Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes tegnap (33 db)

A méhszáj bezáródhat, ha már egyszer nyitva volt? 32. héten 2111 volt az értékem. Tegnap voltam 38 hetes és azt mondták, hogy zárt a méhszájam.

Legjobb válasz: Nem hinnem, max feluletesebben nezte elsore a doki, vagy direkt tulzott, vagy barmi. Nekem 36 hetesen, manualis vizsgalattal 1111-et mondott. Aztan 38 hetesen, direkt a mehszaj ellenorzesere uh-gal vizsgalt, kozolte (ugyanaz a doki), hogy hat a belso az meg nincs nyitva...

Nem hinnem, max feluletesebben nezte elsore a doki, vagy direkt tulzott, vagy barmi. Nekem 36 hetesen, manualis vizsgalattal 1111-et mondott. Aztan 38 hetesen, direkt a mehszaj ellenorzesere uh-gal vizsgalt, kozolte (ugyanaz a doki), hogy hat a belso az meg nincs nyitva...
Nekem 20. héten néztek 3100-at (SZTK), pár hétre rá a magándokim pedig 3000-et. Nem tudom, hogy az sztk-s doki felületes volt-e, vagy tényleg záródik-e a méhszáj.
20 héten rám is rám hozták a frászt az sztk rendelésen, azt mondát egy ujjkúpnyira nyitva van a külsö méhszáj, magnézium és fekvés... Aztán elmentem magándokihoz egy hét múlva, addig nagy dózisban szedtem a Mg-ot, ott pedig azt mondta hogy semmi gond, teljesen zárt... Hogy mi történt és mi volt, nem tudom, de én is arra gyanakszom, hogy idióta volt az sztk-s doki, mert már a vizsgálat elõtt is lekezelõ és kioktató volt, szerintem egyszerûen be akart paráztatni. De ha te nem szedsz mg-ot, és gondolom már nem, akkor szerintem ilyen nincs, szerintem valaki tévedett...és gondolom a korábbi...
A kérdező hozzászólása: Mindkétszer a magándokim vizsgált meg, még kórházban is feküdtem. A 37. hétig szedtem én is magnéziumot.

Alig mozog tegnap+ma valamit a baba, nektek? 38 hetes vagyok.

Voltam szívhangot nézetni,ott nem mondtak semmit,csak h. majd menjek el UH-ra is :( Remélm nincs baj :-(

Legjobb válasz: Szia! Én is 38 hetes vagyok, nekem napok óta meg sem áll, szinte egyfolytában mozog a babám, de õk sem egyformák. Nem értem, ha szívhangot hallgattak, és hallottátok is, akkor szerintem nagy baj nem lehet, csak lustizik. Megint front van. Remélem minden rendben van.

Szia! Én is 38 hetes vagyok, nekem napok óta meg sem áll, szinte egyfolytában mozog a babám, de õk sem egyformák. Nem értem, ha szívhangot hallgattak, és hallottátok is, akkor szerintem nagy baj nem lehet, csak lustizik. Megint front van. Remélem minden rendben van.
Az én babám is nagyon keveset mozgott tegnap is és eddig ma is. Nem tudom, miért, lehet tényleg front van. 23 hetes
Nekem is már 2napja kevesebbet mozog.Ne izgulj biztosan minden oké!Meg tudod már kevesebb helye is van mozogni!További szép babavárást!35hetes kismami
Szia! Én is 38hetes vagyok, és 2napja az én kislányom is alig-alig mocorog. :( Eddig mindig olyanokat rúgott, hogy majd ki szakadt az oldalam, de pár napja, itt-ott érzem csak. Lehet, hogy beilleszkedtek nem, és kevés a helyük? Vagy ez a fránya idõ teszi? Ne aggódj, biztos minden rendben van, nekem legközelebb csak szerdén kell mennem NST-re, de remélem minden okés velünk is. Hamarosan anyukák leszünk, kitartás! :)

Mi lehet? Közel a szülés? Tegnap este óta olyan furán fáj a hasam. Mintha meghúztam volna, ha ülök is érzem és ha felállok akkor az egész kemény lesz, alig bírok járni is tőle.38 hetes vagyok.

Eddig ilyen nem volt. A derekam is fájdogál, eddig ez sem fájt és néha menzisen érzem a hasam.

Legjobb válasz: Ezt hivjäk kemenyedesnek :o) Mekkora mäkos vagy, hogy megcsak most tapasztalod :o) Ez a mintha meghuztam volna erzes... Most engedtek ki a korhäzbol, ezzel mentem be (meg csak 35. hetben vagyok). Nälad mär simän jelentheti a közeleg az idöt. De hät a 38. het :o)Teljesen kesz a baba ne aggodj! :o) Gyors es szep szülest! 35 hetes km

Ezt hivjäk kemenyedesnek :o) Mekkora mäkos vagy, hogy megcsak most tapasztalod :o) Ez a mintha meghuztam volna erzes... Most engedtek ki a korhäzbol, ezzel mentem be (meg csak 35. hetben vagyok). Nälad mär simän jelentheti a közeleg az idöt. De hät a 38. het :o)Teljesen kesz a baba ne aggodj! :o) Gyors es szep szülest! 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi! Volt már haskeményedésem, de az más volt valahogy. Remélem hamarosan megláthatom a kisbabámat! :) Neked sok boldogságot a hátralévõ idõre is!

Tegnap megvizsgált a doki és C:2000 szerintetek mikor szülök? 38 hetes vagyok

Legjobb válasz: én már a kezdetek kezdetétõl c2000 vagyok...36 hetes

én már a kezdetek kezdetétõl c2000 vagyok...36 hetes
Valószínüleg 3 héten belül szülni fogsz. Közelebbit szerintem senki nem tud mondani.
Én végig ilyen értékkel szaladgáltam. Még szülés elõtti két nappal is ilyen volt. :) Végül 40+5-re szültem. :)
A kovetkezo negy heten belul tutira. Ebbol nem lehet megmondani. A masodik terhessegemnel eleve 2000es mehszajjal kezdtem, majd a 2100 as volt, majd ket hettel kesobb 2110. A 40. heten 1333as, mas ennyivel mar szul, az en szulesemet meg igy is inditani kellett.
Ebbõl nem lehet megmondani. csupán a méhnyak lett 1 cm-rel rövidebb, de zárt vagy. DE: a szülés megindulhat akár még ma is, de rá is húzhatsz 1 hetet is. Nekem már a 20. héttõl 2100 volt a méhnyak, méhszáj, csupán a 38. héten szültem :) ) Amikor a babád jónak látja, elindul, ui. az õ testébõl felszabaduló hormonok indítják be a szülést. Minden jót Nektek!

Ma vagyok 39 hetes. Eddig minden rendben zajlott, de tegnap a 38 hetes uh-n, azt állapították meg hogy túl sok a magzatvizem és be kellene feküdnöm emiatt. Miért baj a sok magzatvíz, mik a veszélyei a babára nézve és eddig hogy nem vették észre?

Legjobb válasz: A sok magzatvíz általában arra utal, hogy a babának nem jó a kiválasztása. Mert ugye õ nyeli a vizet, majd kipisilja, de ha ez nincs rendben, akkor lesz vagy kevés, vagy sok a víz. Szeritnem ne félj, nem lesz semmi baj, ilyenkor már amúgy is szülés elõtt állunk. Feküdj be, a te és a baba érdekében, és nemsoká lesz egy egyészséges szép kisbabád!.-) 39+3 kismama:-)

A sok magzatvíz általában arra utal, hogy a babának nem jó a kiválasztása. Mert ugye õ nyeli a vizet, majd kipisilja, de ha ez nincs rendben, akkor lesz vagy kevés, vagy sok a víz. Szeritnem ne félj, nem lesz semmi baj, ilyenkor már amúgy is szülés elõtt állunk. Feküdj be, a te és a baba érdekében, és nemsoká lesz egy egyészséges szép kisbabád!.-) 39+3 kismama:-)

38 hetes kismama vagyok. Tegnap este 11-kor elfolyt a magzatvizem, fajasaim nincsenek, hazakuldtek. Azota semmi, mit csinaljak?

48 ora utan ha nincs fajas akkor beinditjak a szulest de szornyu ez a varakozas. Varni hogy mikor fog fajni.Mit lehet csinalni hogy beinduljon magatol?

Legjobb válasz: Én azt hallottam, hogy a lépcsõzés segít ílyenkor. Én 12 éve szültem az elsõ gyermekem, akkor hajnal 4-kor elfolyt a magzatvíz, és mivel semmi fályás nem volt már délelõtt 11-kor megindították, és du.2-kor már meg volt. Most 25 hetes vagyok nem tudom mi vár rám. Minden esetre kitartás!!! Szorítok neked!

Én azt hallottam, hogy a lépcsõzés segít ílyenkor. Én 12 éve szültem az elsõ gyermekem, akkor hajnal 4-kor elfolyt a magzatvíz, és mivel semmi fályás nem volt már délelõtt 11-kor megindították, és du.2-kor már meg volt. Most 25 hetes vagyok nem tudom mi vár rám. Minden esetre kitartás!!! Szorítok neked!
Hát én ezzel a szex dologgal csínján bánnék. Mert ha a víz elfolyt, akkor már nyitva a burok. Így nagy a fertzõzésveszély. Nem is értem, miért küldtek haza titeket.
Szia! Én úgy tudom, hogy miután a víz elfolyik, 24 órán belül meg kell születnie a babának, mert már ilyenkor nagy a fertõzés veszély!!! Miért küldtek haza??? Ez érthetetlen! Ha nincs fájás, adjanak oxitocint!!! EGy szintén 38 hetes kismama Drukk, hogy minden rendben menjen!
Szia! Szerintem nagy felelõtlenség volt hazaküldeni. Én is úgy tudom, hogy ilyen esetben 24 órán belül kint kell lennie a babának.Szerintem menj vissza a kórházba, ahol szülni fogsz.Remélem rendben lesztek mindketten.
A szex nagyon jó, fõleg, ha a párod benned megy el. Ja meg csókolózzatok sokat, az is segít..
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, kiprobalom a lepcsozest es a csoki mokit:) amugy Irorszagban elek es itt maskepp fogjak fel a dolgokat az orvosok de csak tudjak mar mit csinalnak.Remelem!!! Puszi mindenkinek es jo babavarast!
szia! antibiotikumot kaptál? a fertõzés veszély miatt kérdem. engem benn tartottak ugyanigy voltam.

Tegnap voltam dokinal, 38 hetes vagyok, azt mondta h egy het mulva menjek vissza ha addig nem szulok meg, es ne egyek, ezt valyon miert mondta? Azt mondtra h lehet csaszarozni kell ha meg sokat no a baba, mar be van ekelodve, nagyon lent van.

Csaszarozas elott nem szabad enni? Ezt elfelejttem megkerdezni,valyon azert mondta mert meg akar csaszarozni,ezt nem szeretnem,pedig nem is olyan nagy a baba ,kb 3 kg. Mi a velemenyetek?

Legjobb válasz: Igen valszeg ezért mondta. Császárra éhgyomorra kell menni természetesen, hiszen nagy hasi mûtét.

Igen valszeg ezért mondta. Császárra éhgyomorra kell menni természetesen, hiszen nagy hasi mûtét.
38 hetesen már tudsz írni olvasni ? :O Jó tanuló vagy :D
Azt is meg fogják nézni elõtte, ne aggódj :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen, nagyon kedvesek vagytok, nem is amiatt mondta h a baba 3 kg, hanem a csontjaim miatt, azt mondta lehet nem fog kiferni a medencemen. Meg1x koszonom mindenkinek h valaszolt.
3 kiló baba nem egy hatalmas súlyú , meg lehet szülni simán, nekem mindkét gyerekem közel 4 kiló volt. Ha addig nem indul meg a szülés, ne egyél aznap mikor menned kell hozzá. Hetente kell menni szívhangot nézni, amíg meg nem születik a pici, ezért hívott vissza valószínûleg.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); nyugi :) elõször is a negyvenedik hétig hetente kell menned CTG (NST)-re, tehát ezért mondta, hogy egy hét múlva találkoztok megint. hogy beékelõdött a baba feje, az jelentheti azt, hogy hamarosan szülsz (nekem is 38 hetesen már beilleszkedett a baba, igaz, én a vizsgálat másnapján szültem, semmi elõjel nélkül) ne aggódj, simán beindulhat bármikor a szülésed. valószínû azt mondhatta neked, hogy ha császár lesz, akkor elõtte nem lehet enni, és hát lehet, hogy úgy véli, hogy amikor mész 39. hetesen a vizsgálatra, mert még nem jött világra a kicsi, de már orvosilag ilyen közel állsz a szüléshez, lehet, hogy indokoltnak fogja látni továbbküldeni téged a kórházba. a három kilós baba tényleg nem nagy. még négy kilósokat is szülnek hüvelyi úton a nõk... ez nem lehet az indok, max. ha nagy a gyerek feje, ha õ lát valami bibit, de errõl kellett volna tájékoztasson, illetve a kiskönyvedbe bele kell írnia! (nézd meg, mit firkált bele) :) szóval ne aggódj :) lehet, már addigra beindul. ha meg nem, akkor se éhezzél, ha mész vizsgálatra... de ha nem eszel nst elõtt, legalább vigyél magaddal kaját :) nem hinném, hogy sokat nõne a gyerek, amúgy meg nem is mindig pontosak a mérések. nekem 3300 grammra számolt az orvosom 38. hetes vizsgálatnál, erre másnap 2850 grammal született meg a kisfiam :)
Pedig ezzel segíteni próbáltam, mégpedig abban, hogy ne a fejed fölött döntsenek és te csak sodródj az eseményekkel, hanem hogy képbe kerülj, ne adj Isten beleszólásod is lehessen a dolgokba. Sajnálom, azért sok szerencsét kívánok a szülésedhez.
A kérdező hozzászólása: Ha ennyire merges vagy, miert nem tartod meg magadnak a valaszodat? Igy is kivagyok elegge nincs nekem szuksegem a te kioktatasodra! Ha nem tudsz segiteni akkor inkabb ne irj! Koszonom!
A kérdező hozzászólása: Hat akkor bisztos ez az oka, mondta is hogy lehet h bent kell maradjak, ugyhogy vigyem a cuccaimat, nagyon koszonom h valaszoltatok, ja es meg valami ha mar igy be van ekelodve a baba akkor nem lehetne vhogy kicsalogatni a jovo hetig?
Nem csak a baba súlya dönt, lehet, h a fejkörfogata túl nagy. De ezeket a kérdéseket a dokinak kellett volna feltenned, már bocsi. Hogy tudsz így bízni benne és rábízni a tested és a gyereked életét, ha nincs tiszta, nyílt kommunikáció?? A szülés azért veszélyes üzem, nem rózsaszín takony, hogy odamegyek, gyertyát gyújtok, meg füstölõt, beteszem a kedvenc CD-met, lazán vajúdgatok 2 órát, majd gátvédelemmel, 3 nyomásra kijön a baba. Nem értem, hogy a fontos kérdésekrõl miért nem képesen beszélni a szülõ nõk a szülész orvosukkal…Bocsi, de ilyenkor mindig mérges leszek, ezek olyan kérdések, amikrõl nem a Gyakorikérdéseken kéne beszélgetni, hanem a doki rendelõjében.
Nyilván azért mondta mert megvizsgál reggel és ha úgy látja, hogy kell egybõl meg tud császározni.
A kérdező hozzászólása: Uram Isten, igen reggel kell bemennem, olyan nagy stresszben voltam hogy elfelejtettem megkerdezni hogy miert is nem szabad egyek, akkor lehet h csaszarozni akar. Na most be vagyok tojva!
A császár egy mûtét, mûtétek elõtt nem szabad enni. Na de: reggel kell bemenned? Akkor biztos éhgyomorra gondolta. Mi nem tudhatjuk, mire gondol az orvosod, neked kellene megkérdezni!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolso, rettento vicces vagy! 20.an megszuletett a kisfiam, hosszu vajudas utan csaszarmetszessel!
Jóslófájás. "Gyakorol" a tested a szülésre.
Hülye frontok... Gyakorol a tested. Lesz még pár ilyen, kitartást.
A kérdező hozzászólása: Erre nem is gondoltam hogy a front befolyasolhatja ezt?? Ez új!
Front van, durva :( Valószínûleg már kicsit tágulgatsz és valóban, gyakorol a tested :)
Tegnap én is megijedtem, mert én még csak a 33. hétben járok és egész délelõtt görcsölt a hasam, meg keményedett. Aztán elmúlt. Tuti, hogy a szép idõ miatt..

38 hetes kismama vagyok, hamarosan jön a baba? C.2100. volt tegnap voltam nőgyogyásznál .

eddig is görcsölgettem de ritkán, és csak max. 1-2 percig, és az sem olyan " hu de szét szakad a hasam " volt. de ma viszont reggel ota görcsölök, fél oránként .nem vészesen azt hozzá teszem ! szurkod allul a hasam,meg itt ott amott... főleg mikor pisilek. számolom a görcsök közti időt, van hogy 10 percenként,nem erős, csak néha nyilal bele nagyon, nem sokáig görcsöl .. 5 percig. 10.de akkor sem folyamatosan , 20 percenként járok pisilni, és a meleg zuhany sem segitett semmit, sőt, még talán roszabb is lett utána egy kicsivel... na meg persze a hányinger, cska ugy hirtelen jön és ugy érzem 2 mp.en bellül kidobom a taccsot aztán.semmi elmulik ez is elég gyakori mostanába és hát nem igazán tudom még eldönteni mi lehet ez. akik tapasztalták már vagy tulvannak az egészen, ez valaminek a jele? vagy ne parázzak már ennyire?

Legjobb válasz: Ha van orvosod, szerintem kérdezd meg inkább.

Ha van orvosod, szerintem kérdezd meg inkább.
A kérdező hozzászólása: nem fogadtunk orvost, nem tudom ez olyan jel amivel orvoshoz kéne fordulni ?
Ezek a jelek elég jellegzetesek ilyen idõsen, és ne aggódj, nem feltétlen jelentik azt, hogy hamarabb jön a baba. (mondom ezt úgy, hogy az elsõ gyermek 39+1, a második 38+2-re született) Ha állandósul a fájdalom, és hánysz is, akkor feltétlen orvos!!
lett valami?

Tegnap kidurrant a fogínyem, azóta a babám nem áll le a pocakban.38 hetes vagyok, jelenthet ez bajt?

Sziasztok! Tegnap éjjel fél 2-kor felsírt a kislányom, és ahogy mentem át hozzá, olyan fura íze lett a számnak. Ömlött belőle a vér és a genny, kb fél órán keresztül. Egész nap fáj, tegnap is, ma is. De az éjjeli dolog óta a kicsi a pocakomban nem áll meg egy percre sem. Folyamatosan keményedek, görcsölök, feszít a hasam. A kicsi érezné, hogy nekem fáj, azért csinálja, vagy beindíthatott ez a dolog valamit nála? Fogdoki majd hétfő délután (a helyi nem rendel még 2 hétig, ügyelet csak Pesten, az meg 4 óra utazás innen, autónk nincs), nődoki meg szerdán (előbb nem fogad a kórház, csak ha szülni megyek be). Szerintetek mit csináljak? Pihenjek, meg magnézium, hátha elmúlik? Vagy?

Legjobb válasz: Hát ha meg tudod oldani (neked kísérettel, másik gyereknek felügyelettel), én inkább a minél gyorsabb fogászatot választanám. Ha belefér, akár fizetõset. Nem jó verzió, ha már tényleg szülsz és ezért még jó pár napig így maradsz.

Hát ha meg tudod oldani (neked kísérettel, másik gyereknek felügyelettel), én inkább a minél gyorsabb fogászatot választanám. Ha belefér, akár fizetõset. Nem jó verzió, ha már tényleg szülsz és ezért még jó pár napig így maradsz.
A kérdező hozzászólása: Szerintem lehet összefüggés. Ma voltam dokinál, írt fel gyulladáscsökkentõt, rakott a fogamba gyógyszeres tömést, szerdán kihúzza.
A fogorvosom mondta, hogy annyi bajt okozhat ha a véráramba genny kerül, hogy ihaj. Neked pedig igencsak bekerült. Legközelebb azonnal fogászat. Ez nem játék.
Juj szegeny. Gondolod van osszefugges a ketto kozott? Irj majd mi van veled.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Igazatok volt, éjjel egy percet nem aludtam, mert a fogfájásból hasmenés lett....percenként megyek. Nemrég az ügyeletes adott hasfogót meg fájdalomcsillapítót, és reggel a szájsebészeten kezdek.
Pedig a fog rengeteg bajt okoz és én inkább utaznék 4 órát a helyedben.
A kérdező hozzászólása: Tegnap fáj a fogam, reggel erre ébredtem, elmentem a fogdokihoz, kiderült, hogy szabin van.. de vettem be Algopirint, kicsit jobb lett, gondoltam hétfõig kihúzzuk valahogy. Jegeltem, van itthon ilyen gyulladáscsökkentõ csepp, amit vízbe kell tenni, és azzal öblögetni, én fél óránként öblögettem. Aztán nagy nehezen elaludtam... és erre ébredtem. Mostanra fekete az ínyem, van benne egy kráter, de már nem fáj olyan vészesen. Csak enni nem tudok, mert ha hozzáér valami, akkor kész vagyok. Csak a kicsi miatt aggódom nagyon.
Én sem tudom, mit lehetne tenni...kellene addig is esetleg valami gyulladáscsökkentõ, amit kismamák is használhatnak. Nincs a közelben egy ügyeletes patika? Ott talán tudnának mondani valamit. Én azért bíztatnálak. Szerintem komoly gond ennyi idõ alatt nem lehet. Gyulladt góc volt esetleg?
Offolok de ez hogyan történt? Gyulladt volt vagy mi?
A kérdező hozzászólása: Sajna ma nem tudom kire bízni a kiscsajt, elég nyûgös, meg lázas is, és ilyenkor senki nem bír vele. :-(
Ez a beszéd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!