Találatok a következő kifejezésre: 37 hetes vagyok. Már (102 db)

Milyen a jóslófájás? Mennyibe hasonlít a szülési fájásokhoz? Már van egy 6 éves fiam de nála úgy mentem szülni hogy nem voltak fájásaim csak elkezdett szivárogni a magzatvíz. Most 37 hetes vagyok és már többször volt olyan érzésem mintha menni kéne.

Legjobb válasz: Szia! Nekem ugyan olyan volt mint a rendes szülési fájás és szabályos idõközönként jött, be is sûrûsödött 2 percesre. Azt mondta az orvosom,hogy feküdjek le pihenni meg vegyek be magneb6-ot, és ha nem múlik el akkor az az igazi lesz. Akkor én is 37 hetes voltam. Hál istennek elmúlt. De utánna 2 naponta jelentkezett. Végül 39+2-re szültem.

Szia! Nekem ugyan olyan volt mint a rendes szülési fájás és szabályos idõközönként jött, be is sûrûsödött 2 percesre. Azt mondta az orvosom, hogy feküdjek le pihenni meg vegyek be magneb6-ot, és ha nem múlik el akkor az az igazi lesz. Akkor én is 37 hetes voltam. Hál istennek elmúlt. De utánna 2 naponta jelentkezett. Végül 39+2-re szültem.
Nekem menzi szeru gorcseim voltak, volt amelyik eleg eros is volt, de rendszertelenul jelentkezett es volt, hogy el is mult. Engem elszorakoztatott az elso lanyomnal 5 napig szules elott, a masodiknal mar szules elott 2-3 hettel kezdodott. 38+6 ill. 38+5 napra szulettek a lanyok.
Lehetséges, de ne félj, a babád már nem számít koraszülöttnek.Könnyû szülést kívánok! 37 hetes kismama
Szia! Én 38 hetes vagyok és ugyanezeket érzem. Kitartást és könnyû szülést!

Tegnap este többször éreztem különös fájásokat. A derekam felől jöttek, de egészen lent, szinte a fenekem felől, és nagyon élesen. Ez már lehet előjele a szülésnek? 37 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia!Én is 37 hetes vagyok,és szombaton ugyanígy éreztem.Úgy tudom,hogy ezek a jósló fájások lehetnek.Ha elmúlik,akkor még van idõ.De ha továbbra is fáj,akkor inkább menj el a dokidhoz.Boldog babavárást!

Szia!Én is 37 hetes vagyok, és szombaton ugyanígy éreztem.Úgy tudom, hogy ezek a jósló fájások lehetnek.Ha elmúlik, akkor még van idõ.De ha továbbra is fáj, akkor inkább menj el a dokidhoz.Boldog babavárást!
nekem anno ezekre azt mondták: ha meleg zuhany hatására elmulnak akkor jósló, ha nem, akkor kezd mérni és hívd a dokid


Egy hete a doki szerint 1000 volt a méhszájam, és már enyhe jósló fájásaim is vannak, amik egyre erősödnek, de nem mindennaposak. 37 hetes vagyok. Kb. mennyi időm lehet még?

Legjobb válasz: ezt nehéz megtippelni.én is 37 hetes vagyok.nekem is vannak jóslófájásaim de nekem 2 napja még 3000 volt a méhszájam.ha nincs más tüneted szerintem kihúzod a végéig :) sok sikert

ezt nehéz megtippelni.én is 37 hetes vagyok.nekem is vannak jóslófájásaim de nekem 2 napja még 3000 volt a méhszájam.ha nincs más tüneted szerintem kihúzod a végéig :) sok sikert

37 hetes vagyok, a babam mar beilleszkedett kb 3hete, mar vannak josloim is, de meg a pocim nem szallt le vajon minek?

A levegovetel is eleg nehez meg mindig,foleg este,enni is nagyon picit birok.normalis ez hogy meg nem szallt le a pocim?

Legjobb válasz: Szia! Elõfordul, hogy nem száll le a poci, csak az utolsó héten vagy az utolsó napokban. Nekem a 37. héten indult meg a szülés és egyáltalán nem szállt még le a hasam, emiatt ne aggódj. Egyik ismerõsömnek viszont szinte teljesen végig a terhesség alatt nagyon lent volt a hasa és azt hiszem õ ki is húzta a 40. hétig pedig azt hittük, hogy hamarabb meglesz a babája. Könnyû szülést kívánok neked! (4 hónapos kislány anyukája)

Szia! Elõfordul, hogy nem száll le a poci, csak az utolsó héten vagy az utolsó napokban. Nekem a 37. héten indult meg a szülés és egyáltalán nem szállt még le a hasam, emiatt ne aggódj. Egyik ismerõsömnek viszont szinte teljesen végig a terhesség alatt nagyon lent volt a hasa és azt hiszem õ ki is húzta a 40. hétig pedig azt hittük, hogy hamarabb meglesz a babája. Könnyû szülést kívánok neked! (4 hónapos kislány anyukája)
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszt.meg arra lettem volna kivancsi, hogy ha nem szall le a has akkor is beindulhat a szules barmikor, de meg is kaptam ra a valaszt.koszonom

A ctg-s papíron az alsó vonal a fájástevékenységet méri ugye? Ha most 37 hetes vagyok és max. A 4esig ment fel akkor mostanában számíthatok már a szülésre?

Legjobb válasz: Szia! Erre ne alapozz, mert nekem nem volt semmi a papíron délután négykor és hajnal 3 kor elfojt a magzatvizem. 38 hetes voltam. A mellettem fekvõnek már 36 hetes kora óta mutatott fájásokat a ctg és a 41 héten szült.

Szia! Erre ne alapozz, mert nekem nem volt semmi a papíron délután négykor és hajnal 3 kor elfojt a magzatvizem. 38 hetes voltam. A mellettem fekvõnek már 36 hetes kora óta mutatott fájásokat a ctg és a 41 héten szült.

Sokszor keményedik a pocakom! Szinte lehet az mondani egész délelőtt, tegnap este felé már nem volt nagyon aktiv és ma sem az a babám! És a tegnapi kedvem. Hát meg lehet kérdezni a férjem! Mi lehet ez? 35 hetes, de uh-á szerinnt 37 hetesek vagyunk!

Legjobb válasz: Magne B6-ról lassan le kell mondanod, ha a doki nem mondta még, akkor hamarosan fogja mondani. Az utolsó 4 hétben már nem szabad elnyomni a fájásokat, görcsöket, mert elõremozdítják a szülést. Nekem is sok keményedésem van, de még nem sokat mozdultunk elõre ilyen téren (2200), képzeld el, ha elnyomtam volna a görcsöket. 39+3 hetes kismami

Magne B6-ról lassan le kell mondanod, ha a doki nem mondta még, akkor hamarosan fogja mondani. Az utolsó 4 hétben már nem szabad elnyomni a fájásokat, görcsöket, mert elõremozdítják a szülést. Nekem is sok keményedésem van, de még nem sokat mozdultunk elõre ilyen téren (2200), képzeld el, ha elnyomtam volna a görcsöket. 39+3 hetes kismami
35 hetesen nekem is sokat keményedett már, sõt minél fáradtabb voltam, annál többet. Pihenj, ha elsõ babád, akkor még van rá lehetõséged. A hangulatváltások meg amúgy is jönnek-mennek ilyenkor, szerintem nem kell nekik nagy jelentõséget tulajdonítani. Az UH meg sokszor mellélõ, nálam is két héttel nagyobbnak mondták, nem számított. Még egy kicsit maradjon bent az a baba :o) Magne B6-ot szedhetsz (gondolom dokid is mondta már), ha eddig nem szedtél. Még hetekig ellehetsz így, bízz benne, hogy a baba tudja, mikor kell kijöjjön. Ha meg bármi aggasztót tapasztalsz, egy telefon a dokinak! (görcsölni, vérezni pl. nem kellene még) Jó pihenést, majd szép szülést Neked!
A kérdező hozzászólása: 32 héttõl nem szedem a magne b6-ot!
Nekem azt mondta a dokim, hogy 37-tõl kell leállni a Magne B6-al, mert hogy onnantól nem koraszülött, és még azt is hozzá tette, hogy igazán nincs jelentõsége, mert ha beindul egy szülés, akkor nincs az a Magne B6, ami leállítsa... Sõt, én napi kettõt egészen a végéig szedtem, mert úgy nem görcsölt a vádlim, ha meg leálltam vele, akkor igen. Így is 38 hétre megszültem. Persze kövesd az orvosod utasítását! elsõ

37 hetes vagyok és már nagyon rosszul viselem. Miért baj, ha szeretnék már szülni?

Egy barátn?m fél éve szült, ? azt mondja, hogy már jöhetne, nem lenne baja a babának. Viszont egy minden lében két kanál szomszéd azzal zaklat, hogy ne szüljek még, mert az utolsó 3 hétben még sokat kell fejl?dnie. Egy hete az uh-on 2,5 kg felett becsülték a súlyát. Tényleg szeretnék már szülni. Türelmetlen is vagyok meg a fáradtságtól nyügös is. Ugyanis éjjelente 1-2 órát alszok, napközben meg sokat görcsölök. Nem lehet valahogy megindítani, Baj lenne? Egyáltalán normális vagyok, hogy ilyenen gondolkodok? Ti mit mondotok?

Legjobb válasz: egyáltalán nem baj, hiszen ez szerintem természetes!! én is így voltam már a végén, aztán 39 hét+5napra szültem. a terhességet végig nagyon élveztem, fantasztikus volt, de a végére... már tényleg nehéz lett :) kitartás, nem sok van már. sajnos mást nem tehetsz!! de gondolj arra, hogy nem sokára lesz egy kisbabád és az leírhatatlan érzés lesz!! :) 1 hetes kisfiú anyukája

egyáltalán nem baj, hiszen ez szerintem természetes!! én is így voltam már a végén, aztán 39 hét+5napra szültem. a terhességet végig nagyon élveztem, fantasztikus volt, de a végére... már tényleg nehéz lett :) kitartás, nem sok van már. sajnos mást nem tehetsz!! de gondolj arra, hogy nem sokára lesz egy kisbabád és az leírhatatlan érzés lesz!! :) 1 hetes kisfiú anyukája
azt hogy megindítsák a szülést nyomós ok kell.csak azért mert te már türelmetlen vagy az senkit nem fog érdekelni.mindennek eljön a maga ideje.én most léptem a 36.hétbe.elég sokat keményedek sõt éjjel mintha már menszi szerû görcsöm is lett volna.hidd el én is nagyon várom már a végét mert egyre ingerültebb és fáradtabb vagyok.36.ik héttõl viszont bármikor megszülhetünk és a szomszédod meg ne veled foglalkozzon.a baba már nagyon fejlett ahhoz hogy egészségessen jöjjön a világra.szép babázást!
Tény, hogy a babád már teljesen ki van fejlõdve, nem véletlenül mondják, hogy ha a betöltött 36. hét után szülsz akkor már nem számít koraszülöttnek. De sajnos szerintem sem fogják megindítani a szülést csak mert az anya már nagyon ki van fáradva, de amúgy meg minden oké. Mondjuk olyan nincs, hogy a mai világban napokat hagyjanak vajúdni, tehát ettõl nem kell tartanod, még ha kapsz is majd oxitocint a szülésnél. Nekem is indították az elsõt, mert túlhordtam a babát egy héttel. Az utolsó heteket én is angyon nehezen viseltem, mert a 36. héten már azt mondta a doki, hogy a 38. héttõl már bármikor számíthatok babára, aztán mégse. :( De te még idõben vagy és kívánom, hogy 1-2 héten belül meglegyen a babád! :) 38 hetes
Én ma töltöttem be a 40-ik hetet, mára vagyok kiírva, de semmi jele, hogy ki akarna jönni. Nekem egy hetet mondott a doki, hogy annyit engedi túlhordani. Átérzem amit írsz, én is így voltam vele a 37-ik héttõl a 39-ik borzasztó türelmetlen voltam. Aztán az elmúlt héten már úgy voltam hogy még maradjon, nem vagyok felkészülve rá, most meg valahogy úgy, hogy majd ha akar kibújik, legkésõbb jövõ pénteken. Nehezek az utolsó hetek, ez tény, de lesznek napok, amikor jobban leszel, tudsz pihenni, jó kedved lesz, aztán megint jön a mélypont. Én pár napja nagyon jókat alszom, elõtte hetekig én sem tudtam semmit aludni. Kitartás, ki fog bújni a babád. Minden jót! 40 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Megjegyzem: én sem úgy gondoltam, hogy megindítják, ha én azt mondom. Inkább valami olyasmire, mint a forró víz meg hasonló otthoni praktikák. A kérdés arra irányult, hogy így lehetne-e indulásra bírni a babát? Ha igen, hogyan?
Hát, esetleg ha frontérzékeny vagy, akkor most jó esélyed van a szülés beindulására: jövõ hétre meleg- és hidegfrontot is mondanak! :) Annak idején én is próbálkoztam parktikákkal: szex nem jött be, lépcsõzés pláne nem (sõt, állítólag akkor még nehezebben tágulsz, mert nagyon erõsíti a gátizmokat), még bútorokat is emelgettem/tologattam, de semmi. Forró fürdõt csak azért nem próbáltam mert éppen nyár volt, amúgy is rosszul vagyok a melegtõl. Van ez a bábakoktél, errõl a mostani terhességem alatt hallottam, ha itt lesz az ideje, kipróbálom!
Én nem ítélem el ha valaki már nagyon sürgeti a szülést, a doki szerint is ha az anya nagyon stresszel és már "nem bírja tovább" az a babának se jó.
en a 40.-ik heten szultem, de mar hetekkel elotte nemtudtam aludni, akkora volt a pocakom/a fiam 4, 5kg-val szuletett-termeszetes uton/, es olyan nagy volt bennem a felelem a szulestol, hogy mar tulakartam lenni mindenen mielobb!De a szules elotti nap ejszakat vegigaludtam, rengeteg erot gyujtottem, es masnap megszuletett a fiam/4ora alatt!/7 evvel ezelott.kerlek, bizd a termeszetre a szulesi idot, hidd el a babak tudjak mikor van itt az ido!
Azért ez nem egészen így van, mert ha így lenne, akkor nem lenne túlhordás. Márpedig sajnos van, és tapasztalatból mondom: nem is veszélytelen. De a kérdezõ kismama még bõven idõn belül van. :)

37 hetes vagyok és minden nap megy a hasam, már annyira idegesít, kismamik nektek is előfordult így a végefelé? Már néha olyan görcseim vannak hogy azt hiszem itt az idő, közbe meg csak csikar a hasam!

Legjobb válasz: Én pont hogy szorulásos vagyok,de ez igy volt mindegyik terhességemnél.örülök ha 3 naponta el tudok menni wc-re:( de gondolom hogy a hasmenés sem jobb az én gondomnál.egyébként azt olvastam hogy mindkét véglet lehet tünet a várandósság vége felé.kitartás!üdv 38 hetes kismama

Én pont hogy szorulásos vagyok, de ez igy volt mindegyik terhességemnél.örülök ha 3 naponta el tudok menni wc-re:( de gondolom hogy a hasmenés sem jobb az én gondomnál.egyébként azt olvastam hogy mindkét véglet lehet tünet a várandósság vége felé.kitartás!üdv 38 hetes kismama
Nálam 3 napja ugyan ez a helyzet, pedig én még csak 33 hetes vagyok, edig még ilyen nem volt, nem tudom mitõl lehet.
én is igy vagyok.31 hetes vagyok és a mult hét közepe ota megy a hasam.mikor csak piritoson éltem 2 napig jo volt és 3. nap ettem már rendesen akkor ujra elkezdõdött.ma akarok bemenni a gyogyszertárba h adjanak már valamit mert már ülni is alig tudok, mert fáj.
A kérdező hozzászólása: én meg mindig megilyedek hogy hát na szülök vééégre...de közbe meg csak a hascsikarás állandóan:(
Én is így voltam a 37.hétben.1héten át tartott minden nap 5-6-szor mentem nagywc-re.Aztán elmúlt.Már a 40.hétben tartok és még mindig semmi jele a szülésnek.Sajnos!
13:59-es vagyok széntablettát adtak.remélem ez hatásos lesz.probáljátok ki Ti is, hátha segit vmit.

37 hetes vagyok. Óránként egyszer keményedik a hasam, már leereszkedett, plusz nyilallik rendszertelenül. Lehet ebböl sejteni hogy hamarabb jön e a babó?

Legjobb válasz: Én 3 nap múlva töltöm a 37. hetet, nekem kimondottan fájdalmas keményedéseim vannak fõleg esténként, elég rendszeresen, úgy 10 percenként egy-egy percig. Van, hogy éjjel is erre ébredek. De azt mondják, ettõl még benn maradhat a baba akármeddig. Igaz, az én pocim nem ereszkedett le. Ha mész dokihoz, kérdezz rá erre, õ valószínûleg pontosabb választ tud adni a kérdésedre. Kitartást az utólsó hetekre és könnyû szülést!

Én 3 nap múlva töltöm a 37. hetet, nekem kimondottan fájdalmas keményedéseim vannak fõleg esténként, elég rendszeresen, úgy 10 percenként egy-egy percig. Van, hogy éjjel is erre ébredek. De azt mondják, ettõl még benn maradhat a baba akármeddig. Igaz, az én pocim nem ereszkedett le. Ha mész dokihoz, kérdezz rá erre, õ valószínûleg pontosabb választ tud adni a kérdésedre. Kitartást az utólsó hetekre és könnyû szülést!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!