Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes Az (171 db)

Szombaton voltam dokinál, 38 hetesen. Azt mondta a feje egy kicsit kissebb de ez nem gond. A hossza kb.47 cm. Mennyit nöhet ha kivárja a 40 hetet? Kinek mekkora volt a babája 38 hetesen?

Legjobb válasz: szia, mekkora az a kicsit kisebb? az én babám feje 31,5 volt születéskor, az elég apróka, de most már akkora, mint rendesen kell lennie (már 14 hós). a súlya is kicsi volt, de aaz õ hossza 51 cm volt, mikor megszületett. nem tudom, mennyit nõnek mg így a végén, de úgy rémlik már nem sokat.

szia, mekkora az a kicsit kisebb? az én babám feje 31, 5 volt születéskor, az elég apróka, de most már akkora, mint rendesen kell lennie (már 14 hós). a súlya is kicsi volt, de aaz õ hossza 51 cm volt, mikor megszületett. nem tudom, mennyit nõnek mg így a végén, de úgy rémlik már nem sokat.
A kérdező hozzászólása: Nem mondta meg, hogy mekkora.... A lányom annak idején inkább nagy volt... Ö 51 cm született, 3620grammal.
érdemben annyira nem tudok hozzászolni a kérdésedhez, de talán nem haragszol h irok! én 29 hetes vagyok, tehát 38heti adatokról nem tudok mit irni:) az viszont biztos, h én 2 héttel elõbb születtem anno mint a kiirt idõpont és 48cm voltam "csak". ennek ellenére 175cm magas lány lettem:) szerintem nem jelenten gondot, ha ilyen "röviden" születne meg a picid:) legjobbakat kivánom
Az én fiamnak 32 cm volt a feje és ehhez 43850 gramm és 57 cm volt. És tök arányos. :) A bpd alapján 3 héttel le volt maradva, a többi értéke stimmelt. Genetika. :) Õ ilyen vékonyabb arcú. :) Már 4 éves lesz.
16:21 Természetesen 3850 volt :D Ja és 38 hetesen még 35 hetesnek mérték. Erre nem alapozok. A második fiamra azt mondták kisebb lesz, mint az elsõ, ehhez képest 4, 25kg és 60 cm volt mikor született. A hugom 49 cm volt a 40. héten és ma már akkora mint én, 177 cm. :)
Na tehát az utolsó hármat - ezzel együtt - mind én írtam. :) Bocsi, nem vagyok magamnál. :D:D
Szia! Én ma léptem a 39.-be, tegnap voltam dokinàl, nekem azt mondta hogy kb 49 cm és 3600 gramm, és ha kibirja a végéig akkor kb 4 kilo lesz... Most màr csak hizni fog esetleg, nöni nem nagyon.

Van itt olyan kismama akinek 38 hetesen azt mondták, hogy kb.4200gr a baba súlya?

Hüvelyi szülés volt vagy császár?

Legjobb válasz: Szerintem a súly miatt ne aggódj! Ha a fejkörfogata nem extra nagy, akkor minden további nélkül megszülheted hüvelyi úton. És, a súlybecslés erõsen csalhat! Második babámmal a 36. héten 3800-ra becsülték (a doki 2x is kiszámolta, hogy nem téved-e, mert nem értette szabályosan, hogy bennem hogy férhetne el egy ekkora baba... 162 cm vagyok :o) 38-on szültem 3660-al a lányomat, igen könnyen és gyorsan. :o)

Szerintem a súly miatt ne aggódj! Ha a fejkörfogata nem extra nagy, akkor minden további nélkül megszülheted hüvelyi úton. És, a súlybecslés erõsen csalhat! Második babámmal a 36. héten 3800-ra becsülték (a doki 2x is kiszámolta, hogy nem téved-e, mert nem értette szabályosan, hogy bennem hogy férhetne el egy ekkora baba... 162 cm vagyok :o) 38-on szültem 3660-al a lányomat, igen könnyen és gyorsan. :o)
37 hetesen azt mondta a doki, hogy 3500g.41 hétre szültem, 3100g volta a kislányom amikor megszületett!
Gratulálok! Akkor mégse lett annyira nagy baba. Sok boldogságot!
A kérdező hozzászólása: Szia! 20.-án megszületett a fiam:) 3670gr és 56cm.
Szia! Hogy vagy? Írj ha meglesz a baba! :-)
Ja es 164 cm vagyok, a terhesseget 52 kg-al kezdtem. Senki sem nagy a csaladban.
Nekem a dokinenim a 33. heten csinalt terheleses cukortesztet, mar akkor nagynak talalta a babat. Kerek 40 hetesen mert 4100 grammot, 40+6 hetesen programozott csaszarral lett meg a fiam, 4080 gramm, nem a fejmerete miatt, az normalis volt, hanem a szeles valla miatt feltek, hogy bennszorulhat es elszorithatja a koldokzsinort. Most 13 honapos, 11 kg kis vigyorgep! :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Nekem nem saccolták csak 3, 5-4kg közzé ezért sima hüvelyi úton szültem. Minden rendben ment, a gyerkõc 4220g lett. A másodikkal azt mondták, ha az elsõt meg tudtam szülni akkor ezt is, és õ is rendesen született 4260g-mal. Az ultrahangos saccolgatásban nem bízom. Ha az orvosod arra dönt, hogy meg tudod szülni akkor bizz benne, és bátorság. Könnyû szülést és kitartást a hátralévõ idõhöz.
Ja és én 158 cm vagyok és 60 kiló :-)
Nekem 4960 grammra becsülték. Ahogy betöltöttem a 38. hetet vittek is császárra. 5250 g és 58 cm lett a fiam.
Nekem azt mondták 3800 gramm körül fog születni, 2850 gramm lett 3 nappal a kiírt elõtt...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:)

38 hetesen az egyik lábfejem iszonyúan elkezdett dagadni! Mit csináljak vele?

Idáig szépen ment minden, csak tegnap elment a nyákdugóm, és azóta mintha fecskendővel innyektálnák alá a levet, már érzem hogy "lötyög" a víz a böröm alatt...most tényleg meg vagyok kicsit ijedve! Idáig ettem az almát, és minden héten külön tartottam almanapot, kerültem a sót is nagyon nagy mértékben ahogy a mai napig és most meg ez...légyszi írjatok valamit!!!Köszi!

Legjobb válasz: Polcold fel, pihenj lehet hogy csak megerõltetted! Habár nekem szülés elõtt egy nappal dagadt be a lábam ugy, hogy nem tudtam papucsba se lépni!

Polcold fel, pihenj lehet hogy csak megerõltetted! Habár nekem szülés elõtt egy nappal dagadt be a lábam ugy, hogy nem tudtam papucsba se lépni!
Akkor biztos hogy rendben vagy, nem kell tenned semmit, csak megszülni hamarosan... :D
A kérdező hozzászólása: 127/76 volt a legutolsó mérésnél, de tegnap voltam ctg-n és ott nem mondott a nõvér semmit a vérnyomásomra.
Szomszédnak, valakinek nincs egy mérõje? Amúgy eddig milyen értékeket mértek Neked amikor védõnõnél/orvosnál voltál? Nem tudom, milyen messze van a házi orvosi rendelõ, de beugorhatnál oda is egy vérnyomásmérést szerintem soron kívül is megcsinálnak, fõleg ha esetleg oda telefonálsz. Sõt, a vizeletedet is megnézik egy tesztcsíkkal, és akkor nem kell izgulni. A toxémia nem játék, viszont ha azt kizárják, akkor tényleg semmi gond nem lesz ezzel.
Egyél zellert és petrezselymet nyersen, az vízelvonó hatású. Pócold fel a lábad, pihenj, feküdj!
A kérdező hozzászólása: Nem tudom megmérni a vérnyomásom mert nincs itthon vérnyomás mérõnk :/ de holnap elmegyek az orvoshoz a biztonság kedvéért.
Ja, még annyi, hogy ha a vérnyomásod magas lenne, akkor viszont ugorj el a házi orvoshoz minimum, és nézess egy vizeletet is, hogy kizárhassák a toxémiát!
Mérd meg a vérnyomásod. Ha az alacsony, vagy normális, akkor semmi gond. Amúgy nekem is ugyanilyen a lábam, szintén 38 hetes vagyok, és bár a bal is picit be van dagadva, a jobb mindig kétszer akkora. Szülés után elmúlik, semmi gond ezzel. Nekem a 24. héttõl ilyen amúgy. Én annyit csinálok, hogy éjszakára a matracom és az ágy közé betettünk egy összehajtogatott vékony takarót, így a lábrészem enyhén felfelé ível (elõtte próbáltam egy párnára feltenni a lábam alváshoz, de arról mindig lejött) Így reggelre egész lelohad. SAjnos én diéta miatt almanapot sem tarthatok, de így szinten tartható az egész. Kitartás, már nincs sok hátra!
A kérdező hozzászólása: Remélem hogy tényleg csak ennyi kell neki. Köszönöm a tanácsot :) jó babázást akkor :)
Nem hiszem hogy befektet vele! Csak pihentesd! Ne préseld bele a cipõbe, próbálj kellemeset felvenni! Nekem egyik d.u. bedagadt, éjjelre fájások, másnap délben ölelhettem a lányom! Elsõ voltam!
A kérdező hozzászólása: Hát ez az, hogy idáig jó volt a szandám, de már ma úgy kellett belepréselni...:( ezzel esetleg befektethet korábban a doki? Vagy ez nem igazi tünet?
A kérdező hozzászólása: Remélem hogy tényleg csak ez van a dolog mögött.

38 hetesen az Fl:68mm? Nem túl kicsi? BPD:90mm Ac:310mm! Baj lehet? A dokim azt mondta, hogy tökéletes, de olvasom itt, hogy Down-kórra utalhat a rövid combcsont! Ez tényleg igaz?

Legjobb válasz: ? soha nem hallottam róla, hogy a rövid combcsont down kórra utalna, fõleg azért sem tartom ezt valószínûnek, mert a combcsont mérete nem egyforma mindenkinek, hanem genetikailag kódolt alkati kérdés. Úgyhogy nyugi, ne parázz ilyeneken. És ha a dokid azt mondta, minden tökéletes, miért nem hiszed el neki? Gondolod, a gép elõtt ülõ laikusok jobban tudják, mint a képzett szakember, aki ráadásul látja is a gyereket, és ismeri az összes eddigi vizsgálati eredményét? Tessék szépen megnyugodni, és nem kell rémeket látni. Jó babázást.

? soha nem hallottam róla, hogy a rövid combcsont down kórra utalna, fõleg azért sem tartom ezt valószínûnek, mert a combcsont mérete nem egyforma mindenkinek, hanem genetikailag kódolt alkati kérdés. Úgyhogy nyugi, ne parázz ilyeneken. És ha a dokid azt mondta, minden tökéletes, miért nem hiszed el neki? Gondolod, a gép elõtt ülõ laikusok jobban tudják, mint a képzett szakember, aki ráadásul látja is a gyereket, és ismeri az összes eddigi vizsgálati eredményét? Tessék szépen megnyugodni, és nem kell rémeket látni. Jó babázást.
Valóban kis picur, de látod az orvosodnak igaza volt, tökéletes. Azért az orvosok többnyire tudnak valamit.
Késöbb olvastalak, de utólag is gratulálok!!!
15.00 vagyok! GRATULÁLOK, és kívánok egészséget, boldogságot Nektek! Milyen volt??? Nagyon fájt? Mi lett a neve? Apa is bennt volt? Már ha nem vagyok szemtelen...:-)
Látod, nem kellett aggódni!:) Gratulálok, és nagyon sok boldogságot, jó egészséget kívánok nektek!
Szívbõl gratulálok! Csak most olvastam a kérdésedet is, de már magad is láthatod, hogy felesleges volt aggódni :=). Minden jót nektek!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Júni.18-án este 22:05-kor megszületett a kislányom!:) 2700g és 49cm!:) 10/10 apgar!:) Makk egészséges!!Kis mini baba lett, de nem baj majd itt kint megnõ!:)
15.00 vagyok! Gratula a kislányhoz! Az elsõhöz is! :-) Én is kis cuncust várok! :-) Jó egészséget! 31 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszönöm a válaszokat!Nem lehet elszámolva ugyanis eredetileg mára vagyok kiírva, tehát így is 2 hetet mág ráhúzok elvileg!Amúgy kislány lesz!Az elsõ kislányom is 3000g és 51cm-el született!:) :)
Szia! Nekem is van egy táblázatom, és arányaiban csak annyi, hogy pár mm-rel kisebb a babód, mint nagykönyvben, de ez NEM BAJ!!!! :-) Ezeket írja az enyém: BPD:93mm AC :340mm FL :73mm Látod, alig vmicske!!! Szerintem ne aggódj! Legalább könnyebben megszülöd, ezt a pár mm-t meg behozza ha megszületik pár nap alatt! Kiscsaj, vagy fütykös?? :-)) Jó egészséget!
Uccsó vagyok. Amúgy mint az elöttem válaszoló is írta el is számolhattak és a mérés sem pontos mivel a doki nem biztos, hogy jól mérte... Ne aggódj, nyugi!További jó babavárást!!!
Van egy súly kalkulátor itt meg tudod nézni a súlyát: http://www.gravidanzaonline.it/medico_risponde/calcolaInfoFe.. Itt pedig, hogy az átlag mennyi ilyenkor: http://www.szuloklapja.hu/baba/body/hetrol_hetre.php?HETEK=38 Amúgy az én kisfiamnak is egy picit mindig rövidebb volt a combcsontja. Most itt fekszik mellettem (4hós) és nem down-kóros.
Szia! Azt nem tudom, hogy valóban utalhat-e arra, de nekem a babám 32 hetesen rendelkezett ezekkel az adatokkal, annyi különbséggel, hogy az AC 296 volt. Nem lehet, hogy elszámolták a heteidet?
ja, de olvastam valami ilyet, most jut eszembe, de ez kb. annyira megbízható, mint az afp. Biztosan nincs baja a babádnak, ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!Köszönöm Mindenkinek!!:) Elég fájdalmas volt ugyanis érzéstelenítés nélkül szültem!:) Du.17-kor volt a burokrepesztés és 22:05-re lett meg Maja!Gátvédelemmel!:) A kitolási szakasz nekem nagyon fájt!:(Apa nem volt bent ugyanis õ nem szereti a vért meg azt mondta, hogy nem szeretne szenvedni látni!:) Nem baj, nem erõltettem!Anyukám volt bent velem és nagyon jó volt!Sokat segített!:) Mindent összefoglalva fájdalmas de gyönyörû és szerintem gyors szülésem volt!A kis Maja kárpótól minden fájdalmat!:) Anett

38 hetesen az nst kicsi hullámokat mutatott ki (méhtevékenységet mutatva) akkor még sok kell a szülésig?

Legjobb válasz: Lehet hogy holnap szülsz, lehet hogy 3 hét múlva. Nekem sem volt semmilyen jóslófájás, vagy ilyesmi, az nst sem mutatott semmit soha, 39+3. hétre szültem a babámat. Üdv.

Lehet hogy holnap szülsz, lehet hogy 3 hét múlva. Nekem sem volt semmilyen jóslófájás, vagy ilyesmi, az nst sem mutatott semmit soha, 39+3. hétre szültem a babámat. Üdv.
A kismamablog.hu-n olvastam, hogy sokan azt hiszik, hogy az nst adataiból lehet következtetni a szülés idõpontjára, de ez nem igaz. Bármikor szülhetünk :-) szintén 38 hetes
Nekem szó szerint egyik óráról a másikra változott a helyzet! Kereken 40 hetesen délután 3-kor még semmi, 4-kor már rendszeres tízperces, 6-kor pedig már 6 perces fájások voltak... Szóval teljesen bizonytalan, ahogy elõttem írták, erre nem lehet adni!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!

38 hetesen azt hiszem elment a nyákdugóm. Kb. hány ml véres nyálka ez, ha tényleg ez az?

Tegnap reggel ment el, a doki kedden 1 újjnyira mondta a méhszájat. Szóval tegnap volt ez a nyálka -dolog, azóta semmi. Se vérzés, se folyás, se semmi. Mennyi id?m lehet még?

Legjobb válasz: az lehetett az. a nyák dugó akkor tud távozni, ha a méhszáj már 1 ujjnyira nyitva van legalább. ml-ben nem mérhetõ sztem, de elég kocsonyás nyúlós anyag. nekem 2 héttel szülés elõtt ment el az egyik fele, sõt több napon keresztül. szülés közben meg a másik fele. nem is minden esetben barnás, lehet akár fehér vagy áttetszõ, aszerint hogy a méhszáj vérzése beszínezi-e vagy sem. Akár hetek is lehetnek, de sokszor 3-4 napon belül megindul ilyenkor a szülés.

az lehetett az. a nyák dugó akkor tud távozni, ha a méhszáj már 1 ujjnyira nyitva van legalább. ml-ben nem mérhetõ sztem, de elég kocsonyás nyúlós anyag. nekem 2 héttel szülés elõtt ment el az egyik fele, sõt több napon keresztül. szülés közben meg a másik fele. nem is minden esetben barnás, lehet akár fehér vagy áttetszõ, aszerint hogy a méhszáj vérzése beszínezi-e vagy sem. Akár hetek is lehetnek, de sokszor 3-4 napon belül megindul ilyenkor a szülés.

38 hetes kismama vagyok, ma voltam UH-on, és ezeket az eredményeket kaptam. BPD 92mm, AC 315, FL 72mm-es, és annyit mondott a doki hogy elérte a 3kg-ot.2. fokban érett a méglepény, és 2100 a méhszál. Ezekkel az adatokkal meddig huzom még?

És a dokim azt mondta hogy pici a baba sulya és méretei. mondanátok nekem ugyan ilyen id?s méreteket?

Legjobb válasz: 38. hetesen 3 kg-os baba szerintem egyáltalán nem pici.... az enyém 38. hétre 2800 grammal született, és azt mondta az orvos, én is kicsi vagyok, tán 5 kg-os babát akartam???

38. hetesen 3 kg-os baba szerintem egyáltalán nem pici.... az enyém 38. hétre 2800 grammal született, és azt mondta az orvos, én is kicsi vagyok, tán 5 kg-os babát akartam???
pici?: az enyém a 38 hetin 2860 gramm volt. a méretek jók, a lepény is még éppen..
szia nekem a 36 héten lett 3000 gramm a babám. 3 héttel ezelõtt 2000 grammot tippelt a gép. méhlepényem nekem is kettes. 3100 as a méhszájam. 3 héttel ezelõtt még 2100 as volt :D
Teljesen jók az értékek. Nekem 38 hetesen 2980 g-ra saccolták a babámat és 5 nap túlhordás után megszületett 3600 g-mal. A méhszáj értékem is ilyen volt.. Szóval bármikor szülhetsz, de simán túl is hordhatod te is! Nyugi, minden rendben lesz!! Könnyû szülést!! 6 hetes baba anyuja.
igaz nekem ez szülés elõtti nap készült (kiírt napon született a kisfiam), de szerintem teljesen jó az eredményed BPD:92mm AC:331mm FL:73mm 3200gr saccolták Másnap 3420gr 54cm született a babám.
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Megnyugodtam, bár én amiket olvastam inkább 37 hetesnek felelnek meg a méretek.
A kérdező hozzászólása: Hát igen én ezért szoktam azt mondani, hogy a dokik elõzõ állásuk hentes volt, összetéveztik a magzatokat egy disznó vagy egy marha súlyával.
A kérdező hozzászólása: Hát igen nagy erõszeretettel szeretik a kismamákra ráhozni a frászt, ezért nem bánom hogy van internet.
a fiam 38 hetre szuletett majdnem 3600 grammal figyelembe veve hogy meg van 2 het nem keves a 3000 gr

Hétfőn leszek 38 hetes de már most hasogat a derekam elég rendesen. Ha véletlenül megszülnék az már nem lenne baj ugye? Hány hetesnek írnák be és nem számítana kora szülöttnek? Többi lent.

Ráadásul orvosom is hétf?n lesz mert most szabadságon van de azt mondta ha véletlen szülni kell akkor ne féljek mert ott lesz. De honnan fogja tudni hogy szülök az ügyeletes dokinak kell szólni hogy hívja fel vagy hogy m?ködik ez? Biztos befog jönni még akkor is ha éjszaka lesz? Nagyon szeretném ha ott lenne.

Legjobb válasz: Csak ha 2500gr alatt van akkor koraszülött, a 37 hét után már nem. Nekem eddig mindegyik elõbb jött, volt amelyik 35 hetesen, és teljesen érett volt. 38 hetesen már nem baj, ha megszületik. Ha fájásaid jelentkeznek rendszeresen, és erõsödnének, vagy sûrûsödne, (vagy folyik a magzatvíz)akkor menj be a kórházba, ahol a dokid rendel. Ha indokoltnak tartják, szólnak neki. És ne félj, nem lesz baj :) Drukkolok!

Csak ha 2500gr alatt van akkor koraszülött, a 37 hét után már nem. Nekem eddig mindegyik elõbb jött, volt amelyik 35 hetesen, és teljesen érett volt. 38 hetesen már nem baj, ha megszületik. Ha fájásaid jelentkeznek rendszeresen, és erõsödnének, vagy sûrûsödne, (vagy folyik a magzatvíz)akkor menj be a kórházba, ahol a dokid rendel. Ha indokoltnak tartják, szólnak neki. És ne félj, nem lesz baj :) Drukkolok!
38 hetesen született a kicsim, 3050 g és 54 cm volt.Tehát nyugodj meg, ilyenkor már mindenük kifejlõdött, már csak husosodnak anya hasába.Könnyû szülést és boldog babázást kívánok neked!
szia! Én is hétfõn töltöm a 38.hetet. Nekem is fáj a derekam.A nyákdugóm egy része is elment már, hasam is megy , hányingerem is van. Én remélem, hogy hamarosan szülni fogok. Könnyû szülés és boldog babázást:)
A kérdező hozzászólása: Arra én is de már úgy babáznék. Persze fõ a türelem csak olyan nehéz. Boldog babásodást mindenkinek.
Szia! Tegnapi 10:29-es vagyok. Én holnap megyek CTG-re(nálunk csak ez van).Kíváncsian várom mert én még nem voltam egyszer sem:S A hasam nekem is nagyon görcsöl, már egyre jobban mint eddig. Olyan kíváncsi vagyok meddig fogunk egyben maradni mind a ketten?:) :)
A kérdező hozzászólása: Ma voltam NST-n de még semmi. A hasam néha olyan kemény mint a beton ott is be keményedet az asszisztens meg is jegyezte hogy olyan volt mint a kõ és néha már a hasam alja is görcsölget. Jövõ héten kell vissza mennem. Hát nem tudom mi lesz, de majd jelzi ha itt az ideje.
A kérdező hozzászólása: Hát még itthon vagyok a fájások nem olyan erõsek de már erõsödnek és kezdenek egy kicsit sûrûsödni. Remélem hamarosan babázhatok.
De jó lehetett neked! Én is szeretnék már végre megszülni de semmi jele nincs, sõt még mozogni is alig mozog a picikém. Reggel volt jósló szerû fájásom, de azóta semmi...:(
Nekem elment szombaton a nyákdugóm, este felé fájásszerûim voltak, de enyhén éreztem, csak olyan más jellegû volt, mint elõtte, éjjel semmi és reggel kezdõdött újra. Vasárnap 11-kor már 5-6 percesek voltak, 14 óra körül 2-3 percesek, de végül császárral született meg a babánk 20:43-kor. Én nem ilyen fájásokra számítottam, naívan mentem szülni, hogy ez úgy sem az. Na aztán estére már fájt rendesen, félreérthetetlenül. A 38. héten voltam, azért nem gondoltam még, hogy ez az lesz. :)
18:38-as vagyok. hát nekem nincs ilyen szerencsém, mert már 3 napja, hogy jött nyákdugó darab, azóta erõsödött a hasmenésem:S Görcseim is vannak de az is úgy, hogy reggel 2 fájás között 2 óra telik el aztán semmi, vagy délután ugyan ez csak másfél óra:S
18:38-nak, nekem is így kezdõdött és másnap megszületett a kisfiunk!
Én is 38 hetesen szültem, 3850g lett a kisfiam. Bementem, az ott lévõ doki megvizsgált és úgy látta, hogy ebbõl szülés lesz és õk hívták az én dokimat, hogy jöhet. Hozzám vasárnap délután 5 körül jött be a dokim és 20:43-kor lett meg a kisfiunk, igaz császárral. Nekem is mondta a dokim, hogy megy majd konferenciára, de ha kell eljön és 2 óra alatt itt tud lenni ha kell. Szerencsére elõtte megszületett a kisfiunk, én is idegeskedtem volna, hogy biztos jön-e.
17:59-es vagyok. Voltam ma CTG-n semmi fájás:S A doki azt mondta ez nem mérvadó mert attól még beindulhat a szülés. Türelmesnek lenni már ennyi idõ után nem valami könnyû :S:) Boldog babavárást neked is boldog babázást is ha meglesz:)

A méhszáj bezáródhat, ha már egyszer nyitva volt? 32. héten 2111 volt az értékem. Tegnap voltam 38 hetes és azt mondták, hogy zárt a méhszájam.

Legjobb válasz: Nem hinnem, max feluletesebben nezte elsore a doki, vagy direkt tulzott, vagy barmi. Nekem 36 hetesen, manualis vizsgalattal 1111-et mondott. Aztan 38 hetesen, direkt a mehszaj ellenorzesere uh-gal vizsgalt, kozolte (ugyanaz a doki), hogy hat a belso az meg nincs nyitva...

Nem hinnem, max feluletesebben nezte elsore a doki, vagy direkt tulzott, vagy barmi. Nekem 36 hetesen, manualis vizsgalattal 1111-et mondott. Aztan 38 hetesen, direkt a mehszaj ellenorzesere uh-gal vizsgalt, kozolte (ugyanaz a doki), hogy hat a belso az meg nincs nyitva...
Nekem 20. héten néztek 3100-at (SZTK), pár hétre rá a magándokim pedig 3000-et. Nem tudom, hogy az sztk-s doki felületes volt-e, vagy tényleg záródik-e a méhszáj.
20 héten rám is rám hozták a frászt az sztk rendelésen, azt mondát egy ujjkúpnyira nyitva van a külsö méhszáj, magnézium és fekvés... Aztán elmentem magándokihoz egy hét múlva, addig nagy dózisban szedtem a Mg-ot, ott pedig azt mondta hogy semmi gond, teljesen zárt... Hogy mi történt és mi volt, nem tudom, de én is arra gyanakszom, hogy idióta volt az sztk-s doki, mert már a vizsgálat elõtt is lekezelõ és kioktató volt, szerintem egyszerûen be akart paráztatni. De ha te nem szedsz mg-ot, és gondolom már nem, akkor szerintem ilyen nincs, szerintem valaki tévedett...és gondolom a korábbi...
A kérdező hozzászólása: Mindkétszer a magándokim vizsgált meg, még kórházban is feküdtem. A 37. hétig szedtem én is magnéziumot.

36-38 hetes uh-n mekkora volt az FL és a BPD és makkora babátok született?

Persze aki már túl van rajta.

Legjobb válasz: 36 hetesen: BPD 92 mm, FL 70 mm, becsült súly 3045 gramm 38 hetesen BPD 94 mm, FL 74 mm, becsült súly 3400 gramm 40 hét 3 napra született 3330 grammal, 54 cm-vel, 36-os fejkörfogat, kislány.

36 hetesen: BPD 92 mm, FL 70 mm, becsült súly 3045 gramm 38 hetesen BPD 94 mm, FL 74 mm, becsült súly 3400 gramm 40 hét 3 napra született 3330 grammal, 54 cm-vel, 36-os fejkörfogat, kislány.
36. héten 98mm-es volt a bpd, erre emlékszem, mert rettentõen beparáztam, hogy nagyon nagy baba lesz, és nem fogom tudni(nem hagyják majd) természetes úton megszülni mivel az elsõ császár volt. Végül a kiírt napon megszületett, 3800gr-mal, és a feje sem volt olyan nagy, mint amekkorát mértek! És természetes úton született.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! Aki tud még várok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!