Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes mit (158 db)

Erõs hasmenés, 38 hetesen! Mi a teendõ?

nem szeretném részletezni de ilyet még életemben nem éltem át!bugyorog a hasam de ugy hogy a buszon is rám figyeltek,erõs hasmenésem van!a pocakkeményedésre már nem adok mert az szinte mindennapos,két lépés után elfáradok és izzadok mint a lovak!17.ére van idõpontom császármetszésre,mivel az elsõ babám nagyon nagy sullyal született és az orvos inkább nem várja meg a 40.hetet!lehet nem kell 17.éig várni?

Legjobb válasz: Én nem gondolom, hogy a hasmenés jel lenne, ettõl meg nem fog elõbb beindulni szerintem... Amúgy en is 17re vagyok kiírva csaszarra.:) te hol szülsz? En is hamar elfaradok mar, berakok egy mosast es kipurcanok, de ez normális mar ilyenkor

Én nem gondolom, hogy a hasmenés jel lenne, ettõl meg nem fog elõbb beindulni szerintem... Amúgy en is 17re vagyok kiírva csaszarra.:) te hol szülsz? En is hamar elfaradok mar, berakok egy mosast es kipurcanok, de ez normális mar ilyenkor
Nem tudjuk megjósolni, hogy valami rosszat ettél vagy tényleg a szülés elõjele vagy majd a sok bugyorgástól jön meg a kedve a babának. Ha nagyon nem múlik, akkor ajánlom a széntablettát (pl. Cralex) - terhesen is szabad és ha bármi bélfertõzésed tünete lenne a túlzott folyadékképzõdés és vérnyomásingadozás, megköti a káros anyagokat, így fertõtlenít.
A széntabletta helyett probiotikum és kérdezd meg a dokit. A hétvégét a klinikán töltöttük a gyerekkel kiszáradás miatt, ott magyarázta az egyik doki, hogy jó nagy baromság a széntabletta, mert igazából olyan dózisban kéne szedni, hogy hatása legyen, amit lehetetlen megenni. Ha vírus lenne, akkor annak meg ki kell jönnie. Ha nem vírus, lehet tisztul a szervezet szülés elõtt, nekem is ez volt. Hányás, hasmenés.

3111-es értékkel 38 hetesen mikor van esély babára?

Legjobb válasz: Ezzel akár túl is hordhatod.

Ezzel akár túl is hordhatod.
38hetesen 2111 voltam, 39+6naposan elfolyt a vizem.20òràt vajùdtam , a vègèn csàszàroztak mert csak 4ujjnyira tudtam kitàgulni ennyi idô alatt.Sajnos ez mèg semmit nem jelent nàlad se, ettôl mèg tènyleg tùl is hordhatod. Kitartàs
Nekem a 23.héttõl volt ilyen a méhszájértékem, a végén meg kellett indítani 40+5 nap, 13 órát vajúdtam kaptam oxitocin méhszájlazítót, az orvos is beleadott apait anyait, még is meg kellett császározni, mert ugyan így maradt az érték! 4.baba , hármat spontán gyorsan szültem meg.
van esélyed szülésre, de 1 hét vagy 2-3 nap és szülsz

38 hetesen felírták a dopegytet 3szor felet. Nem tudom fog-e segíteni. Mindig 135-140 között van a systole. Nst-n megemelkedik közel 150re. Nem tudom mi lesz. Szerintetek? Tapasztalat?

Legjobb válasz: Szia!én az elejétõl szedem,elõször 3x1,majd4x1,most 38 hetesen pedig mivel nem ment 140/90-100 alá,már 4x2-t szedek.2-3 óránként mérek,így 130/90 körül van,de azt mondta a dokim,ha többször 140/90-1000 fölé megy,indítunk.kicsit ideges is vagyok emiatt,de ha indítani kell,hogy ne legyen bajunk,akkor inkább,mint bajt.mérd folyamatosan,és szólj a dokinak,lehet többet kéne szedned. könnyû szülést! 38+4 heteske

Szia!én az elejétõl szedem, elõször 3x1, majd4x1, most 38 hetesen pedig mivel nem ment 140/90-100 alá, már 4x2-t szedek.2-3 óránként mérek, így 130/90 körül van, de azt mondta a dokim, ha többször 140/90-1000 fölé megy, indítunk.kicsit ideges is vagyok emiatt, de ha indítani kell, hogy ne legyen bajunk, akkor inkább, mint bajt.mérd folyamatosan, és szólj a dokinak, lehet többet kéne szedned. könnyû szülést! 38+4 heteske
én is kaptam dopegytet a vége felé, nekem nagyon levitte, abba is kelle hagynom a szedését. lehet neked meg kéne emelni, 3x1-re. de ezt az orvos majd megmondja egy barátnõmnek is 150 volt, és levitte neki
A kérdező hozzászólása: nekem most is 135/85 körül van... sokat nem módosított.
Nekem se vitte le annyira. A mi lesz? kérdésed nem tudom pontosan mire vonatkozik. Az én dokim azt mondta, hogy magas vérnyomással gyors a szülés, mert vagy császár, vagy gyorsan tágulsz, és természetes. NA nekem az utóbbi lett. 3 óra alatt szültem meg a babámat (elsõ). Szülés végefelé 170 volt amúgy. Szóval szerintem kezelhetõ a probléma. Ja és szülés közben is kaptam ilyen csökkentõ spayt a nyelvem alá. Remélme tudtam segíteni! Egy 7, 5 hós baba anyukája
Nekem is kellett szednem a 32. héttõl(3x1). Aztán a 34.-en bekerültem kórházba mert felment 160/100-ra, ott olyan 140/90 körül tartották, és a 38. héten spontán szültem. Szülés alatt 130-140 volt. 14 hós a kislányom és egészséges.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat


38 hetes vagyok. (Holnapután 39. ) Egész éjszaka és ma reggel is folyamatosan fáj a hasam alja. Tompán de egyfolytában. Mi lehet ez? Esetleg felfáztam? Szoktam a járólapon mezitláb mászkálni de nem sürün.

Szerintem még nem szülési fájás.

Legjobb válasz: Szia! Nekem egy héttel kisebb a babám, de ugyanez van. Szerintem most illeszkedik be a fejecskéjük, és nyomják a medencét, és az ott található idegeket. Tegnap pedig éjjel, konkrétan éreztem, hogy tõle fájok, mert a kezét bedugta a csont mögé, és éreztem mikor kivette onnan. :S Gondolom még tágulunk, bár már úgy érzem annyit tágultam, megszülök egy elefántot is. Az elsõ terhességemnél ilyenek nem voltak. Üdv: 38 hetes kismama

Szia! Nekem egy héttel kisebb a babám, de ugyanez van. Szerintem most illeszkedik be a fejecskéjük, és nyomják a medencét, és az ott található idegeket. Tegnap pedig éjjel, konkrétan éreztem, hogy tõle fájok, mert a kezét bedugta a csont mögé, és éreztem mikor kivette onnan. :S Gondolom még tágulunk, bár már úgy érzem annyit tágultam, megszülök egy elefántot is. Az elsõ terhességemnél ilyenek nem voltak. Üdv: 38 hetes kismama
38 hetesen mar minden a szules kozeledtet jelzi :D A baba mar beilleszkedett, valoszinuleg a hasad is lejjebb van mar.
A kérdező hozzászólása: Hát igen picit lejjebb ment, csak nekem ez új, mert elsõvel semmi ilyen nem volt.
Á második gyerek mindig más, mint az elsõ.A szülés se olyan lesz, mint az elsõvel! Valószínûleg elkezdtél tágulni.Jó egészséget Nektek és könnyû szülést kívánok!

38 hetes kismama vagyok. Keményedik a pocim, meg alig érezhetően folyamatosan fájdogál. Bébim mocorog, rugdos. Szerintetek mi lehet, kezd beindulni a szülés?

Legjobb válasz: Én is 38 hetes vagyok...ugyan ezekkel a tünetekkel. Szerintem csak jósolgatás....bár próbálja a kijáratot piszkálgatni.... könnyû szülést!

Én is 38 hetes vagyok...ugyan ezekkel a tünetekkel. Szerintem csak jósolgatás....bár próbálja a kijáratot piszkálgatni.... könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszi, neked is könnyû szülést! Elsõ baba és nem igazán tudom mit kell érezni mikor megindul a szülés :)
Nekem már két hete ezt csinálja, de mindenki más, lehet, nálad beindul :) 40 hetes vagyok.
Én 37+5 hetes vagyok és tegnap nekem is kõ kemény lett a pocakom és görcsölgettem is meg ott ahol a kicsikém a fenekét kinyomta fájt is a hasam, engedtem a pocimra meleg vizet és sokkal jobb lett, most már csak a hüvelyembe feszít meg nyilalldos néha.Nekem tegnap óta kicsit ellustult a kicsi-lányom de lehet a frontot érezte meg. Vegyél egy meleg zuhanyt és ha felerõsödik a fájdalom szerintem készülj a kórházba. Könnyû szülést mindenkinek.
Én az utolsó 4 hétben jóslóztam (41. héten szültem, indították). Ez még nem jelenti, hogy holnap szülsz, de hát így a vége felé már bármikor jöhet a baba.

Mi lehet? Közel a szülés? Tegnap este óta olyan furán fáj a hasam. Mintha meghúztam volna, ha ülök is érzem és ha felállok akkor az egész kemény lesz, alig bírok járni is tőle.38 hetes vagyok.

Eddig ilyen nem volt. A derekam is fájdogál, eddig ez sem fájt és néha menzisen érzem a hasam.

Legjobb válasz: Ezt hivjäk kemenyedesnek :o) Mekkora mäkos vagy, hogy megcsak most tapasztalod :o) Ez a mintha meghuztam volna erzes... Most engedtek ki a korhäzbol, ezzel mentem be (meg csak 35. hetben vagyok). Nälad mär simän jelentheti a közeleg az idöt. De hät a 38. het :o)Teljesen kesz a baba ne aggodj! :o) Gyors es szep szülest! 35 hetes km

Ezt hivjäk kemenyedesnek :o) Mekkora mäkos vagy, hogy megcsak most tapasztalod :o) Ez a mintha meghuztam volna erzes... Most engedtek ki a korhäzbol, ezzel mentem be (meg csak 35. hetben vagyok). Nälad mär simän jelentheti a közeleg az idöt. De hät a 38. het :o)Teljesen kesz a baba ne aggodj! :o) Gyors es szep szülest! 35 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszi! Volt már haskeményedésem, de az más volt valahogy. Remélem hamarosan megláthatom a kisbabámat! :) Neked sok boldogságot a hátralévõ idõre is!

38 hetes terhes vagyok, baj az ha még nem szált le a hasam, vagy nem feltétlenül kell leszállnia? Ha leszáll kb mikkor fog?

Legjobb válasz: Szia! Én is 38 hetes vagyok, és nekem sem ment lentebb a hasam, igaz nekem a 2. terhességem, és lehet, nem is fog, legfeljebb szülés elõtt 1-2 nappal, de elsõ terhességnél 1-2 héttel a szülés elõtt is lentebb mehet. De nem mindenkinél száll le a has.

Szia! Én is 38 hetes vagyok, és nekem sem ment lentebb a hasam, igaz nekem a 2. terhességem, és lehet, nem is fog, legfeljebb szülés elõtt 1-2 nappal, de elsõ terhességnél 1-2 héttel a szülés elõtt is lentebb mehet. De nem mindenkinél száll le a has.
Nekem még a szülés napján is a gyomromat rugdosta a picikém, eszébe sem jutott lejjebb ereszkedni.
Nekem sem ment lejjebb:-)

38 hetes és 3 napos vagyok. Az ultrahangon azt mondták, hogy 2-es érettségű a méhlepény, hogy naponta kell járnom ctg-re és, hogy az átlagosnál kevesebb a magzatvíz. Ezek mit jelentenek?

Legjobb válasz: szia! a 2-es érettségû méhlepény ilyenkor nem jelent gondot, ez azt jelenti, hogy már vannak mészlerakódások a méhlepényen, de ezt 4 fokozaton mérik, a 3-as érettség jelenti, hogy már elöregedett a méhlepény, de még ekkor is el tudja látni a babát. Szóval 38 hetesen a 2-es érettség tök jó. Valószínûleg a kevesebb magzatvíz miatt kell járnod a ctg-re, de ne ijedj meg, ez is csak azt szolgálja, hogy folyamatosan tudják követni a baba állapotát. Ez inkább csak óvintézkedés, hogy nehogy váratlanul nagyon lecsökkenjen a magzatvíz mennyisége.

szia! a 2-es érettségû méhlepény ilyenkor nem jelent gondot, ez azt jelenti, hogy már vannak mészlerakódások a méhlepényen, de ezt 4 fokozaton mérik, a 3-as érettség jelenti, hogy már elöregedett a méhlepény, de még ekkor is el tudja látni a babát. Szóval 38 hetesen a 2-es érettség tök jó. Valószínûleg a kevesebb magzatvíz miatt kell járnod a ctg-re, de ne ijedj meg, ez is csak azt szolgálja, hogy folyamatosan tudják követni a baba állapotát. Ez inkább csak óvintézkedés, hogy nehogy váratlanul nagyon lecsökkenjen a magzatvíz mennyisége.

38 hetes vagyok, eléggé fáj a derekam, görcsölget a hasam, sokat keményedik. Miben fog különbözni ha már jön a baba?

Legjobb válasz: Szia. A görcsök rendszeressé válnak, egyre rövidebb idõközökkel. Üdv, szintén 38 hetes kismama

Szia. A görcsök rendszeressé válnak, egyre rövidebb idõközökkel. Üdv, szintén 38 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!