Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes Milyen a (24 db)

38 hetesen milyen értékeitek voltak az ultrahangon? És ha azóta megszültetek, milyen súlyú lett a pici?

Már tudom,hogy egyszer valaki ezt kérdezte,de csak 1 valaki válaszolt és szeretném össze hasonlítani az eredményeket!El?re is köszi!

Legjobb válasz: 37 hetesen: BPD:90, AC:343, FL:68, Súlybecslés: 3204g 41 hét 1 naposan 4350g-al és 57 cm-el született meg a kisfiam.

37 hetesen: BPD:90, AC:343, FL:68, Súlybecslés: 3204g 41 hét 1 naposan 4350g-al és 57 cm-el született meg a kisfiam.
BPD: 97mm, FL: 74mm, AC: 342mm, Becsült súly 3500gr, 12nap múlva megszületett a kislányom, 3920gr-mal és 56cm-rel!
38 hetesen :BPD:95, femur:75. Megszuletett a 39. heten 3350g-al es 53 cm-el
Én a 38. héten szültem, 3400 grammos és 54 cm-es volt a pici.
Szia! Az én kisfiam 38 hetesen: BPD: 91mm, Femur: 72mm, Thorax AP: 107x103mm volt. Az adatok alapján azt mondják, rövid de tömzsi babóm lesz, akkor volt kb. 50cm és 3400gr. Azóta már 39+5 hetesek vagyunk, kibújni még nem akarunk, pedig mostmár nagyon jó lenne szemtõl szembe találkozni picurkámmal!!!!
Szia, 38 hetesen szültem:3050 g, 54 cm és kislány.Könnyû szülést és boldog babázást Neked!

38 hetesen (+5nap) a BPD 96, becsült súly, 3600 gr. Kinek milyen méretek voltak ilyenkor?

Legjobb válasz: Én már megszültem ilyenkor::)36 hetesen volt 3,20kg, s 37 hétre szültem 3,30kg val:)

Én már megszültem ilyenkor::) 36 hetesen volt 3, 20kg, s 37 hétre szültem 3, 30kg val:)
én 38 hetes és 2 naposan szültem (indították) 3500 grammal és 50 cm-vel.
Nekem 37+4 hetesen volt BPD 101mm, súlya pedig 3660 gr. Jelenleg 4. napja hordom túl :(
Szia, nekem 38+1 hetesen BPD: 93 mm FL: 72 mm és 3200 g. Még jelenleg is bent nyaral a picur. 39 hetes
37 héten. BPD: 88 mm és a becsült súly: 2800g


38 hetes vagyok. Milyen a jósló, és az igazi fájás? Ma egész nap nyilalgatott, ilyen erősen még soha, de, még nem hiszem hogy ez az. Ez már lehet a jele, hogy napokon belül?

Legjobb válasz: Szia. Én is 38 hetes vagyok, és én 2 napja éreztem olyat, mint amikor mensi alatt görcsöl a hasam. Csak ez viszonylag rövid ideig tartott. A doki azt mondta, hogy na ez egy jósló fájás volt, és majd ilyenek lesznek az igaziak is, csak azok rendszeresek lesznek. Ha kellemetlen próbáld meg, hogy sétára, zuhanyozásra elmúlik-e. Ha igen, akkor csak jósló, ha nem és már 5 percenként jönnek, akkor irány a kórház. Remélem tudtam segíteni. Üdv.

Szia. Én is 38 hetes vagyok, és én 2 napja éreztem olyat, mint amikor mensi alatt görcsöl a hasam. Csak ez viszonylag rövid ideig tartott. A doki azt mondta, hogy na ez egy jósló fájás volt, és majd ilyenek lesznek az igaziak is, csak azok rendszeresek lesznek. Ha kellemetlen próbáld meg, hogy sétára, zuhanyozásra elmúlik-e. Ha igen, akkor csak jósló, ha nem és már 5 percenként jönnek, akkor irány a kórház. Remélem tudtam segíteni. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Végülis elmúltak, de reggel óta jönnek folyamatosan, de nincs benne rendszer.
Akkor még ebbõl akármi is lehet. Majd ha 7 és késõbb 5 perces rendszer lesz, vagy esetleg elfolyik a magzatvízed, akkor kell menni a kórházba.
Szia! Nekem az elejétõl kezdve 2000 az értékem. Most 29 hetes vagyok. Nyugi:) !

38 hetes vagyok, ilyenkor milyen a baba mozgása?

Az én kisbabám már nem rugdos,csak fesziti ki magát,hullámzik a hasam .Olyan jó érezni a tenyerem alatt,viszont hiányzanak a kis rugdosások.Ti hogy vagytok ezzel?Ugye már ilyenkor nem baj,ha nem rugdosnak,csak igy nyomkodja magát?

Legjobb válasz: Nagy rugdalózásra már helye sincs :)) Itt-ott ki-kinyomja valamilyét és ennyi... az enyém a 38.héten már meg is született :))

Nagy rugdalózásra már helye sincs :) ) Itt-ott ki-kinyomja valamilyét és ennyi... az enyém a 38.héten már meg is született :) )
Nekem ilyenkor már csak helyezkedett, hol jobb hol bal oldalon nyomkodta ki a kezét, könyökét, mikor milyét, sõt a bordáimat is nyomta. Jó egészséget!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:-)Hát nekem is azt mondta a doki, hogy leheta héten baba lesz:-)
Én most 37+3 napos vagyok, és napok óta sokkal aktívabb a babuc, mint eddig. Pedig eddig sem volt lusti, mostanában egész nap mocorog, hullámzik a hasam, nekem még rugdal is, kinyomkodja magát, egyszerre 2-3 helyen érzem, eszméletlen... szinte csak éjjel van nyugi. pedig pont ma becsülték 3300 gr-ra, amibõl szerintem nem lesz kis baba... És minden mocorgása kifelé van, meg oldalra, eddig ennyire nem "jött" kifelé, néha szinte fáj 1-1 mozdulata. Pedig én is azt hittem, hogy ilyenkor már kicsi a helye, nem mocorog annyit. Hát nekem ellenkezõleg... Kitartást nektek lányok!
37+1hetes vagyok, 2 baba.Õ sokkal nyugodtabb volt végig, mint az 1.babám.De nekem még most is sokat mocorog(magához képest), mintha kaparászna, és akkor a helyváltozások, na meg mikor(szerintem) a köldökzsinórral szórakozik. De szerintem ez is teljesen egyén/baba függõ.Boldog utolsó napokat :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm én is hasonlóan boldog babavárást, és könnyü szülést kivánok Nektek!
Szia, mi 32 hetesek vagyunk és olyan igazi rugdosást már nem nagyon érzek. Csak hullámzást. Bár nem tudom kivenni, melyik testrészével nyomkod. (lehet több vagyok mint 32 hetes?)

37-38 hetesek hogy vagytok? Van már valami infotok hogyan szültök császárral vagy spontán? Mekkora a babátok, hanyadik baba és milyen nemü?

irjátok le részletesen a dolgokat miket éreztek fájdalom lelki,hogyan birjátok mitek lesz és miket mondanak a dokik.a kommentek után irok én is.

Legjobb válasz: Szia! Én 37+6 hetes vagyok. 35+2 hetesen 2623g volt a baba. Pénteken megyek UH-ra és Ctg-re,nagyon kíváncsi vagyok. Már 2 hete 1 ujjnyira nyitva vagyok, 22.-ére vagyunk kiírva,doki szerint nem húzzuk addig. Elvileg természetes úton szülök, még nincs változás, 30.hét óta fejvégû a babám. Kislányt várunk! A férjemnek már van 2 gyermeke,nekem az elsõ lesz! :) Egy kicsit kezdek félni,bár az ismeretlentõl,de azért izgulok. Be van pakolva minden. A trombocita számom hétrõl-hétre zuhan, most azt ellenõrzik minden héten, elvileg még nem kóros a szám. Egyik nap teljesen fitt vagyok, a másik nap pedig nagyon nyûgös. 2 hete dagad kezem-lábam, sokat kell pihennem, be kell látni,ez tényleg más állapot! A babó még most is sokat mozog, ezekre a viharokra totál bepörög, ilyenkor picit megijedek! Hát nagyjából ennyi! És te? Üdv!

Szia! Én 37+6 hetes vagyok. 35+2 hetesen 2623g volt a baba. Pénteken megyek UH-ra és Ctg-re, nagyon kíváncsi vagyok. Már 2 hete 1 ujjnyira nyitva vagyok, 22.-ére vagyunk kiírva, doki szerint nem húzzuk addig. Elvileg természetes úton szülök, még nincs változás, 30.hét óta fejvégû a babám. Kislányt várunk! A férjemnek már van 2 gyermeke, nekem az elsõ lesz! :) Egy kicsit kezdek félni, bár az ismeretlentõl, de azért izgulok. Be van pakolva minden. A trombocita számom hétrõl-hétre zuhan, most azt ellenõrzik minden héten, elvileg még nem kóros a szám. Egyik nap teljesen fitt vagyok, a másik nap pedig nagyon nyûgös. 2 hete dagad kezem-lábam, sokat kell pihennem, be kell látni, ez tényleg más állapot! A babó még most is sokat mozog, ezekre a viharokra totál bepörög, ilyenkor picit megijedek! Hát nagyjából ennyi! És te? Üdv!
A kérdező hozzászólása: szia- ctgm jo uhn 37hetes helyett 39nek felelek meg, a baba sulya 3500, lefele van és 2-3as lepényem van, viszont streptocoocus b t találtak nálam igy szülés után antibiotiukmot kell szendem nekem és a gyereknek.jo szülést, babázást.

Akinek 38. hetesen 4 kg korulire becsultek a baba sulyat, mikor es mennyivel szuletett vegul? Milyen volt a szules?

Legjobb válasz: Nekem 3200g-ra becsülték 38 héten, végül 40 héten napra pontosan szültem 4100g-os, 60cm babát. Hosszú, nagyon hosszú volt a szülés, mondjuk nekem elsõ baba volt így ezért is nehezebben ment (legalább is azt mondták az elsõ gyakran nehezebb és hosszabb). Végül megszültem a csöppségemet, de a doki a hasamon feküdt (nem fáj, sõt jó mert végre jön kijjebb a baba) a szülésznõk 2db pedig húzták a babóca fejét. De megszültem, és büszke voltam mert a szülészeten az enyém volt a legnagyobb baba. :D Jaa és még a feje is nagy volt! :D Volt egy kislány 4080g-mmal de neki szemmel láthatóan a feje kisebb volt, szóval nem is a súly ha nem inkább a buksija ami számít szülés közben. Amit tudnék tanácsolni, hogy pihenj nagyon sokat szülés elõtt, és igyál sok folyadékot. Ne takaríts, se csinálj az utolsó héten már semmit csak pihenjél, szerintem ez nagyon fontos.

Nekem 3200g-ra becsülték 38 héten, végül 40 héten napra pontosan szültem 4100g-os, 60cm babát. Hosszú, nagyon hosszú volt a szülés, mondjuk nekem elsõ baba volt így ezért is nehezebben ment (legalább is azt mondták az elsõ gyakran nehezebb és hosszabb). Végül megszültem a csöppségemet, de a doki a hasamon feküdt (nem fáj, sõt jó mert végre jön kijjebb a baba) a szülésznõk 2db pedig húzták a babóca fejét. De megszültem, és büszke voltam mert a szülészeten az enyém volt a legnagyobb baba. :D Jaa és még a feje is nagy volt! :D Volt egy kislány 4080g-mmal de neki szemmel láthatóan a feje kisebb volt, szóval nem is a súly ha nem inkább a buksija ami számít szülés közben. Amit tudnék tanácsolni, hogy pihenj nagyon sokat szülés elõtt, és igyál sok folyadékot. Ne takaríts, se csinálj az utolsó héten már semmit csak pihenjél, szerintem ez nagyon fontos.
1:36.héten 3500gr körülinek mondták, 38.héten 4050gr és 50cm-el született 2:39.hét becslés 4500gr, aztán 3 nap múlva 4000gr és 55cm lett
Nekem is 4 kg körülire saccolták, mikor betöltöttem a 40. hetet és addig is hízott a baba (kibújni pedig esze ágában sem volt) a dokim azt mondta, hogy inkább megcsászároz, mert a természetes szülésnek mindketten kárát látnánk - én is és a baba is. Nem bánom így utólag, mert 4750 grammal született a fiam; nem hiszem, hogy meg tudtam volna szülni.
A masodik fiamat 36 hetesen 3600 g-ra becsultek, 35 cm-s fejkorfogattal. Mivel kb 150 g-ot hiznak meg hetente ilyenkor, 4200 korulre saccoltak a vegere. Be voltam parazva rendesen, mert az elso fiam rettenetes nehez szulessel jott a vilagra, pedig csak 3290 volt. Vegul 4 kg lett a masodik, de 58 cm. Meg a keze is elol volt, megis sokkal konnyebb lett a kitolas.
39 hetesen 3500 grammra becsultek a fiam, mondta is a dokim jo nagy baba lesz. Ra majd' 2 hetre szuletett 3440 grammal, 53 centivel.
38 hetesen 4400 grammra becsülték, még azon a héten megszületett 4100 grammal.
Ismerõs is úgy járt mint a 2. válaszoló, nagy súlyúnak becsülték a gyereket, végül 3100 g lett viszont jó hosszú :)
Elsõ gyerek: 38. héten 3800-nak saccolták, két napra rá megszületett 3030g-mal. Második gyerek: 2100grammosnak becsülték a 38. héten, rá 5 napra megszületett 3300grammal, 49 cm-rel.
Nalam is 4kilora becsultek a 38heten. En beparaztam higy hogy fogom megszulni, uristen. 40 hetre szultem, ugy ahogy kell, akkor jott a meglepi, 2800gramm volt a fiam! De mellette 62centi. Nem szabad keszpenznek venni ezeket. :)
38. héten 4 kiló körülire becsülték. 41. héten indították, 3300 gramm, 54 cm, elsõ fájástól 10 óra.

38 hetes ultrahangon milyen méretei voltak a babátoknak?

Bpd, thq (tad) és fl -re lennék kíváncsi.

Legjobb válasz: Szia! 37+3 hetesen: BPD: 92 mm, FL: 70mm, AC: 330mm, SÚLY: 3109 gramm. A Te értékeid?

Szia! 37+3 hetesen: BPD: 92 mm, FL: 70mm, AC: 330mm, SÚLY: 3109 gramm. A Te értékeid?

37-38 hetes kismamik! Ultrahang eredményeitek milyenek? Nektek is nagyobb az "átlagostól" a babátok?

December 9-re vagyok kiírva (amit elszámoltak - 2 nappal). A 35 hetes ultrahang eredményeim: Bpd:93mm, Tad: 101, Fl:68mm. Becsült súlyát a babócámnak 3200 gramm volt. Nagyobb baba az átlagostól mondta a doki. Tegnap a 37 hetes ultrahang eredményeim pedig a következ?k: Bpd:100mm, Ofd:120, Tad:106mm, a becsült súly pedig 3800 gramm. Hogy mi lesz még 3 hétig, hát fogalmam sincs.

Legjobb válasz: én még csak 22 hetes vagyok, de a legeleje óta nagyobb a baba, mint amennyi idõs valójában. kb. 5-7 nappal szokták nagyobbnak mondani, pedig a fogantatás napját biztosan tudjuk.

én még csak 22 hetes vagyok, de a legeleje óta nagyobb a baba, mint amennyi idõs valójában. kb. 5-7 nappal szokták nagyobbnak mondani, pedig a fogantatás napját biztosan tudjuk.
38. héten a következõ eredményeink voltak: bpd 94 mm, fl 74 mm, ac 340 mm és 3400 grammra becsülték, de végül 40 hét 3 naposan született meg 3330 grammal és 54 centivel, pedig én is azt hittem nagyobb baba lesz. Ezek becsült súlyok, lehet ennél kevesebb és persze több is. Könnyû szülést kívánok!
1. fiú 37+6-os adatok BPD: 94 mm OFD: 113 mm TAD: 118 mm b.súly: 3600 gr. szül: 40+6-on - 4400gr/57cm/ 36-os fejkf. 2. lány 37+1-es adatok BPD: 94 mm OFD: 119 mm b.súly ("csak"): 3301 gr szül: kiírt napon - 3950 gr/56cm/36-os fejkf.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat. Az enyém is már az elsõ hónapoktól nagyobbnak mondták 2 héttel. Az biztos hogy nem lesz picuri babóca....
dec. 5-re vagyok kiírva, 37 hetesen BPD 97...hát, kicsit nagyobb az átlagnál, és kislány.Szerintem nem visszük el 40 hétig, de majd meglátjuk.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!