Találatok a következő kifejezésre: 37 hetes vagyok, és két napja (4 db)

Ugye, jól van a kisbabám a rengeteg keményedés ellenére? 37 hetes vagyok és három napja folyamatosan keményedek és görcsölök elég erősen. Szinte nincs két óra szünet, de van, hogy 10 percenként jönnek a jóslók.

Nagyon féltem a babám. Tegnap voltam NST-n, ahol az orvos rendben találta a szívét, és mozog is rendesen. Akkor jól van? Nem viseli meg nagyon?

Legjobb válasz: Az utólsó 6 hétben nekem állandó és erõs jóslóim voltak, semmi baja nem lett a picurnak tõle. Valószínûleg a tiédnek sem, ne izgulj!

Az utólsó 6 hétben nekem állandó és erõs jóslóim voltak, semmi baja nem lett a picurnak tõle. Valószínûleg a tiédnek sem, ne izgulj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Szia, az utolsó 1-1, 5 hónapban nekem is állandóan keményedett a hasam, a kislányom most 3 hónapos és smmi baja:) Ne aggódj, további boldog babavárást és könyû szülést!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)

37 hetes kismami vagyok, és két napja fájdogál a pocim, nagyon gyakran bekeményedik a hasam. Ebből már lehet, hogy szülés lesz? Az NST is kimutatott néhány fájást csütörtökön.

Nem tudom, esetleg vegyek-e be magnéziumot.Eddog 3*2-t szedtem,de azt olvastam, hogy ilyenkor már jobb abbahagyni.

Legjobb válasz: Én mérném a fájások gyakoriságát,hogy egy nap mennyi van és mennyi idõ telik el közte,majd felhívnám a dokit és megkérdezném mit tegyek.ezek lehetnek jósló fájások is,de mi van ha gond van...szval a dokit hívd sztem.Könnyû szülést kívánok neked:)28hetes kismama

Én mérném a fájások gyakoriságát, hogy egy nap mennyi van és mennyi idõ telik el közte, majd felhívnám a dokit és megkérdezném mit tegyek.ezek lehetnek jósló fájások is, de mi van ha gond van...szval a dokit hívd sztem.Könnyû szülést kívánok neked:) 28hetes kismama
A magnéziumot szigorúan tilos ilyenkor már, mert megnehezíti a szülést.Egy kisbabás fórumon, ahol mind 33-36 hetesek vsgxunk, szinte minden kis mama fájásokra keményedésekre panaszkodott az elmúlt két napban.Az idõjárás teszi, mert össze vissza mászkálnak a frontok.Már a célegyenesben vagy, nem lesz semmi baj, ha kibújik a pici:)
En/mi és a többi várandós ismerõsöm is keményedés formájában megéreztük az idõjárást...:o(( A magnéziumot ÁLTALÁBAN nem javasolják az utolós hetekben, de nekem végig kell majd szednem. Egyeztess a dokiddal, hogy õ mit tanácsol! Magamtól én is abbahagynám, de õ jobban ért hozzá, biztos megvan az oka annak, hogy miért kell végig szedjem. ( ugye? - na, nagyon határozott vagyok )
Szia! A magnéziumot szerintem ne szedd, mert állítólag elnyomja a méhtevékenységet és elõfordul, hogy túlhordáshoz vezethet a szedése. Egyébként nem tudom neked hogy fáj a pocid én most voltam a dokinál nekem a hasam alját mintha késsel szurkálnák, erre azt mondta, hogy lassan kezdek tágulni. De voltak erõsebb ún. jóslófájásaim is és ahogy az elõttem lévõk írták fõleg az elõzõ két napban amikor a frontok elég rendesen hatással voltak a pocaklakókra. Boldog babavárást és könnyû szülést kívánok neked (38. hetes kismami)

Mindenkinél leesik a hő egy idő után? Vagy baj van? 5 hetes 3 napos vagyok és ma reggel a hőm nem 37 volt hanem 36, 6 De fokozatosan esett le. Elötte két napig 36.8 volt. Mi lehet? Gond van?

Legjobb válasz: Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37,1-rõl kezd vissza esni 36,8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.

Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37, 1-rõl kezd vissza esni 36, 8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is egy kicsivel késõbb megmértem és 37 volt. A cicim viszket néha bele-beleszúr és étvágytalan vagyok.Most a hõm 37, 4 Remélem minden rendben mindkettõnknél.
Szia! Még a tegnapi elsõ válaszoló vagyok. Reggel elsõre 36, 8-at mértem, aztán kis idõ múlva 37, most du megint 36, 8. Viszont semmi tünetem nincs, se hányinger, sem mellfeszülés, komolyan aggodok.
A kérdező hozzászólása: Megmértem a hõmet, 36.7 Majd írd meg Te is elsõ válaszoló!! Köszönöm a válaszokat!
Kb az 50. naptol (mindenkinel mas, kinek elobb kinek kesobb) visszaall a ho a normalis homersekletre es ott marad mar szulesig. Igy nem kell megiedni!:D Teljesen normalis!(sok sok terhes gorbe tapasztalatabol mondom, es persze a sajatombol is ) 28 hetes kismami
Teljesen normális, hogy leesett.Nekem pl. már annyira lent van, mint PÉ elõtt, és semmi baja a kicsinek. 16 hetesek vagyunk már. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: elolvasgatom! Akkor reggel! Pihenj Te is! :)
MÉg annyit, hogy ha kimerült az ember lánya, az lenyomhatja a hõt jócskán. Pihenj amennyit tudsz!
A 37, 4 nagyon jó. Nekem mindkét fajta mérõm van, már be fogok golyózni a sok mérésbe :-) Csak beütöttem a google-be, hogy hõmérséklet a terhesség alatt és ott a találatokat olvasgattam. Majd akkor holnap irjuk meg kinek mennyi volt a hõje! Szius!
A kérdező hozzászólása: Melyik oldalon olvastad? Elolvasnám én is!
A kérdező hozzászólása: Senki mást nem érdekel ez a téma csak minket. :( Higanyossal mérem, most én is megmértem kíváncsiságból bár a reggeli számít de most 37, 4 mint eddig minden nap. Nem vagyok megfázva, nem vagyok beteg... Csak kimerült. Lehet hogy ezért volt alacsony? Reggel megmérem majd és megírom! Írd meg Te is!
Az elsõ és eddig egyedüli válaszoló vagyok. Nem lehet, hogy esetleg keveset aludtál és kimerült vagy? Most olvastam hõmérõs oldalakon, hogy sok esetben a hõ leesése ellenére a terhesség meg maradt. Én most megmértem kíváncsiságból (tudom, hogy reggel kell)és most meg 37. Digitális a mérõd, mert az le is merülhet ám! Próbálom nyugtatni magunkat....
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon remélem hogy minden rendben lesz. Volt már valaki így?
szia!így 2 év távlatából elmondod hogy sikerült-e a baba?:)
igen, ez már a tágulás. én kb 2-3 hete érzem, most vagyok 38 hetes
31hetes vagyok.Néha alig birok felkellni vagy megfordulni az ágyban.Ha sokat sétáloik akkor is erõsõdik.Kitartás, neked már nincs sok hátra.
Szia! 32 hetes vagyok és nekem is fáj sokszor a szeméremcsontom. És nekem is nehéz forgolódni az ágyban, nyíllal lent. Kitartást! Könnyû szülést kívánok!
Nekem a hasam keményedik nagyon. Éjszaka is arra kelek fel, hogy alig birom megfordulni mert nagyon kemény.35 hetes kismami
Mintha magamról olvasnék.Nekem szinte ugyanezek a tüneteim, én 35.hetes vagyok.Nem tudom , de elég félelmetes érzés, nem lehet valami front???Mondjuk a hideg front az nekem halál.
Ez nem front, ez terhesség! ;)
Velem is ugyanez van, csak már a 2. trimeszter eleje óta (most 30 hetesek vagyunk). A férjem segít forgolódni, felülni, tehát húz-von rendesen. És már nagyon utálom! Mármint, hogy ilyen szerencsétlen vagyok mozgásügyben.
34 hetes vagyok. Egyik nap a derekam, aztán a csípõm, de ma pl. mintha az egész alsó részem ki akarna szakadni, ja és az aranyerem is fáj.
A kérdező hozzászólása: Nekem nem csak a szemeremcsontom, hanem konkretan a nagyajkak is fajnak...meg hat a csont is...alig birok felallni, tiszta benanak erzem magam

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!