Találatok a következő kifejezésre: 37 hetes vagyok most (46 db)

37 hetes vagyok, most kezdtem el vizesedni. Mit javasoltak nektek ellene?

Eddig csak a lábfejem és a kézfejem dagadt kicsit. Tegnap észrevettem, hogy már a bokám is. Múltkor doki só és folyadék megvonást mondott. A sóval nincs is gond, de nekem nagyon kevés a napi 1l folyadék, eddig nem is sikerült betartani.

Legjobb válasz: Egyél sok almát! Vizhajtó!

Egyél sok almát! Vizhajtó!
Hát a folyadékmegvonást nem értem, mert csak úgy tud a víz "elmenni" ha sok folyadékot fogyasztasz. Pihenj sokat ha teheted... Egyél vízhajtó dolgokat, nyers uborkát, paradicsomot. Ha nem extrém módon vizesedsz akkor meg már nyugi nem sokára úgyis megérkezik a babácskád és szülés után 1-2 hét alatt rendbejön.
Én úgy tudom és az orvosom is azt mondta ( 3 babát szültem nála) hogy ez a folyadék megszorítás már egy túlhaladott nézet, szóval nem kell 1 literen tengõdnöd, attól nem lesz jobb. A sómegszorítást nekem is mondta, és ami nekem nagyon bevált az a dinnye volt (hát most te azt nem tudsz enni, ...) meg a paradicsom!!! Fél kilót is megettem belõle sõt, és másnapra olyan jól kihajtotta a vizet!! Pedig én nagyon extrán vizesedtem, több kiló ugrott fel vízbõl a vége felé.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, akkor nem csak én éreztem hülyeségnek, amit az orvos mondott. Az uborkát nem szeretem. Alma, paradicsom oké. Érdekelnének még vélemények!
Nekem is a sómegvonást mondták és az almát. Meg ha tudsz, pihenj és a lábad polcold fel, ne legyen lenn, ne lógasd. Nekem egyéként a lábam, bokám és a kezem vizesedett a 37. héttõl, a védõnõm azt mondta, hogy toxémiás vagyok (utánaolvastam, és hát ahhoz más is kellett volna. A vérnyomásom normális volt, és a súlyom sem gyarapodott hirtelen, a 15 kiló folyamatosan jött fel). Azt mondta hogy majd nehezebben szülök esetleg, mert a gátam is biztos vizes. Ehhez képest 5 nyomásra kinn volt a Baba, 3400 gramm volt. És vissza is fogytam 2 hét alatt a kezdeti súlyomra, 52-53 körül vagyok megint. :) Könnyû szülést kívánok Neked is! 25 napos Kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: Tegnap is voltam orvosnál, továbbra se igyak, azt mondta az orvos. Én meg bólogattam. Persze iszok. A sót azért mellõzöm. Fel is polcoltam este a lábam, használt.

37 hetes vagyok, most vettem észre hogy piros foltos a combom, mitől van ez?

Másnál is el?fordult? Mikortól? Ha kenem el kell múljon? Ez is terhességi csík vagy ez mi?? A hasamon nincs egyáltalán, de azt kenem is.

Legjobb válasz: nem lehet, hogy a melegtõl kipálott? a terhességi csík elõször lila, majd halványul.

nem lehet, hogy a melegtõl kipálott? a terhességi csík elõször lila, majd halványul.
Nincs összefüggés! Boldog babavárást vigyázz magadra!
mindhárom gyermekem túlhordtam 10 nappal, ebbõl kettõt indítottak, harmadik spontán beindult, most a 4. fiammal a 36. hétben vagyok, kíváncsi leszek én is nagyon mikor indul meg a szülésem :-) pedig a ciklusom normális 28/5 napos...


Milyen a jóslófájás? Mennyibe hasonlít a szülési fájásokhoz? Már van egy 6 éves fiam de nála úgy mentem szülni hogy nem voltak fájásaim csak elkezdett szivárogni a magzatvíz. Most 37 hetes vagyok és már többször volt olyan érzésem mintha menni kéne.

Legjobb válasz: Szia! Nekem ugyan olyan volt mint a rendes szülési fájás és szabályos idõközönként jött, be is sûrûsödött 2 percesre. Azt mondta az orvosom,hogy feküdjek le pihenni meg vegyek be magneb6-ot, és ha nem múlik el akkor az az igazi lesz. Akkor én is 37 hetes voltam. Hál istennek elmúlt. De utánna 2 naponta jelentkezett. Végül 39+2-re szültem.

Szia! Nekem ugyan olyan volt mint a rendes szülési fájás és szabályos idõközönként jött, be is sûrûsödött 2 percesre. Azt mondta az orvosom, hogy feküdjek le pihenni meg vegyek be magneb6-ot, és ha nem múlik el akkor az az igazi lesz. Akkor én is 37 hetes voltam. Hál istennek elmúlt. De utánna 2 naponta jelentkezett. Végül 39+2-re szültem.
Nekem menzi szeru gorcseim voltak, volt amelyik eleg eros is volt, de rendszertelenul jelentkezett es volt, hogy el is mult. Engem elszorakoztatott az elso lanyomnal 5 napig szules elott, a masodiknal mar szules elott 2-3 hettel kezdodott. 38+6 ill. 38+5 napra szulettek a lanyok.

Tegnap voltam dokinál megvizsgált, volt UH, NST is minden. Azt mondta:nyiladozik a méh száj, 2-3hét és szülök. Utolsó mensi szerint 37 hetes vagyok, szerintük még csak 35-36. Most hány hetes vagyok? Mikor lesz ebből baba?

Legjobb válasz: amikor kibújik :D mindenhol mást mondanak nekem is, máshogy számolnak, mensihez számolnak vagy csak az u.h. méretei alapján viszonyítanak. ne aggódj ezen, már most nem lennne semmi baj, ha esetleg megszületne a babód. boldog babavárást,38hetes kismama

amikor kibújik :D mindenhol mást mondanak nekem is, máshogy számolnak, mensihez számolnak vagy csak az u.h. méretei alapján viszonyítanak. ne aggódj ezen, már most nem lennne semmi baj, ha esetleg megszületne a babód. boldog babavárást, 38hetes kismama

A ctg-s papíron az alsó vonal a fájástevékenységet méri ugye? Ha most 37 hetes vagyok és max. A 4esig ment fel akkor mostanában számíthatok már a szülésre?

Legjobb válasz: Szia! Erre ne alapozz, mert nekem nem volt semmi a papíron délután négykor és hajnal 3 kor elfojt a magzatvizem. 38 hetes voltam. A mellettem fekvõnek már 36 hetes kora óta mutatott fájásokat a ctg és a 41 héten szült.

Szia! Erre ne alapozz, mert nekem nem volt semmi a papíron délután négykor és hajnal 3 kor elfojt a magzatvizem. 38 hetes voltam. A mellettem fekvõnek már 36 hetes kora óta mutatott fájásokat a ctg és a 41 héten szült.

Az gond, hogy 37 hetes vagyok és kezdek belázasodni? Most 37, 1 volt, de megy felfelé. Nem lehet baja a babának? Mit vegyek be? Nem indítja be a szülést a láz?

Tegnap este 9-t?l görcsölök, igaz most kicsit visszaállt.A torkom is teljesen odavan, nincs semmi er?m. De ami a lényeg a láz?

Legjobb válasz: Nem lesz gond, csillapítsd, ha 38 fölé megy, a szülés ettõl nem fog beindulni, ne félj! Amíg nem megy 38 fölé addig ne vegyél be gyógyszert. Jobbulást!

Nem lesz gond, csillapítsd, ha 38 fölé megy, a szülés ettõl nem fog beindulni, ne félj! Amíg nem megy 38 fölé addig ne vegyél be gyógyszert. Jobbulást!
Szia, Nekem azt mondta a doki, ha láz van, Algopyrint vegyek be, de én még 27 hetes vagyok szóval nem tudom hogy a vége felé sem okoz-e gondot. Én egészen biztos felhívnám a helyedben a nõgyógyászomat. Jobbulást és könnyû szülést :)
37.5-ig normális a hõd, e fölött 38-ig hõemelkedés, ami még nem ártalmas a magzatra. Algopyrint nyugodtan bevehetsz, ha 38 fölé megy a lázad. A szülést nem indítja be a láz, ha csak magától b nem indulna amúgy is. Egyébként a babád már érett, ha meg is születne, nagy valószínûséggel nem lenne vele semmi gond :) Jobbulást! A torkodra jó lehet a Homeogen9 homeós tabletta, mézes tea vagy (tudom, kicsit bizarr) mézben elkevert fokhagyma (természetes antibiotikum). Jobbulást!
Nekem is voltak megfázásos tüneteim, torokfájás, orrfújás, én nem vártam meg a lázat azonnal mentem a gyógyszertárba. Oscillo coccum azt hiszem így írják. Homeopátiás és tényleg hat, másnap semmi bajom nem volt pedig az egész család meg volt fázva és lázas volt.
a 37, 1 nem láz.csökkenteni is csak 37, 6-tól kell nekem úgy mondta a dokim.
37, 6-tól nem kell csökkenteni, az a legrosszabb, amit tehetsz. Azért emelkedik a hõmérséklet, mert a hõvel küzd a szervezeted a kórokozók ellen, ha ebbe a folyamatba mesterségesen beavatkozol, csak a saját védekezõképességedet csökkented. A láz 38 fok, és attól fölfelé, ezt azért kell már csillapítani, mert ha 38 fölé megy, az azt jelenti, hogy nem bírt a szervezet a kórokozóval, így ez már tünet. 37, 6-t ne csillapíts semmiképpen.

37 hetes vagyok. Nem késő most fogadni szülésznőt?

Mennyit szoktak kérni a szülészn?k? Ti megkérdeztétek a tieteket?

Legjobb válasz: Szia! Én is a 37. héten fogadtam.Az változó, hogy mennyit kérnek.Sajnos én megkérdeztem, és 40-et mondott.Majdnem rosszul lettem.Érdemes utánaérdeklõdnöd, hogy ahol szülsz, ott ki mennyiért vállalna.

Szia! Én is a 37. héten fogadtam.Az változó, hogy mennyit kérnek.Sajnos én megkérdeztem, és 40-et mondott.Majdnem rosszul lettem.Érdemes utánaérdeklõdnöd, hogy ahol szülsz, ott ki mennyiért vállalna.
A kérdező hozzászólása: Margitba fogok szûlni.Megérdeklõdõm.
mindenképp érdeklõdj a kórházban, mert pl. a mávban nem lehet szülésznõt fogadni. (nem engedik). De szerencsém volt, mert aki nekem szimpatikus volt annál szültem. És pénzt sem kellett adnom.

37 hetes vagyok, és csak most kaptam málnalevél teát. Nem késő elkezdeni, illetve mennyit kell, és milyen adagban inni?

Legjobb válasz: Nem késõ, mivel nem sok haszna van:( idd nyugodtan 1-2 bögrével naponta, remélem neked segít a tágulásban! 18 hetes + 19 hós

Nem késõ, mivel nem sok haszna van:( idd nyugodtan 1-2 bögrével naponta, remélem neked segít a tágulásban! 18 hetes + 19 hós
Szerintem segít. Mindenesetre érdemes kipróbálni. Mehet a napi fél liter.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hallottam már sok pozitív, és kevés negatív véleményt is róla. Mindenesetre megpróbálom, ártani nem árt.

37 hetes vagyok. A védőnőm elfelejtett cytomegalovírost nézetni, amit most bepotoltatott. cytomegalovírus IgG pozitív cytomegalovírus IgM kétes. A neten azt olvastam ez gondot okozhat. Valakinek van ilyen eredménye?

Ugye nem okozhatot gondot a babánál?

Legjobb válasz: Szia.Nekem is volt TORCH vizsgálatom, és én ugy tudom, mert az orvos mondta, hogy ha az IgG-d pozitiv az azt jelenti, hogy már átestél azon,és az IgM kétes az pedig azt, hogy van rá hajlamod hogy ujra megfertözödhetsz, de ez nem azt jelenti, hogy meg is fogsz.Ugyhogy szerintem ne agodj feleslegessen kérdezd meg a dokitól õ többet fog tudni mondani.Üdv 31 heteske

Szia.Nekem is volt TORCH vizsgálatom, és én ugy tudom, mert az orvos mondta, hogy ha az IgG-d pozitiv az azt jelenti, hogy már átestél azon, és az IgM kétes az pedig azt, hogy van rá hajlamod hogy ujra megfertözödhetsz, de ez nem azt jelenti, hogy meg is fogsz.Ugyhogy szerintem ne agodj feleslegessen kérdezd meg a dokitól õ többet fog tudni mondani.Üdv 31 heteske


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!