Találatok a következő kifejezésre: 37 hetes vagyok, elég sokat (6 db)

37+4 hetes vagyok, elég sokat keményedik a hasam és fájdogál is a hasam alja. Ugye egyértelmű lesz, ha beindul a szülés?

A mostani fájások nem er?sek. A CTG-n már látszanak. Ahogy s?r?södnek, úgy er?södnek majd? Kb. a 10 perceseknél már egyértelm? lesz számomra, hogy menni kell és akkor már pontosan ismétl?dnek is?

Legjobb válasz: Hát,nekem is kis derékfájásokkal indult,aztán mikor reggel bementem a kórházba,adtak a hüvelybe egy méhszájérlelõ tablettát,azzal még 21 órán át voltam 10 perces fájásokkal,majd oxitocinnal indították. Nekem hiába sûrûsödtek,nem erõsödtek.Ha viszont egyenletesek a fájások,nem múlnak el,akkor irány a kórház!

Hát, nekem is kis derékfájásokkal indult, aztán mikor reggel bementem a kórházba, adtak a hüvelybe egy méhszájérlelõ tablettát, azzal még 21 órán át voltam 10 perces fájásokkal, majd oxitocinnal indították. Nekem hiába sûrûsödtek, nem erõsödtek.Ha viszont egyenletesek a fájások, nem múlnak el, akkor irány a kórház!
Igen, szerintem fogod tudni! Amikor már meg kell kapaszkodni egy-egy fájásnál, akkor az már jó! Ha úgy érzed, hogy rendszeresen jönnek, akkor kezd el mérni, és 5 perceseknél indulj a kórházba!
Nekem is sokat keményedett és fájt a hasam az utolsó idõben. Valószínûleg nyílik a méhszáj. Pihenj sokat, tudni fogod, ha menni kell. Ha 5 percenként jönnek a fájások, akkor indulj. Elõször még rendszertelenül fájsz, amikor nagyjából szabályos, akkor már készülhetsz.

37 hetesek vagyunk. Ha mindennap majdnem ugyanabban az időpontban görcsöl a hasam és elég sokáig tart, azok a jóslófájások? Sokan azt mondják, hogy nagyon lent van már a hasam. Azt jelenti, hogy nemsokára szülni fogok?

Legjobb válasz: Rakd a melled alá a tenyered víszintesen és ha egy tenyérnél jobban lent van a hasad akkor hamarosan itt az idõ,ezt régi öregek mondták nekem,5-ször szültem és mindeggyik babánál igaz volt.Lehetséges hogy jósló fájásaid vannak bár azok nem egyszer jelentkeznek naponta hanem többször,de az is lehetséges hogy a baba ékelõdik be és felkészül arra hogy a világra jöjjön.Ha mégis jóslófájások az akár eltarthat még akár 1-2 hétig is.Könnyû szülést kivánokneked.

Rakd a melled alá a tenyered víszintesen és ha egy tenyérnél jobban lent van a hasad akkor hamarosan itt az idõ, ezt régi öregek mondták nekem, 5-ször szültem és mindeggyik babánál igaz volt.Lehetséges hogy jósló fájásaid vannak bár azok nem egyszer jelentkeznek naponta hanem többször, de az is lehetséges hogy a baba ékelõdik be és felkészül arra hogy a világra jöjjön.Ha mégis jóslófájások az akár eltarthat még akár 1-2 hétig is.Könnyû szülést kivánokneked.

37 hetes terhes vagyok, elég sokat szédülök, a vérnyomásom 120/70. Ez elvileg teljesen jó. Lehet valami baj van a bébivel?

A vérképem is tökéletes,nem vagyok vérszegény,a cukorszintem is jó,de egész nap édességet eszem,mert ha nem jutok hozzá,dilis leszek.

Legjobb válasz: Ilyen vérnyomással nem kellene szédülnöd,szerintem nézesd meg magad fülésszel.

Ilyen vérnyomással nem kellene szédülnöd, szerintem nézesd meg magad fülésszel.
Éppenséggel rossz helyen fekszik a pici.Valószínú, hogy elnyom valami fõbb artériát vagy eret vagy akármit.Amikor szédülsz akkor próbálj pózt váltani és a picit is arra sarkalni, hogy másképp feküdjön. :oD
Szia, én is 37 hetes vagyok, az elõttem szólónak lehet igaza, mert velem is elõfordul, de egy idõ után elmúlik. Állítólag ez ilyenkor elõfordul, emiatt ne aggódj, én sem aggódtam elsõ perctõl, és ritkább is ez a tünet. :)

Állandóan aludnék. Sokat keményedik éjszaka a hasam, ezért elég felületes az alvásom. Lehet, hogy ezért vagyok egész nap álmos? Ezek a keményedések normálisak? 37 hetes pocakos

Legjobb válasz: 37. hétben már normálisak a keményedések - készül a méhed a szülésre. azonkívül azt olvastam, hogy a kismamákra a szülés elõtt aluszékonyság jön rá, hogy kipihenje magát, mire a szülésre kerül a sor (olyan mint mikor valakinek nem kell beöntés, mert magától hasmenése volt, és kiürült teljesen) de ez persze nem azt jelenti hogy holnap megszülsz :) csak készülõdik a szervezeted.

37. hétben már normálisak a keményedések - készül a méhed a szülésre. azonkívül azt olvastam, hogy a kismamákra a szülés elõtt aluszékonyság jön rá, hogy kipihenje magát, mire a szülésre kerül a sor (olyan mint mikor valakinek nem kell beöntés, mert magától hasmenése volt, és kiürült teljesen) de ez persze nem azt jelenti hogy holnap megszülsz :) csak készülõdik a szervezeted.

37 hetes kismama vagyok. Mar kb.3-4napja estenkent nagyon kemeny a hasam. De az egesz hasam es eleg sokaig, van hogy egy oraig is. Meg fajdogal is neha, de igazi joslom meg csak 1x volt. Ez normalis? Masnak is van ilyen?

Legjobb válasz: Szia! Nekem 36 hetesen kezdõdött. Legalább hatszor voltak jóslóim a 3 hét alatt órákon keresztül. Mikor szülni mentem, akkor is úgy indult. 9 órán keresztül nem mertem elindulni a kórházba, mert mi van, ha elmúlik...:)

Szia! Nekem 36 hetesen kezdõdött. Legalább hatszor voltak jóslóim a 3 hét alatt órákon keresztül. Mikor szülni mentem, akkor is úgy indult. 9 órán keresztül nem mertem elindulni a kórházba, mert mi van, ha elmúlik...:)
Ez teljesen természetes.Nekem az utolsó kéthétben kemény volt mint a kõ, mégis két napot késett a legény.
Ez teljesen természetes. A méhed el kezdett 'eddzeni' a nagy napra. Amikor itt az idõ, ugyanilyen keményedéseket fogsz érezni + még enyhén majd erõsebben a menstruációs görcsökhöz hasonló fájdalmakat. Nekem amikor kellemetlenek voltak a keményedések, felálltam és elkezdtem táncolni úgy, mint amikor lassúzik az ember és sokkal elviselhetõbb volt. Ezt szülés alatt is kipróbálhatod, nagyon sokat tud segíteni! Könnyû szülést kívánok :) ))

37+2 hetes vagyok és barnás folyásom van elég sok, inkább pisilés után. Ez lehet a nyákdugo?

Tegnap éjjel jött belölem egy darab valami. De ez a barnázás azota is tart.

Legjobb válasz: Vagy a lepény, vagy nyílik a méhszáj. Ilyenkor orvoshoz kell fordulni mindenképp.

Vagy a lepény, vagy nyílik a méhszáj. Ilyenkor orvoshoz kell fordulni mindenképp.
Szerintem is biztonság kevéért kérdezd meg az orvosodat, hogy mit szól ehhez. A legjobb az lenne, ha bemennél a kórházba, így legalább biztos infót fogsz kapni és meg is nyugszol, hogy minden rendben van.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Bementünk a kórházba, gyulladásom van és emellett a nyákdugo is löködik ki folyamatosan. Uh-on minden oké volt. Nst mutatott fájást de nem számottevõ. Végülis minden rendbe van igy legalább én is megnyugodtam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!