Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes Mensi (7 db)

38 hetes vagyok. Mensi szerű görcsöt érzek folyamatosan egyre erősebben, de keményedés és összehúzódás nincs, és nincs rendszeresség a fájások közt. Mit tegyek? Menjek a kórházba vagy felesleges?

Már tegnap is éreztem,de nem ilyen nagyon.És mindig azt érzem hogy pisilni kell nagyon,és közben meg alig pisilek.Els? babás vagyok.Köszi a válaszokat

Legjobb válasz: Szia. Szerintem amíg nincs rendszer benne nem kell menned a kórházba. Majd ha már 5 percenként jönnek a fájások, csak akkor. De ha van magánorvosod, vagy normális védõnõd felhívhatod õket, hogy megnyugodj. Üdv, 38 hetes kismama

Szia. Szerintem amíg nincs rendszer benne nem kell menned a kórházba. Majd ha már 5 percenként jönnek a fájások, csak akkor. De ha van magánorvosod, vagy normális védõnõd felhívhatod õket, hogy megnyugodj. Üdv, 38 hetes kismama
ez mind természetes... a baba már megfordult és a feje nyomja a hugy hólyagod. a görcsök is normálisak... igy készül a tested a szülésre. a neten is olvashatsz róla... keresgélj gugliba :) brigi_mama
Olvasd el a többi feltett kérdést itt az oldalon. Találsz hasonlókat amiket ebben a témában tettek fel ma.

Farfekvéses a babám, 2111-es a méhszáj értékem, ma a második magzatvíz vizsgálatom után elment a nyákdugó. Szerintetek mire számíthatok? 40 hetes vagyok UH szerint, mensi szerint meg 38 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szerintem készülj fel a császárra..nekem a kórházban(Miskolc)volt egy szobatársam,akit faros babával fektettek be a 40.héten..vártak pár napot,hogy hátha megfordul a kisasszony a pocakjában,de nem tette..azt is mondták neki,hogy megpróbálják a természetes szülést.Félt tõle nagyon a szobatársam.Ha jól emlékszem május 9-re volt kiírva.Én 3.án felkerültem a szülõszobára hajnali 5 órakor..reggel fél8-kor volt vizit,és mondta a szobatársamnak a doki,hogy na akkor irány a szülõszoba.Teljesen meglepõdött és váratlanul érte,mert senki nem mondta neki,hogy szülni fog aznap.A mellettem lévõ szülõszobán elõkészítették császárra,délelõtt 11-kor megszületett a kislánya.Az õ babája hamarabb született meg mint az én kisfiam. :)

Szerintem készülj fel a császárra..nekem a kórházban(Miskolc)volt egy szobatársam, akit faros babával fektettek be a 40.héten..vártak pár napot, hogy hátha megfordul a kisasszony a pocakjában, de nem tette..azt is mondták neki, hogy megpróbálják a természetes szülést.Félt tõle nagyon a szobatársam.Ha jól emlékszem május 9-re volt kiírva.Én 3.án felkerültem a szülõszobára hajnali 5 órakor..reggel fél8-kor volt vizit, és mondta a szobatársamnak a doki, hogy na akkor irány a szülõszoba.Teljesen meglepõdött és váratlanul érte, mert senki nem mondta neki, hogy szülni fog aznap.A mellettem lévõ szülõszobán elõkészítették császárra, délelõtt 11-kor megszületett a kislánya.Az õ babája hamarabb született meg mint az én kisfiam. :)

Mitől lehet, ez a nagyon gyenge mensi szerű görcs? Kb egy órája tart? Pont ma vagyok 38 hetes!

Legjobb válasz: Lehetnek jóslófájások. Harmincnyolc hetesen a szülés is megindulhat már. Remélem nem vagy egyedül, a kórházi csomag együtt van, és a szülészed is elérhetõ közelben. De nagy valószínûséggel csak jósló fájások. Fájások közötti szüneteket méred?

Lehetnek jóslófájások. Harmincnyolc hetesen a szülés is megindulhat már. Remélem nem vagy egyedül, a kórházi csomag együtt van, és a szülészed is elérhetõ közelben. De nagy valószínûséggel csak jósló fájások. Fájások közötti szüneteket méred?
A kérdező hozzászólása: persze már elõ van minden készítve! most abba maradt, de eddig nem voltak közte szünetek, hanem egyfolytába éreztem! de figyelem! köszönöm!

38 hetes vagyok! Reggel óta görcsölget a hasam alja! Mensi szerü görcsök de nem rendszeresek! Lehet beindul a szülés?

Legjobb válasz: Szia nekem is ekkor kezdõdtek állandóan indultam volna szülni egy idõ után még semmi rendszeres dolog nem történt pár óra múlva ha nem múltak lefürödtem és attól el is múlt a 39.hét 4.napon is így történt igaz akkor már rendszeresebbnek tûntek de nem volt az ismét fürdõkád de csak nem múlt és erõsebb lett nah akkor zuhany borotva 5 óra múlva manó a kezembe

Szia nekem is ekkor kezdõdtek állandóan indultam volna szülni egy idõ után még semmi rendszeres dolog nem történt pár óra múlva ha nem múltak lefürödtem és attól el is múlt a 39.hét 4.napon is így történt igaz akkor már rendszeresebbnek tûntek de nem volt az ismét fürdõkád de csak nem múlt és erõsebb lett nah akkor zuhany borotva 5 óra múlva manó a kezembe
Én is annyi vagyok a helyedben én várnék még, lehet hogy estére redszeresedik. Nekem tegnap elõtt meg az elõtt voltak ilyenek de semmi.

38 hetes vagyok, éjjel elkezdett lent fájni a hasam, mint mensi alatt, de egy óra alatt elmúlt. Most megint fáj, de egyfolytában, s mintha csikarna is a hasam. Ez lenne a jósló fájás?

Nyákdugót még észleltem.

Legjobb válasz: Hát szerintem ez változó mindenkinél. Majd te is megtapasztalod. De szerintem ezek már nem joslók! Figyeld,hogy milyen idõközönként jönnek a fájások,ha még vannak.

Hát szerintem ez változó mindenkinél. Majd te is megtapasztalod. De szerintem ezek már nem joslók! Figyeld, hogy milyen idõközönként jönnek a fájások, ha még vannak.
Szia! Ha erõsödnek a fájások és egyre gyakrabban jelentkeznek akkor ez már nem a jósló. Jegyezd le a fájások kezdetének idõpontját és azt, hogy mikor múlnak el teljesen. Ha sûrûsödnek és erõsödnek hívd a dokid vagy a szülésznõd, ha egyik sincs akkor a kórházat ahol szülni fogsz. Õk meg tudják mondani mikor kell elindulnod a kórházba. Remélem már össze van készítve a kórházi csomag :) Szurkolok neked! :) Könnyû és gyors szülést! 18 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Most elmúltak, majd figyelem az idõt, de mindenesetre bepakolok a táskába!

38 hetesen minden reggel erős, hosszan tartó (fél órás ) mensi serű görcsöm van a hasam aljában. Ez mitől lehet?

Reggel, mikor felébredek, rögtön elkezd fájni-de nem erre ébredek- és vagy fél órán át fáj nagyon, aztán elmúlik. Jóslófájásaim már 6 hete vannak, és napközben is van hogy érzem, de közel sem ilyen er?sen, és rövid ideig tartanak, de ez a reggeli görcs kezd állandó lenni. Mit?l lehet?

Legjobb válasz: Lehet, hogy nyílik a méhszáj, én is ezt éreztem de korábban a 35-36. héten és a 37 és fél hétre szültem. Közeledik az idõ:)))

Lehet, hogy nyílik a méhszáj, én is ezt éreztem de korábban a 35-36. héten és a 37 és fél hétre szültem. Közeledik az idõ:) ))

38+4 hetes vagyok! Normális az, hogy tegnap óta sokat keményedik a hasam, és tegnap egész délután, és most is picit görcsölget a hasam? úgy mint mielőtt megszokott jönni a mensi. Nagyon gyengén!

Legjobb válasz: 38+6 hetes vagyok. Nekem délelõtt óta feszül a hasam, néha görcsölget és tök zizis vagyok, úgyhogy arra gondoltam, lehet vmi. front van vegy a szeles idõ teszi. Nem tudom, eddig nem voltak se jóslómim, a nyákdugó sem ment el.

38+6 hetes vagyok. Nekem délelõtt óta feszül a hasam, néha görcsölget és tök zizis vagyok, úgyhogy arra gondoltam, lehet vmi. front van vegy a szeles idõ teszi. Nem tudom, eddig nem voltak se jóslómim, a nyákdugó sem ment el.
A kérdező hozzászólása: szia! nekem tegnap volt egy hete, hogy a nyákdugó elment! hát lehet, hogy tényleg ez a front lesz a hibás! boldog babavárást, és könnyû szülést neked! szia
Az normális, úgy hívják jósló fájás és ha rendszeres idõközönként jelentkezik, akkor már nem jóslás. (Nekem egy napig görcsölgetett, aztán másnap reggel már 5 percenként és kicsit erõsebben is, de nem voltak nagyon erõs fájások azok még.) Szóval könnyû szülést nektek, valamint jó babázást. Szerintem ez már annak az elõszele.
Na csajok, ez lehet tényleg a front. Én is 38 hetes 4 napos vagyok és ugyanezt érzem, igaz nem bánnám, ha már történne valami.... Szép szülést!
Már én is türelmetlen vagyok, de amilyen "szerencsém" van, nem fog megindulni magától és indítás lesz a vége, mint a fiamnál. Kedden megyek dokihoz, kívánncsi vagyok mit mond. elsõ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!