Találatok a következő kifejezésre: 38 hetes és nagyon megfáztam (2 db)

38 hetes terhes vagyok és nagyon megfáztam, hogy fogok így szülni?

Alig kapok leveg?t, el van dugulva az orrom fáj a torkom.Mit lehet ilyenkor bevenni és ha rám jön a szülés mit fogok én csinálni leveg? nélkül??!!Vagy ilyenkor mit csinál az orvos?Ha belázasodok akkor mi van?!Segítsetek!!

Legjobb válasz: Annyit tudok, hogy orrcseppet használhatsz, még ajánlják is hogy vigyél a szülõszobára, mert egyébként is terhesen több a váladék. Szóval levegõt tuti fogsz kapni. A lázról sajna nem tudok... Remélem, minden rednben lesz, addig is sok tea, C vitamin, méz, stb és szerintem pihenj! Jobbulást Neked és könnyû szülést. 33. hetes Km

Annyit tudok, hogy orrcseppet használhatsz, még ajánlják is hogy vigyél a szülõszobára, mert egyébként is terhesen több a váladék. Szóval levegõt tuti fogsz kapni. A lázról sajna nem tudok... Remélem, minden rednben lesz, addig is sok tea, C vitamin, méz, stb és szerintem pihenj! Jobbulást Neked és könnyû szülést. 33. hetes Km
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ.Nem is bírok semmit csinálni csak pihenek míg tudok.Minden jót!
Orrcseppet mindenképpen használj, és addig is sok tea, de friss citrommal, és mézzel! Arra figylej oda, hogy a citrom csak akkor fejti ki hatását, ha langyos teába teszed, forróba nem ajánlatos. ( a gyerek orvosom mondta ) Reméljük, hogy mire mész szülni, minden a legnagyobb rendben lesz. Napi 3x használd az orrcseppet, és mellette még kamillázhatsz is.
Szia! Én is pont így jártam, mint te, de szerencsére a babám tudta hogy még nem jöhet, várt egy hetet, addigra már csak az orrom volt bedugulva, már vajúdtam amikor a védõnõ mondta, hogy vegyek valami orrspray-t, na ez nagyon bevált, enélkül nem tudom mi lett volna. Én rinathiolt használtam. Ja, azt elfelejtettem hogy én is kérdeztem a dokit, hogy mi van ha belázasosok szülésre, azt mondta nagy lazán-semmi, akkor lázason szülsz.

38 hetes vagyok és nagyon megfáztam 2 napja. Nyomom a homeopátiás bogyókat és használ is. Már nem fáj a torkom, csak náthás vagyok. Ha mostanában jönne a babuci, milyen óvintézkedések kellenek, hogy ne legyen beteg?

Legjobb válasz: Szia! Amikor én szültem, volt egy náthás kismama, és kapott maszkot, abban kellett szoptatnia, meg ha felvette a kicsit, akkor is rajta volt. (tudod az az orvosi eldobhatós papírmaszk) Jobbulást! :o)

Szia! Amikor én szültem, volt egy náthás kismama, és kapott maszkot, abban kellett szoptatnia, meg ha felvette a kicsit, akkor is rajta volt. (tudod az az orvosi eldobhatós papírmaszk) Jobbulást! :o)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!