Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes vagyok, mit (107 db)

38 hetes vagyok mit tegyek hogy ne horkoljak?

alig tud a párom töllem aludni sokszor arra ébredek hogy néz engem ahogy alszok mert a horkolástol nem bir aludni van valami megoldás erre ?

Legjobb válasz: Ez eddig a legaranyosabb kérdés amit itt olvastam! Próbálj meg oldaladon aludni vagy tegyél +egy párnát a hátad mögé! Esetleg másik szoba? Vagy ha minden kötél szakad szerintem a párod béketûrõ ha eddig is csak nézte ahogy alszol akkor pedig türelem már csak két hét! Könnyû szülést!!!

Ez eddig a legaranyosabb kérdés amit itt olvastam! Próbálj meg oldaladon aludni vagy tegyél +egy párnát a hátad mögé! Esetleg másik szoba? Vagy ha minden kötél szakad szerintem a párod béketûrõ ha eddig is csak nézte ahogy alszol akkor pedig türelem már csak két hét! Könnyû szülést!!!
Nincs!:-)) Ha megszülsz, másképp lesz, addig vagy aludjatok külön, vagy vegyél a párodnak füldugót.:-) Sajnos ezzel a dologgal legtöbben elõbb-utóbb szembesülünk... Szerencséra a párom, ha már elaludt, nem ébred fel semmire. Ha meg én alszom el elõbb, ha nagyon hangoskodom, egyszerûen megfordít.:-))
Ha megnyugtat, én is horkolok a 3. trimeszter óta...:( A párom nem ébred fel rá, én viszont igen, úgyhogy saját magamtól nem tudok aludni. Szörnyû, remélem tényleg elmúlik szülés után. Egyébként nem értem, mi köze a terhességnek a horkoláshoz...:/

38 hetes vagyok mit csináljak nagyon reped a hasam már fáj?

Északa is többször felkelek arra hogy nagyon viszket. Már több mindent kipróbáltam rá eddig még nem segített semmi!

Legjobb válasz: Szia!Én is hasonló problémával küszködök!De én még csak a 31.héten vagyok!!Én babaolajjal kenegetem, eddig egész jó, bár sokat viszket így is, meg kicsit érzékeny, de nem veszem észre, hogy jobban repedne.

Szia!Én is hasonló problémával küszködök!De én még csak a 31.héten vagyok!!Én babaolajjal kenegetem, eddig egész jó, bár sokat viszket így is, meg kicsit érzékeny, de nem veszem észre, hogy jobban repedne.
MENJ EL BÕRGYÕGYÁSZHOZ Õ TUD FELÍRNI KRÉMET A SZÜLÉS UTÁN IS SZÜKSÉGED LESZ RÁ ÉN AKKOR MAJDNE MEGÕRÜLTEM ANNYIRA VISZKETETT
Nekem a védõnõ azt javasolta, hogy E vitaminos olajat és mézes testápolót használjak felváltva reggel és este.
Nálam tökéletesen bevált a LUSH Therapy masszírozós szilárd testápolója, kakaóvajjal, shea vajjal. Mikor terhes voltam véresre kapartam a bõrömet annyira viszketett, akkor találtam rá a LUSH-ra, és azóta is függõ vagyok. A bõröm rendbejött és nem lettek csíkjaim sem. http://www.lush.hu

38 hetes vagyok mit jelent ez CX:2222?

Legjobb válasz: A méhnyak megvan rövidülve és ha jól tudom 2 újjnyira vagy kitágulva.Szerintem lassan itt az idõ.Gratulálok!!

A méhnyak megvan rövidülve és ha jól tudom 2 újjnyira vagy kitágulva.Szerintem lassan itt az idõ.Gratulálok!!
méhnyak 2cm-ez egyel rövidebb méhszáj, mind a három 2 cmre nyitva. Tényleg hamar jöhet a baba, de innentõl nagyon vigyázz a fertõzések miatt, mert könnyen bejut minden.

SOS! Nyilallik nagyon lent a hüvelyemben! 38 hetes vagyok! MI lehet ez?

Ez még "csak" a jósló lenne, vagy mire véljem?? Nagyon fáj!!!! Nem vagyok az a nyávogós fajta, jól t?röm a fájdalmat, de ez nagyon éles! Máshol is érzek fájást, de az elhanyagolható emellett! Ha ez jósló vagy már a szülés, mire számítsak?? Mit kell tennem ilyenkor? Pihenjek? Vagy inkább mozogjak?? Kórházi cucc összepakolva, készen.

Legjobb válasz: Mozog a babád, nyomul, és idegeket nyom meg ezáltal. A nyilallás szerû fájdalom ezt jelenti. Nem kell tenned semmit. A pihenés persze sosem rossz. Figyeld a szülés indulásának jeleit: fájások, magzatvíz esetleg, amíg ezek nem jönnek, addig még nem indul. Sajnos kellemetlen, de van ilyen. A szülésig ez már elõfordulhat akárhányszor. Az is lehet, hogy még ma beindul, és az is, hogy két hét múlva. Próbálkozz "úgy lenni", ahogy jobban elviselhetõ. Kitartás és szép szülést! Kétszer szült anyuka.

Mozog a babád, nyomul, és idegeket nyom meg ezáltal. A nyilallás szerû fájdalom ezt jelenti. Nem kell tenned semmit. A pihenés persze sosem rossz. Figyeld a szülés indulásának jeleit: fájások, magzatvíz esetleg, amíg ezek nem jönnek, addig még nem indul. Sajnos kellemetlen, de van ilyen. A szülésig ez már elõfordulhat akárhányszor. Az is lehet, hogy még ma beindul, és az is, hogy két hét múlva. Próbálkozz "úgy lenni", ahogy jobban elviselhetõ. Kitartás és szép szülést! Kétszer szült anyuka.
38 hetesen ha nem csillapodik mennék be (ha tényleg ennyire fáj). Párhuzamos a "máshol" érzett fájás evvel? Vagy független. Mondjuk én mindenképpen mennék, hogy mi lehet ez, mert fájhat ott lent szüléstõl, de azt akkor tudnod kéne, hogy az már a szülés. Már eltelt 6-7 perc a kérdésedtõl, tehát most hogy érzed?
Mi történt veled azóta? Fáj még?
A kérdező hozzászólása: Tegnap volt hányingerem, székelési inger a mai nap többször, de ezek számomra olyan bizonytalan jelek, elég enyhék. Köszönöm a válaszokat mindenkinek! Most írom az idõpontokat, amikor jelentkezik a nyilallás. Köszönöm!
ok, rendben csak azt tudom mondani hogy figyeld idõnként a jeleket. Milyen gyakran jelentkeznek a "fájdalmak" milyen intenzitással (fokozatosan erõsödik-e) és mennyi ideig tartanak. Elképzelhetõ, hogy hamarosan beindul a szülés, de az is lehet, hogy még van idõd. Lelkileg próbálj meg felkészülni, és ne megijedni. Nyugtasd meg magad, és ha be is indul a szülés, figyelj (könnyû ezt mondani, de megéri, mert megkönnyítheted a szülésed) a testedre és az ösztöneidre. Amire figyelhetsz még (én akkor még nem tudtam, hogy ez is a jele lehet). Többszöri székletürítés, és hányás is a kezdetet jelentheti, minden más tünet elõtt is jelentkezhet ez. (elsõ babám 6-8 óra alatt megszületett másodikhoz képest "élvezetes" szülés volt, ugyanis tudtam magamra figyelni, második viszont 2 óra alatt megvolt, itt nem tudtam figyelni, annyira vissza kellett tartanom, mert épp, hogy beestünk a kórházba, nem is ment úgy a kitolás). Könnyû és élvezetes szülést kívánok. (Élvezetesnek majd pár hónap, év, szülés múlva fogod látni).
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy csak jósló? Jajj, Istenem! És mi van, hogyha szülök ma éjjel?? Minden pillanatban vártam már, de most kicsit megilletõdtem!! Feleslegesen még nem szeretnék kórházba menni, úgyhogy várok még, meglátjuk hogy alakul a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Ahogy kiírtam a kérdést, elmúlt, de most megint érzem, most nem annyira éles a fájdalom, csak egy-egy pillanatban. Viszont most már a hasam alján és a fenekemben is érzem :( Magzatvíz még nem ment el, semmi tünete. A derekam fáj még emellett, de az semmiség.
Teljesen normális, nyugi. Nekem már kb. a 20. héttõl van, most 37 hetes vagyok az ötödikkel.
1.vagyok, már elindultál?
Szia! Szerintem próbálj beszélni a dokiddal. Ha nincs akkor is menj el egy orvoshoz, vagy a kórházba, ahol szülni fogsz.
Biztos, hogy a hüvelyedben érzed? Folyamatosan fáj, vagy eltelik 10-15 perc a fájások között?
A kérdező hozzászólása: Elmúlt, csak ritkán érzem, már nem rendszeres. Köszönöm mindenkinek, aki gondolt rám! Ha mégis alakulna valami, majd írok :)

3111 a méhszájam, baba fejjel fekszik, napi 4 joslo.38 hetes vagyok, mikor szülök szerintetek?

21 re vagyok kiirva..

Legjobb válasz: holnap reggel 8.30kor:-)

holnap reggel 8.30kor:-)
szerintem ha a bébi kíváncsi rád:) !!! Bocs de ezt nem lehetett kihagyni:) . Na szóval most már bármikor jöhet a baba. Figyeld a szervezeted üzeneteit. Ha elfolyik a magzat víz, azonnal kórház. Rendszeres 10 perces fályásokkal érdemes neki indulni szintén. nekem a szülésem 2 éve pillanatok alatt meg volt. 10 perces fájásaim voltak, 2 óra múlva meg lett a lányom! Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok elmult 8:30, nem szültem.. de nagyon feszül a csontom lent, mintha nyilna szét.. kicsit görcsölök is, de ennyi.
Meg van már a baba?
A kérdező hozzászólása: Szia még nincs, . van még 9 napom:) nem érzek semmit, lejjebb van kicsit a hasam, de keményedek napi 5x kb, és péntek-szombat elment a nyákdugo, de ennyi..

Mi lehet? Közel a szülés? Tegnap este óta olyan furán fáj a hasam. Mintha meghúztam volna, ha ülök is érzem és ha felállok akkor az egész kemény lesz, alig bírok járni is tőle.38 hetes vagyok.

Eddig ilyen nem volt. A derekam is fájdogál, eddig ez sem fájt és néha menzisen érzem a hasam.

Legjobb válasz: Ezt hivjäk kemenyedesnek :o) Mekkora mäkos vagy, hogy megcsak most tapasztalod :o) Ez a mintha meghuztam volna erzes... Most engedtek ki a korhäzbol, ezzel mentem be (meg csak 35. hetben vagyok). Nälad mär simän jelentheti a közeleg az idöt. De hät a 38. het :o)Teljesen kesz a baba ne aggodj! :o) Gyors es szep szülest! 35 hetes km

Ezt hivjäk kemenyedesnek :o) Mekkora mäkos vagy, hogy megcsak most tapasztalod :o) Ez a mintha meghuztam volna erzes... Most engedtek ki a korhäzbol, ezzel mentem be (meg csak 35. hetben vagyok). Nälad mär simän jelentheti a közeleg az idöt. De hät a 38. het :o)Teljesen kesz a baba ne aggodj! :o) Gyors es szep szülest! 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi! Volt már haskeményedésem, de az más volt valahogy. Remélem hamarosan megláthatom a kisbabámat! :) Neked sok boldogságot a hátralévõ idõre is!

38 hetes vagyok. Mensi szerű görcsöt érzek folyamatosan egyre erősebben, de keményedés és összehúzódás nincs, és nincs rendszeresség a fájások közt. Mit tegyek? Menjek a kórházba vagy felesleges?

Már tegnap is éreztem,de nem ilyen nagyon.És mindig azt érzem hogy pisilni kell nagyon,és közben meg alig pisilek.Els? babás vagyok.Köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Szia. Szerintem amíg nincs rendszer benne nem kell menned a kórházba. Majd ha már 5 percenként jönnek a fájások, csak akkor. De ha van magánorvosod, vagy normális védõnõd felhívhatod õket, hogy megnyugodj. Üdv, 38 hetes kismama

Szia. Szerintem amíg nincs rendszer benne nem kell menned a kórházba. Majd ha már 5 percenként jönnek a fájások, csak akkor. De ha van magánorvosod, vagy normális védõnõd felhívhatod õket, hogy megnyugodj. Üdv, 38 hetes kismama
ez mind természetes... a baba már megfordult és a feje nyomja a hugy hólyagod. a görcsök is normálisak... igy készül a tested a szülésre. a neten is olvashatsz róla... keresgélj gugliba :) brigi_mama
Olvasd el a többi feltett kérdést itt az oldalon. Találsz hasonlókat amiket ebben a témában tettek fel ma.

38 hetes vagyok. (Holnapután 39. ) Egész éjszaka és ma reggel is folyamatosan fáj a hasam alja. Tompán de egyfolytában. Mi lehet ez? Esetleg felfáztam? Szoktam a járólapon mezitláb mászkálni de nem sürün.

Szerintem még nem szülési fájás.

Legjobb válasz: Szia! Nekem egy héttel kisebb a babám, de ugyanez van. Szerintem most illeszkedik be a fejecskéjük, és nyomják a medencét, és az ott található idegeket. Tegnap pedig éjjel, konkrétan éreztem, hogy tõle fájok, mert a kezét bedugta a csont mögé, és éreztem mikor kivette onnan. :S Gondolom még tágulunk, bár már úgy érzem annyit tágultam, megszülök egy elefántot is. Az elsõ terhességemnél ilyenek nem voltak. Üdv: 38 hetes kismama

Szia! Nekem egy héttel kisebb a babám, de ugyanez van. Szerintem most illeszkedik be a fejecskéjük, és nyomják a medencét, és az ott található idegeket. Tegnap pedig éjjel, konkrétan éreztem, hogy tõle fájok, mert a kezét bedugta a csont mögé, és éreztem mikor kivette onnan. :S Gondolom még tágulunk, bár már úgy érzem annyit tágultam, megszülök egy elefántot is. Az elsõ terhességemnél ilyenek nem voltak. Üdv: 38 hetes kismama

35 hetes vagyok. Mikor van uh vizsgálat? 36 vagy 38 hetesen?

Legjobb válasz: Ez változó, mert úgy tudom, tudtam a védõnõm azt mondta, hogfy a 32 hetes az utolsó kötelezõ ultrahang. Én is így készültem és a mult héten kérdezte a dokim hogy mikor volt uh. és mondtam hogy 32 hetesen és azt mondta hogy akkor a héten menjek el most 37 hetes vagyok. Van amelyik doki kéri de nem minde3gyik. De szerintem te is kérheted. Én is kértem 28 hetesen is. És meg is engedték, bár nem szívesen, de csináltak uh-t. Szép utolsó heteket! Könnyû szûlést!

Ez változó, mert úgy tudom, tudtam a védõnõm azt mondta, hogfy a 32 hetes az utolsó kötelezõ ultrahang. Én is így készültem és a mult héten kérdezte a dokim hogy mikor volt uh. és mondtam hogy 32 hetesen és azt mondta hogy akkor a héten menjek el most 37 hetes vagyok. Van amelyik doki kéri de nem minde3gyik. De szerintem te is kérheted. Én is kértem 28 hetesen is. És meg is engedték, bár nem szívesen, de csináltak uh-t. Szép utolsó heteket! Könnyû szûlést!
Szia. Nekem volt 30 hetesen és a következõ 38 hetesen lesz (Salgótarján). Üdv, 33 hetes kismama
Szia! Nálunk 38 hetesen van. (Nyíregyháza)
36 hét (Kaposvár)
38 hetesen (Budapest, volt Szt. Margit kórház), mivel ekkor már a szülésre készülnek fel, megállapítják a lepény és a magzatvíz állapotát, a baba valószínûleg végleges fekvését, méreteit, súlyát stb., illetve gond (pl. farfekvés, kevés magzatvíz, idõ elõtt elöregedett méhlepény) esetén a szülés mikéntjét.

38 hetes vagyok, eléggé fáj a derekam, görcsölget a hasam, sokat keményedik. Miben fog különbözni ha már jön a baba?

Legjobb válasz: Szia. A görcsök rendszeressé válnak, egyre rövidebb idõközökkel. Üdv, szintén 38 hetes kismama

Szia. A görcsök rendszeressé válnak, egyre rövidebb idõközökkel. Üdv, szintén 38 hetes kismama

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!