Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes A baba feje (11 db)

Ha már beékelődik a baba feje, akkor kevesebbet mozog a pocakban? Most vagyok 38 hetes, és nagyon mozgékony a pici, olyan mintha forgolódna bennem egyik oldaláról a másikra.

Legjobb válasz: Az en babam is beekelodott mar 38 hetes vagyok...es igen en is erzem hogy forgolodik. Sot neha azon csodalkozom, hogy hogyan csinal olyan mutatvanyokat h tobb helyen kinyomja magat. Anyukam szerint brekel :) de legalabb is imad terpeszbe lenni, kozben meg a kis kezevel kapalozik az egyekomnal...furi erzes az biztos :) Boldog baba varast es konnyu szulest kivanok

Az en babam is beekelodott mar 38 hetes vagyok...es igen en is erzem hogy forgolodik. Sot neha azon csodalkozom, hogy hogyan csinal olyan mutatvanyokat h tobb helyen kinyomja magat. Anyukam szerint brekel :) de legalabb is imad terpeszbe lenni, kozben meg a kis kezevel kapalozik az egyekomnal...furi erzes az biztos :) Boldog baba varast es konnyu szulest kivanok
Szia! Az én lányom a 40.héten is egyfolytában mozgott, õ se tartotta be azt, hogy születés elõtt leállás van.. :) azóta is egyfolytában jár mindene, mindig "dolgozik"valamin, 4 hós most.Lehet a te babád is tornászbajnok lesz-így hívja a dokibácsi

Az orvosom szerint a frontok miatt lehet előbb jön a baba (38 hetes vagyok) , mert nagyon lent van a baba feje. Méhösszehúzódásaim eddig is voltak, azok nem mérvadók, én meg úgy érzem itt nem lesz semmi hetekig. Lehetséges?

Viszont csak egy újjnyira vagyok nyitva, a bels? mszáj meg zárt teljesen. Lehet hogy tényleg el?bb jön,egyszer csak hirtelen beindul?

Legjobb válasz: Persze, elképzelhetõ, hogy kihúzod a végéig. Ha rendszeres idõlözökben lesznek a fájások ( és olyan, amibe már belefájdul a derekad) akkor jön a baba. Ha szivárogni kezd a magzatvíz, kórház. Lehet, hogy a nyákdugód is több nappal elõtte kilökõdik, de lehet, hogy csak órákkal elõtte ( a nyákdugó véres- kocsonyás nyálkás valami, az zárja le a méhszájat) De most már az sem baj, ha kicsit elõbb jönne a bébi, 38. héttõl már nem számít koraszülöttnek. :)

Persze, elképzelhetõ, hogy kihúzod a végéig. Ha rendszeres idõlözökben lesznek a fájások ( és olyan, amibe már belefájdul a derekad) akkor jön a baba. Ha szivárogni kezd a magzatvíz, kórház. Lehet, hogy a nyákdugód is több nappal elõtte kilökõdik, de lehet, hogy csak órákkal elõtte ( a nyákdugó véres- kocsonyás nyálkás valami, az zárja le a méhszájat) De most már az sem baj, ha kicsit elõbb jönne a bébi, 38. héttõl már nem számít koraszülöttnek. :)

A méhszájam fel van puhulva, és 2111 es a méhnyak nyilása, ez mit jelent, mennyi idő van még vajon hátra? 38 hetes vagyok, a baba feje be van ékelődve.

Legjobb válasz: Lehet, hogy 1-2 napon belül meglesz a baba, de akár túl is hordhatod! Nekem ilyen volt a méhszájértékem 35 hetesen (szintén felpuhulva), de még vagy 2 hétig nem szándékozom szülni... 35+5 kismama

Lehet, hogy 1-2 napon belül meglesz a baba, de akár túl is hordhatod! Nekem ilyen volt a méhszájértékem 35 hetesen (szintén felpuhulva), de még vagy 2 hétig nem szándékozom szülni... 35+5 kismama


Az igaz, hogy ha a baba feje beékelődik, vagy beáll akkor nem sok van visza a szülésig? Mi a tapasztalat? 38 hetes vagyok és tegnap mondta a dokim, hogya feje már a helyén van, de nem mondott rá semmit én meg elfelejtettem megkérdezni.

Egy hete minden nap vannak jósló fájásaim.Lehet, hogy butaságot írok, de a székletem is azóta teljesen megváltozott. Különös színe és gyengébb állaga van, napi legalább kétszer megyek wc-re. Van köze hozzá? Lehet butaságot írok, kérdezek.

Legjobb válasz: Egy hónapja már 2111 a méhszájam.

A kérdező hozzászólása: Egy hónapja már 2111 a méhszájam.
Készülõdik a tested meg a babád , már nincs sok idõ hátra . Pihenyj amennyit csak jól esik , szép szülést neked !
Vanaolyan baba aki már jóval korábban "be megy" a helyére
nekem 33 heesen ékelõdött be, és a 38. héten szültem
Én 32 hetes voltam, amikor a lánykám buksija már beékelõdött, a 39.héten született meg. Mindenesetre nálad már elõjelek vannak! :)
Én az elsõvel 30 hetes voltam, amikor beékelõdött a kobakja. Eleve koraszüléssel riogattak a nyitott méhszájam miatt, így amikor már be is ékelõdött a baba feje, még jobban rámijesztettek. Túlhordás után ki kellett robbantani a gyereket:D Nyugi, semmi köze a beékelõdésnek és a nyitott méhszáhnak ahhoz, hogy mikor szülsz:)
A babák többsége a 30.hét táján/után ékelõdik be. A székletnek nincs köze a 38.héthez, avagy a jóslókhozmvagy a baba beékelõdéséhez:) Az is igaz, hogy van, akinek a szülés megindulása után hasmenése van. Nálad ez most nem áll fenn, mert nem vajúdsz:) Boldog babavárást!!! :) ))

38 hetes kismama vagyok. Ha a baba feje beékelődött és nagyont lent van már (alig bírok menni, ülni) akkor lehet, hogy nemsokára szülünk?

Legjobb válasz: Szia! Hát igen, én kb. 1 hetet voltam "leereszkedett" hassal. Mikor nézték a magzatvizet, egy kicsit arébb kellett mozgatni a babát, mert nem láttak a buksijától semmit se. Aztán 39 hetesen és 3 naposan szültem. Gyors és könnyû szülést neked!

Szia! Hát igen, én kb. 1 hetet voltam "leereszkedett" hassal. Mikor nézték a magzatvizet, egy kicsit arébb kellett mozgatni a babát, mert nem láttak a buksijától semmit se. Aztán 39 hetesen és 3 naposan szültem. Gyors és könnyû szülést neked!
Nekem 34 hetesen dettó ezek a tüneteim voltam, dokim szigorú fekvést parancsolt, hogy még legalább 2 hétig bent maradjon. Koraszülésre készültünk, aztán végül kiírt napon született meg a drága, 3 hete:)
Nekem is be van ékelõdve a kislányom, alig bírok menni majd le szakad a hasam, vannak jóslóim. A dokim azt mondta bármikor beindulhat. De jó lenne még ha bent maradna egy-két hetet, hogy ne legyen koraszülött. Így fekvést javasolt. 36km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Én meg jó sokat sétálok :)

38+3 hetes kismama vagyok! Ma többször keményedik a hasam 2-3 percekre. Pisilés közben olyan érzésem van mintha a baba feje nyomná a hüvelyemet. Fájás nincs. Szerintetek? Bocsi, de első baba.

Legjobb válasz: A keményedések is és a hüvelyedben ez az érzés már normális az utolsó hetekben. Készülõdsz a szülésre... Nekem is voltak ilyenek, de túlhordtam. Ha kellemetlen lesz és fájni is fog, akkor szólj dokinak.

A keményedések is és a hüvelyedben ez az érzés már normális az utolsó hetekben. Készülõdsz a szülésre... Nekem is voltak ilyenek, de túlhordtam. Ha kellemetlen lesz és fájni is fog, akkor szólj dokinak.

38 hetes vagyok. A baba feje beilleszkedett a mai Uh szerint, a méhszáj C:2111, a nyákdugóm 2 hete kiesett! Mennyi idő lehet még szülésig?

Legjobb válasz: Akár 4 hét is, de lehet, hogy csak 4 óra. Ezt nem lehet megmondani. Készenálltok, az biztos, innen kezdve a baba dönti el, hogy mikor jön.-) türelem, már nincs sok vissza:-)

Akár 4 hét is, de lehet, hogy csak 4 óra. Ezt nem lehet megmondani. Készenálltok, az biztos, innen kezdve a baba dönti el, hogy mikor jön.-) türelem, már nincs sok vissza:-)
Persze
Hát hogyne!!!!Nekem így telt az utolsó hónapom..Hihetetlenül nyomta a leánykám a fejével a hólyagomat, és akkor volt csak igazán végem, ha még mozgatta a kis fejét!A boltig alig tudtam el menni, ami 5 percre volt, mert folyamatosan attól féltem, hogy bepisilek.Hosszabb távra csak akkor ment el valahova, ha tudtam, hogy van wc...Az éjszakák, meg néha órás felkelésekkel teltek, az állandó vizelési ingertõl..
:) Igen ez normális dolog. Én majdnem nem tudtam visszatartani míg kiértem, az unokahúgom is akkor várt babát mikor én, na õ bepisilt, mert nem ért ki a wc-ig. A másik ilyen finomság a terhesség alatt, illetve egy ideig a szülés után a stresszinkontinencia volt, amikor egy tüsszentéstõl is bepisil az ember lánya :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kicsit megnyugodtam... Már attól féltem, hogy nem tudom majd megállapítani, hogy vizelet folyik, vagy magzatvíz. Mert ugyebár ez már az a stádium, amikor nem tudod szabályozni a vizeletürítést sem...

38 hetes vagyok és fájnak a csontjaim! A medence csontom a fenék csontom! Ez természetes? A medence csontom tágulhat vagy a baba nyomja ki oda a kezét?

Legjobb válasz: Ez normális,tágul a medencéd,készül a szülésre.Nekem 18.héttöl fáj kb.Pl most is:S 30 hetes km:)

Ez normális, tágul a medencéd, készül a szülésre.Nekem 18.héttöl fáj kb.Pl most is:S 30 hetes km:)
Nekem kb az 5. hónaptól a szülésig folyamatosan fájtak a csontjaim a tágulástól, sokszor alig bírtam menni.
Én 29 hetes vagyok, de a medencecsontom már nekem is fáj...:( De már vagy 2 hete!
én ilyen adatokkal túlhordtam
A kérdező hozzászólása: :(
Szerintem ezt megjósolni senki sem tudja az utolsó hetekben... Amikor a baba úgy érzi, hogy készen áll, akkor fog jönni! (Én 2 ujjnyi külsõvel majdnem 2 héttel túlhordtam!) Ilyenkor már bármikor történhet bármi! Kitartást!!! Baba bent még nem maradt! :D
Nyugi C! Türelem! :)
A kérdező hozzászólása: :D
:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!