Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes eléggé fáj a derekam, (2 db)

38 hetes vagyok, eléggé fáj a derekam, görcsölget a hasam, sokat keményedik. Miben fog különbözni ha már jön a baba?

Legjobb válasz: Szia. A görcsök rendszeressé válnak, egyre rövidebb idõközökkel. Üdv, szintén 38 hetes kismama

Szia. A görcsök rendszeressé válnak, egyre rövidebb idõközökkel. Üdv, szintén 38 hetes kismama

Másnak is naponta többször kinyomja magát a babátok? Annyira, hogy úgy érzem szétszakad az alhasam, derekam és eléggé fáj. De még egyáltalán nem keményedik.38+2 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Utolsó vagyok! Én augusztus 24-re vagyok kiírva és Esztergomban szülök!Bár a 4d szerint 13-a vagyok kiírva......:)Ma én is nagyon nem vagyok jól:( reméljük már babázhatunk lassan!Könnyû szülést kívánok

Utolsó vagyok! Én augusztus 24-re vagyok kiírva és Esztergomban szülök!Bár a 4d szerint 13-a vagyok kiírva......:) Ma én is nagyon nem vagyok jól:( reméljük már babázhatunk lassan!Könnyû szülést kívánok
10:34-es vagyok. én aug 22-re vagyok kiirva, és Keszthelyen fogok szülni.érdekes, mer miota lejjebb ereszkedett a pocakom és beékelõdött a fiam feje azóta könnyebben vagyok, már a savam sem kinoz, a mozgás(ágyba megfordulás, felkelés)is könnyebb, csak ez az eszeveszett hát és derékfájás, pocakkeményedés ne kínozna folyamatosan, no meg nagyon rosszul alszok már pár napja.
Ez már csak ilyen... :D Helyezkedne a kis drága csak már helye nem nagyon van! Nekem is idõnként hihetetlen formákat vett fel a hasam, a párom rosszul volt a látványtól! :) A haskeményedés is fog jönni, ne aggódj! Boldog pocakosodást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Bízom benne, hogy jönni fog, mert már úgy mennék szülni, hogy végre a karomban tarthassam a kisfiamat.Jöv.vasárnap pedig mindjárt itt van, és még semmi jele, hogy kiszeretne jönni...vígan mocorog:) )
nekem is ugy kiszokta magát nyomni a kisfiam, hogy azt hiszem kiugrik a pocakomon ott ahol épp nyom.a derekam szinte fojamatosan le akar szakadni, és tegnap, valószínû az idõváltozás miatt, egész délután és este olyan volt a pocakom mint a kõszikla, de semmi fájás nem volt.pedig nagyon reménykedtem hogy majd a hidegfront meginditja a szülést, de az én drágám olyan jol érzi magát odabenn hogy néha azt hiszem h ki sem akar jönni :) .tegnap voltam uh-n és azt mondta a doki h nagyon lenn van a prücsök, és a héten meglesz a fiam.na majd kiderül.a nyákdugóm már egy hete elment és azóta egy joslom volt, pedig elötte napi szinten volt, de azóta semmi a keményedésen kívül. könnyû szülést. 38+3 hetes
Sziasztok!Nálunk is ugyanez a helyzet:) )))Mondjuk ma úgy ébredtem, hogy fáj a hasam.....azóta is, remélem már lesz valami:) ))Nekem sokat keményedik a hasam, fõleg éjjel meg hajnalban!Mikorra vagytok kiírva?És hol szültök? 38+3 km
A kérdező hozzászólása: Nekem most a szeméremcsontom kezdett el fájni, fõleg ha megyek, vagy "hirtelen"fordulok, mozdulok.A derekam és az alhasam reggel óta egyfolytában fájdogál, de nem keményedik.Fájásmérésre pénteken kell mennem, de nagyon örülnék, ha addig történne már valami:) Én aug.23-ra vagyok kiírva és Kiskunfélegyházán fogok szülni.Te?
bocs 10:37 és nem 10:34. ma mindent félre irok :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!