Találatok a következő kifejezésre: 37hetes vagyok. már (15 db)

37hetes vagyok, már 2 hete erős jóslóim vannak. Tegnap óta kiegészült a hátfájással, hányingerrel. Lehet, hogy szülni fogok?

Most is fáj mindenem,kicsit szédülök.Ez már lehet??

Legjobb válasz: egy kevés vanilia puding(bocs a hasonlatér)szerû izé folyt belõlem nemrég....

A kérdező hozzászólása: egy kevés vanilia puding(bocs a hasonlatér)szerû izé folyt belõlem nemrég....
Igen ez annak tûnik :)
A kérdező hozzászólása: Még jó, hogy össze van pakolva mindenem:) Köszi!!
Hajrá hajrá!!!! Ügyes legyél! Könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszi!! Most veszek egy fürdõt, hátha ennyhit valamit mig a férjem haza nem jön!:)
Lehet, hogy a nyákdugód ment el, de ez még nem jelenti azt, hogy szülni fogsz. A szüléshez rendzseres, 4-5 perces és legalább 40 mpig tartó fájások kellenek. Amíg ez nincs, nem tudsz szülni. Persze, nyugodtan menj be, nézzenek meg, de szerintem ez még nem lesz baba ma... Nekem is 32 hetes korom óta voltak jóslófájsáok, hasmenések, szédülések, és túlhordtam 8 napot
A kérdező hozzászólása: Hát nem is...még mindig egyben vagyok...:)

Tegnap "mégcsak" járás közben szúrt a hüvelyem, ma már többszőr éreztem ülő helyzetben is. Ez így normális? 37hetes vagyok. Ez végig így marad?

és a fehérnemümön nincsen semmi, viszont pisilés után, ha megtörlöm a papiron fehér "folyás"van.ez a nyákdugó esetleg, vagy "csak" folyás?

Legjobb válasz: Teljesen normális amit érzel, én már kb. 2 hete érzem ezeket. Valószínûleg már végig ehhez hasonló dolgokat fogsz érezni, de lehet, hogy már nem is kell sokáig várnod. A szúrkálást a baba beilleszkedése okozza, a folyás jellegû nyálkás valami nálam is van, de nem tudom, hogy az pontosan mi, szerintem ez még nem a nyákdugó, bár nekem elsõ babánál nem is távozott. Fájdalommentes hátralévõ napokat, heteket. Szintén 37 hetes kismama

Teljesen normális amit érzel, én már kb. 2 hete érzem ezeket. Valószínûleg már végig ehhez hasonló dolgokat fogsz érezni, de lehet, hogy már nem is kell sokáig várnod. A szúrkálást a baba beilleszkedése okozza, a folyás jellegû nyálkás valami nálam is van, de nem tudom, hogy az pontosan mi, szerintem ez még nem a nyákdugó, bár nekem elsõ babánál nem is távozott. Fájdalommentes hátralévõ napokat, heteket. Szintén 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen. egyébként az éjjel nagyon fura volt, annyira feszített a hasam, hogy úgy éreztem lefele nyomodik ki belõlem minden.még nagy wc-re is el kellett mennem.most reggel jobb, csak babó már meg is kezdte a ficánkolást már szurdogál is. neked is hasonló jókat kívánok

Ma egésznap nagyon szúr a hüvelyem és a farcsontom szinte minte lépésnél. A derekam is hasogat. és fehér krémszerű "folyásom" van. Vagy ez lehet a nyákdugó? Ez már egyre ilyenebb lesz? 37hetes vagyok.

gondolom helyezkedik a babó, meg a súlyát is érzem.és egésznap mozog.néha fájdalmasan.szülés közben is végig ficánkolni fog?

Legjobb válasz: A nyákdugo inkább barnás, de neha lehet ilyen is. A szulésnél pedig hidd el nem fog ficánkolni, mert majd csak egyirányba akar jonni-kifele! Most már oda helyezkedik, aztán rápihen.

A nyákdugo inkább barnás, de neha lehet ilyen is. A szulésnél pedig hidd el nem fog ficánkolni, mert majd csak egyirányba akar jonni-kifele! Most már oda helyezkedik, aztán rápihen.
Olyan, mintha én írtam volna ezeket. Pontosan ugyanezeket érzem, még a krémszínû folyás is stimmel. Én ma voltam vizsgálaton, és mondta a dokim, hogy teljesen be van már helyezkedve a pici és a méhszájam is kívül-belül egy ujjnyira nyitott és kifejtett a burok. Szerinte 1 héten belül várható lesz a szülés. Lehet, hogy neked is hozzám hasonlóan, de az biztos, hogy ezeket a hátulra szúrásokat, azért érzed, mert teljesen beilleszkedett a helyére. Gyors szülést kívánok neked, szintén 37 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszönöm, neked is könnyû, gyors szülést kívánok!


igen, 37 hetesen nekem is kész voltak ezek. pláne, hogy ekkor szültem :D
A kérdező hozzászólása: értem:)

Ma egésznap nagyon hangosan "morog" a pocim. Már a kiskutyám is nagyon furán néz rám. Ez mi lehet? 37hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem írtál túl sok mindent róla,pl. hogy fáj-e a hasad,stb. Lehet csak egyszerûen a belek,mert kicsit átrendezõdtek odabent,már az emésztésünk sem olyan.Másra nem tudok gondolni.

Nem írtál túl sok mindent róla, pl. hogy fáj-e a hasad, stb. Lehet csak egyszerûen a belek, mert kicsit átrendezõdtek odabent, már az emésztésünk sem olyan.Másra nem tudok gondolni.
A kérdező hozzászólása: :D ja, nem fáj a hasam, görcsölgetek néha, meg a derekem érzem. meg hallom a morgást:D köszi, szépen, boldog babavárást

37hetes vagyok. Olyan már hetek óta van, hogy görcsölök, mondjuk 1-2órát folyamatosan gyengén. De most nem folyamatos, hanem be-be görcsölök és jobban is érzem. Ez már az lesz?

vagy még ez is josló?kb.10-20percenként érzem,és hasogat a derekam.babó meg ficánkól.mire számítsak?

Legjobb válasz: Szia! Pont ma olvastam itt hogy próbáld ki azt hogy engedsz egy kád 37C fokos vizet és belecsücsülsz ha elmúlik akkor jósló ha nem akkor jön a baba. Nem tudom igaz-e de egy próbát megér! Kitartás

Szia! Pont ma olvastam itt hogy próbáld ki azt hogy engedsz egy kád 37C fokos vizet és belecsücsülsz ha elmúlik akkor jósló ha nem akkor jön a baba. Nem tudom igaz-e de egy próbát megér! Kitartás
Ha folyamatosan érzed ezeket, 10-20 percenként, és nem szûnik meg egyáltalán, akkor az, ha lepihensz pl. alszol egy kicsit és arra ébredsz hogy elmúlt, akkor csak jósló.Azóta mizujs? 38 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: sziasztok hát aludtam. és még egyben vagyunk. :D ma a derekem fáj nagyon, eddig még nem görcsültem be, viszont képtelen voltam reggelinél akár egy falatot is lenyelni.na, jó ez lehet a visszatérõ melegtõl is. de az is lehet, hogy nagyon közeleg az idõ. köszi mindenkinek, boldog babavárást

Reggeltől tarto szurást erzek jobb alhason volt mar elotte is ilyen de akkor kb.2ora alatt elmult. De most nem.37hetes vagyok! Mi lehet a baj?

A babat erzem mozogni szoval ő jolvan.de mire szamitsak elmulik egyaltalan??Valakinek volt mar ilyen???Mar 7oraja csak rovid idore mult el. Csak akkor nem faj ha haton fekszek.tulreagom??

Legjobb válasz: Szerintem túl :) Valószínüleg csak rosszul helyezkedett a baba, nem hiszem, hogy baj lenne. Ha elviselhetetlenül fáj és nem múlik akkor nézesd meg magad, hogy megnyugodj. Én a 40. hétben vagyok és napok óta csak a jobb oldalamon tudok feküdni, úgy nem érzek semmi kellemetlenséget, minden más pozicioba igen.. Kitartás!

Szerintem túl :) Valószínüleg csak rosszul helyezkedett a baba, nem hiszem, hogy baj lenne. Ha elviselhetetlenül fáj és nem múlik akkor nézesd meg magad, hogy megnyugodj. Én a 40. hétben vagyok és napok óta csak a jobb oldalamon tudok feküdni, úgy nem érzek semmi kellemetlenséget, minden más pozicioba igen.. Kitartás!
Ha a vizsgálatok is ezt támasztják alá, akkor hihetsz neki.
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek a második NST-re, hát majd meglátjuk...
Nem tudom, nekem is azt mondták, hogy a 38. héten szülök, az orvos mondta, én hiszek benne, hogy nem húzom ki végig.
Nekem az elsõ babámmal a 36. héttõl kezdve mondták, hogy kb. 2 héttel elõbb fog jönni. Ezt arra alapozták, hogy ekkor kinyílt a méhszáj másfél ujjnyira, majd rövidesen a hasam is leszállt, a baba feje meg beékelõdött ahogy a nagykönyvben meg van írva. Meg persze jóslófájások is voltak bõven.Aztán meg fogyni is kezdtem. Viszont a magzatvíz meg a méhlepény még teljesen jó volt, az áramlásvizsgálaton is mindent rendben találtak. Nem is szültem meg elõbb, sõt csak a 41. hétre lett baba, szóval ne aggódj, nem kell készpénznek venni, amikor ilyet mondanak! :)

37hetes kis mama vagyok ma, a méhszáj értékem pénteken c2111 volt, most már bármikor megszülethet a babám? Vagy van még időm bőven?

Legjobb válasz: igen, már nyíilik a méhszájad, a 2000es érték amikor zárva van a mészáj, de mikor van benne 1-es akkor már nyitva van.

igen, már nyíilik a méhszájad, a 2000es érték amikor zárva van a mészáj, de mikor van benne 1-es akkor már nyitva van.
Ezzel az értékkel még simán kihúzhatod a végéig.
Szia.Egyrészt bármikor megszülhetsz, másrészt kihúzhatod a végéig.Nem lehet megjósolni.De te a szerencsések közé tartozol, mert nálad a természet szépen lassacskán végzi a dolgát.Nem hírtelen zúdúl, majd rád felkészülten indulhatsz az "útra". Sok-sok egészséget nektek.:)
Normális, de én nem fejném. Melltartóbetéttel itasd csak fel.
Nem gond, de ne fejd. Csak feleslegesen kínoznád magad, és a végén még be is durranna a cicid. Hagyd békén.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!