Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes kedden (3 db)

38 hetes vagyok kedden. A málna levél tea be inditja a szülést? Vagy mire jó?

Legjobb válasz: Nem beindítja, hanem mikor beindul akkor a tágulási szakasz lerövidül vagyis segit a vajudásnál hogy jobban tágulj. Legalábbis nekem a Herbáriában a nõ ezt mondta. Én is iszom már pár napja. Könnyû szülést!! :) 36 hetes kismama

Nem beindítja, hanem mikor beindul akkor a tágulási szakasz lerövidül vagyis segit a vajudásnál hogy jobban tágulj. Legalábbis nekem a Herbáriában a nõ ezt mondta. Én is iszom már pár napja. Könnyû szülést!! :) 36 hetes kismama
Napi 2-3 csészével ihatsz, és palástfüvet is keverhetsz bele (erõsíti a méhet), a szülésznõm javasolta. Egy 37 hetes mamika
nekem azt mondta a szülésznõm, hogy az 5-ik naptól már napi 1 litert kéne igyak, addig 2 dl-el növeljem naponta! 36-ik héttõl 1. nap 2dl, 2. 4 dl, 3.6dl, 4. 8 dl, 5. 10 dl.
A valjúdásban segít de el kell kezdeni már a 36. héten.
A kérdező hozzászólása: és naponta mennyit kell inni?

38 hetes leszek jövő hét kedden. Sajnos az uh. Papíromra ráírták hogy IV. Fokban érett lepény . Az orvos csak annyit mondott hogy ebben a terhességi korban normális de én nagyon aggódom! Szerintetek előbb beindítják a szülést? Ja nem dohányzom!

Legjobb válasz: Nem kell aggódnod, ez teljesen normális így. Ha más probléma nincs akkor nem fogják megindítani a szülést. A magzatmozgást figyeld:) Könnyû szülést! Kétlányos 31hkm.

Nem kell aggódnod, ez teljesen normális így. Ha más probléma nincs akkor nem fogják megindítani a szülést. A magzatmozgást figyeld:) Könnyû szülést! Kétlányos 31hkm.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem is van kettõ már de ilyen nem volt velük.Az áramlásom jó, nst. is jó csak nagyon sokat keményedik a hasam.Félek hogy nem fog hízni a babó.Vagy vissza talál fogyni.Remélem nem lesz semmi gond. Köszönöm hogy írtál.
Ne izgulj emiatt, mostmár bármikor szülhetsz, teljesen érett, egészséges lesz a babád!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a biztatást egy kicsit jobban érzem magam.A súlyát mérték 3200gr.és kb.50 cm.Kisfiú és Márk lesz a drágám már nagyon várom hogy magamhoz öleljem:) ))
arra számíthatsz amit leírtál...
arra, hogyha a doki szerint minden rendben, akkor nyugodj meg. honnan tudjuk a konkrétan fel sem tett kérdésedre a választ? hamarosan kétszeres anyuka leszel, boldog babavárást, kellemes szerintem második császárt. de elképzelhetõ, hogy engedik természetesen is.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Igazából arra lettem volna kíváncsi(bocsi ha nem jól fejeztem ki magam) mi ebben a lényeg, hogy csak papíron vagyok bentfekvõ, a debreceni klinikán. Semmit nem mondtak vinnem kell-e a csomagom vagy sem? Valaki esetleg volt-e így?
ha csak papíron vagy benn fekvõ, akkor elszámolnak költségként :D elég gáz. és csak kedden fektetnek be? vigyél mindent, ami egy szüléshez kell. és utána arra a pár napra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!