Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes Reggel 10 (2 db)

38 hetes multam. Az utobbi napokban alig birok reggel felkellni (10 korul). Reggeli utan vagy 2 oraval egyszeruen nem birom nyitva tartani a szemem es muszaj aludnom egy oracskat. Normalis ez?

Keszulne a testem a szulesre?Gyujtene az energiat?Mas is van/volt igy?Tapasztalatok?

Legjobb válasz: Szia! Én is így vagyok ezzel, legszívesebben egész nap csak aludnék, de hiába alszom sokat, mégsem vagyok kipihent. Bár én még csak a 36. hétben vagyok, de nekem most derült ki, h elég durván vérszegény lettem a terhesség alatt, és emiatt vagyok ilyen semmilyen... De lehet, h nálad nem ez az ok, te már valószínûleg közelebb vagy a szüléshez, lehet, tényleg az készülõdik :)

Szia! Én is így vagyok ezzel, legszívesebben egész nap csak aludnék, de hiába alszom sokat, mégsem vagyok kipihent. Bár én még csak a 36. hétben vagyok, de nekem most derült ki, h elég durván vérszegény lettem a terhesség alatt, és emiatt vagyok ilyen semmilyen... De lehet, h nálad nem ez az ok, te már valószínûleg közelebb vagy a szüléshez, lehet, tényleg az készülõdik :)
Szia! Most kezdem a 26. hetet, de én is 12 órákat alszom (már persze közben a pici sokszor felébreszt). Nálam is kezdõdõ vérszegénységet találtak, most fogom megkapni a vasat, amit ír a doki. Vérképet csináltak mostanában? Lehet, hogy érdemes lenne rákérdezned. Nekem kb. 3 hete lett érezhetõ, hogy ennyire fáradok, itthonról dolgozom, heti 1 napot járok be. Mikor heti 2 véletlenül, a másodikon már úgy érzem álmodok, annyira nem vagyok magamnál. Anyukámnál ugyanez volt.
Nekem is volt-van ilyen, bár most már nagyon a végén egyre kevesebb, inkább a fészekrakó túltengés van bennem. Utolsó 2 hónapban volt ez, én arra gyanakodtam hogy túl sokat-nehezet reggelizek, és az emésztés viszi el az erõmet. Ha lightosabbra vettem, kimaradt ez a kóma, kivéve a kivételeket :) ... Vérképemmel semmi baj. Egyszerûen figyelni kell a testedet, ha pihenni kell, akkor azt kell, ez így OK szerintem.
Miért is ne???
Ezek csak jóslófájások , én ilyennel még két napig huztam, de utánna gyönyörû szülésem volt!A tested szépen , lassan elkezdi magát készíteni a szülésre , jobb ez így hidd el.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni hogy 2.szülésem lesz, és a méhszájam már bõ 1 ujjnyira nyitva volt 1 hete.
Nekem egy nappal a szülés elött voltak ilyen görcsös haskeményedések aztán másnap ebböl lettek a fájások! Szerintem hamarosan szülni fogsz :) Gratulálok:)
Még egyben vagytok? Mert lehet, hamar megszülsz:-) Bár ritka esetben még lehetnek vissza napok, sõt akár túlhordás is. Meglátod, sûrûsödnek e a fájások.. Drukkolunk!
MINDENKÉPP IRJ HA VALAMI VAN
naaaaaa, megszültél már? :)
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! 13-án hajnalban megszületett a kisfiam!! :) 3450 grammal és 54 cm-el! Jól vagyunk szerencsére! Köszi mindenkinek!!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!