Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes Josló (15 db)

38 hetes vagyok. Milyen a jósló, és az igazi fájás? Ma egész nap nyilalgatott, ilyen erősen még soha, de, még nem hiszem hogy ez az. Ez már lehet a jele, hogy napokon belül?

Legjobb válasz: Szia. Én is 38 hetes vagyok, és én 2 napja éreztem olyat, mint amikor mensi alatt görcsöl a hasam. Csak ez viszonylag rövid ideig tartott. A doki azt mondta, hogy na ez egy jósló fájás volt, és majd ilyenek lesznek az igaziak is, csak azok rendszeresek lesznek. Ha kellemetlen próbáld meg, hogy sétára, zuhanyozásra elmúlik-e. Ha igen, akkor csak jósló, ha nem és már 5 percenként jönnek, akkor irány a kórház. Remélem tudtam segíteni. Üdv.

Szia. Én is 38 hetes vagyok, és én 2 napja éreztem olyat, mint amikor mensi alatt görcsöl a hasam. Csak ez viszonylag rövid ideig tartott. A doki azt mondta, hogy na ez egy jósló fájás volt, és majd ilyenek lesznek az igaziak is, csak azok rendszeresek lesznek. Ha kellemetlen próbáld meg, hogy sétára, zuhanyozásra elmúlik-e. Ha igen, akkor csak jósló, ha nem és már 5 percenként jönnek, akkor irány a kórház. Remélem tudtam segíteni. Üdv.
A kérdező hozzászólása: Végülis elmúltak, de reggel óta jönnek folyamatosan, de nincs benne rendszer.
Akkor még ebbõl akármi is lehet. Majd ha 7 és késõbb 5 perces rendszer lesz, vagy esetleg elfolyik a magzatvízed, akkor kell menni a kórházba.

Nekem erös joslo fájások vanak, honna fogom tudni hogy menikel? Mert most vagyok 38-hetes.

Legjobb válasz: szia, én is 38.hetes vagyok. Mit értessz erõs jósló fájásokon? Nekem azt mondták,amikor már rendszeresen keményedik a hasam,vagy fáj, akkor kell menni. Mérdd az idõt szerintem. Ha rendszeresek akkor indulj.

szia, én is 38.hetes vagyok. Mit értessz erõs jósló fájásokon? Nekem azt mondták, amikor már rendszeresen keményedik a hasam, vagy fáj, akkor kell menni. Mérdd az idõt szerintem. Ha rendszeresek akkor indulj.
Ha már rendszeressé válnak a fájások akkor azok már nem jóslók. Úgy tudod könnyen eldönteni, hogy valódan beindult-e a szülés, hogy ha fájásaid vannak, kicsit lefekszel, mondjuk az egyik oldaladra, ha rövid idõn belül enyhülnek vagy elmúlnak a fájások, akkor még nincs itt az idõ, de ha továbbra is megmaradnak, esetleg sûrûbbé válnak, akkor lassan készülõdhetsz, mert nemsokára menni kell. Nem tudom, milyen távol van tõletek a kórház, de kb. 5 perces fájásoknál érdemes már elindulni. Könnyû szülést!
Nekem a jóslófájások jobban fájtak, mint amikor tágultam.Az tuti, hogy ha igazi fájásod van, beülsz egy kád kellemes vizbe, a rendszertelen fájások elmúlnak, az igazi viszont nem!És persze nézd az órát, egyre rövidebb idõközönként jelentkezõ fájásoknál kórház messzeségétõl függõen 8-10 perces fájásokkal illik elindulni.Az is lehet hogy elfolyik a magzatviz akkor viszont fájástól függetlenül minnél hamarabb menj be!Szép szülést kivánok!
én is heteken át jósolgattam. aztán egyszer csak egyik nap azt vettem észre, hogy fixen 5 percenként jönnek a fájások, bár nem voltak erõsebbek, mint korábban , csak épp másodpercre rendszeresek. elkezdtem figyelgetni magamat, és amikor 3 percesekre váltott, akkor be is erõsödött a fájdalom, így elindultunk a kh-ba. ez volt kb hajnal 2-kor, reggel 8-kor elment a magtzatvíz, 10.40-kor megszületett a lányom.

37, 38 hetes kismamák hogy érzitek magatokat? Jóslókkal hogy álltok, mocorog még rendesen a pici?

Legjobb válasz: Szia! Bár én 39+2 hetes vagyok. Az én picikém még elég intenzíven mocorog (a korához képest). A jóslókkal..., hát nem is tudom, hogy mondjam. szokott keményedni a hasam, meg néha-néha fájdogál, de nem olyan sokszor. Nagyon szeretném már ha megszületne ez a kispicike, de nem úgy tûnik, hogy õ is ezt akarná... Cx.1000 és keddre vagyok kiírva. Kellemes babavárást ezekre az utolsó napokra, illetve könnyû szülést.

Szia! Bár én 39+2 hetes vagyok. Az én picikém még elég intenzíven mocorog (a korához képest). A jóslókkal..., hát nem is tudom, hogy mondjam. szokott keményedni a hasam, meg néha-néha fájdogál, de nem olyan sokszor. Nagyon szeretném már ha megszületne ez a kispicike, de nem úgy tûnik, hogy õ is ezt akarná... Cx.1000 és keddre vagyok kiírva. Kellemes babavárást ezekre az utolsó napokra, illetve könnyû szülést.
Szia! Én holnap töltöm a 37. hetet. Türelmetlenül, de jól. A babó mocorog, volt egy pár nap, hogy tompább volt a mozgása (gondolom a hidegfront), de tegnap megint olyan erõseket rúgott, mocorgott ide-oda a pocakban. Te hogy vagy?
Pár napja nem fájnak a csontjaim, pedig azt hittem ez csak rosszabb lesz már, a baba hol aktívabb, hol lustább, ma éppen csak annyit mozog, hogy tudjam rendben van, de tegnap este pl. meg se akart állni. Most nem tudom mi lehet, nem fogok tudni tágulni, ha nem fáj a szeméremcsontom, se a medencém, se a keresztcsontom? Mert ezek már hetek óta fájtak, most meg semmi. Hát jó lenne már hamarosan babázni! A jóslót azt csak sejtem, mert idõnként olyan, mint a mensis fájdalom, de eléggé haloványak. Reggelente kelek kõkemény pocakkal, de aztán egész nap nem keményedik többet. 38+2 hkm
A kérdező hozzászólása: Én nagyon kínlódok az alvással, nyom mindenhol, meg a medence csontom annyira fáj, végig lenyilall a combomba.Hajnalba szoktam mensis görcsökre ébredni, de elég tompák, nekem inkább a derekam szakad össze felé, meg a baba nagyon nyomja a fejét lefele, sokszor meg kell állnom mert nem tudok tovább lépni, vagy ülésbõl felállni.Jó lenne ha szépen lassan kinyílnék mire szülésre kerül a sor, nem akarok úgy megkínlódni mint az elsõ gyerkõccel.

Petefészkeknél érzek időközönként szurkálást, kisebb fájdalmat. Ezt lehet jósló fájásnak tekinteni? 38 hetes vagyok

Legjobb válasz: Ezt nem szerintem..az a jósló ha menszi szerüen görcsöl a hasad vagy a derekad lent.

Ezt nem szerintem..az a jósló ha menszi szerüen görcsöl a hasad vagy a derekad lent.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Már nagyon várom a jeleket. :)

38 hetes vagyok, éjjel elkezdett lent fájni a hasam, mint mensi alatt, de egy óra alatt elmúlt. Most megint fáj, de egyfolytában, s mintha csikarna is a hasam. Ez lenne a jósló fájás?

Nyákdugót még észleltem.

Legjobb válasz: Hát szerintem ez változó mindenkinél. Majd te is megtapasztalod. De szerintem ezek már nem joslók! Figyeld,hogy milyen idõközönként jönnek a fájások,ha még vannak.

Hát szerintem ez változó mindenkinél. Majd te is megtapasztalod. De szerintem ezek már nem joslók! Figyeld, hogy milyen idõközönként jönnek a fájások, ha még vannak.
Szia! Ha erõsödnek a fájások és egyre gyakrabban jelentkeznek akkor ez már nem a jósló. Jegyezd le a fájások kezdetének idõpontját és azt, hogy mikor múlnak el teljesen. Ha sûrûsödnek és erõsödnek hívd a dokid vagy a szülésznõd, ha egyik sincs akkor a kórházat ahol szülni fogsz. Õk meg tudják mondani mikor kell elindulnod a kórházba. Remélem már össze van készítve a kórházi csomag :) Szurkolok neked! :) Könnyû és gyors szülést! 18 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Most elmúltak, majd figyelem az idõt, de mindenesetre bepakolok a táskába!

38 hetes vagyok, este 7-től érzem a görcsöket lent a hasamban, először csak picik voltak, mstanra viszont elég fájdalamas.Kb 10-15 percenként.Ez jósló, vagy már vajúdás?

Legjobb válasz: Akkor ebbõl lehet még ma, de holnap baba lesz:-) Ha jól bírod, elég 5 percesek körül kórházba menni, de bemehetsz elõbb is. Viszont ha vérzel, elfolyik a víz, akkor kórház. Javaslom zuhanyozz, pihenj, lazíts, nézd az órát, és könnyû szülést kívánok:-) Illetve végy egy kellemes fürdõt, és ha megszünnek a fájások, akkor csak jósló, ha nem, akkor szülés:-)

Akkor ebbõl lehet még ma, de holnap baba lesz:-) Ha jól bírod, elég 5 percesek körül kórházba menni, de bemehetsz elõbb is. Viszont ha vérzel, elfolyik a víz, akkor kórház. Javaslom zuhanyozz, pihenj, lazíts, nézd az órát, és könnyû szülést kívánok:-) Illetve végy egy kellemes fürdõt, és ha megszünnek a fájások, akkor csak jósló, ha nem, akkor szülés:-)
ha forró fürdõt veszel, segíthet. De ha 15 perces fájásokkal bemész, valószínû, hogy hazaküldenek. Engem 10 percessel küldtek haza , igaz Pécsrõl, nem tudom te hol laksz, ott lehet hogy máshogy van. Nekem 1 héten keresztül voltak erõs fájásaim, akkor voltam bent, és küldtek haza, másnap visszamentem, nagy veszekedés árán, mert én féltem, hogy ismételten hazaküldenek, a férjewm meg noszogatott. Rásegítettek infúzióval, éjjel meglett a lányom. 38. héten. Minden jót nektek, és könnyû szülést!!!!!
Nem tudom, hogy most hol tartasz, de én 10 perces fájásokal épp a kórháznál jártam véletlenül , gondoltam beugrok, megnézetem magam, egybõl fektettek a szülõágyra, mert 3 ujjnyira nyitva voltam. Könnyû szülést kívánok neked!
Szia szerintem itt az ídQtQk menj korházba!!!és nagyon jó szülést kívánok neked

38 hetesen még nem volt semmi joslóm? Ez mit jelent? Normális?

Legjobb válasz: 38.hétre született a kisfiam úgy hogy elõzõ nap még a gép sem mutatott semmit.Reggel elfolyt a magzatvíz...az eredmény pedig itt szuszog a kiságyban már 3hónapja:))))

38.hétre született a kisfiam úgy hogy elõzõ nap még a gép sem mutatott semmit.Reggel elfolyt a magzatvíz...az eredmény pedig itt szuszog a kiságyban már 3hónapja:) )))
39 hét 4 naposan azt hittem végre nekem is lettek jósló fájásaim, majd pár óra múlva már a kezembe fogtam lányomat.
Semmit nem jelent. Miért kellene lennie? Ez olyan, mint az ovu fájdalom, beágyazódásos vérzés, nyákdugó elmenetelen, magzatvíz elfolyása, mindenkinél MÁS!
Én a 39. héten szültem, de sosem volt semmilyen jóslóm.. :) Viszont a 39. héten egyik éjjel 4 perces fájásokra ébredtem... Azaz fájásokra ébredtem, és egy órán keresztül csendben néztem az órát, és 4 percenként fájt (nagyon), így aztán szép lassan beautóztunk a kórházba, ahol is máfél óra alatt meglett a lányom. (elsõ baba).
Így van, ne idegeskedj emiatt, nem kell, hogy mindenkinek legyen jóslója. Semmit nem jelent, ha nincs.
A kérdező hozzászólása: Akkor megnyugodtam, köszi a válaszokat:)

38 hetes vagyok. Josló fájásaim már vannak de a nyákdugo még nem ment el. Mikor fogok szülni?

Eddig csak esténként volt most már egész nap nagyon fáj a nemi szervemnél.Olyan mint ha bele nyilalna vmi, de akkor meg s e birok mozdulni ez attol van hogy nincs sok hátra nem? Szokott keményedni a hasam is de nem rendszeresen.

Legjobb válasz: Én a 38. héten szültem. A nyákdugó nem tudom, hogy mikor ment el, én nem vettem észre. Arra lettem figyelmes, hogy a fájások (amelyek olyanok voltak mint a jóslófájások ezt megelõzõen) rendszeressé váltak (szinte percre pontosan 5 percesek voltak) és kezdett szivárogni a magzatvíz. Ezt követõen 6 és fél órával megszületett a fiam. De nem vagyunk egyformák, úgyhogy pontos választ talán még az orvosod sem tud adni, csak egy kimerítõ vizsgálat után.

Én a 38. héten szültem. A nyákdugó nem tudom, hogy mikor ment el, én nem vettem észre. Arra lettem figyelmes, hogy a fájások (amelyek olyanok voltak mint a jóslófájások ezt megelõzõen) rendszeressé váltak (szinte percre pontosan 5 percesek voltak) és kezdett szivárogni a magzatvíz. Ezt követõen 6 és fél órával megszületett a fiam. De nem vagyunk egyformák, úgyhogy pontos választ talán még az orvosod sem tud adni, csak egy kimerítõ vizsgálat után.
Ezt ugye nem komolyan kérded, hogy valaki ezt meg tudja mondani..?Mindenki máshogy viseli ezt csak a tested tudja és picid. A nyilalások lehetnek attól, hogy a baba nyom valamit odalenn, nekem már a 32héten volt ilyen-pedig nem fordult meg.Jósló is volt már akkor..Most 39hetes vagyok és semmi, tök csend van odabenn..szval ezt nem lehet kiszámítani, pedig már melegvizes fürdõztem és az sem segített..maj djön ha akar, a dokim azt mondta észre fogom venni, nyugodjak meg.
A frontok nálunk nem sok vizet zavartak, viszont hasonló görcsök a szülés elõtti két éjszaka jelentkeztek nálam.
Én az utolsó 2 hétben minden éjszaka éreztem a görcsöket, de egy idõ után elmúltak. Szülés éjszakáján viszont rendszeressé váltak, elõször 10 percenként, aztán percre pontosan 5 percenként jelentkeztek, aztán még sûrûbben.
Persze, hogy josló volt. A front is meghozhatta. A front azt indítja be ami már elindult, csak még lassu.

Elmultak a joslo fajasaim, es jobban is erzem magam, miert lehet ez igy 38 hetesen?

MAr kb a 32 hettol voltak josloim, az elmult heten raadasul nagyon erosek is, nem ereztem jol magam, azt hittem nemsokara szulok. Es most 2 napja elmult minden joslo, jobban vagyok, nem is vagyok olyan faradt sem. Mitol lehet, akkor meg messzebb van a szules? Pedig mar jo lenne szulni!

Legjobb válasz: Ó, én szülés elõtti napon szinte megtáltosodtam, hirtelen olyan erõt éreztem magamban, hogy az összes ablakot megpucoltam és full kitakarítottam a lakást (elõtte a 14. héttõl veszélyeztetettként itthon dekkoltam, úgyhogy semmitse volt szabad csinálnom, de nem is nagyon bírtam...) aznap éjjel/hajnalban egybõl 5 perces fájásaim lettek, 8-kor elment a magzatvíz, 10.40-kor megvolt a lányom A második szülésnél meg a vége már nagyon nehézkes volt, de amikor a 39. héten hirtelen egyik nap megint nagyon fittnek érzetem magamat, akkor mondtam este a férjemnek , hogy úgy készüljön hogy holnap szülünk, meg anyámnak, hogy készüljön h majd telefonálok mikor jöhet a megbeszéltek szerint a nagyobbért... hajnalban meg is jöttek a fájások, mire reggel beértünk 8-ra, már 4 ujjnyi voltam, 8.40-kor megvolt a fiam.

Ó, én szülés elõtti napon szinte megtáltosodtam, hirtelen olyan erõt éreztem magamban, hogy az összes ablakot megpucoltam és full kitakarítottam a lakást (elõtte a 14. héttõl veszélyeztetettként itthon dekkoltam, úgyhogy semmitse volt szabad csinálnom, de nem is nagyon bírtam...) aznap éjjel/hajnalban egybõl 5 perces fájásaim lettek, 8-kor elment a magzatvíz, 10.40-kor megvolt a lányom A második szülésnél meg a vége már nagyon nehézkes volt, de amikor a 39. héten hirtelen egyik nap megint nagyon fittnek érzetem magamat, akkor mondtam este a férjemnek , hogy úgy készüljön hogy holnap szülünk, meg anyámnak, hogy készüljön h majd telefonálok mikor jöhet a megbeszéltek szerint a nagyobbért... hajnalban meg is jöttek a fájások, mire reggel beértünk 8-ra, már 4 ujjnyi voltam, 8.40-kor megvolt a fiam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!