Találatok a következő kifejezésre: 37. hétbe holnap, (17 db)

A málnalevél tea a tágulásban segít? Holnapn kezdem a 37. hetet, de egy ujjnyira már nyitva a külső méhszájam. Ekkor is kezdjem el inni a teát, vagy várjak, nehogy hamarabb jönnön a baba?

Legjobb válasz: Most már nyugodtan ihatod. Az sem gond ha megszülsz, már nem lenne koraszülött a babád. De önmagában a teától akár még túl is hordhatod. Én a 36. héttõl ittam és a 39. héten szültem, elég gyorsan tágultam, hamar meglett a fiam :)

Most már nyugodtan ihatod. Az sem gond ha megszülsz, már nem lenne koraszülött a babád. De önmagában a teától akár még túl is hordhatod. Én a 36. héttõl ittam és a 39. héten szültem, elég gyorsan tágultam, hamar meglett a fiam :)
én is a 37. héttõl ittam, nyitva voltam 1 ujjnyira, túlhordtam 1 héttel, be kellett indítani a szülést és sajna elég nehéz szülésem volt. Szóval, nekem semmit sem ért. De hátha neked jó lesz. Szép szülést kívánok és boldog babázást.

Segitenétek? Holnap császároznak altatásban. Nagyon félek magától az altatástól. Légyszi irjatok tapasztalatokat akinek altatásban volt császára, hogy tőrtént? Hányadik héten? Stb. nekem a 37. héten lesz

Legjobb válasz: Szia.Ne aggodj,nem lesz semmi baj.Csaszarom volt altatasban(38+3) ,ezen kivul meg 3olyan mutetem ahol altattak.Nincs benne semmi.Ahogy mar irtak 2oraig nem tudsz felkelni ,komas vagy en speciel latni alig latok miutan felkeltenek.Eloszor kaptam morfiumot(eleg vicces erzes),aztan jott a gaz mindez 1perc alatt es 5perc utan kint volt a gyerek. Kerdeztem a dokimat el sem jut a gyerekig a "drog" ha ettol felnel esetleg. Drukkolok,kitartas!

Szia.Ne aggodj, nem lesz semmi baj.Csaszarom volt altatasban(38+3) , ezen kivul meg 3olyan mutetem ahol altattak.Nincs benne semmi.Ahogy mar irtak 2oraig nem tudsz felkelni , komas vagy en speciel latni alig latok miutan felkeltenek.Eloszor kaptam morfiumot(eleg vicces erzes), aztan jott a gaz mindez 1perc alatt es 5perc utan kint volt a gyerek. Kerdeztem a dokimat el sem jut a gyerekig a "drog" ha ettol felnel esetleg. Drukkolok, kitartas!
37+5 napos voltam. Én nem tudom miért félnek tõle annyian. Mármint az altatástól. Nekem ez volt a 2. altatásom mûtétem, egyikkel sem semmi gond. Mondjuk én nagyon jól viselem! Két órával utána, mert egyedül mentem pisilni is!
Nekem is 37. héten volt altatásos császárom. Reggel elfolyt a magzatvíz, és estig sem tudtak fájást csinálni, és nem is tágultam csak 1 ujjnyira. Megpróbálták beadni az epidurált, de nem tudták, mert állítólag nem találták az epidurális teret. Úgyhogy 4-szeri potyaszúrás után altattak. Nekem már megváltás volt. Csak annyit kérdeztem, hogy ugy felkelek még?:) ) Aztán rámtették a maszkot és elszaladtak a fények minden irányba.... Amikor felkeltettek, akkor nem tudtam magamról ugy 2-3 órán keresztül. Férjem mondta, hogy nagyon sírtam, mikor vittek az intenzívre, de állítólag felhívtam õt telefonon, hogy mi van a gyerekkel, de reggel nem emlékeztem rá. Most a 2. gyereket várom, de már most parázok az epiduráltól, ha tehetném önként "aludnék " most is egyet, de a dokim azt mondta, hogy elõször próba szerencse az epidurállal, végsõ megoldás az altatás.
Tényleg ne aggódj, ki lehet bírni. Annyi kellemetlenség azonban volt(legalábbis nálam), hogy mikor felkeltem, nagyon kapart a torkom a csõtõl, amit ledugnak altatáskor és nagyon irritálta a nyelõcsövem, folyton köhögnöm kellett, amitõl ugye rémesen húzódott a friss heg. De ugye, ha nevetsz vagy tüsszentesz akkor is fog húzódni. Ja és nálam 39. héten történt, már a kitolási szakaszban lépett fel komplikáció és nem volt idõ az epire.
az altatástól ne félj, semmi nem lesz. elõtte nagyon fontos a teljes éhgyomor, én már este 6 után nem ettem/ittam semmit és akkor is csak könnyût. Nem császárhoz altattak, de maga az altatás úgy történt, hogy szurit kaptam a kezembe. Mondták, hogy majd zsibbadni fog egy kicsit a nyakam. Nem volt egy kicsit sem kellemetlen nekem! Így is lett, aztán el is aludtam. Semmi bajom nem volt utána. arra kell figyelni, hogy utána még 2 órán keresztül tilos felkelni, felülni és inni/enni. még véletlenül sem igyál. Ha nem kelsz fel és alszol vagy pihengetsz nem leszel olyan rosszul. (A rosszul lét alatt szédülést, hányingert értek). Nekem ennyi volt, nem mélyaltatás volt, szerintem neked sem az lesz. Én álmodtam közben, kb. 12 percet aludtam. a császár sem több idõ, ne félj, nem lesz semmi, de semmi baj.
Ne aggódj biztosan minden rendbe lesz. Én is nagyon félnék az bizts. Altatás nélkül nem lehet? 4 gyerkõc anyukája
Miért császároznak a 37 héten?
Értem! Akkor minden jót kívánok!
Hú akkor nincs sok hátra, izgulok érted.
A kérdező hozzászólása: Mert állandóan beindul és már nem akarják visszatartani
A kérdező hozzászólása: kõszi mindenkinek
Melyik az a marha, aki lepontozgat mindenkit?
nem értem h mirét császároznak ha már magától ennyiszer beindult?vagy van valami egészségügyi probléma ami miatt csak császárral szülhetsz?

37. hétbe lépek holnap, leereszkedett a hasam láthatóan mivel eddig nagyon fennt hordtam a babaát. Két napja állandó hányingert, émelygést, szédülést érzek. Ez normális?

Legjobb válasz: Szia!Ha babád ugyanúgy mozog, mint máskor,leht hogy a frontok miatt szédelegsz.Szülés is lehet hamarosan, nemcsak a terhesség 40. hetében születnek a babák. Készíts össze a csomagodat. Tanácsadásra és NST vizsgálatra hetente jársz/fogsz járni. Ha mégis aggódsz, fel lehet az orvost vagy a terhesambulanciát soron kívül is keresni.Nyugi!!!

Szia!Ha babád ugyanúgy mozog, mint máskor, leht hogy a frontok miatt szédelegsz.Szülés is lehet hamarosan, nemcsak a terhesség 40. hetében születnek a babák. Készíts össze a csomagodat. Tanácsadásra és NST vizsgálatra hetente jársz/fogsz járni. Ha mégis aggódsz, fel lehet az orvost vagy a terhesambulanciát soron kívül is keresni.Nyugi!!!

Ha 1 fokban érett a méhlepény, akkor még odébb van a szülés időpontja, vagy az nem függ ettől? Holnap töltöm a 37 hetet.

Az éjjel álmomban megszületett a babám,és kicsit megijedtem:))

Legjobb válasz: Az 1.babámmal a 30 hetes UH alapján 2.fokban érett volt a lepény.és 3napot túlhordtam. Szerintem az 1.fokban érettel simán ki tudod hordani végig a babád.

Az 1.babámmal a 30 hetes UH alapján 2.fokban érett volt a lepény.és 3napot túlhordtam. Szerintem az 1.fokban érettel simán ki tudod hordani végig a babád.

S. O. S.! Laboradatokhoz ért valaki? 37. hetet töltöm holnap, NST-n voltam reggel, minden rendben volt a szívhang meg a magzatmozgás értékeinél. A végén mért az asszisztens vérnyomást, 140/95 lett, eddig soha nem volt ilyen magas.

Elküldött a dokim egy soron kívüli vérvételre, vizeletet is csináltak. Az értékeknél: negatív a fehérje, genny, urobilinogén, bilirubin, aceton, nitrit. Pozitív lett a cukor és vérnél. Vizelet glükóz 5,3 mmol/L. Vörösvérsejt 17. Reggel vittem Nst-re vizeletet, abban az asszisztens minden rendben talált. Õk mit néznek akkor benne??

Legjobb válasz: Két dolgot néztem valószínûleg. A toxémia gyanúját (annak a tünetei a magas vérnyomás, a fehérje a vizeletben és a vizesedés), de ez ugye kizárható, mivel fehérje nem volt a vizeletedben és a három tünetnek együtt kell meglenni, hogy toxémiáról beszélhessünk. A másik a vércukor. Úgy látom, hogy azzal sincsen olyan nagy gond, nincs mitõl félned. Valószínûleg egy diétát fog azért javasolni a doki. De ez nagyon jó, hogy ilyen alaposan megvizsgálnak, nehogy baj legyen. Boldog babavárást!

Két dolgot néztem valószínûleg. A toxémia gyanúját (annak a tünetei a magas vérnyomás, a fehérje a vizeletben és a vizesedés), de ez ugye kizárható, mivel fehérje nem volt a vizeletedben és a három tünetnek együtt kell meglenni, hogy toxémiáról beszélhessünk. A másik a vércukor. Úgy látom, hogy azzal sincsen olyan nagy gond, nincs mitõl félned. Valószínûleg egy diétát fog azért javasolni a doki. De ez nagyon jó, hogy ilyen alaposan megvizsgálnak, nehogy baj legyen. Boldog babavárást!
Szia! Ugyan már egy éve szültem, de a terhességem végén nekem is magas volt a vérnyomásom. Nekem 3 napra be kellett feküdnöm a kórházba, ahol 24 órás vizeletmintát néztek, vérvétel...stb. De nekem mindíg azért lett olyan magas a vérnyomásom, mert izgultam, és tudtam, hogy ha magas lesz, a szülésig bent kell maradnom a kórházban. Úgyhogy szerintem Nálad is ez van. Ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ! Az 5, 3 mmol/L-os érték vizelet glükóz néven szerepel az eredményen, nem vércukorként. Itt a normál értéket 0, 1-0, 8 között határozták meg, ehhez képest lett 5, 3. Pluszjeles eltérés van mellette.
Az nem túl jó, ha a vizeletben cukor van. Másodjára az NST-n láttad hogy nézte a vizeletet? Mert ha csak csepegtetett bele ezt azt, akkor ott csak a gennyet és a fehérjét nézték ( nálunk is így volt) A cukrot csak borszesz égõs melegítéssel tudják nézni- és ha van benne akkor karamellizálódik. Ha így nézték és rendben találták, akkor oké. De ha nem volt melegítés akkor csak a másik kettõt nézték. De a cukor vizelés és a magas vérnyomás együtt nem jó. De a fehérje szerencsére negatív volt, mert az is szokott társulni a másik két tünethez. A vérnyomást gyakran ellenõriztesd, de mivel már nagyon a végefele jársz, nem hiszem, hogy gond lenne.

Holnap töltöm a 37. hetet. A szex beindítaná a szülést?

Nem szeretnék id? el?tt szülni,de régen voltunk már együtt a férjemmel.A szülés után megint kimarad egy jó pár hét.

Legjobb válasz: hello 39+1 naposan született a kislányom, a szülés elõtti napon mi még együtt voltunk a párommal, nem hiszem, hogy közvetlen ez inditotta el a szülést, bár mi végig a terhesség alatt rendszeresen szeretkeztünk

hello 39+1 naposan született a kislányom, a szülés elõtti napon mi még együtt voltunk a párommal, nem hiszem, hogy közvetlen ez inditotta el a szülést, bár mi végig a terhesség alatt rendszeresen szeretkeztünk
csak akkor "segít rá", ha már amúgy is ki akarna jönni. igen, azt mondják beindíthatja, de hogy valóban az indítja be vagy amúgy is megindulna akiknek sikerül azt szerintem senki sem tudja. egyébként még orvos is szokta javasolni :) a mellstimulálásra szintén azt mondják. nyugodj meg, 37.hét után már bármi jöhet :) és ha indul a mandula akkor amúgy is jönne.
VAn aki esküszik rá, de sokaknál nem vált be. Én túlhordtam 8 napot, a végén minden nap együtt voltunk...errõl ennyit... Most kicsit én is félek, fertõzés miatt pár hete nem voltunk együtt, már jól esne, de én is 36 hetes vagyok, pont most nem kéne megszülnöm... de azért este bepróbálkozunk:-) Amúgy ha félsz, használjatok gumit, elvileg nem a méhösszehúzódás, hanem a spermában lévõ anyagok indíthatják be a szülést.

Miért van, hogy eddig sokat mozgott a babám, most meg pár napja ritkábban mozdul meg? 37. hetet töltöm be holnap.

Lehet,hogy már nem igazán fér el?

Legjobb válasz: Szülés elõtt belassulnak, ezt már én is hallottam.

Szülés elõtt belassulnak, ezt már én is hallottam.
Szia!Nem lehet hogy ki akar bújni?Azt mondják hogy szülés elött lelassulnak....nekem elég aktív még mindig, bár a pocim mintha lejjebb ment volna! Mikorra vagy kiírva? És hol szülsz? Holnap lépek a 37.hétbe:)
A kérdező hozzászólása: Hát remélem igazatok van, és a szülés miatt lassult le a babócám.Baján szülök és ha minden jól alakul, pont a szülinapomra kapom a kislányomat!
A kérdező hozzászólása: Augusztus 18-ra vagyok kiírva!

Holnap töltöm a 37. hetet. Hajnali 3 óta 2-3 óránként megyek nagywc-re. Olvastam meg hallottam is, hogy ez lehet a közeledő szülés jele. Ez igaz?

A tavaszi kabátom is tegnap még jó volt, ma már feszült a hasamon. Semmihez nincs kedvem, egész nap csak kóvályogok. Ha ez el?jel, akkor innent?l mikor indulhat be a szülés? Hány napom/hetem lehet még?

Legjobb válasz: én mikor egész éjjel a wc-n ültem akkor másnap délutánra meglett a Fiam:)))) de akkor már 2napja fájásaim voltak:) Könnyû szülést:)

én mikor egész éjjel a wc-n ültem akkor másnap délutánra meglett a Fiam:) ))) de akkor már 2napja fájásaim voltak:) Könnyû szülést:)
vagyis aznap délutánra bocsi
A kérdező hozzászólása: Fájásaim még abszolút nincsenek, csak a kakilás. :-) Azért remélem még egy kicsit kibírja odabent. Persze a legjobb a kiírt nap lenne, ápr.17., aznap van az apucikájának is a szülinapja.
Szia, nekem 5 éve így kezdõdött a szülésem!!! Ez volt az elsõ fura jel. Hajnali 3 körül kezdõdött, 5 körülitõl már a hasam is fájt, ami késõbb fájássá alakult. De kellett mennem NST-re, és ott már mondta a doki, hogy a szülés kapujába vagyok. Haza mentem, este 6-kor újra vissza a szülõszobába, és másnap hajnali 2, 35-kor lett meg a kislányom. :)

Ma este a fehérneműmön pár csepp vért találtam, mitől lehet? 37 hétbe lépek holnap és nagyon megijedtem!

Legjobb válasz: Nekem 36 hetesen volt,egy orvosi vizsgálat után. Nem voltál mostanában dokinál? Figyeld nagyon, ha újra véreznél,és erõsödne,jobb, ha kórházba mész. Ha nem ismétlõdik,akkor is inkább pihenj egy pár napot,ne erõltesd túl magad! Minden jót!

Nekem 36 hetesen volt, egy orvosi vizsgálat után. Nem voltál mostanában dokinál? Figyeld nagyon, ha újra véreznél, és erõsödne, jobb, ha kórházba mész. Ha nem ismétlõdik, akkor is inkább pihenj egy pár napot, ne erõltesd túl magad! Minden jót!
Ha ismétlödne a vérzés, akkor korház!Jobb ha megnéznek akkor te sem leszel ideges!Nekünk azt mondták a felkászitön, h pár csepp vértöl is rögtön korház, mert az nem jó!Nem ijezgetni akarlak te tudod hogy cselekszel.Minden jót neked!!!
A kérdező hozzászólása: Kedden voltam dokinál!NAGYON MEGIJEDTEM:(
Nekem azt mondta a doki is és a védõnõ is, ha vérzés van, azonnal menjek orvoshoz! Inkább menj el feleslegesen, minthogy valami baj legyen! amúgy is a 37. héten már teljesen normális lenne, ha megszületne.

Holnap töltöm a 37.hetemet, és tegnap délután óta alig akar mozogni a picikém. Ez ilyenkor természetes, vagy valami nagy gond van?

Néha egyet-egyet belémrúg,meg kifeszíti magát,de ennyi.Nem akar jobban mozogni.Nem tudom mit?l lehet.Az orvosom azt mondta mikor voltam nála,hogy már be van fordulva.

Legjobb válasz: szia! elég sok helyen olvastam, hogy születés elõtt egyes babák belassulnak, kipihenik magukat a nagy útra, a lényeg, hogy azért mocorogjon.

szia! elég sok helyen olvastam, hogy születés elõtt egyes babák belassulnak, kipihenik magukat a nagy útra, a lényeg, hogy azért mocorogjon.
Szia! Én is 37 hetes vagyok, napi 10 mozgásnak meg kell lennie, akkor minden rendben van. Az enyém le nem áll, egyfolytában mocorog, pedig már alig van helye. Lehet, hogy a tied most lusta, nekem is volt, nem minden nap aktiv.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!