Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes jövőhéten (2 db)

38 hetes 5 naposan az NST egy db fájást sem mutatott, jövőhéten be kell feküdnöm, végig ki fogom húzni?

Van aki így volt de pár nappal utánna mégis megszült?3 éves fiamat nem szívesen hagyom itthon 2 hétre!

Legjobb válasz: Miért kell ezért befeküdnöd? Melyik kórház ez? Nekem sem mutatott semmit az nst, 40+3 naposan elfolyt a magzatvíz, de szó nem volt arról ,hogy korábban befektetnének, a dokim kifejezetten ellene van, azt beszéltük éppen, hogy a 41. héten napont kell majd járnom vizsgálatra, nst-re, de befektetni csak a 42. héten fog. A végén ere nem került sor.

Miért kell ezért befeküdnöd? Melyik kórház ez? Nekem sem mutatott semmit az nst, 40+3 naposan elfolyt a magzatvíz, de szó nem volt arról , hogy korábban befektetnének, a dokim kifejezetten ellene van, azt beszéltük éppen, hogy a 41. héten napont kell majd járnom vizsgálatra, nst-re, de befektetni csak a 42. héten fog. A végén ere nem került sor.
Szia! Bár én 38 hetesen szültem, de szülés elõtt való nap még voltam Nst-n, és akkor még nem volt fájásom! Sõt mikor nekem 5 perces fájásaim voltak azt se nagyon mutatta ki a gép! Rá pár órára meg kellett császározni!
Pont a kiírt nap elõtt 1 nappal voltam ctg-n, semmit sem mutatott. Másnap délután elkezdõdtek a fájások, bementünk, ctg után hazaküldtek legyintve, hogy ebbõl két nap múlva lesz baba, fõleg, hogy elsõ. 4 óra múlva visszamentünk, majd rá 45 percre meglett a fiam, aki már 15 hónapos. ennyit a ctg-rõl... de miért kell befeküdnöd??
A kérdező hozzászólása: Az elsõ gyerkõcömet sürgõsségi császárral szültem, és az itteni (Tb) kórházban elõírás ezek után a 39. héten befeküdni a hegszétválás veszélye miatt!
Bocsi, hogy kérdezek, de miért fektetnek be? Beteg vagy és már kell(vérnyomás, cukor)? Vagy a dokid akar közelben tudni? Elvben holnapra vagyok kiírva, 2110a méhszájam, no nyákdugó, rengeteg fájás, a dokimnak meg eszébe sincs befektetni. Amúgy a szülés az olyan, hogy amikor a kicsi ki akar jönni, akkor jön. Napok óta csend van nálam, nincsenek jóslók, lehet egy hét múlva is bent lesz a bébi, az is lehet, hogy fél óra múlva már a kórházban vajúdok... Te is lehet holnapra megszülsz, de az is lehet, hogy indítanak túlhordással. És ez független a helytõl, hogy otthon vagy kórházban vagy.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!