekeitekkel.Hogy mennyi van?Nehéz megsaccolni.Van olyan, akinek elmegy a nyák, és még utána két-három nap.Van akinek elmegy a nyák, és utána 2-3 óra. A szeméremcsontod azért fáj, mert a pici készülõdik kibújni, és most éppen átalakításr végez belûrõl, hogy kiférjen a buksija.Amúgy még akár hetek is lehetnek, de lehe hogy csak napok kérdése.Mindenesetre, ha hosszab idõre elmentek otthonról, akkor jobb ha a kórházi csomag bent van a kocsicsomagtartóban:)


38 hetes vagyok és a babám ctg-je egy kis intervallumban nem elég nagy intenzitású, a doki behívott holnaputánra egy újabb ismétlésre. A magzatvíz is kevesebb. Ez mit jelenthet? Aggódjak? Vagy csak a front?

Legjobb válasz: Ne aggódj..ha behívott, meg fog nézni, és ha úgy látja nem tuti minden bentmaradsz szülni..nagyjából erre számíthatsz, de gond a 38. héten már nem hinném, hogy lesz, akkor inkább megszületik!

Ne aggódj..ha behívott, meg fog nézni, és ha úgy látja nem tuti minden bentmaradsz szülni..nagyjából erre számíthatsz, de gond a 38. héten már nem hinném, hogy lesz, akkor inkább megszületik!

Akik fiút vártak azok hanyadik hétre szültek? Csak azért kérdezem mert már 38 hetes vagyok és még semmi.

ja és még azt sem tudom hogy mekkora a babám súlya:(

Legjobb válasz: Az elsõt és a másodikat is 38 héten

Az elsõt és a másodikat is 38 héten
Kisfiamat betöltött 42. héten vették ki császárral, mert még akkor sem akart megszületni.
Szia.Elsõ baba, 39+3napra 21óra várakozás után született meg a kisfiam:D Ma lett 10hónapos, és egy tünemény:)
ké fiam van.Az elsõ 40+5 hétre, a 2. 37+3 hétre született.
40.2, 5napra addig beszéltem hozzá, míg úgy gondolta inkább kijön :-)
40+6 napra indították. :)
41+2 napra indították.
Szia!Kiírt napon született a fiam.
szia!az elsõ fiamat 39+5 hétre szültem.most is kisfiút várok ma vagyok 39 hetes és a jósló fájásokon kivül semmi tünetem.
Én a kiírt napon szültem a fiamat.
A barátnõm fiút várt és 39 hetesen szült. Szerintem nem függ össze hogy fiú vagy lány azzal hogy ki mikor szül. Kitartás és könnyû szülést kívánok!
39+4 hétre.
41. héten indították
40+1 vagyok ma, de még semmi jel. Jósló sem nagyon van, csak reggelente görcsölgetek.
40+6 napon megindították
Tulhordtam ket hettel a kisfiamat ...., es most nagyon nagyon bizom abban a mondasban, hogy a lanyok hamarabb szoktak jönni. :) 37 hetesek vagyunk. :)
A barátnõm 40+2 napon szülte meg a kisfiát. Amúgy nincs összefüggés a gyerek nem, és aközött, hogy mikor születik meg.
Én 38+6 hetesen szültem a kisfiamat. Reggel 6-ra bementem a kórházba, mert jóslóim voltak, burokrepesztés után 15.15-kor meglett a pici.
Két fiam van. Az elsõt 38.héten a másodikat a 39.héten.
40+5 nap
Mindkét kisfiam 38-ik hétre született.
A kérdező hozzászólása: Na hát nekem a derekam fáj szinte lüktet, a pocim is keményedik egy kicsit, és hát más tünet nincsen:)
Szia!39+6 napon született meg a fiam.

Más is türelmetlen már a vége felé? 38 hetes vagyok és teljesen depressziós, annyira várom már hogy megszülessen a baba.

Legjobb válasz: Szia. Ne is mondd, én még csak 34 hetes vagyok, de már írtó türelmetlen, pedig nekem még elvileg sok van hátra, ráadásul kinyíltam, ezért csak fekvés, gondolhatod, kész vagyok!!Már mindenem fáj a fekvéstõl, unomm, és a 36. hétig még így kell lennem!! Nekem már nem sok van hátra, bármelyik percben jöhet a baba. Szép szülést.

Szia. Ne is mondd, én még csak 34 hetes vagyok, de már írtó türelmetlen, pedig nekem még elvileg sok van hátra, ráadásul kinyíltam, ezért csak fekvés, gondolhatod, kész vagyok!!Már mindenem fáj a fekvéstõl, unomm, és a 36. hétig még így kell lennem!! Nekem már nem sok van hátra, bármelyik percben jöhet a baba. Szép szülést.
Szia! Én 40 hetes is elmultam, gondolhatod... :S Ráadásul semmi jele hogy szülni mennék. :( Tiszta idegroncs vagyok már! =)
Szia! Én még csak 27 hetes vagyok, nagyon sok van még hátra, tegnaphoz pont 3 hónap!De annyira szeretnék már ott tartani ahol ti!!! Nagyon nagyon várom, már mindennel kész vagyok, unalmamban megcsináltam, mert dolgoznom nem lehetett.Most meg nem telik az idõ! Könnyû szülést Nektek!!! :) )
Én 37. hét végén járok, de már minden reggel úgy kelek fel, hogy talán majd ma megszületik. De még semmi. Tudom, hogy van még pár hét, de bízom benne, hogy nem akar addig benn maradni (ez kicsit önzõ dolog nem? Mert neki minden nap sokat jelent amit benn tölt) De megöl az aggodalom. Figyelem, hogy mennyit mozog, milyen erõsen rúg. És a diétát is unom már. Nyugottabb lennék sokkal, ha már itt lenne velünk és látnám, hogy minden rendben van vele. Remélem ezzel nem csak én vagyok így egyedül :-) Mindenkinek jó babavárást a hátralévõ napokra, hetekre. Könnyû szülést, és egészséges, szép babát!!!

38 hetes vagyok, és MagneB6-ot szedtem keményedésre. Valahol olvastam, hogy a 36. hét után már nem ajánlják. Ez lelassíthatja a szülést?

A dokim nem mondta, hogy nem szedhetem...bár azt sem kérdezte, hogy szedem-e még.

Legjobb válasz: Nemcsak a szülést lassítja le hanem a jóslófájásokat sem fogod érezni, amit pedig kellene. Igaz az sincs mindenkinek. Én most vagyok 37+3 hetes és már 2 hete nem szedem. A védõnõ leállított róla. Hacsak nincs egészségügyi oka akkor szerintem ne szedd.

Nemcsak a szülést lassítja le hanem a jóslófájásokat sem fogod érezni, amit pedig kellene. Igaz az sincs mindenkinek. Én most vagyok 37+3 hetes és már 2 hete nem szedem. A védõnõ leállított róla. Hacsak nincs egészségügyi oka akkor szerintem ne szedd.
Ezt már jó sokan feltették: Amit én olvasta itt, abból azt vontam le, hogy ez erõsen orvosfüggõ. Nekem azt mondta a nõdokim, hogy ne szedjem a 36. héttõl, mert nem fogom érezni a fájásokat. Az meg külön jó, ha keményedek, mert attól meg nyílik a méhszáj. Magnézium helyett ajánlotta a homeos bogyókat a 37. héttõl.
Szia Nekem éppen a napokban mondta a védõnõm, hogy a 36. hét után már hagyjam abba a szedését, mert ha jönni akar, akkor már jöhet! 32 heteske
A kérdező hozzászólása: Már napok óta vannak jósló fájásaim (éjjel óránként-kétóránként) nappal általában nagyon keményedek, de semmi több! Lehet, hogy már beindult volna a szülés rendesen, ha nem szedem? Köszi a válaszokat.

38 hetes vagyok, és már amióta érzem a mozgását (20. hét kb.) folyamatosan mozog. Szinte csak éjjel nem érzem (jó alvó vagyok, vagy ő is alszik). Egyébként egésznap meg nem áll. Hiperaktív lesz a babám? Ez nem jelent semmi rosszat, ugye?

Legjobb válasz: Szerintem ne aggódj!!!Az én kisfiam is folyamatosan mocorgott megsem állt.Most is olyan de minden rendben van vele.Néha úgy ficánkol alig bírom tisztábarakni. 10 hetes már

Szerintem ne aggódj!!!Az én kisfiam is folyamatosan mocorgott megsem állt.Most is olyan de minden rendben van vele.Néha úgy ficánkol alig bírom tisztábarakni. 10 hetes már

38 hetes vagyok, és az baj ha babám szinte egész nap mozog? Talán még többet van ébren mint eddig? Nem fordítva kellene h legyen? Most illeszkedett be pár napja, mennyi időm lehet még?

Legjobb válasz: Én is ugyanezt tapasztalom bár én még 34 hetes vagyok de egyre többet mozog napközben,mint eddig.Szerintem nem baj,a lényeg,hogy mozog és ez enge nagyon megnyugtat.Könnyû szûlést

Én is ugyanezt tapasztalom bár én még 34 hetes vagyok de egyre többet mozog napközben, mint eddig.Szerintem nem baj, a lényeg, hogy mozog és ez enge nagyon megnyugtat.Könnyû szûlést
Szia!Én is 38 hetes vagyok, nállam is pont igy van.A szülésznõ ctg-n azt mondta még jól érzi bent magát a baba.Nekem 2hete mondta az orvosom, hogy teljesen lent van, bármikor kibujhat, hát a méhszájam még mindig zárt már én is várom mikor akar kibujni.Kitartás, könnyû szülést!

38 hetes vagyok és fájnak a csontjaim! A medence csontom a fenék csontom! Ez természetes? A medence csontom tágulhat vagy a baba nyomja ki oda a kezét?

Legjobb válasz: Ez normális,tágul a medencéd,készül a szülésre.Nekem 18.héttöl fáj kb.Pl most is:S 30 hetes km:)

Ez normális, tágul a medencéd, készül a szülésre.Nekem 18.héttöl fáj kb.Pl most is:S 30 hetes km:)
Nekem kb az 5. hónaptól a szülésig folyamatosan fájtak a csontjaim a tágulástól, sokszor alig bírtam menni.
Én 29 hetes vagyok, de a medencecsontom már nekem is fáj...:( De már vagy 2 hete!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!