Találatok a következő kifejezésre: 37 hetes vagyok! Ez lesz az (2 db)

37 hetes kismama vagyok! Ez lesz az elsö babám, honnan fogom tudni biztosra hogy megindult a szülés?

Legjobb válasz: általába onnan lehet tudni,hogy megindult a szülés hogy:vagy a nyákdug megy el elõszõr/ez nyálkás rózsaszines vagy véres valami/vagy a magzatvíz folyik el.ez lehet egyszerr de lehet csordogálva megy.vagy rendszeres idõközönkénti fájások.

általába onnan lehet tudni, hogy megindult a szülés hogy:vagy a nyákdug megy el elõszõr/ez nyálkás rózsaszines vagy véres valami/vagy a magzatvíz folyik el.ez lehet egyszerr de lehet csordogálva megy.vagy rendszeres idõközönkénti fájások.
Vagy elfolyik a magzatvíz, vagy beindulak a fájások. Azok pedig FÁJNAK. Nagyon. Nem fogod összetéveszteni.
Szia! Ha attól tartasz nem fogod tudni mikor indul meg a szülés, hiddel rá fogsz jönni azonnal.

November 1.-re vagyok kiírva, de semmi jele a szülésnek. Még csak joslófájások sincsenek, pedig a doki azt mondta októberi baba lesz. Ráadásul elég nagy a baba, már 36-37 hetesen 3423 g volt. Normális ez?

Legjobb válasz: Szió Nekem a szülé 3 nappal késöbb indult meg a kiirtnál Nekem is mondta a doki,h máj 15-éig meglesz,végül május 27.én született császárral Sok sikert!!!!!

Szió Nekem a szülé 3 nappal késöbb indult meg a kiirtnál Nekem is mondta a doki, h máj 15-éig meglesz, végül május 27.én született császárral Sok sikert!!!!!
Szia!!!Én 39 hetes kismama vagyok én nov.02-ra vagyok kiírva de nekem néha vannak joslo fájásaim ami hol erõsebb hol gyengébb, és nekem is azt mondta az orvos , hogy oktoberbe baba lesz, mert 36 hetesen már 3kg fölül volt, de a babom jol érzi magát nem akar ki jöni.Ne aggodjunk , majd ki jön mikor el jön az ideje. Addig is jo baba várást!!!
Szia! Én november 3-ra vagyok kiírva. Nekem is azt mondták, hogy október 20-ig tuti szülök. Az én babám 3700g, érzem is súlyát minden mozdulatnál, a hasam úgy érzem, a térdemig lóg. Vannak jóslófájásaim hetek óta, de mostanában még az is kevesebb:(( Próbálok praktikákat, hátha megindulna, de eddig sajna nem... Teljesen zárt voltam a szombati vizsgálatnál. Minden nap abban reménykedek, hogy na..talán majd ma... Szóval normális, igen, csak mi vagyunk már nagyon-nagyon türelmetlenek. Kitartás nekünk!!
ja, ás 3920 volt a kiscsaj
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!! :) gratulálok a picihez!
A kérdező hozzászólása: köszi 2-es válaszoló!!! Végülis én bízom abban, a baba tudja, a doki is tévedhet, csak az a fárasztó, hogy mindig figyelem a jeleket, amelyek nemigazán vannak...én nem próbálok ki kül. praktikákat, én a természetes útban hiszek. Kitartást Neked is, könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszi 3-as válaszoló!Neked is minden jót, és ha a Bajcsyban szülnél, még össze is hozhat a véletlen... :) Könnyû szülést Neked is!
Szia! Ismét 2-es vagyok. Én is a természetesség híve vagyok, nem boszorkány praktikákat vetek be. Csak málnalevél tea, sok-sok mozgás, házasélet. Mindez az orvosom, szülésznõm jóváhagyásával és tanácsára. Nekem ugyanis nem mindegy, november elseje után születik-e meg, vagy még októberben. Én ugyanis Egerben lakok, itt is szülnék (ráadásul mûteni kell), ahol ugye jelenleg borzalmas viszonyok vannak, ill. lehetnek a kórházban elsejétõl. Ha megvalósul az, amit terveznek, a betegek menekülnek innen más vidéki kórházakba. Én elégedett vagyok az orvosommal, teljes bizalmamat bírja, de fogalma sincs, vele is mi lesz novembertõl. Szóval én ezért szeretném mindkettõnk érdekében, ha megindulna a szülés és a dokim mûthetne. Így talán érthetõ a türelmetlenségem?
A kérdező hozzászólása: szia 2-es! Remélem nem bántottalak meg, nem volt szándékos! Rem minden úgy alakul, ahogy szeretnéd, sok szerencsét!!!
Szia!VAn már valami ujdonság???2-es
1-es, bocsi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!