Találatok a következő kifejezésre: 37 napos van (30 db)

37 napos cilkusoknál van esély a teherbeesésre? Mármint úgy értem hogy normális ez a hossz?

Legjobb válasz: Hát úgy határeset féle. Elméletileg a 21-35 napos ciklust tartják elfogadhatónak. A 35. napon túli ciklusok esetén nem biztos,hogy van vagy nem minden esetben van peteérés. Ugyanakkor más meg gond nélkül teherbe esett hasonló adottságokkal. Ha idõnként vannak ennél a 37 naposnál legalább egy héttel hosszabb ciklusaid, akkor én mindenképpen megnézetném magam orvossal.

Hát úgy határeset féle. Elméletileg a 21-35 napos ciklust tartják elfogadhatónak. A 35. napon túli ciklusok esetén nem biztos, hogy van vagy nem minden esetben van peteérés. Ugyanakkor más meg gond nélkül teherbe esett hasonló adottságokkal. Ha idõnként vannak ennél a 37 naposnál legalább egy héttel hosszabb ciklusaid, akkor én mindenképpen megnézetném magam orvossal.
A kérdező hozzászólása: és mikor kedzjem el szedni ezt a kapszulát?
szia sztem ha komolyan belevágtok a babatervezésbe a legelsõ egy orvosi látogatás legyen!!! õ mindent elmond neked, és tanácsokat tud adni, hogy mi a legmegfelelõbb neked!! sok szerencsét!!
Szia. Nekem rendszresen 35 nposak voltak a ciklusaim és a 4ik hónapba teherbe estem. Szerintem simán sikerülhet neked is.
Szia! Teherbeesésre bármikor van esély!Bár hosszú a ciklusod, de nekem van egy ismerõsöm, akinek 41napos volt és most 20hetes terhes!Szedjél barátcserje kapszulát, hátha egy kicsit megröviditi, de mindenesetre segiti a teherbeesést! Sok szerencsét!:)
A kérdező hozzászólása: ez nem túl biztató igy a baba tervezés miatt, már kétszer is 37 ill 38 napra jött meg.hõmet nem mérem, nem használok ovu tesztet, de akkor lehet hogy kellene?
Szia! A barátcserjét bármikor elkezdheted szedni, nincs idõhöz kötve.Én mindent, ha valamit kipróbálok, a menzi elsõ napjától szoktam kezdeni! Sok sikert:)
És még ami a legfontosabb, ne keseredj el, mert látod, sokmindenki igy is terhes lett!Fõ a + hozzáállás!:)

A ciklusaim 31-37 naposak, de most utoljára 22 napra megjött. Mi lehet ez baba vagy talán valami baj van?

semmi elöjel,semmi cici fájás ami máskor van,nem is volt meg negyon és 9 napig megvolt,de utolsó 4-5 nap csak barnáztam kicsit,majd rá 5 napra reggeli barnázás azt megint semmi.tesztem a mensi 8.napján negatív.mi lehet ez?

Legjobb válasz: En azt mondanam, hogy egy pici hormonzavar, ami barmi miatt bekovetkezhetett. Szerintem varj a kovetkezo mensiig, hogy az hany napra jon meg es hogyan. Ha megint nagy az elteres az atlagtol, akkor doki. Hozzateszem, a 31-37 nap sem tul idealis. Amugy javaslom a baratcserje teat (vagy cseppeket), amit az egesz ciklusban kell szedni, majd ovulaciotol pedig emelle a palastfu teat (cseppeket). Az egyik beallitja a tul rovid, tul hosszu ciklust, a masik pedig a mehfalat, ezen keresztul a beagyazodost segiti. Nekem a 3. ciklusban mar + lett a tesztem, es most vagyok a 19. hetben (Az en ciklusaim rovidek es rendszertekenek voltak.)

En azt mondanam, hogy egy pici hormonzavar, ami barmi miatt bekovetkezhetett. Szerintem varj a kovetkezo mensiig, hogy az hany napra jon meg es hogyan. Ha megint nagy az elteres az atlagtol, akkor doki. Hozzateszem, a 31-37 nap sem tul idealis. Amugy javaslom a baratcserje teat (vagy cseppeket), amit az egesz ciklusban kell szedni, majd ovulaciotol pedig emelle a palastfu teat (cseppeket). Az egyik beallitja a tul rovid, tul hosszu ciklust, a masik pedig a mehfalat, ezen keresztul a beagyazodost segiti. Nekem a 3. ciklusban mar + lett a tesztem, es most vagyok a 19. hetben (Az en ciklusaim rovidek es rendszertekenek voltak.)
szerintem inkább dokihoz kellene fordulnod mert ez a ciklus elég rosszul hangzik. 35 nap felett már nincs peteérés. és 25 nap altt sem.
A 25 nap alattit megcafolom! A 19. hetben vagyok...

Miért lehet, hogy késett kb. egy hetet, aztán csak pár napos (két-három) alig valami vérezgetés volt, a hőm mindig 37 felett van?

A teszt negatív, de tegnap is hányingerem volt, émelygek, nem igazán kívánok semmit(ez nem jellemz? rám), kés?bb teszteljek még?

Legjobb válasz: Ponntosan!:-) Tesztelj késõbb!!Szerintem tuti baba van a dologba!Sok sikert és boldogságot!Olyan jó neked :-(

Ponntosan!:-) Tesztelj késõbb!!Szerintem tuti baba van a dologba!Sok sikert és boldogságot!Olyan jó neked :-(
tesztelj kesobb megegyet de nekem azaert vannak ketsegeim mert ha kesett egy hetet de megjott azert ottfenn all az 50%a annak h nincs baba, sajnos en is voltam mar igy, es nagyon elkeseredtem, nekem kesett 20 napot es nagyon rosszul voltam, a mehem is bevolt zarva es csak a vervetellel ment biztosra a doki, de az sajna negativ lett:( kivanom h babad legyen es nekem is

Normális az, ha 37 napos ciklusom van vagy forduljak orvoshoz? Nem szedtem soha semmiféle fogamzásgátlót, és 12éves korom óta ilyen rendszertelen. Próbalták szabályozni vitaminokkal, de nem jött össze.

Legjobb válasz: érdemes megvizsgáltatni. lehet, hogy nincs peteérésed, na de nem akarok egybõl vészmadár lenni, lehet, hogy semmi baj, de egy vizsgálatot megér. ha majd babát szeretnél fontos, hogy rendben legyen a ciklusod.

érdemes megvizsgáltatni. lehet, hogy nincs peteérésed, na de nem akarok egybõl vészmadár lenni, lehet, hogy semmi baj, de egy vizsgálatot megér. ha majd babát szeretnél fontos, hogy rendben legyen a ciklusod.
Ha 37 napos ugyan, de rendszeresen annyi, akkor nincs gond. Akkor kell orvoshoz fordulni, ha egyszer 37, máskor 25, utána meg 33 napos. Akkor sem biztos, hogy baj van, csak ezt meg kell nézetni, lehet hogy fogigátlóval, lehet hogy más alacsony hormontartalmú tablettával, de beállítják rendszeresre.
vitaminokkal?????? amúgy hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 17 éves vagyok, és igen, vitaminokkal. A nõgyógyász irta fel!
Én premens tabit kaptam a rendszertelen ciklusomra. Hát nem segített. Amúgy nekem úgy volt, hogy 35 nap, aztán 12, aztán 22, de általában 35. Fogigátló bejött, rendberakott :)

37 napos cilusokkal van peteérésem, lehet babám? Lehet, hogy így kitolódott a ciklusom?

33. napon vagyok. 31. napon teszteltem, negatív. Múlt hónapban a 37. napon jött meg.

Legjobb válasz: még korai volt tesztelni. bizto kitolódik a peteérésed is. tuti nem a 14. napon volt!

még korai volt tesztelni. bizto kitolódik a peteérésed is. tuti nem a 14. napon volt!
Szerintem ez még nagyon korai tesztelés volt. Várnod kellene még legalább 2 napot! Szorítok!
mindig a megjövés napjától kell 14 napot visszaszámolni, akkor van pé.
tehát neked valszeg a 23. nap körül volt.
ha most is a 37. napon fog megjönni/ vagy akart volna megjönni:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Szerintem max. péntekig (37. napig) tudok várni a teszteléssel. Nagyon reménykedem:) Február óta próbálkozunk.
Ebbõl még bármi lehet. Folyás nem mindenkinek van menszi elõtt.
A kérdező hozzászólása: Tegnap volt folyásom meg ma reggel is, de most nem..vagyis nem annyi!
A legbiztosabb ha veszel egy tesztet, ha 28 naposa ciklusod és a 28. napon vagy, már mutatja az érzékenyebb teszt (Rossmannos Facelle tesztcsík jött be nekem leginkább, olcsó, és nekem 25. napon mutatta a babát).
Nekem is 28. napon mutatta ki a Gabrielle teszt. Nem akarlak megbántani kedves kérdezõ de ezeket a kérdéseket annyira nem értem. Mindenkinél másképp jönnek ezek elõ de ha még van is olyan akinek így volt az nem jelenti azt h neked is. Ezt egy teszt tudja kimutatni h az vagy sem.

23. ciklusnapomon a nappali hőm 38 és 37, 1 fok között van, akkor lehetek terhes? (a ciklusaim 25-26 naposak)

Amúgy kb 36,2 szokott lenni átlagban. Vagy ez nem mérvadó?

Legjobb válasz: upsz bocsi, 36,8 és 37,1 között van a hõm ,nem 38 :)

A kérdező hozzászólása: upsz bocsi, 36, 8 és 37, 1 között van a hõm , nem 38 :)
Nem, nem jelent semmit. 1. Felkelés után kell mérni, nem napközben. Napközben MINDEN befolyásolja a hõmérsékletet. 2. Ha egy nõnek van ovulációja, akkor a ciklus második felében terhesség nélkül is magas a hõ. 3. A változás számít, nem az abszolút érték, szóval ha nem tudjuk, hogy elõtte mennyit volt, akkor egyébként se ér semmit a mérés.

Mindenkinél leesik a hő egy idő után? Vagy baj van? 5 hetes 3 napos vagyok és ma reggel a hőm nem 37 volt hanem 36, 6 De fokozatosan esett le. Elötte két napig 36.8 volt. Mi lehet? Gond van?

Legjobb válasz: Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37,1-rõl kezd vissza esni 36,8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.

Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37, 1-rõl kezd vissza esni 36, 8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is egy kicsivel késõbb megmértem és 37 volt. A cicim viszket néha bele-beleszúr és étvágytalan vagyok.Most a hõm 37, 4 Remélem minden rendben mindkettõnknél.
Szia! Még a tegnapi elsõ válaszoló vagyok. Reggel elsõre 36, 8-at mértem, aztán kis idõ múlva 37, most du megint 36, 8. Viszont semmi tünetem nincs, se hányinger, sem mellfeszülés, komolyan aggodok.
A kérdező hozzászólása: Megmértem a hõmet, 36.7 Majd írd meg Te is elsõ válaszoló!! Köszönöm a válaszokat!
Kb az 50. naptol (mindenkinel mas, kinek elobb kinek kesobb) visszaall a ho a normalis homersekletre es ott marad mar szulesig. Igy nem kell megiedni!:D Teljesen normalis!(sok sok terhes gorbe tapasztalatabol mondom, es persze a sajatombol is ) 28 hetes kismami
Teljesen normális, hogy leesett.Nekem pl. már annyira lent van, mint PÉ elõtt, és semmi baja a kicsinek. 16 hetesek vagyunk már. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: elolvasgatom! Akkor reggel! Pihenj Te is! :)
MÉg annyit, hogy ha kimerült az ember lánya, az lenyomhatja a hõt jócskán. Pihenj amennyit tudsz!
A 37, 4 nagyon jó. Nekem mindkét fajta mérõm van, már be fogok golyózni a sok mérésbe :-) Csak beütöttem a google-be, hogy hõmérséklet a terhesség alatt és ott a találatokat olvasgattam. Majd akkor holnap irjuk meg kinek mennyi volt a hõje! Szius!
A kérdező hozzászólása: Melyik oldalon olvastad? Elolvasnám én is!
A kérdező hozzászólása: Senki mást nem érdekel ez a téma csak minket. :( Higanyossal mérem, most én is megmértem kíváncsiságból bár a reggeli számít de most 37, 4 mint eddig minden nap. Nem vagyok megfázva, nem vagyok beteg... Csak kimerült. Lehet hogy ezért volt alacsony? Reggel megmérem majd és megírom! Írd meg Te is!
Az elsõ és eddig egyedüli válaszoló vagyok. Nem lehet, hogy esetleg keveset aludtál és kimerült vagy? Most olvastam hõmérõs oldalakon, hogy sok esetben a hõ leesése ellenére a terhesség meg maradt. Én most megmértem kíváncsiságból (tudom, hogy reggel kell)és most meg 37. Digitális a mérõd, mert az le is merülhet ám! Próbálom nyugtatni magunkat....
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon remélem hogy minden rendben lesz. Volt már valaki így?
szia!így 2 év távlatából elmondod hogy sikerült-e a baba?:)
Szia!Egy tesztet megéri csinálni, hogy mi a helyzet!Ird meg mi lett az eredmény!
Biztos 20-21-én volt péd? Ha igen, akkor tesztelhetsz, mert nekem is akkor volt és tegnap reggel már pozitív lett a tesztem, a baba 20-án foganhatott csak, tuti! Nekem nem fáj a hátam, de ez nem jelent számodra semmit. Inkább hányingerem van, nem kívánok semmit, mindentõl rosszul vagyok. Napokig fájt a fejem, megfájdult egy fogam. Nehezek lettek a melleim, de nem érzékenyek, éjjel felébredek arra, hogy pisilni kell. Ezek a tüneteim.
Szia! Tesztelj :) ! És írd meg az eredményt:) !
A kérdező hozzászólása: Hûha, köszike a válaszokat! Márc. 20 mert akkor távozott nyákdugó és akkor volt szex is + magas hõmérséklet. De utána amikor állítólag 36 napos ciklusként lett volna peteérésem "igazi" csak görcsök voltak - lehetett beágyazódás? szóval félek a premensi+lelki tünetektõl de magas hõ izgat (meg elevitet is szedek) meg ha akkor volt peteérés akkor +14 nap kénne a mensi is kicsit nagyon enyhén érzem de semmi elõtte fejfájás, herpesz... stb eddigi tünetek (eddig) hát lehet h bátor leszek és egy tesztet megküldök reggel megirom köszike
Mindent bele, hajrá!
Szia!szerintem is tesztelj egyet reggel, nekem március 6-án volt az utolsó mensim elsõ napja, peteérésem 20-án volt, és a 27-ik napon már pozitiv volt reggel a teszt, és másnap délután is.Sok sikert, pozitiv tesztet neked is!
A kérdező hozzászólása: lilly teszt negativ - de akkor mé émelygek ...???
Szia!16.26-os vagyok, szerintem várj még pár napot és tesztelj újra, de más fajta tesztel, azt mondják a lily nem a legjobb teszt.Sokat téved.

37-38 napos ciklusoknal van peteeres?

Azert kerdem lanyok mert van olyan honapom, hogy a ciklusaim 29-30 naposak es van olyan honap mint pl. most, hogy mar a 37-dik napon vagyok de meg mensi sehol es a teszt is negativ tehat nem baba. :( Mar elofordult sajnos, hogy sokat kesett es arra gondoltam, hogy lehet ilyenkor nincs pe-m ezert kesik. Vagy en gondolom rosszul?

Legjobb válasz: hát,azt írja a szakirodalom,hogy 25 napnál rövidebb ill.35 napnál hoszzab ciklus estén valószínûleg elmarad a peteérés. Szedj barátcserje kapszulát vagy premens tabit,az szépen beéllítja a ciklust,és segítit a peteérést is. Premenst vény nélkül lehet venni,2500 Ft körül van. Nekem is ez volt a bajom,a dokim ajánlotta a premenst.Napi 3x1 amíg babaás nem leszel.3 hónap után kezd hatni,amolyan homeopatiás szer,tehát nem kell félni tõle. Nekem még soha nem volt 28 napos ciklusom,csak amióta szedem.És csökkenti e mensi elõtti tüneteket is,aminek én speciel nagyon örültem :) Niki

hát, azt írja a szakirodalom, hogy 25 napnál rövidebb ill.35 napnál hoszzab ciklus estén valószínûleg elmarad a peteérés. Szedj barátcserje kapszulát vagy premens tabit, az szépen beéllítja a ciklust, és segítit a peteérést is. Premenst vény nélkül lehet venni, 2500 Ft körül van. Nekem is ez volt a bajom, a dokim ajánlotta a premenst.Napi 3x1 amíg babaás nem leszel.3 hónap után kezd hatni, amolyan homeopatiás szer, tehát nem kell félni tõle. Nekem még soha nem volt 28 napos ciklusom, csak amióta szedem.És csökkenti e mensi elõtti tüneteket is, aminek én speciel nagyon örültem :) Niki
Megint Niki :) ja és szeintem menj el a dokihoz egy kis Norcolutért, az majd meghozza, és a mensi elsõ napjától kezd el a premens-t, vagy barátcserjét.
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszt, megfogadom a tanacsodat, mert ezt mar idegileg nem lehet birni. :(
Attól hogy ilyen hosszú a ciklus lehet simán peteérésed. A babatervezõk fórumán is akinek hosszú ciklusa van, általában van peteérés. Elég ritka hogy nincs. Talán érdemes lenne mérni, esetleg ovutesztelni, és akkor látnád.
Nekem 3 éve volt 34-41 napok között ingadozott a ciklus, én hõmérõztem, tehát volt pém. Terhes is lettem, 2 szer méhen kívül, aztán szültem, majd 29-33 naposak a ciklusaim. Azóta volt missed ab-januárban, és most húsvétra nem várom, de szerintem megjön, mert idegbeteg vagyok és a derekam is fáj... Szóval lehet még péd, de ha nyugtalanít menj dokihoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!