Találatok a következő kifejezésre: 37hetes vagyok. nagy -nagy (9 db)

37hetes vagyok. Reggel nagy -nagy rugdalózásra ébredtem, nagyon lenn, a szemérem dombomnál éreztem kívülről is a mpozgást. Közben bele-bele hasított a fájdalom a hüvelyembe, és keményedésem is volt. Rendezgette a helyzetét a babóm? Talán beékelődött?

Legjobb válasz: Nálam az utolsó honapban produkált ilye a kislányom. Már kezd helyezkedni a szüléshez:)!!!! Nálam az utolsó hóna végig olyan volt mintha izomlázam lett volna ott lent. Dia - 6 hós anyuka

Nálam az utolsó honapban produkált ilye a kislányom. Már kezd helyezkedni a szüléshez:) !!!! Nálam az utolsó hóna végig olyan volt mintha izomlázam lett volna ott lent. Dia - 6 hós anyuka
Befordult a célegyenesbe, és kicsi a hely már neki. Jajj menjek már vasalni...:) ))
A kérdező hozzászólása: befordult a célegyenesbe? bármikor jöhet már? :D
Szia. Azért az nem biztos, hogy ilyen gyorsan követeik egymást az események. Most már jó helyen van. És lehet, hogy napok, de az is lehet, hogy hetek múlva jön el a szülés. Üdv, 38 hetes kismama

37hetes vagyok ma nagyon sokat, sűrűbben mint 20 perc, keményedik a hasam. Pedig pihenek, nem csinálok semmi extrát. Mire készüljek?

Legjobb válasz: Szia! Ha van fogadott dokid, akkor szerintem hívd fel, és õ majd megmondja mit tegyél. Be kell-e menned a kórházba, vagy nem. Ha nincs dokid, és nem túl messzire laksz a kórháztól, akkor szerintem várhatsz az 5-10 perces fájásokig. Addig tusolj le, pakolj össze stb. Bár nem tudom, hogy a has keményedés fájásnak számít-e, mert nekem görcsölni szokott a hasamalja, meg a derekam is, és a dokim azt mondta, hogy ezek az ún. jóslófájások. Akkor kell hívnom, ha rendszeresen 5-10 percenként jönnek. Minden jót nektek! 36 hetes kismama

Szia! Ha van fogadott dokid, akkor szerintem hívd fel, és õ majd megmondja mit tegyél. Be kell-e menned a kórházba, vagy nem. Ha nincs dokid, és nem túl messzire laksz a kórháztól, akkor szerintem várhatsz az 5-10 perces fájásokig. Addig tusolj le, pakolj össze stb. Bár nem tudom, hogy a has keményedés fájásnak számít-e, mert nekem görcsölni szokott a hasamalja, meg a derekam is, és a dokim azt mondta, hogy ezek az ún. jóslófájások. Akkor kell hívnom, ha rendszeresen 5-10 percenként jönnek. Minden jót nektek! 36 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi!Nincs dokim, de ezt már tegnap is csinálta aztán elmúlt. De mostmár fáj is, de szerintem még mindig nem elég erõsen. Az normális, hogy minden egyes összehúzódásnál folyik egy kevés elõtej?
Szia! Megint én vagyok! Ha elmúlt, akkor csak jóslófájásaid vannak, mint nekem. Tegnap azt hittem menni fogunk szülni, mert óránként jöttek a fájások, de aztán semmi. Ma is voltak, de semmi komoly. Az elõtejre nem tudok mit mondani, szerintem normális. Nekem csak "kibimbisedik" a cicim, de nem folyik belõle semmi.
A kérdező hozzászólása: Tegnap este hasmenésem is volt, borzalmasan fájt mindenem.Beültem a egy langyos vizû kádba, gondoltam mig a férjem haza nem jön aztán idulás a kórház. De mire hazaért elmúlt.Éjjel is volt 1-2 keényedés, kis fájással, aztán megint semmi. Meddig lesz ez igy??????
Szia! Én is küzdök ezekkel a gondokkal. Ez már így lesz szülésig! A kádba üléssel vigyázz, mert ha már elment a nyákdugód (amit nem biztos, hogy észreveszel), akkor könnyen kaphattok bacikat. Szóval maradj meg a tusolásnál. Kitartás! Nemsokára meglesz a baba!
A kérdező hozzászólása: Köszi!!Csak már kedzek fáradni.:( Neked is könnyû szülést!! :)
Szia! Én is 37 hetes vagyok, és nekem is keményedik a hasam nagyon sûrûn, éjszaka is, amikor megmozdulok, szinte mindig, de ezzel ki lehet huzni végig, az elsõ terehességemnél is kivittem végig. Már én is fáradok, nem bánnám, ha megszülnék már. Én nem igazán pihenek, jövök megyek, magnéziumot már nem lehet szedni, de nekem az orvosom nem is mondta, hogy feküdjek, v ilyenek, természetes a vége felé. Ennyi, remélhetõleg gyorsan megszülünk majd. :)
A kérdező hozzászólása: Igen, ebben bizom én is!:)

Ma egésznap nagyon hangosan "morog" a pocim. Már a kiskutyám is nagyon furán néz rám. Ez mi lehet? 37hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem írtál túl sok mindent róla,pl. hogy fáj-e a hasad,stb. Lehet csak egyszerûen a belek,mert kicsit átrendezõdtek odabent,már az emésztésünk sem olyan.Másra nem tudok gondolni.

Nem írtál túl sok mindent róla, pl. hogy fáj-e a hasad, stb. Lehet csak egyszerûen a belek, mert kicsit átrendezõdtek odabent, már az emésztésünk sem olyan.Másra nem tudok gondolni.
A kérdező hozzászólása: :D ja, nem fáj a hasam, görcsölgetek néha, meg a derekem érzem. meg hallom a morgást:D köszi, szépen, boldog babavárást


37hetes vagyok: ct 2000 nagyon sokat görcsölök és 2újjnyira kivagyok tágulva, lehet, hogy hamarosan jön a baba?

Ma reggel óta görcsölök,beálltak a fájások 9-10percesekre majd 1-1.5 órára abba maradt,majd újra elkezd?dött,és még nem állt be azonos id?re nagyon változó,hogy mikor jönnek a fájások van,hogy 2-3percenként de van,hogy 20percenként.

Legjobb válasz: Szia.A doki mondta,hogy ki 2 ujjnyi a méhszáj?Mert a 2000 az nem azt jelenti.2000-nél teljesen zárt vagy.

Szia.A doki mondta, hogy ki 2 ujjnyi a méhszáj?Mert a 2000 az nem azt jelenti.2000-nél teljesen zárt vagy.
Hát ezt én sem értem. Mármint a 2 ujjnyit. A cg 2000 azt jelenti, hogy totál zárt mind3 méhszáj és a méhnyak megrövidült 1 cm-re. Ha meleg viz hatására elmúlnak a fájások, akkor jósló. Ha nem, akkor igazi. 37 hetesen már szülhetsz, nem lesz gond. Hogy mikor kerül rá sor, azt sosem lehet tudni:)
Bocs, 2 cm-re. Késõ van már:)
A kérdező hozzászólása: Hát akkor félre értettem valamit, tanácsot kértem és mondták, hogy a ct 2000 az azt jelenti, hogy két újjnyira vagyok kitágulva. Most egyenlõre várunk de nagyon fáj:S
Szia.Hogy vagy?
A kérdező hozzászólása: Elkezdtem írni a görcsöket, de nem állt be sajnos, de ma is egész nap görcsöltem így szerintem nem sokára érkezik a kis hercegnõm:) Várjuk már nagyon. Megfogadtam, hogy csak akkor kezdem el írni amikor úgy érzem idõileg, hogy rendszerezõdött.
Szia Írod már? :)
A kérdező hozzászólása: Még maradni szeretne a kis hercegnõ:-):-)

Ma egésznap nagyon szúr a hüvelyem és a farcsontom szinte minte lépésnél. A derekam is hasogat. és fehér krémszerű "folyásom" van. Vagy ez lehet a nyákdugó? Ez már egyre ilyenebb lesz? 37hetes vagyok.

gondolom helyezkedik a babó, meg a súlyát is érzem.és egésznap mozog.néha fájdalmasan.szülés közben is végig ficánkolni fog?

Legjobb válasz: A nyákdugo inkább barnás, de neha lehet ilyen is. A szulésnél pedig hidd el nem fog ficánkolni, mert majd csak egyirányba akar jonni-kifele! Most már oda helyezkedik, aztán rápihen.

A nyákdugo inkább barnás, de neha lehet ilyen is. A szulésnél pedig hidd el nem fog ficánkolni, mert majd csak egyirányba akar jonni-kifele! Most már oda helyezkedik, aztán rápihen.
Olyan, mintha én írtam volna ezeket. Pontosan ugyanezeket érzem, még a krémszínû folyás is stimmel. Én ma voltam vizsgálaton, és mondta a dokim, hogy teljesen be van már helyezkedve a pici és a méhszájam is kívül-belül egy ujjnyira nyitott és kifejtett a burok. Szerinte 1 héten belül várható lesz a szülés. Lehet, hogy neked is hozzám hasonlóan, de az biztos, hogy ezeket a hátulra szúrásokat, azért érzed, mert teljesen beilleszkedett a helyére. Gyors szülést kívánok neked, szintén 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm, neked is könnyû, gyors szülést kívánok!

37hetes pocakos vagyok. Sajna programozott császárom lesz. Apuka nem lehet bent velem nagyon félek, hogy tudok lelkileg felkészülni rá? Leírnátok nálatok, hogy volt?

Legjobb válasz: Engem 11 óra vajjúdás uán császároztam, megváltás volt, nem kell izgulnod, mert csak egy szurit kapsz, és utánna nem érzel semmit, és ha kivették a babát megmutatják, kiviszik megcsinálnak rajta mindent, felöltöztetik, visszaviszik picit, és utánna apuka megkapja. Nekem jó érzés volt, hogy mikor kitoltak ott vltak a szülõszobába, és ott volt a karjába és nézte. Nagyon szépek voltak. Szóval ne aggódj mindn rendben lesz:) Miért lett programozott?

Engem 11 óra vajjúdás uán császároztam, megváltás volt, nem kell izgulnod, mert csak egy szurit kapsz, és utánna nem érzel semmit, és ha kivették a babát megmutatják, kiviszik megcsinálnak rajta mindent, felöltöztetik, visszaviszik picit, és utánna apuka megkapja. Nekem jó érzés volt, hogy mikor kitoltak ott vltak a szülõszobába, és ott volt a karjába és nézte. Nagyon szépek voltak. Szóval ne aggódj mindn rendben lesz:) Miért lett programozott?
A kérdező hozzászólása: mert nem fordult be a baba, és a doki szerint nem is fog:( én azért még reménykedem benne.
Jah! Én azt hittem hogy ilyenkor megpróbálják megfordítani. És mevárják azért a fájásokat vagy nem?
A kérdező hozzászólása: nem várnak meg semmit, azt mondta a dokim, hogy a 38hetet betöltött kismamákat ha farfekvésû császározzzák, mi még várunk majd egy kicsit htha befordul de nem lát rá nagy eséélyt. 1ujjnyira nyitva vagyok és tulajdonképpen már bármikor beindulhat és akkor azonnal mennem kell és mûtenek.
Értem. Szerintem is kevés esély van a befordulásra, de akkor ezt fogadd el nézd a jó oldalát, nem lesznek fájások. Sok sikert nektek, minden rendben lesz, már itt a baba a küszöbön! :)
Ne felj, engem is csaszaroztak azutan h 3 oram eresztul csak nyomtam , meg belem is konyokoltek de nem csuszott ki a babam, mert fel volt akadva a kis keze a koldokzsinorba es az nem engedett annyit h kijojjon.Maga a tagulas es az h a feje mar szo szerint ott volt szinte felig kinn, nem fajt, nekem csak az volt rossz mikor eloszor fel kellett allja es kimenjek a wc-re.(mondjuk engem altattak)Ha altatassal csaszaroznak ajanlom h vigyel magaddal orbit cukorkat mert en allando kaparast ereztem a torbomban 3 napig es irto kellemetlen ha kohognod kell. Sok sikert es gratulalok a babadhoz! 5 hos kisfiu anyukaja
A kérdező hozzászólása: nagyon szépen köszönöm a válaszokat;)

Candida krusei: Nagy valószínűséggel fluconazol rezisztens! 37hetes kismami vagyok ez mit jelent?

Legjobb válasz: Candida krusei gombát találtak nálad, ami a fluconazol hatóanyagú antibiotikumnak ellenáll. Tehát olyan antibiotikummal nem lehet kezelni, aminek ez a hatóanyaga. Nincs a papírodon több féle hatóanyag feltüntetve? Nekem annak idején staphilococcust találtak a kenetemben és a leletemen fel volt sorolva vagy 8 féle hatóanyag és mindegyik mellé oda volt írva, hogy rezisztens-e rá vagy sem.

Candida krusei gombát találtak nálad, ami a fluconazol hatóanyagú antibiotikumnak ellenáll. Tehát olyan antibiotikummal nem lehet kezelni, aminek ez a hatóanyaga. Nincs a papírodon több féle hatóanyag feltüntetve? Nekem annak idején staphilococcust találtak a kenetemben és a leletemen fel volt sorolva vagy 8 féle hatóanyag és mindegyik mellé oda volt írva, hogy rezisztens-e rá vagy sem.
Lehet, hogy hülyeséget írtam, mert a gombát nem antibiotikummal kezelik, de a lényeg ugyanaz. Az ilyen hatóanyagú gyógyszer nem hatásos ellene.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszod.Azt nem értem akkor a dokim miért nem irt fel rá valami gyogyszert? Más nincs feltüntetve a papiron.

Nagyon faj a fejem, de mar 37hetes terhes vagyok, mit vehetek be?

Mar nagyon nem birom,de nemakarok rosszat a babamnak!Egesz terhessegem alatt nem fajt a fejem,mostmeg 2napja kinoz,de ma mar nem birom....

Legjobb válasz: Panadolt nekem ezt ajánlották a patikában és szülés után is ezt adták fájdalom csillapításra.

Panadolt nekem ezt ajánlották a patikában és szülés után is ezt adták fájdalom csillapításra.
Én quarelint vettem be kétszer is, mert nekem semmi más nem használ, dupla adagban sem. :( Pedig a tájékoztatóban benne volt, hogy az utolsó trimeszterben nem ajánlott.. de én már csak sötétséget láttam a fájdalomtól és lüktetett a halántékom. Dokim mondta utólag, hogy ebbõl semmi bajunk sem lesz, a gyógyszer megtiltása a rendszeres használatra vonatkozik, és nem arra, hogy egyszer-kétszer bevedd, ha nagyon fáj. De ha a Panadol hat neked , akkor azt vedd be inkább, mert azt ráadásul ajánlják is ilyenkor is.. (nekem semmit se ér az sem, sajnos.. a quarelin meg már csak receptre kapható).
Nekem a dokim csak és kizárólag Panadolt javasolt.
pharamax rapid
Kérd meg a férjedet, hogy masszírozza meg a hátad, vállad, nyakad. Lehet, hogy segít, lehet, hogy nem – ez a fejfájás okától függ. Könnyen lehet, hogy a megváltozott testtartás, súlyeloszlás miatti izomfeszülés okozza. Egy próbát megér.

Fáj a derekam. Hol jobban hol gyengébben? Ez már előjel? Ti, hogyan éltétek meg a jóslófájást? Hányadig héttől voltak? Nagyon fájt? Vagy csak keményedés volt? 37hetes km

Legjobb válasz: Nekem mindhárom szülés elõtt már hetekkel voltak jóslók, általában csak kellemetlen, erõs keményedések, de volt, hogy fájt is. Tágult is a méhszájam szép lassan. (A derékfájás is normális ilyenkor.) De azért a szülési fájdalmakkal nem lehet összekeverni. Legalábbis nálam nem lehetett, egyértelmû volt. Sok sikert a szüléshez!

Nekem mindhárom szülés elõtt már hetekkel voltak jóslók, általában csak kellemetlen, erõs keményedések, de volt, hogy fájt is. Tágult is a méhszájam szép lassan. (A derékfájás is normális ilyenkor.) De azért a szülési fájdalmakkal nem lehet összekeverni. Legalábbis nálam nem lehetett, egyértelmû volt. Sok sikert a szüléshez!
Szia! Nekem soha 1 jóslófájásom nem volt. Sõt semmi panaszom nem volt. Nekem a szülés kezdõdött derékfájással (mint a mensinél), aztán vérezni kezdtem. 8 órával késõbb már a kisfiúnkat fényképezte az apukája. :) Sok boldogságot nektek!:) 3hetes baba anyucija


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!