Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes mért érzem (3 db)

Az orvosom szerint a frontok miatt lehet előbb jön a baba (38 hetes vagyok) , mert nagyon lent van a baba feje. Méhösszehúzódásaim eddig is voltak, azok nem mérvadók, én meg úgy érzem itt nem lesz semmi hetekig. Lehetséges?

Viszont csak egy újjnyira vagyok nyitva, a bels? mszáj meg zárt teljesen. Lehet hogy tényleg el?bb jön,egyszer csak hirtelen beindul?

Legjobb válasz: Persze, elképzelhetõ, hogy kihúzod a végéig. Ha rendszeres idõlözökben lesznek a fájások ( és olyan, amibe már belefájdul a derekad) akkor jön a baba. Ha szivárogni kezd a magzatvíz, kórház. Lehet, hogy a nyákdugód is több nappal elõtte kilökõdik, de lehet, hogy csak órákkal elõtte ( a nyákdugó véres- kocsonyás nyálkás valami, az zárja le a méhszájat) De most már az sem baj, ha kicsit elõbb jönne a bébi, 38. héttõl már nem számít koraszülöttnek. :)

Persze, elképzelhetõ, hogy kihúzod a végéig. Ha rendszeres idõlözökben lesznek a fájások ( és olyan, amibe már belefájdul a derekad) akkor jön a baba. Ha szivárogni kezd a magzatvíz, kórház. Lehet, hogy a nyákdugód is több nappal elõtte kilökõdik, de lehet, hogy csak órákkal elõtte ( a nyákdugó véres- kocsonyás nyálkás valami, az zárja le a méhszájat) De most már az sem baj, ha kicsit elõbb jönne a bébi, 38. héttõl már nem számít koraszülöttnek. :)
Lehet, hogy a nyákdugó volt és nemsokára szülni fogsz! Majd a doki biztosat tud mondani, de ne ijedj meg, szerintem már ki akar jönni a babó :)
A kérdező hozzászólása: én is erre gondoltam , de itt azt olvasom h olyan rozsaszines szokott lenni , ez meg olyan nyálkás kocsonyás vmi volt.
Ez a nyákdugó volt, és nem mindenkinek egyforma szokott lenni. A méhnyakad már csak 2 cm, és 1 cm-re ki vagy tágulva. :) Ebbõl már akár napokon belül baba lehet. :) Sok sikert! 17 hetes kismama
Nekem még nem jött ki a nyákdugó, de 2 ujjnyi a méhnyak és kinyíltam teljesen. Vagy eltûnik teljesen és jönnek a fájások vagy magzatvíz... készülj lassan itt a "vége" ill egy úgy élet:) Könnyû szülést, minden jót! 37 hetes kismami

38 hetes vagyok mért érzem ugy mintha nagy wc-re kellene mennem?

Legjobb válasz: mielõtt a szülés elindul a szervezet önállóan próbálja magát üríteni (széklet stb) meg persze a baba is összenyomja a beleket és ingert kelt.. ezek a szülés közeledtét jelzik, ami lehet két hét , de lehet pár nap is.

mielõtt a szülés elindul a szervezet önállóan próbálja magát üríteni (széklet stb) meg persze a baba is összenyomja a beleket és ingert kelt.. ezek a szülés közeledtét jelzik, ami lehet két hét , de lehet pár nap is.
Valószínûleg a baba feje kezd beékelõdni, azaz elhelyezkedik a szüléshez. Sok sikert ez azt jelenti, hogy szinte bármelyik nap jöhet a baba ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!