Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes mért érzem ugy mintha (2 db)

38 hetes vagyok mért érzem ugy mintha nagy wc-re kellene mennem?

Legjobb válasz: mielõtt a szülés elindul a szervezet önállóan próbálja magát üríteni (széklet stb) meg persze a baba is összenyomja a beleket és ingert kelt.. ezek a szülés közeledtét jelzik, ami lehet két hét , de lehet pár nap is.

mielõtt a szülés elindul a szervezet önállóan próbálja magát üríteni (széklet stb) meg persze a baba is összenyomja a beleket és ingert kelt.. ezek a szülés közeledtét jelzik, ami lehet két hét , de lehet pár nap is.
Valószínûleg a baba feje kezd beékelõdni, azaz elhelyezkedik a szüléshez. Sok sikert ez azt jelenti, hogy szinte bármelyik nap jöhet a baba ;)
Lehet, hogy a nyákdugó volt és nemsokára szülni fogsz! Majd a doki biztosat tud mondani, de ne ijedj meg, szerintem már ki akar jönni a babó :)
A kérdező hozzászólása: én is erre gondoltam , de itt azt olvasom h olyan rozsaszines szokott lenni , ez meg olyan nyálkás kocsonyás vmi volt.
Ez a nyákdugó volt, és nem mindenkinek egyforma szokott lenni. A méhnyakad már csak 2 cm, és 1 cm-re ki vagy tágulva. :) Ebbõl már akár napokon belül baba lehet. :) Sok sikert! 17 hetes kismama
Nekem még nem jött ki a nyákdugó, de 2 ujjnyi a méhnyak és kinyíltam teljesen. Vagy eltûnik teljesen és jönnek a fájások vagy magzatvíz... készülj lassan itt a "vége" ill egy úgy élet:) Könnyû szülést, minden jót! 37 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!