Találatok a következő kifejezésre: 37 hetes vagyok. Már pár (8 db)

37 hetes vagyok és nagyon kívánom a páromat. Tudom, hogy szeretkezni már ilyenkor nem lehet, de ha csak nyelvvel izgatjuk egymást? Lehet valami baj?

Legjobb válasz: szia nyugodtan lehet nem lesz semmi baj mi végig szeretkeztünk még az utolsó napokban is mégsem indult be a szülés sõt revittem még 6 napot, a végén már orvosi utasításra szeretkeztünk mert hátha beindul a szülés de hát az én lányaim ráértek mind a kettõ 6 napot vitt rá, így hát kiderült hogy akkor születnek meg mikor itt az idõ, nyugodtan használjatok ki minden percet amíg neked jól esik addig nem llehet gond

szia nyugodtan lehet nem lesz semmi baj mi végig szeretkeztünk még az utolsó napokban is mégsem indult be a szülés sõt revittem még 6 napot, a végén már orvosi utasításra szeretkeztünk mert hátha beindul a szülés de hát az én lányaim ráértek mind a kettõ 6 napot vitt rá, így hát kiderült hogy akkor születnek meg mikor itt az idõ, nyugodtan használjatok ki minden percet amíg neked jól esik addig nem llehet gond
Nyugodtan szeretkezhettek, és orgazmusod is lehet, ha az orvos nem tiltott el!!!! Nem kell önmegtartóztatást gyakorolni, épp elég lesz a szülés után... Hidd el, nem lesz belõle baj.
nem tudom ki mondta neked ezt a hülyeséget! de én még az utolsó napon is szeretkeztem és el is élveztem! a gyerek pontosan jött egészséges kisfiú! hajrá ugorj rá a párodra :)
Én 38 hetes vagyok és minden nap együtt vagyunk, élvezzük a dolgot, ameddig még lehet. Nekem a doki és a szülésznõ egyaránt azt mondta, hogy csak nyugodtan, óvszer sem kell, mert nem a méhszáj védi elsõsorban a babát a fertõzéstõl, hanem a magzatburok. Amíg az nincs megrepedve, magyarul nem folyik, vagy szivárog a magzatvíz, addig nyugodtan szeretkezzünk, annyi orgazmusom lesz, amennyit csak akarunk. A szülést csak akkor indítja be, ha már itt van az ideje.
Szia! Én két héttel hordtam túl a babát pedig szeretkeztünk ezerrel pont azért, hogy hátha megindul...Hát nem inditották szóval én is azt mondom csak nyugodtan utána hetekig ugysem lehet és nem is kívánod majd egy darabig! Gabi
Szia. Nekem azt mondta az orvosom, hogy nyugodtan szeretkezzünk, gumival, mivel nyitva a méhszájam, nehogy felszálljon valami fertõzés. Az orgazmus nem árt, ezt is az orvos mondta, legalábbis ilyenkor már nem árt. Mi van, hogy naponta többször is szeretkezünk, mégsincs semmi jele, hogy meg akarna születni a baba. Minden jót! 38 hetes kismama.
Ha nincs valami kizáró tényezõ, pl nyitott méhszáj, stb, akkor nyugodtan lehet végig szeretkezni, az orvosom is mondta.
Nem a szeretkezéssel van itt a "probléma", hanem az orgazmussal, ami hatására megindulhat a szülés. Ha pl. gumival védekeznétek ( a fertõzések miatt, amik ilyenkor veszélyesek lehetnek), de nincs orgazmusod akkor szabad a szex. Hülyén hangzik, de az orgazmust kell elkerülni.

37 hetes kismama vagyok. Már pár hete a melegtől d. u. -ra bedagadnak a lábaim. Ma arra keltem, hogy az ujjaimat alig tudom behajtani, és a bal lábfejem be volt dagadva. Mi ez? Aggódjak?

Legjobb válasz: Örülj neki,hogy csak most jött elõ.Én kb 3 hete küszködök ezzel-ugyan így csak plussz a jobb kezem is zsibbad.Állítólag ez is a víztõl.Azt mondják sószegény diétát kell tartani,meg felpóckolva pihentetni a lábat meg kevés folyadékot bevinni,de én megfogyeltem nekem jobb ha sok folyadéot iszok ,mert többet járok wcre és jobban ürül.A dinnye nagyon sokat segít-jó vízhajtó,meg nekem segít egy kiscit a hidegvizes borogatás is.Mást nem tudunk tenni,tûrni kell,már nem sok van.37hetes kismama

Örülj neki, hogy csak most jött elõ.Én kb 3 hete küszködök ezzel-ugyan így csak plussz a jobb kezem is zsibbad.Állítólag ez is a víztõl.Azt mondják sószegény diétát kell tartani, meg felpóckolva pihentetni a lábat meg kevés folyadékot bevinni, de én megfogyeltem nekem jobb ha sok folyadéot iszok , mert többet járok wcre és jobban ürül.A dinnye nagyon sokat segít-jó vízhajtó, meg nekem segít egy kiscit a hidegvizes borogatás is.Mást nem tudunk tenni, tûrni kell, már nem sok van.37hetes kismama
Jol irja az elottem szolo, a viz segit, annak ellenere, h egyes vedonok kepesek azt mondani, igyon az ember lanya keveset. Magam tapasztaltam ezt az ellentmondast, a dokim csak fogta a fejet, mikor mondtam, h vedono napi 1 l-t javasol... Nehogy! Igyal batran! Es kitartas!

37, 38, 39 hetes kismamik, hogy vagytok? Hogy bírjátok? Kész van már minden a bébinek? Kisfiut vagy kislányt vártok? Szerintem vagyunk egy páran a finisbe? !

Én már nagyon türelmetlen vagyok alig várom,hogy velünk legyen a kisfiunk.Nekünk már minden kész a 32.hétt?l.Nem baj ha azóta állnak a kis ruhái meg a kiságy?persze minden pormentes helyen,kiságy letakarva.Nem áll szándékomban újra mosni mindent nem hiszem,hogy gond lenne.

Legjobb válasz: 38 hetes vagyok, igazából néha már nyûgös vagyok, de nem tragikus. Rengeteg energiám van, és bár elég jelentõségteljes pocakkal rendelkezem, szerencsére semmiben nem akadályoz. Nagyjából minden kész, mosva vasalva, a kiságyat még nem vetettük meg, most hétvégén tervezem. Ruhákat még el kell rendezni a szekrényben. Kórház csomag már a 32. héten készen volt. Kislányunk lesz, ha minden igaz. :)

38 hetes vagyok, igazából néha már nyûgös vagyok, de nem tragikus. Rengeteg energiám van, és bár elég jelentõségteljes pocakkal rendelkezem, szerencsére semmiben nem akadályoz. Nagyjából minden kész, mosva vasalva, a kiságyat még nem vetettük meg, most hétvégén tervezem. Ruhákat még el kell rendezni a szekrényben. Kórház csomag már a 32. héten készen volt. Kislányunk lesz, ha minden igaz. :)
38hetes vagyok, és kisfiúnk lesz méghozzá az elsõ.Már nekünk is kész van minden csak várunk.NAGYON lassan mennek a napok az biztos.Elég jól viselem néha kicsit keményedik a hasam de semmi különös.Ma is már nagytakarítást csináltam csak hogy menjen az idõ.Egyedül az alvás ami nem megy éjjel óránként fent vagyok.Nagyon szülnék már.Ma is hajnal 4-óta kakukkolok.Minden jót.Könnyû szülést mindenkinek!
37 hetes vagyok, elsõ baba és kislányunk lesz. A kis szobája már készen van, kisruhák is. Ma még voltam egy jót turizni, vettem neki csini kis ruhákat, de már tavaszra-nyárra, picit nagyobbakat. Újszülött ruhája van elég, meg ahogyan saccolták, nem is lesz kicsi baba. Amúgy én jól vagyok, alszom mint a bunda éjszaka (bár sokat felkelek pisilni, de pikk-pakk visszaalszom), semmim nem fáj. Mi is már nagyon várjuk!
En meg csak 36 hetes vagyok, de mar vagy 3 hete keszen all minden.Sot a korhazi csomagom is, mivel veszelyeztetett vagyok es hamarabb be is fektetenek.Szerintem nem lesz gond, foleg ha le van takarva a kisagy.A ruhai kulon szekrenybe vannak es a korhazi csomagban pedig kulon kistaskaba pakoltam. Amugy mar eleg nehezen birom a 2 eves lanyom mellett, meg felek is egy picit mivel egesz napokat csak vele vagyok itthon. Elvileg csaszarolni fognak mivel melyen tapadt a placentam. Hetfon megyek kontrollba, mar nagyon varom, mert karacsony elott voltam utoljara, azota biztos sokat nott a kislegeny. Meg holmi aprosagot be kell szerezzek, pl cumisuveg, popsikrem. A jovoheten meg keszulok meg egy turis korre, mert kitudja mikor jutok meg el. Na konnyu szulest kivaok mindenkinek, majd megirhatjuk ide, h hogy zajlottak le a dolgok, nem?
Nem gond, nekünk is kész volt minden a 32. hétre. Én 38+3 vagyok ma, már nagyon nehezen birom. Minden kényelmetlen, minden fáj. És látni akarom már a babám...
Ja, és kisfiam lesz. :)
37+3 vagyok. Én is egy ideje összepakoltam a kicsinek és magamnak is, az ágya letakarva, ruhái kimosva, bevasalva. Most már csak várunk.Tényleg ezek a hetek a leghosszabbak. Eddig valahogy úgy repült az idõ, most épphogy csak vánszorognak a napok. Kisfiunk lesz és elsõ baba, már nagyon izgulunk:)

Akiknek segitségük csak a párjuk (ő persze dolgozik) Hogy birták 37. hetes terhesen 2éves gyermek mellett? én már hulla fáradt vagyok. Hihi

Legjobb válasz: Nehezen. A végére a házimunkából csak annyit csináltam már meg, amennyit nagyon muszály volt (pl. ebéd melegítés, vagy ha nagyon nem volt már ruha, akkor mosás), mert amellett, hogy a naggyal jártunk játszózni, nem sok erõm maradt semmire sem. Ha délben sikerül leraknod aludni a lurkót, akkor menj el te is pihenni. Ja, és ebben a nagy melegben minél többet igyál!

Nehezen. A végére a házimunkából csak annyit csináltam már meg, amennyit nagyon muszály volt (pl. ebéd melegítés, vagy ha nagyon nem volt már ruha, akkor mosás), mert amellett, hogy a naggyal jártunk játszózni, nem sok erõm maradt semmire sem. Ha délben sikerül leraknod aludni a lurkót, akkor menj el te is pihenni. Ja, és ebben a nagy melegben minél többet igyál!
En csak 33 hetes vagyok, a kisfiunk 19 honapos. Es en meg dolgozom, 50%-ban. Olyankor a ferjem vigyaz a kisfiunkra. Birom.
Remekül. Nekem semmi gondom nem volt, csak a meleggel, de így jár, aki nyár közepén szül. :-)) A 40. héten, mindenórásan, jóslókkal plusz a kétévesemmel egyedül voltam, a páromnak még utaznia is kellett. Hazaért a szülésre. :-) A 37. héten még átrendeztem a házat, meg befõztem az õszibarackot. :-)))
Bocsi az offért, még csak 10 hós a lányom, lehet, hogy lesz második, de lányok, le a kalappal elõttetek. Komolyan! Én már ezzel az eggyel is a hajam tépem néha:) ! Kedves Kérdezõ, kitartás, és tényleg pihenj, amikor csak tudsz!
Idõvel hozzá erõdödik az ember a több terheléshez. Ahogy elõször az egy gyerek ellátása okozott nehézséget (de mennyit, te jó szagú ég!!! hetekig alig aludtunk, sokszor bõgtem és reszkettem a fáradtságtól), a második baba megszületésekor egy kicsit megint változnak a dolgok, bár õszintén szólva alig okoz már változást. A babavárás utolsó ideje nehezebb úgy, hogy mellette van egy pici, akit el kell látni, hiszen nem dõlhetsz le pihenni, olvasni vagy ilyesmi bármikor, de szerencsére ez csak néhány hét. Kitartás, kedves kérdezõ!
Nekem 16 hónapos a fiam, és a 36.hétben vagyok, apa reggel 6-tól este 8ig nincs itthon. kibírom, bár fárasztó, de kevesebbet megyünk sétálni, itthon meg leülök a földre, és magától eljátszik a nagyfiam hála isten. Kaját összedobom amíg alszik, de néha én is elalszok mellette, így pihenek egy picit. Kitartás nektek is!!
A kérdező hozzászólása: Huu csajok nem egyszerû a téma de ugy látom mindenkit csak tisztelni lehet:) De mi ezt szeretjük ha nincs megállás!Csak ha a testünk nem birja nincs mit tenni:)
Javulni nem javul már, mig meg nem szülsz, de ha elmész dolgozni, biztosan tovább romlik majd.
Valóban nem tanácsos ilyenkor még dolgozni ha vizesedsz! Rengeteg pihenésre van szükséged most, mert különben nem lesz energiád a szülésnél!!! És nem fogsz tudni kellõ ideig talpon lenni a sok víztõl! Próbálj meg diétázni egy kicsit a pihenés mellett, lerüld a sót, így nem lesz sokkal több a víz!
én nagyon vizesedtem a végén, bár nem dolgoztam, de egész nap mászkáltam, mentem mindenfelé - egy-egy ilyen nap után sokkal vizesebb voltam, mint a pihenõs napokon. Segít az is, ha tornáztatod a lábfejedet + hideg vizes zuhany a lábadra + sómentes ételek, jana víz (annak nagyon kevés a nátrium tartalma) + kevesebb édesség. tényleg pihenned kéne már, mert nem lesz erõd a szülésre
Meddig akarsz még dolgozni? Hamarosan szülni fogsz!!! Sztahanovista vagyok/voltam, de ahogy beléptem a harmadik trimbe szabira jöttem. 12-14órákat dolgoztam, a párom szólt rám, hogy ha nem indulok el, akkor nem lesz mivel hazajönni. Azóta, hogy itthon vagyok, és elintézve majdnem minden dolgom, megbugyanok, mert nem szoktam meg a "lazsát", bezártságot, egyedüllétet. Gondolj bele, hogy lesz három heted jó esetben arra, hogy edzõdj az otthon bezártságához. Nem lesz elég. A vizesedésrõl: ebben a "stádiumban" természetes, jobb nem lesz, nagy a terhünk ilyenkorra, jobb pihenni, pihentetni. Egy jó tanács, maradj most már a popókádon otthon, és pihenj. 36hetes
Az utolsó idõben nekem is baromira bevizesedtem, teljesen fel voltam puffadva, és a szülés után, egy darabig nem hogy nem múlt el, még rosszabb lett, amíg el nem indult a tejem. Mivel császáros voltam, nálam késõbb következett be.
A kérdező hozzászólása: A "szt
A kérdező hozzászólása: A "sztahanovizmusom" részben arra vezethetõ vissza, hogy külföldön élek és itt csak 9 hónap a gyes illetve utána még lehet kivenni 3 hónap fizetetlen szabit. Emiatt szeretném mnél tovább húzni, hogy szülés után minél tovább a bébive aradhassak otthon.
Na igen a külföldi lét, az más. Bár így is jobb lenne mindkettõtöknek, ha már pihiznél. (kérdezz rá, lenne e mód valami szabira mostantól, ami nem érinti a nálatok kapható szülés utáni kényszerpihit, esetleg táppénz?vagy ami nálatok van)

Mitol lehetnek sok apro piros pottyok a hasamon? 37 hetes terhes vagyok! Par napja jelentek meg a pottyok, nagyon viszkettek, de mar enyhul a viszketes! Ez normalis? Ugye nem okoz bajt a babanak?

Legjobb válasz: nekem is vannak, a fodrászom mesélte, hogy neki az egész testén voltak, hormon háztartás okozza állítólag. próbáld nem vakarni, tudom hogy nehéz mert én is megõrülök tõlük.

nekem is vannak, a fodrászom mesélte, hogy neki az egész testén voltak, hormon háztartás okozza állítólag. próbáld nem vakarni, tudom hogy nehéz mert én is megõrülök tõlük.
Nekem is volt pár napig tartott. Homeopátiás krémmel kentem.
Menj el vele orvoshoz, 1000 dologtól lehet, gomba is. Látatlanban egy válaszoló sem tudja megmondani, csak azt, hogy nekem is volt nekem is volt, ez mire jóóó????
2-es vagyok. Azt elfelejtettem hogy én voltam orvosnál vele, napokig Calciumot ittam, meg adott ecetes gyógyszertári krémet, de az nem használt. Utána vettem a Homeopátiásat.
Én 8 hetes vagyok, nekem is van.Szerintem a naptól vagy az izzadságtól.Én hintõport tettem rá, két nap alatt el is tûnt:)
Mindenképpen mutasd meg orvosnak. Én 13 hetesen lettem rózsahimlõs (szintén apró pici piros pöttyök formájában jelentkezik), szerencsére nem lett baja a babámnak, de ez vakságot is okozhat! Amúgy meg sok mibden lehet: gomba, allergia, meleg is okozhatja, de vírusfertõzés is lehet.

37 hetes kismama vagyok. A parommal szerelmeskedtunk a reggeli orakban majd utana verezni kezdtem, ami elmult kesobb mar csak barnas folyas volt. Orvoshoz nem mentem mert fajdalmam nincs es a baba is megfeleloen mozog. Mi okozhatta ezt?

Van e okom aggodni?

Legjobb válasz: A biztonság kedvéért és hogy te is nyugodtabb légy, kérdezdd meg az orvosod. Õ tud a legyjobban megnyugtatni, de szerintem aggodalomra semmi ok.

A biztonság kedvéért és hogy te is nyugodtabb légy, kérdezdd meg az orvosod. Õ tud a legyjobban megnyugtatni, de szerintem aggodalomra semmi ok.
Szia! Azt nem tudom, hogy mi okozhatta ezt, de a helyedben lehet, hogy felkeresném az orvosomat. A vérzés (ill. barna folyás) elvileg nem tartozik hozzá egy normál terhességhez. Na és ilyenkor már bármikor beindulhat a szülés is. Én is 37 hetesen szültem.

Vállalnátok harmadik babát? Most vagyok 22 hetes és 37 éves, a párom már most a következő gyereken gondolkozik. Ennyi idősen még beleférne szerintetek a harmadik is?

Legjobb válasz: Szerintem beleférne.A 3.baba már nem olyan veszélyes mintha az elsõt szülnéd 40 körül.Mi is gondolkodunk 2.babán de én is akkor már 40 leszek.Majd a sors eldönti hogy lehet-e.

Szerintem beleférne.A 3.baba már nem olyan veszélyes mintha az elsõt szülnéd 40 körül.Mi is gondolkodunk 2.babán de én is akkor már 40 leszek.Majd a sors eldönti hogy lehet-e.
Én 38 vagyok 15 hetes terhes és a negyedik babócát várom.Szerintem negyvenig belefér de utána már nem szülnék.Az én párom is már most tervezi a következõ babát de én nem akarok többet szülni és kizárólag csak a korom miatt.
Én nem vállalnám, hanem boldog lennék a két meglévõ egészséges gyerkõccel. Fel is kell nevelni, és itt most nem anyagiakra gondolok, jó lenne ha nem görbebottal kéne mennetek az érettségijére vagy ha nem oda akkor a diplomaosztójára. És azzal a válaszolóval is egyetértek aki azt írta, hogy egyéként az anyagiak is fontosak, mert mi van ha tényleg túl hamar egyedül marad bármelyikõtök a gyerekekkel. Boldog babavárást és könnyûszülést kívánok!
Én 23 voltam mikor az elsõt vártuk/szültem apa 32.Most leszek 26 és már voltunk orvosnál és újra elindúlt minden vizsgálat:) (PCOS vagyok) Szeretnénk majd harmadikat és még 35 nem leszek simán szülhetek még 1-2-3 gyereket.:)
Én 34 évesen szültem, és 37 évesen meghalt a férjem. Ha elég nagy vagyonotok van ahhoz, hogy bármi baj esetén a diplomaosztóig felneveld akár egyedül is a 3 gyereket, akkor lehet. Apukám 53 évesen halt meg, még iskolába jártunk a testvéremmel, anyunak komoly gondjai voltak, pedig már a diploma megszerzése nem volt messze. Ha a férjed túlhajszolt, fáradt, bizonytalan az állása, neked alig van jövedelmed, hiteletek van, akkor bõven elég 2 gyerek.
ha nagyon akarnatok miert ne en most vagyok a harmadikkal terhes es 32 eves vagyok az ismerosom 40 evesen szult...
Kora lapján simán belefér, de én nem vállalnák harmadik gyreket, fõleg nem ebbe az oszágba

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!