Találatok a következő kifejezésre: 37. hetes éjszaka fáj (2 db)

37 hetes vagyok, nagyon fájnak az újaim olyan mintha ízületes lenne. Nincsen feldagadva, bevizesedve éjszaka arra kelek, hogy mindkét kezem elzsibbadt. Mitől lehet?

Legjobb válasz: Sajnos nekem sem tudták mitõl van, de én a terhesség végén 3 hónapot végigküzdöttem vele, sõt! 4 hete szültem, és még mindig zsibbadnak az ujjaim végei. Szerencsére éjszaka már nem zsibbad az egész karom, ez rögtön megszünt szülés után. Próbáltam a kálciumot, magnéziumot, semmi nem használt. Sokszor éjszaka vizes törölközõt tettem rá, és ültem az ágyon sírva annyira fájtak. Amikor lógattam, akkor kezdett jobb lenni, de kb. 1 óra alvás után újra elzsibbadtak. Szóval kitartás, már nincs sok hátra, bízzál benne, hogy nemsokára megszûnik ez a rossz érzés!

Sajnos nekem sem tudták mitõl van, de én a terhesség végén 3 hónapot végigküzdöttem vele, sõt! 4 hete szültem, és még mindig zsibbadnak az ujjaim végei. Szerencsére éjszaka már nem zsibbad az egész karom, ez rögtön megszünt szülés után. Próbáltam a kálciumot, magnéziumot, semmi nem használt. Sokszor éjszaka vizes törölközõt tettem rá, és ültem az ágyon sírva annyira fájtak. Amikor lógattam, akkor kezdett jobb lenni, de kb. 1 óra alvás után újra elzsibbadtak. Szóval kitartás, már nincs sok hátra, bízzál benne, hogy nemsokára megszûnik ez a rossz érzés!
Ez nekem is így volt. Gondolom attól van, hogy lazulnak az izmok, tágul a csont, készülsz a szülésre. Nálam gyakori volt a vádli görcs is éjszaka. És ez nem jelenti azt, hogy hamarosan szülsz. Én is így éreztem már az utolsó hónapban mégis a 41. hétben szültem. Kitartás.
A relaxin nevû hormon ellazítja izmaidat, ízületeidet, ezáltal megkönnyítve a vajúdást, emmiatt fájhatnak, zsibbadhatnak testrészeid (olvastam) ez szülés után helyreáll. 35 hetes pocakos vagyok, jelenleg ugyanebben a cipõben járok, egy kis vizesedéssel társítva. A zsibbadásra magnéziumot javasolnak általában, de én kiegészítem azzal, hogy feketenadálytõ krémmel éjszakára csinálok száraz dunsztot a kezemre, (bekrémezem a kezem, karom, azaz a fájó részeket, betekerem törölközõvel, és az egészet betekerem folpakkal) így végig tudom aludni az éjszakát fájdalom nélkül. Elötte óránként fent voltam, nem bírtam aludni a fájdalomtól. A feketenadálytõ krém kapható patikában és herbáriában is, és ami még fontos, hogy természetes anyag, nem mesterségesen elõállított vacak. Remélem neked is bevállik.

37. hetes vagyok éjszaka fáj a hasam mit tegyek?

Ha éjszaka felébredek , hogy pisilnem kell akkor már annyira kell , hogy alig birok kimenni a wcre és olyan kemény a hasam mint a k? és fáj is! Miért nem ébredek fel hamarabb arra ha pisilnem kell? Normális ez? Másnál is van így?

Legjobb válasz: szia én is pont így vagyok ezzel.nekem nagyon szúr a hasam,éjjel ha felülök.lejjebb én is érdeklõdtem, de még nem kaptam választ.akkor most ketten várjuk. 35hetes kismama, boldog babavárást

szia én is pont így vagyok ezzel.nekem nagyon szúr a hasam, éjjel ha felülök.lejjebb én is érdeklõdtem, de még nem kaptam választ.akkor most ketten várjuk. 35hetes kismama, boldog babavárást
Másnál is van ne félj!Nagyon nyomja a baba a hólyagod és azért kell gyakran menni wc-re.Ha felkelsz a nyomás lefelé irányul és ezért érzed hogy mindjárt becsurog.A keményedés pedig már a felkészülés a szülésre!Szép szülést neked!
Szia! Igen, ez sajnos így normális. Olyan nagy már a babánk, hogy nyomja a hólyagot. Ha ez vigasztal, hamarosan túl leszünk ezeken az éjszakákon is. Kitartást és szép babavárást kívánok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!