Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes eléggé fáj (3 db)

38 hetes vagyok, eléggé fáj a derekam, görcsölget a hasam, sokat keményedik. Miben fog különbözni ha már jön a baba?

Legjobb válasz: Szia. A görcsök rendszeressé válnak, egyre rövidebb idõközökkel. Üdv, szintén 38 hetes kismama

Szia. A görcsök rendszeressé válnak, egyre rövidebb idõközökkel. Üdv, szintén 38 hetes kismama

38 hetes kismamák ti hogy vagytok? én már eléggé ki vagyok be dagadtak, fájnak a lábaim és nagyon fáj a forgóm ti is így vagytok ezzel vagy csak én vagyok ilyen fáylos? !

Legjobb válasz: Nagyjából én is így, és 15 néha-néha keményedik a pocakom. Nekem a medencém is néha fáj és már csak kanapén való ülés kinyújtott lábakkal esik jól. Egy derékmasszírozás most nagyon jól esne... :) Boldog Babavárást!

Nagyjából én is így, és 15 néha-néha keményedik a pocakom. Nekem a medencém is néha fáj és már csak kanapén való ülés kinyújtott lábakkal esik jól. Egy derékmasszírozás most nagyon jól esne... :) Boldog Babavárást!
a 15 nem kell oda, bocsánat!
Én március 16-ra vagyok kiírva, holnap leszek a 38 hetes. Én is így vagyok. Nekem is dagadnak, vizesek a lábaim, de azért minden nap sétálok egy kicsit. Az arcom is feldagadt már kicsit. Néha olyan érzésem van, mint mikor a mensim szokott megjönni, úgy fáj a pocakom, de max. 1-2 percig tart, és talán napi 3x van ilyen. De valószínû kibírom, a pocakom még fent van és a múlt héten vizsgált a doki, teljesen zárt voltam. Elsõ Baba lesz, fiút mondtak. A pocakom hatalmas, nehéz mozogni, feküdni... Éjjel többször felkelek, kiver a víz. A héten minden nap alszok dél körül egy órácskát. Az étvágyam nem túl nagy, keveset eszek, de almát minden nap többször. A Baba ma lustább volt, egyébként a popsiját szereti kinyomkodni. Holnap megyek NST-re, a múltkor állandóan mozgott, minden oké volt, szerintem holnap is produkálja magát. Kitartást Nektek is, nemsokára már a kezünkben tartjuk :)
Elsõ vagyok. Jó is lenne már... Bár számomra már nagy az esély, hogy a hétvégén vagy a jövõhét elején a kezemben tartom. Érzem. A csomagom is össze van már pakolva, szóval várom az intõ jeleket, de valójában nagyon félek. Kitartást! :)
jól vagyok
Sziasztok!4Én hétfõn töltöm a 38.hetet, március 19-re vagyunk kiírva....De szinte biztos, hogy hamarabb meg fog érkezni a kiscsaj:-)Második babám lesz, már van egy 5 éves kislányom.Én is kezdek egyre nehezebben mozogni, ülni se jó, feküdni sem, éjszaka minden fordulásnál fent vagyok, fáj a derekam meg a csípõm, és már kb.1 hete lejjebb is szállt a pocakom:-)Holnap megyek NST-re, szerencsére eddig minden rendben van a picivel, és már nagyon várom, hogy a kezemben tarthassam végre:-)Egyébként csak a kezeim(ujjaim)dagadnak, a lábam nem, bár az arcomat én is másnak, pufibbnak látom néhány napja.A baba rengeteget mocorog, ami néha már szinte fáj, mert nagyon kevés a helye (kb.4 kiló lehet most:-)Mindenkinek kívánok kitartást a hátralevõ kis idõhöz, és könnyû szülést!!!!!Tamy

Másnak is naponta többször kinyomja magát a babátok? Annyira, hogy úgy érzem szétszakad az alhasam, derekam és eléggé fáj. De még egyáltalán nem keményedik.38+2 hetes kismama vagyok.

Legjobb válasz: Utolsó vagyok! Én augusztus 24-re vagyok kiírva és Esztergomban szülök!Bár a 4d szerint 13-a vagyok kiírva......:)Ma én is nagyon nem vagyok jól:( reméljük már babázhatunk lassan!Könnyû szülést kívánok

Utolsó vagyok! Én augusztus 24-re vagyok kiírva és Esztergomban szülök!Bár a 4d szerint 13-a vagyok kiírva......:) Ma én is nagyon nem vagyok jól:( reméljük már babázhatunk lassan!Könnyû szülést kívánok
10:34-es vagyok. én aug 22-re vagyok kiirva, és Keszthelyen fogok szülni.érdekes, mer miota lejjebb ereszkedett a pocakom és beékelõdött a fiam feje azóta könnyebben vagyok, már a savam sem kinoz, a mozgás(ágyba megfordulás, felkelés)is könnyebb, csak ez az eszeveszett hát és derékfájás, pocakkeményedés ne kínozna folyamatosan, no meg nagyon rosszul alszok már pár napja.
Ez már csak ilyen... :D Helyezkedne a kis drága csak már helye nem nagyon van! Nekem is idõnként hihetetlen formákat vett fel a hasam, a párom rosszul volt a látványtól! :) A haskeményedés is fog jönni, ne aggódj! Boldog pocakosodást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!Bízom benne, hogy jönni fog, mert már úgy mennék szülni, hogy végre a karomban tarthassam a kisfiamat.Jöv.vasárnap pedig mindjárt itt van, és még semmi jele, hogy kiszeretne jönni...vígan mocorog:) )
nekem is ugy kiszokta magát nyomni a kisfiam, hogy azt hiszem kiugrik a pocakomon ott ahol épp nyom.a derekam szinte fojamatosan le akar szakadni, és tegnap, valószínû az idõváltozás miatt, egész délután és este olyan volt a pocakom mint a kõszikla, de semmi fájás nem volt.pedig nagyon reménykedtem hogy majd a hidegfront meginditja a szülést, de az én drágám olyan jol érzi magát odabenn hogy néha azt hiszem h ki sem akar jönni :) .tegnap voltam uh-n és azt mondta a doki h nagyon lenn van a prücsök, és a héten meglesz a fiam.na majd kiderül.a nyákdugóm már egy hete elment és azóta egy joslom volt, pedig elötte napi szinten volt, de azóta semmi a keményedésen kívül. könnyû szülést. 38+3 hetes
Sziasztok!Nálunk is ugyanez a helyzet:) )))Mondjuk ma úgy ébredtem, hogy fáj a hasam.....azóta is, remélem már lesz valami:) ))Nekem sokat keményedik a hasam, fõleg éjjel meg hajnalban!Mikorra vagytok kiírva?És hol szültök? 38+3 km
A kérdező hozzászólása: Nekem most a szeméremcsontom kezdett el fájni, fõleg ha megyek, vagy "hirtelen"fordulok, mozdulok.A derekam és az alhasam reggel óta egyfolytában fájdogál, de nem keményedik.Fájásmérésre pénteken kell mennem, de nagyon örülnék, ha addig történne már valami:) Én aug.23-ra vagyok kiírva és Kiskunfélegyházán fogok szülni.Te?
bocs 10:37 és nem 10:34. ma mindent félre irok :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!