Találatok a következő kifejezésre: 37 hetes vagyok, és néhány napja (2 db)

37 hetes terhes vagyok, és néhány napja dagad a lábam, vizesedek. Mit tehetek?

Hiába polcolom fel, h?töm hideg vízzel, alig csökken valamit. Aztán elég fél órát lábon lennem és máris olyan mint el?tte.

Legjobb válasz: Hát nagyon semmit. Majd ha meg van a baba elmúlik, bár nekem még egy hétig a szülés után is dagadt rendesen. Pihi, felpoc... és szülés. Gratula a finisben vagy! Én 37 hetesen szültem az elsõt

Hát nagyon semmit. Majd ha meg van a baba elmúlik, bár nekem még egy hétig a szülés után is dagadt rendesen. Pihi, felpoc... és szülés. Gratula a finisben vagy! Én 37 hetesen szültem az elsõt
Szia! Én is 37 hetes vagyok, de még szerencsére nem vizesednek a lábaim. Mindenesetre nekem a védõnõ azt tanácsolta, hogy ha mégis vizesednék, egyek sok almát. Nem tudom használ-e, de egy próbát szerintem megér.
Használ az alma, én napi 4et megettem, úgy sikerült sikerül, szinten tartani a dolgokat. Éjjelre felpóckolva, és teljes lábszárat bevizesruházni! Lehet nem bírod elviselni egész éjjel, de nekem nagyon szépen levitte, mindez nappal semmit nem ért, mert nem volt annyi türelmem, hogy kivárjam a hatást. :) Nekem még segített, ha diétás napot tartottam. ami annyit jelent (védõnõk adták, kórházi kismama diéta) Délelõtt csak gyümölcs, ebédre sómentesen héjában fõtt v sült krumpli, esetleg párolt zöldség, én ettem hozzá, karalábét, egy egészet, paradicsomot, és káposztát is. A mennyiség nem számít! Tehát nem maradsz éhes! Délután nyers zöldség! Este 10 dkg túró plusz egy natúr joghurt. És ez szigorúan ennyi!!! CSak két napig csinálhatod!!!! Egy héten. De nekem a két nap két kiló víztõl szabadított meg! Sok sikert! 37 hetes kismama
Én is a 37. hetet taposom, kb. két hete rohamosan vizesedem, annyira, hogy fáj kezem, lábam. A víz nyomja az idegpályákat. A diétát én is javaslom, sószegény étkezéssel, és próbálj meg visszavenni a folyadékfogyasztásból. A gyümölcsben, zöldségben lévõ víz is raktározódik, én max 1.5 liter vizet iszom csak naponta. A pihenés is segít és a borogatás is. Sajna ki kell bírni, már tényleg nincs sok hátra! Örüljünk, hogy csak most kezdtünk vizesedni, van aki már a 28-30. héttõl..
Sziasztok! 3z hetes kismama vagyok én is és kb 1 hete kezdett el vizesedni a bokám és a lábfejem. Estére olyan, mint egy elefánt láb. Idáig reggelre enyhült, de mára alig ment lejjebb. Azt mondta a doki ez természetes. Kitartást lányok már a finisben vagyunk.
37 hetest akartam írni, de ebben a melegben megkergültek már a betûk is:)

37 hetes kismami vagyok, és két napja fájdogál a pocim, nagyon gyakran bekeményedik a hasam. Ebből már lehet, hogy szülés lesz? Az NST is kimutatott néhány fájást csütörtökön.

Nem tudom, esetleg vegyek-e be magnéziumot.Eddog 3*2-t szedtem,de azt olvastam, hogy ilyenkor már jobb abbahagyni.

Legjobb válasz: Én mérném a fájások gyakoriságát,hogy egy nap mennyi van és mennyi idõ telik el közte,majd felhívnám a dokit és megkérdezném mit tegyek.ezek lehetnek jósló fájások is,de mi van ha gond van...szval a dokit hívd sztem.Könnyû szülést kívánok neked:)28hetes kismama

Én mérném a fájások gyakoriságát, hogy egy nap mennyi van és mennyi idõ telik el közte, majd felhívnám a dokit és megkérdezném mit tegyek.ezek lehetnek jósló fájások is, de mi van ha gond van...szval a dokit hívd sztem.Könnyû szülést kívánok neked:) 28hetes kismama
A magnéziumot szigorúan tilos ilyenkor már, mert megnehezíti a szülést.Egy kisbabás fórumon, ahol mind 33-36 hetesek vsgxunk, szinte minden kis mama fájásokra keményedésekre panaszkodott az elmúlt két napban.Az idõjárás teszi, mert össze vissza mászkálnak a frontok.Már a célegyenesben vagy, nem lesz semmi baj, ha kibújik a pici:)
En/mi és a többi várandós ismerõsöm is keményedés formájában megéreztük az idõjárást...:o(( A magnéziumot ÁLTALÁBAN nem javasolják az utolós hetekben, de nekem végig kell majd szednem. Egyeztess a dokiddal, hogy õ mit tanácsol! Magamtól én is abbahagynám, de õ jobban ért hozzá, biztos megvan az oka annak, hogy miért kell végig szedjem. ( ugye? - na, nagyon határozott vagyok )
Szia! A magnéziumot szerintem ne szedd, mert állítólag elnyomja a méhtevékenységet és elõfordul, hogy túlhordáshoz vezethet a szedése. Egyébként nem tudom neked hogy fáj a pocid én most voltam a dokinál nekem a hasam alját mintha késsel szurkálnák, erre azt mondta, hogy lassan kezdek tágulni. De voltak erõsebb ún. jóslófájásaim is és ahogy az elõttem lévõk írták fõleg az elõzõ két napban amikor a frontok elég rendesen hatással voltak a pocaklakókra. Boldog babavárást és könnyû szülést kívánok neked (38. hetes kismami)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!