Találatok a következő kifejezésre: 37 hetes vagyok! Ez lesz az (3 db)

37 hetes kismama vagyok! Ez lesz az elsö babám, honnan fogom tudni biztosra hogy megindult a szülés?

Legjobb válasz: általába onnan lehet tudni,hogy megindult a szülés hogy:vagy a nyákdug megy el elõszõr/ez nyálkás rózsaszines vagy véres valami/vagy a magzatvíz folyik el.ez lehet egyszerr de lehet csordogálva megy.vagy rendszeres idõközönkénti fájások.

általába onnan lehet tudni, hogy megindult a szülés hogy:vagy a nyákdug megy el elõszõr/ez nyálkás rózsaszines vagy véres valami/vagy a magzatvíz folyik el.ez lehet egyszerr de lehet csordogálva megy.vagy rendszeres idõközönkénti fájások.
Vagy elfolyik a magzatvíz, vagy beindulak a fájások. Azok pedig FÁJNAK. Nagyon. Nem fogod összetéveszteni.
Szia! Ha attól tartasz nem fogod tudni mikor indul meg a szülés, hiddel rá fogsz jönni azonnal.

60 kg-os kismamák. Szült közületek 3, 50 kg körüli babát? 37 hetes vagyok 3300 g-ot mért a doki. Mennyi lesz ez még a végére? Második baba az elsõ 3100 g volt alig bírtam megszülni. Mi lesz velem? Vagy a második tényleg könnyebb?

Legjobb válasz: Ezek a meresek megbizhatatlanok, es minden szules mas. En a masodikrol nem tudok nyilatkozni, mert csak egyszer szultem. Viszont 60kg korul vagyok, a fiam 3160-nal szuletett, es nagyon gyorsan, konnyen ment minden. Szoval szerintem nincs osszefugges. A masodik mehet teljesen egyszeruen is. Keszulj ra pozitivan, es menni fog :-)

Ezek a meresek megbizhatatlanok, es minden szules mas. En a masodikrol nem tudok nyilatkozni, mert csak egyszer szultem. Viszont 60kg korul vagyok, a fiam 3160-nal szuletett, es nagyon gyorsan, konnyen ment minden. Szoval szerintem nincs osszefugges. A masodik mehet teljesen egyszeruen is. Keszulj ra pozitivan, es menni fog :-)
Ez a 60kiló melyik súlyra vonatkozik, a terhesség vége felére, vagy teherbeesés elõtti súlyra? Én kb ennyivel estem teherbe 3900gramm és 57cm lett a babám, császár lett, de azért, mert rosszul feküdt!
Ezt nem lehet tudni, hogy mennyi lesz a végére. Lehet meglepõdsz és születik egy 2970 grammos babád. De lehet lesz 3800 gramm. Ezt nem tudni. Ugyanis ezek nem pontos mérések, csak becslések. Van amikor egész pontosan becsülnek, de van amikor jönnek a meglepetések, hogy vagy fél kg-al kisebb vagy nagyobb gyerek születik a becsült súlynál. Amúgy most már egyrészt bármelyik pillanatban akár megszülhetsz, a másik meg, hogy a legvégén azért már nem híznak olyan sokat a babák. Az átlagoshoz képest túl nagy súlyú babád nem lesz ezek a becslések alapján. Nekem 33 hetesen becsülték 3300 grammra a fiamat, õt jól tippelték, mert mondták, hogy 4 kg körüli súllyal fog születni. Egészen pontosan a 38. héten született 3960 grammal.
Én 57 kg-al estem teherbe, 67 voltam mikor szültem. 4100 grammos fiamat természetes úton szültem, igaz mindent vitt, annyira hogy a második császár lesz valószínûleg. De nem ez a lényeg szerintem, hanem a csípõ szélessége is közrejátszik, nekem elég széles.
60 kg-al indultam neki a terhességnek. 40+0-ra született a fiam 57 cm-el és 3780 g-al. Azt mondta az orvosom, hogy a második baba általában nagyobb súllyal születik. 12 hetes terhes vagyok, de már most félek.
Nekem a második gyerekem 1100grammal és 9 cmel volt kisebb mint az elsõ, pedig Õ is idõre született.

November 1.-re vagyok kiírva, de semmi jele a szülésnek. Még csak joslófájások sincsenek, pedig a doki azt mondta októberi baba lesz. Ráadásul elég nagy a baba, már 36-37 hetesen 3423 g volt. Normális ez?

Legjobb válasz: Szió Nekem a szülé 3 nappal késöbb indult meg a kiirtnál Nekem is mondta a doki,h máj 15-éig meglesz,végül május 27.én született császárral Sok sikert!!!!!

Szió Nekem a szülé 3 nappal késöbb indult meg a kiirtnál Nekem is mondta a doki, h máj 15-éig meglesz, végül május 27.én született császárral Sok sikert!!!!!
Szia!!!Én 39 hetes kismama vagyok én nov.02-ra vagyok kiírva de nekem néha vannak joslo fájásaim ami hol erõsebb hol gyengébb, és nekem is azt mondta az orvos , hogy oktoberbe baba lesz, mert 36 hetesen már 3kg fölül volt, de a babom jol érzi magát nem akar ki jöni.Ne aggodjunk , majd ki jön mikor el jön az ideje. Addig is jo baba várást!!!
Szia! Én november 3-ra vagyok kiírva. Nekem is azt mondták, hogy október 20-ig tuti szülök. Az én babám 3700g, érzem is súlyát minden mozdulatnál, a hasam úgy érzem, a térdemig lóg. Vannak jóslófájásaim hetek óta, de mostanában még az is kevesebb:(( Próbálok praktikákat, hátha megindulna, de eddig sajna nem... Teljesen zárt voltam a szombati vizsgálatnál. Minden nap abban reménykedek, hogy na..talán majd ma... Szóval normális, igen, csak mi vagyunk már nagyon-nagyon türelmetlenek. Kitartás nekünk!!
ja, ás 3920 volt a kiscsaj
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!! :) gratulálok a picihez!
A kérdező hozzászólása: köszi 2-es válaszoló!!! Végülis én bízom abban, a baba tudja, a doki is tévedhet, csak az a fárasztó, hogy mindig figyelem a jeleket, amelyek nemigazán vannak...én nem próbálok ki kül. praktikákat, én a természetes útban hiszek. Kitartást Neked is, könnyû szülést!
A kérdező hozzászólása: Köszi 3-as válaszoló!Neked is minden jót, és ha a Bajcsyban szülnél, még össze is hozhat a véletlen... :) Könnyû szülést Neked is!
Szia! Ismét 2-es vagyok. Én is a természetesség híve vagyok, nem boszorkány praktikákat vetek be. Csak málnalevél tea, sok-sok mozgás, házasélet. Mindez az orvosom, szülésznõm jóváhagyásával és tanácsára. Nekem ugyanis nem mindegy, november elseje után születik-e meg, vagy még októberben. Én ugyanis Egerben lakok, itt is szülnék (ráadásul mûteni kell), ahol ugye jelenleg borzalmas viszonyok vannak, ill. lehetnek a kórházban elsejétõl. Ha megvalósul az, amit terveznek, a betegek menekülnek innen más vidéki kórházakba. Én elégedett vagyok az orvosommal, teljes bizalmamat bírja, de fogalma sincs, vele is mi lesz novembertõl. Szóval én ezért szeretném mindkettõnk érdekében, ha megindulna a szülés és a dokim mûthetne. Így talán érthetõ a türelmetlenségem?
A kérdező hozzászólása: szia 2-es! Remélem nem bántottalak meg, nem volt szándékos! Rem minden úgy alakul, ahogy szeretnéd, sok szerencsét!!!
Szia!VAn már valami ujdonság???2-es
1-es, bocsi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!