Találatok a következő kifejezésre: 37 hetes vagyok. Lehet ilyenkor (3 db)

37 hetes vagyok és nagyon kívánom a páromat. Tudom, hogy szeretkezni már ilyenkor nem lehet, de ha csak nyelvvel izgatjuk egymást? Lehet valami baj?

Legjobb válasz: szia nyugodtan lehet nem lesz semmi baj mi végig szeretkeztünk még az utolsó napokban is mégsem indult be a szülés sõt revittem még 6 napot, a végén már orvosi utasításra szeretkeztünk mert hátha beindul a szülés de hát az én lányaim ráértek mind a kettõ 6 napot vitt rá, így hát kiderült hogy akkor születnek meg mikor itt az idõ, nyugodtan használjatok ki minden percet amíg neked jól esik addig nem llehet gond

szia nyugodtan lehet nem lesz semmi baj mi végig szeretkeztünk még az utolsó napokban is mégsem indult be a szülés sõt revittem még 6 napot, a végén már orvosi utasításra szeretkeztünk mert hátha beindul a szülés de hát az én lányaim ráértek mind a kettõ 6 napot vitt rá, így hát kiderült hogy akkor születnek meg mikor itt az idõ, nyugodtan használjatok ki minden percet amíg neked jól esik addig nem llehet gond
Nyugodtan szeretkezhettek, és orgazmusod is lehet, ha az orvos nem tiltott el!!!! Nem kell önmegtartóztatást gyakorolni, épp elég lesz a szülés után... Hidd el, nem lesz belõle baj.
nem tudom ki mondta neked ezt a hülyeséget! de én még az utolsó napon is szeretkeztem és el is élveztem! a gyerek pontosan jött egészséges kisfiú! hajrá ugorj rá a párodra :)
Én 38 hetes vagyok és minden nap együtt vagyunk, élvezzük a dolgot, ameddig még lehet. Nekem a doki és a szülésznõ egyaránt azt mondta, hogy csak nyugodtan, óvszer sem kell, mert nem a méhszáj védi elsõsorban a babát a fertõzéstõl, hanem a magzatburok. Amíg az nincs megrepedve, magyarul nem folyik, vagy szivárog a magzatvíz, addig nyugodtan szeretkezzünk, annyi orgazmusom lesz, amennyit csak akarunk. A szülést csak akkor indítja be, ha már itt van az ideje.
Szia! Én két héttel hordtam túl a babát pedig szeretkeztünk ezerrel pont azért, hogy hátha megindul...Hát nem inditották szóval én is azt mondom csak nyugodtan utána hetekig ugysem lehet és nem is kívánod majd egy darabig! Gabi
Szia. Nekem azt mondta az orvosom, hogy nyugodtan szeretkezzünk, gumival, mivel nyitva a méhszájam, nehogy felszálljon valami fertõzés. Az orgazmus nem árt, ezt is az orvos mondta, legalábbis ilyenkor már nem árt. Mi van, hogy naponta többször is szeretkezünk, mégsincs semmi jele, hogy meg akarna születni a baba. Minden jót! 38 hetes kismama.
Ha nincs valami kizáró tényezõ, pl nyitott méhszáj, stb, akkor nyugodtan lehet végig szeretkezni, az orvosom is mondta.
Nem a szeretkezéssel van itt a "probléma", hanem az orgazmussal, ami hatására megindulhat a szülés. Ha pl. gumival védekeznétek ( a fertõzések miatt, amik ilyenkor veszélyesek lehetnek), de nincs orgazmusod akkor szabad a szex. Hülyén hangzik, de az orgazmust kell elkerülni.

37 hetes terhes vagyok. Lehet ilyenkor hajat festeni szőkére? Vagy nem? Nem árt a festék a babának?

Legjobb válasz: www.mamanet.hu - nézz utána, de én a dokitól kérdeztem és azt mondta nincs bizonyíték, hogy a festék károsítaná a magzatot, de nem szabad belélegezni, mert a gázok károsak..viszont inkább azt javaslom egy olyan színt válassz , ami a természetes színedhez közeli, így a terhesség alatt nem kell többször befesteni.

http://www.mamanet.hu - nézz utána, de én a dokitól kérdeztem és azt mondta nincs bizonyíték, hogy a festék károsítaná a magzatot, de nem szabad belélegezni, mert a gázok károsak..viszont inkább azt javaslom egy olyan színt válassz , ami a természetes színedhez közeli, így a terhesség alatt nem kell többször befesteni.
Szellõztesd a szobát, amikor fested és ne szipuzz. Bár gondolom nem tetted volna egyébként sem... :-) És a babádnak semmi baja sem lesz. Szõkére is nyugodtan festheted. (Az elsõ válaszolónak csak annyit tennék hozzá, hogy ha 37 hetes terhes már, akkor nem valószínû, hogy több alkalommal szeretné még festeni a haját szülésig, szóval mehet a szõke.)
Nekem a baratnom a fodraszom, es vegif szokere festettuk a hajamat, a babanak semmi problemaja, es az orvosom is azt mondta, h nem lehet tole semmi gond.Persze ahogy mar iortak is, nem szabad belelegezni, szelloztetni kell a lakast vagy ahol csinaljatok. Nagyon boldog babavarast kivanok 36 hetes kismama

37+5 hetes vagyok ha most szülnék már nem lenne gond ugye? És kb. mennyi lehet ilyenkor a babó súlya?

Legjobb válasz: Nem,már nem lenne semmi gond!Mindene kifejlõdött!Azért jobb,ha idõben jön:)Az én lányom 38 hetesen volt kb. 3200gr.Rendes idõre született 3550 gr és 56 cm-rel.Átlag baba lett!

Nem, már nem lenne semmi gond!Mindene kifejlõdött!Azért jobb, ha idõben jön:) Az én lányom 38 hetesen volt kb. 3200gr.Rendes idõre született 3550 gr és 56 cm-rel.Átlag baba lett!
Az én babám 37+3-ra született, 3280 grammal, 55 cm-rel. Semmi gond nem volt, teljesen készen vannak már ekkor!
Szia az én babám 37+6napon született 3300 gramm és 53 cm volt. Teljesen egészséges kislány

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!