Találatok a következő kifejezésre: 37 hetes vagyok, lehet-e (3 db)

37 hetes vagyok. Óránként egyszer keményedik a hasam, már leereszkedett, plusz nyilallik rendszertelenül. Lehet ebböl sejteni hogy hamarabb jön e a babó?

Legjobb válasz: Én 3 nap múlva töltöm a 37. hetet, nekem kimondottan fájdalmas keményedéseim vannak fõleg esténként, elég rendszeresen, úgy 10 percenként egy-egy percig. Van, hogy éjjel is erre ébredek. De azt mondják, ettõl még benn maradhat a baba akármeddig. Igaz, az én pocim nem ereszkedett le. Ha mész dokihoz, kérdezz rá erre, õ valószínûleg pontosabb választ tud adni a kérdésedre. Kitartást az utólsó hetekre és könnyû szülést!

Én 3 nap múlva töltöm a 37. hetet, nekem kimondottan fájdalmas keményedéseim vannak fõleg esténként, elég rendszeresen, úgy 10 percenként egy-egy percig. Van, hogy éjjel is erre ébredek. De azt mondják, ettõl még benn maradhat a baba akármeddig. Igaz, az én pocim nem ereszkedett le. Ha mész dokihoz, kérdezz rá erre, õ valószínûleg pontosabb választ tud adni a kérdésedre. Kitartást az utólsó hetekre és könnyû szülést!

37 hetes terhes vagyok, lehet-e maszturbálni vagy az is beindithatja a szülést? mekkora a kockázat?

Legjobb válasz: én úgy tudom, hogy magában a spermában vannak olyan adalékok amik beindíthatják a szülést.az orgazmus viszont méhösszehúzódást okozhat :S

én úgy tudom, hogy magában a spermában vannak olyan adalékok amik beindíthatják a szülést.az orgazmus viszont méhösszehúzódást okozhat :S
Ha nem vagy eltiltva a szextõl, akkor lehet. Okoz méhösszehúzódást, ami elindíthatja a szülést, de én még nem hallottam iylenrõl.De ha igen, akkor sem azonnal, úgyhogy nyugodtan, ha jól esik:-)
Persze hogy lehet, nem lesz semmi baj:) Én a 38. héten szültem, ilyenkor már természetes, hogy beindulhat a szülés - és minden nap maszturbáltam (hosszú, hogy az apuka miért is nem segített rajtam, a lényeg az, hogy erre kényszerültem, de mindegy is).
37 hetesen már ha beindulna is a szülés, semmi gond nem lenne. Ha jólesik, szerintem csináld nyugodtan!:-)
Ha jobban érzed magad töle, akkor csak nyugodtan csináldd! :)
Ha a méhösszehúzódás nem okoz nálad hosszantartó keményedést akkor igen. Ha el vagy tiltva a sextõl, akkor ezt sem ajánlatos, habár már nem lenne semmi baj, ha kibújna a babó! :o)
Nyugodtan, eddzed vele a hüvely izomzatát, az meg csak jól jöhet :)

Kb 3-4 hetes vagyok fáj a torkom és 37, 5 a lázam. Mit szedhetek, lehet-e valami baja a babának?

Legjobb válasz: Torokfájásra nagyon jó a Homeogen 9 homeós bogyó.(elõtte és utána 30 percig ne egyél, igyál, ne használj mentolos fogkrémet) Nekem a mandulagyulladást 2 nap alatt rendbe tette. A babának se árt:)

Torokfájásra nagyon jó a Homeogen 9 homeós bogyó.(elõtte és utána 30 percig ne egyél, igyál, ne használj mentolos fogkrémet) Nekem a mandulagyulladást 2 nap alatt rendbe tette. A babának se árt:)
A 37, 5 még elméletileg nem láz, csupán hõemelkedés! Én azt javasolnám, hogy amíg 38 fölé nem megy, addig ne vegyél be semmit. Próbáld ki a hûtõ fürdõt! Nekem 37, 5-rõl 36, 6-ra levitte. És ha hiszed, ha nem, nagyon jól esett! Ha mégis felmegy, akkor egy algopiryn. Ha ez sem , akkor kórház. A tartósan magas láz nem tesz jót a csöppségednek! Én torokfájásra egy homeopátiás gyógyszert szedtem, ártalmatlan. A neve Homeogene9. Ha esetleg köhögsz, akkor a Stodal szirupot ajánlják! Amúgy valahol nem az algopirynt, hanem a Panadolt ajánlják. Én maradnék az algopiryn mellett. 25 hetes kismami
Ne haragudj hogy nem válaszolok hanem kérdezek:) Már annyiszor olvastam hogy "3-4 hetes vagyok" és sose értettem, mert ugye amikor megkellene jönnie a mensinek akkor vagyunk 4 hetesek(28 naposnál), akkor ti honnan tudjátok már ilyen hamar biztosan hogy terhességrõl van szó? Mert ugye sok nõnek még a teszt sem mutatja ki nemvárt napján....
dehogy nem nekem a 2-hetes terhességet is kimutatta
Nekem is kimutatta a teszt a 3 hetes terhességet.
2 hetes terhességet hogy mutatta ki? Hiszen az a fogantatás napja kb...
Egy jó teszt már a 10 napos terhességet is simán kimutatja (fogantatástól 10 nap). Amúgy egy aktív szexuális kapcsolatban élõ párnál nem tuti a fogantatás napja! Csupán azért számolnak a mensi alapján, mert az egyszerûbb. Szóval mensi alapján lehet valaki 4 hetes terhes, viszont a pici fogantatása nem feltétlen azután 14 nappal volt! Ezért is van, hogy sokan megijednek, ha a dokik azt mondják, hogy kisebb vagy nagyobb a baba a számított terhességi hétnél!!! Nálam nincs ez, mert nekem csak az uh alapján tudnak számolni. És ugyebár ez sem 100%!
LÁNYOK!!!! Oké, hogy így Algopyrin, úgy Panadol, de egy aranyszabály vonatkozik végig a terhességre... CSAK AZT A GYÓGYSZERT VEDD BE, AMIT EGY BABA IS BESZEDHET.... És ez az aranyszabály még orrcseppre is vonatkozik... Amúgy Panadol Baby ha nem megy le a lázad, természetesen kicsit nagyobb adagban. Algopyrin nem ajánlott terhesség alatt...
Én infralámpáztam a torokfájásra és lándzsás ütifûszirupot szedtem a köhögésre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!