Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes Reggel (23 db)

38 hetes kismama vagyok. Reggel óta görcsölget a lábam, egyre jobban dagad. Tudok valamivel könnyíteni a helyzeten?

Legjobb válasz: Én is 38 hetes vagyok, azaz 38+5 napos. A lábdagadásra most már ne vegyél be semmilyen gyógyszert, esetleg paradicsomlevet igyál, ha vizesedsz. Más panaszod nincs?

Én is 38 hetes vagyok, azaz 38+5 napos. A lábdagadásra most már ne vegyél be semmilyen gyógyszert, esetleg paradicsomlevet igyál, ha vizesedsz. Más panaszod nincs?
A kérdező hozzászólása: A jobb lábamat szinte csak húzom magam után, annyira fáj a medencecsontom.Állítólag ez azért van mert így tágul??! Köszi a tippet kipróbálom a paradicsomlevet. Te hogy érzed magadat???
ha magas a vérnyomásod, akár toxémia jele is lehet a hirtelen lábdagadás én azonnal bemennék a kórházba, biztos ami biztos alapon, egy ctg és uh nem árt
Ma voltam dokinál, panaszkodtam neki, mennyire fáj a medencém, a forgóm, sõt azok a csontjaim is, amik valaha régen sérültek, pl. operáció miatt. nem szedhetek rá gyógyszert, fájdalomcsillapítót, mert állítólag attól agyvérzést kaphat a magzat, ha elmult 38 hetes. tehát marad a szenvedés és a remény, hogy mihamarabb elmúlik. Az én orvosom szerint is a csontokban szétáramló hormonok mitt van ez.

38 hetes vagyok. (Holnapután 39. ) Egész éjszaka és ma reggel is folyamatosan fáj a hasam alja. Tompán de egyfolytában. Mi lehet ez? Esetleg felfáztam? Szoktam a járólapon mezitláb mászkálni de nem sürün.

Szerintem még nem szülési fájás.

Legjobb válasz: Szia! Nekem egy héttel kisebb a babám, de ugyanez van. Szerintem most illeszkedik be a fejecskéjük, és nyomják a medencét, és az ott található idegeket. Tegnap pedig éjjel, konkrétan éreztem, hogy tõle fájok, mert a kezét bedugta a csont mögé, és éreztem mikor kivette onnan. :S Gondolom még tágulunk, bár már úgy érzem annyit tágultam, megszülök egy elefántot is. Az elsõ terhességemnél ilyenek nem voltak. Üdv: 38 hetes kismama

Szia! Nekem egy héttel kisebb a babám, de ugyanez van. Szerintem most illeszkedik be a fejecskéjük, és nyomják a medencét, és az ott található idegeket. Tegnap pedig éjjel, konkrétan éreztem, hogy tõle fájok, mert a kezét bedugta a csont mögé, és éreztem mikor kivette onnan. :S Gondolom még tágulunk, bár már úgy érzem annyit tágultam, megszülök egy elefántot is. Az elsõ terhességemnél ilyenek nem voltak. Üdv: 38 hetes kismama

Reggel óta sokat görcsöl és keményedik a hasam. A baba is kevesebbet mozog, most már a derekam is kezd fájni.38 hetes vagyok. Ezek a jóslófájások?

Nem rendszeres van hogy óránként 3-4-szer, de van hogy 2-3 óra szünet van.

Legjobb válasz: Próbáld ki amikor újra jönnek, a meleg fürdõt, az állítólag eldönti hogy mik ezek. Kicsit irigyellek, ha ez már a szûlés. :) szintén 38 hetes kismama Biztos reagálsz a frontra, de nem biztos hogy még szûlsz. Nekem tegnap elõtt és tegnap volt hasonló, és ma nagyobb a nyugi... bezavar a front. Könnyû és gyors szûlést kívánok, és egy gyönyörû babát!

Próbáld ki amikor újra jönnek, a meleg fürdõt, az állítólag eldönti hogy mik ezek. Kicsit irigyellek, ha ez már a szûlés. :) szintén 38 hetes kismama Biztos reagálsz a frontra, de nem biztos hogy még szûlsz. Nekem tegnap elõtt és tegnap volt hasonló, és ma nagyobb a nyugi... bezavar a front. Könnyû és gyors szûlést kívánok, és egy gyönyörû babát!
Szintén 38 hetes vagyok és 2 napos.Tegnapelött kezdett lelassulni és fájni a szeméremcsontom, meg a farcsontom.Tegnap és ma nagyon keveset mozog, és jobban fáj.Én sem vagyok a toppon.A frontokat ennyire még nem éreztem(tük) meg.Lehet mégis a front teszi.Persze az is lehet, hogy bármelyik nap szülünk.Gyakran van székelési ingerem is, meg tegnap hasmenés.Viszont nem görcsölök, csak nagyon ritkán.Szóval akár jósló, akár nem, most már idõben vagyunk, gond nem lehet belõle.Azt mondják ha itt az idõ és menni kell, azt úgyis tudni fogjuk.Olyan izgalmas a vége szerintem.Nem tudni, hogy amit hétfõre terveztünk azt még meg tudjuk e valósítani, vagy sem.Lehet hétfõn már a karjainkban lesz a csöppség és megváltozik az egész életünk.:)
Szia, nekem a 36-ik héttõl vannak görcseim.Most hogy lassan a 40-ik hetemet töltöm mindig erõsebben, de a babóca nem akkar elõjönni.Szerintem ezek még jóslófájások csak.Pár nappal ezelõtt olyan rendszeressen jöttek a fájások, már azt hittem valami lessz, de mirre elkészülõdtem hogy megyünk szülni elmultak.A derekam meg iszonyatossan fáj már 2 hete.Nagyon elkeztem vizesedni is, még az arcom is éjjelre bedagad.Nagyon reménykedek minden nap hogy nem csak a jóslófájások fognak jelentkezni.Az elsõ babámat is 42 hétre szültem orvosi segítséggel.Könnyû és gyors szülést kívánok.Már nemsok van hátra!!!!Kitartás!!!
A kérdező hozzászólása: Kösznöm a válaszokat. Estére már elmúltak a görcsök. Reménykedem én is, hogy hamarosan igazi fájások legyenek. A doki szerint bármikor beindulhat. Még két hét a kiírt idõpontig. Kitartász nektek is.

38 hetes és 2 napos terhes vagyok. Voltam ma reggel a dokinál semmi erősebb fájásom nem volt, és nem is véreztem, de délelőtt elkezdtem vérezni, folyamatosan. Ez a nyákdugó, vagy a tágulástól vérzik, vagy mitől? Kibirom szombatig?

Legjobb válasz: Szia.Én is a 39.héten vagyok.38+5.nekem azt mondta a szülésznö,ha vérzés jelentkezik,pláne folyamatosan,egyböl kórház.Szerintem te is bemehetnél.Ha folyamatosan vérzel,az nem jó.Hívd fel az orvosodat,és valószínü ö is azt mondja,hogy menj be a szülészetre.

Szia.Én is a 39.héten vagyok.38+5.nekem azt mondta a szülésznö, ha vérzés jelentkezik, pláne folyamatosan, egyböl kórház.Szerintem te is bemehetnél.Ha folyamatosan vérzel, az nem jó.Hívd fel az orvosodat, és valószínü ö is azt mondja, hogy menj be a szülészetre.
én is voltam az elsö gyermekemel de én meg is szültem az nap!

Ez fájás lehet? 38 hetes vagyok, ma reggel távozott a nyákdugom egy része.

kb 3 hete vannak már erosebb joslo fájásaim.A hasam leszállt egy hete. Ma viszont egyfolytában fáj, szur, nyilal a hasam. nem tudom eldonteni, h ezek most fájások vagy mi lehet.mert ahogy irtam már van h tobb percig is fáj, hol erosebben, hol gyengébben.

Legjobb válasz: Szia, a fájások olyan menszi szerûek voltak nekem. A nyákdugóm egy szombat reggel félig elment, vasárnap du 4 körül jöttek a fájások és tényleg rendszeresek voltak.

Szia, a fájások olyan menszi szerûek voltak nekem. A nyákdugóm egy szombat reggel félig elment, vasárnap du 4 körül jöttek a fájások és tényleg rendszeresek voltak.
A kérdező hozzászólása: tehát akkor addig amig nem rendszeres ne aggodjak??
Nekem is elég korán kezdõdtek a jóslók. De este tusoláskor mindig elmúltak. Na akkor, azon a bizonyos napon nem múlt el, sõt, sûrûsödött, és fokozatosan rendszerezõdött. Ja, és erõsödött. Azt már nem múlasztja el a zuhany.
csatlakozom az elsõ válaszolóhoz, a fájások nekem is mensi szerû görcsök voltak, csak persze idõvel sokkal erõsebbek lettek. Ha nem tudod eldönteni, hogy mi a helyzet ülj be egy kád meleg vízbe, ha elmúlnak, akkor ez is csak jósló. Ha nem, akkor 5 perces fájásoknál, amik kb. 40-50 mp-ig tartanak irány a kórház (már ha elég közel van, és nem kell sokat utazni). 33 hetes kismama a második babával
Szerintem hívd fel a védõnõdet és kérdezz rá!!Nincs két egyforma terhesség!Engem bevitt a férjem a kórházba mert elment a nyákdugó és a magzatvíz egy része és ott is tartottak úgy, h nem voltak rendszeresek a fájások és a hosszuk se volt több 20 másodpercnél.(a szülésem idején sem!!)Amúgy tényleg mensi szerûen fáj. közeleg a nagy esemény!! :) Sok sikert!!!!!!Szép és könnyû szülést!!!írd meg mi lett! 2 hós kislány anyukája
Szia! Hogy vagy? Megérkezett a baba?
A kérdező hozzászólása: Szia. hát sajna még nem. a fájások maradtak, valamikor erosebbek, van h gyengébbek.pénteken megyek orvoshoz, meglátjuk mit mond.

38 hetes vagyok, ma legnagyobb megdöbbenésemre azt mondta az orvos, hogy még nincs befordulva a baba. Az utolsó 2 hétbe is befordulhat? Nem kellene, már rég befordulva lennie, ahhoz, hogy ne császárral szülessen?

Legjobb válasz: Sajnos nálam is ez a helyzet, bár én még csak 35 hetes vagyok. Nekem azt mondta a doki, hogy még megfordulhat, akár az utolsó héten is. Ha nem, akkor a betöltött 39. héten megcsászároz.

Sajnos nálam is ez a helyzet, bár én még csak 35 hetes vagyok. Nekem azt mondta a doki, hogy még megfordulhat, akár az utolsó héten is. Ha nem, akkor a betöltött 39. héten megcsászároz.
Én is farfekvéses voltam, anyukám megpróbált úgy megszülni, nem jöttem ki, kiment a doki szólni apunak hogy meg kell császározni, erre mire visszajött, megfordultam, s ki is csúsztam! Reméljük befordul még a babád, de ha mégsem, annak oka van, a császártól pedig ne félj, nem fog fájni :) Könnyû szülést!!!!
Nekem az elsõ babám nem fordult meg, de ennek ellenére nem császároztak, hanem farfekvéssel szültem. Nem minden kórházban császároznak alapból, ha farfekvéses. Egyébként befordulhat még az utolsó két hétben is, de nem sok esély van rá.
37 hetes vagyok és nekem sincs befordulva a babám. A dokim szerint, ha nem fordul meg akkor mindenképp császár lesz, mert túl rizikós lenne így megszületnie. Állítólag nem sok esély van rá, hogy még megforduljon, de én azért reménykedem, és neked is drukkolok.

38 hetes terhes vagyok és ma reggel eléggé barna folyásom volt, ez mit jelent? Mellette még a folyásom is sok van mit csináljak?

mi lesz ha holnap 29-én szülök? félek ettől a 29-edikétöl.

Legjobb válasz: Miért félsz?Nem kell félni.Már idõbe vagy bármikor beindulhaz a szülés.Nekem 4 szülésem volt.A második 2 héttel elõbb jött.Lehet,hogy az idõjárás is közrejátszik.Egyik nap meleg van másik nap,mint ma zuhog a hó. Ha aggaszt a folyás csörögj rá az orvosodra,de szerintem semmi probléma. Minden jót és könnyû szülést! 4 gyerkõc anyukája

Miért félsz?Nem kell félni.Már idõbe vagy bármikor beindulhaz a szülés.Nekem 4 szülésem volt.A második 2 héttel elõbb jött.Lehet, hogy az idõjárás is közrejátszik.Egyik nap meleg van másik nap, mint ma zuhog a hó. Ha aggaszt a folyás csörögj rá az orvosodra, de szerintem semmi probléma. Minden jót és könnyû szülést! 4 gyerkõc anyukája
Nem kell megijedni, most már bármikor szülhetsz. Nekem is volt barna folyásom az utolsó hetekben, nem jelent semmi rosszat, meg a sok folyás se, mindkettõ volt nekem is és pont a 40.hétre szültem.Lehet lassacskán távozik a nyákdugód.
Érdemben már válaszoltak a többiek. Miért félsz a 29.-tõl? Nem kell, hidd el, van az évben rosszabb nap is. Én április 1-jén születtem. ;)
A kérdező hozzászólása: inkább szülnék április 1-én mint február 29-én mert április 1-je minden évben van de február 29 csak 4 évente ez hogyan lenne ha akkor szülnék 4 évente ünnepelné a babám a szülinapját? köszönöm a jó kívánságokat.
Szia én elhiszem, hogy félsz a 29-tõl de ha úgy esik akkor is lenne szülinapja a babának csak 28-án vagy március 1-én...amúgy ha azt nézzük 100 évesen lenne 25 :) !!! Viccet félre téve ha nekem lenne barna folyásom én felhívnám a dokimat, hogy megkérdezzem mi van ilyenkor. Szerintem egy telefont megér... 36 hetes km
Majd írd meg mikor született!

Wc-zés után a papíron barnás, picit lilás darabos dolog volt. Ez lehet a nyákdugó? 38 hetes kismama vagyok, reggel a doki azt mondta, hogy 1 cm-re vagyok kitágulva.

Legjobb válasz: Ez az volt, fog még több is jönni, és ha véres, irány a kórház! Nekem délelõtt ment el darabonként a nyákdugó, jöttek a fájások, este meglett a lányom! Fájàsaid nincsennek még?

Ez az volt, fog még több is jönni, és ha véres, irány a kórház! Nekem délelõtt ment el darabonként a nyákdugó, jöttek a fájások, este meglett a lányom! Fájàsaid nincsennek még?
Igen ez a nyákdugó, de nem kell rohannod a kórházba, ha nincsenek fájásaid, mert még lehet pár nap is a szülésig.Nekem mondjuk amikor elment reggel, éjjel megszültem, de nem törvényszerû.Sok szerencsét amúgy:) ))
nekem is hajnalban elment és este 10re megszületett a kisfiam. bizti nyákduó! amikor bementem reggel a dokihoz (megijedtem a vértõl), azt mondta, hogy még lehet akár néhány nap is. hát nem volt. igaz, akkor már voltak fájásaim. gyengék, de rendszeresen. estére erõsödtek. :D könnyû szülést kívánok neked!!!! pihenj , amennyit csak tudsz. ha véres is lesz, irány a kórház, ha lesznek fájásaid, kezdd el mérni õket!
A kérdező hozzászólása: Tegnap óta semmi! Mensi szerûen fáj egyfolytában a derekam, de ezen kívül semmi fájdalom. Lehet én abba a tipusba tartozom, akinél nem pont szülés elõtt megy el a nyákdugó. :) Köszönöm a válaszokat!
szia nekem egyszerre jött ki a nyáktugó a dokinál ami teljesen átlátszó kocsonya szerû cucc volt! rá 3napra indított szülésem volt!
Szia. Nekem 35. hét óta folyamatosan távozgatott a nyákdugó (ami elvileg újratermelõdik), de csak betöltött 38. héten született meg a kisfiam, aki már 9 hónapos.
Szia! Én is 38 hetes vagyok. Nekem már 1, 5 hete távozgat darabokban. A fájásaid akkor jóslók, ha pihenés hatására elmúlnak. Ha már mérhetõ a fájások közt az idõ pl. 30, 20 perc, szülés esélyes a dolog. Az esti idõszak általában kedvez a szülés megindulásának, így este pihenj legtöbbet. Az elõzõnél nekem a nyákdugó távozása után csak 3 héttel indult be a szülés. Ez típus kérdése. Szép szülést és babát kívánok Sorstársam!
A kérdező hozzászólása: Ma reggel megint elég sok kocsonyás, sûrû dolog jött ki belõlem pisiléskor. Most nem volt barnás. Mostmár hamarosan tényleg itt a mi idõnk? fájásaim továbbra sincsenek!

38 hetes kis mama vagyok augusztus 20ra vagyok kiírva. De ma reggel óta menstruációs görcs szerű fájdalmat érzek alhasi tájékon. Ez lenne a jóslófájás?

Legjobb válasz: Szia!Nekem is így volt!Másnap bementem és már 3 ujjnyira nyitva voltam!Mivel progis császárom volt azonnal mûtöttek is!Szóval szerintem ez már nem biztos,hogy jósló!Ha "nem hagy aludni",vagy erõsödik,esetleg rendszeressé válik akkor menjetek a kórházba!Könnyû szülést kívánok Neked!

Szia!Nekem is így volt!Másnap bementem és már 3 ujjnyira nyitva voltam!Mivel progis császárom volt azonnal mûtöttek is!Szóval szerintem ez már nem biztos, hogy jósló!Ha "nem hagy aludni", vagy erõsödik, esetleg rendszeressé válik akkor menjetek a kórházba!Könnyû szülést kívánok Neked!
Jaj de írigykedem! Én is augusztus 20-ra vagyok kiírva, de semmi szülésre utaló jelem a keményedéseken kívül nincsen. És már úgy nézek ki, mint egy partra vetett bálna...vizes vagyok tokától-bokáig...Istenem mit meg nem adnék, hogy vajúdhasssak már végre!!!!! Könnyû, szép szülést neked! 38hkm és 18 hónapos kispasi anyukája
Írj ha gratulálhatunk! A sógornõm is 20-ra van kiírva.
Azóta nem múlt el? erõsödött esetleg? állj be a kellemesen meleg zuhany alá és egy fél órát engedd magadra! Ha elmúlik, tényleg csak jósló volt, viszont, ha erõsödik, rendszeressé válik (10 percesek vagy kevesebb), akkor bizony, itt az idõ! Majd írj, mi volt! Egyébként a 38. héten már bõven jöhet a baba, nyugi! Az én lányaim is a 38.-on születtek :)
Szia! Mi újság veletek? A sógornõm ma reggel ment be a kórházba szülni , úgy izgulok értük! Nekem már van egy 18 hónapos fiúcskám!
A kérdező hozzászólása: természetesen megírom ha meg van a bébim. puszi mindenkinek
A kérdező hozzászólása: a zombiságban egyet értek mert ha nema fájások kínóznak akkor fél óránként pisilek és ez már kiborít. jo lenne már túl lenni rajta. nekem is elég hosszú ideig tart a jósló fájás volt hogy reggeltõl estig aztán abba maradt. mindenkinek könnyû szülést kívánok és jó egészséget sok örömet.
Szia!Én aug. 23-ra vagyok kiírva, de néhány hete már érzem ezeket a fájásokat, fõleg éjszakánként.Persze el is múlik, de valamikor egész hosszú ideig kitart. A dokim azt mondta, hogy ezek jóslók, segítik, hogy a baba beforduljon a szülõcsatornába. Azért már én is várom, hogy lassan valódiak legyenek, mert már olyan vagyok mint egy zombi a sorozatos kialvatlanságtól.Könnyû szülést nekünk :) !
nahát, az én babám 19.én lesz 1éves!jó volna ha 20.án szülnétek, mert akkor minden évben kapna a lurkó egy jó kis tüzijátékot a szülcsinapjára!az én babámnak minden évben meg van rendelve :-D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a hasznos és kedves választ. estére megszünt az alhasi fájdalom... ugy hogy akkor még nem indulok sehova de be pakolok. 32hetesen voltam 2hetet kórházban mert egy ujnyira nyitva volt a külsõ méh szájam de vissza tartották a bébimet. sok sikert a szülésekhez.már nagyon várom én is hogy szülhessek.
De jó neked, én is aug. 20-ra vagyok kiírva de még semmi:( Sok sikert!! Majd írd meg, hogy mi volt!!
Lehet jósló, de ha nem szûnik, megnézetném magam, de legalábbis a csomagom már bepakolnám, ha közel a kórház. Egy másik 38 km
helloka!mára voltál kiírva!miújság veletek?kibujt a pici?írj majd

38 hetes kismama vagyok. Reggel óta sokszor keményedik a pocakom, óránként egyszer-kétszer. Ez normális?

Legjobb válasz: Igen, erõs jóslófájások. Ha jönnek az igaziak azt megérzed rendesen:) pihenj sokat!

Igen, erõs jóslófájások. Ha jönnek az igaziak azt megérzed rendesen:) pihenj sokat!
Normális, ne aggódj! Pihenj amennyit és ameddig még tudsz! :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!