Találatok a következő kifejezésre: 37 hetes nagyon érzékeny a (2 db)

Nekem, december 15én, pedig lett volna még 9 napom:(
Én több frontban is reménykedtem, de egyik semi indította.. Két nappal túlhordtam. Viszont a kórházban volt több "frontos" baba is! :-)
Mind a 2 lanyom melegfrontra erkezett, a betoltott 38. heten.
Kettõs fronthatáskor a 38. héten.Sajnos korai volt, császár lett a vége.Próbáld még benntartani 2hetet :-))
négy nappal a kiírt idõpont után jött végre egy front:) Reggel még azt mondta a doki, indítani fogja, mert ez nem fog spontán indulni, de segített a front:)
Nekem a fiam a hidegfront után 4 nappal született, a kiírt naphoz képest 5 nappal hamarabb.

37 hetes vagyok, nagyon érzékeny a hasam alul. Mitől lehet?

Minden lépésnél,és amikor leülök illetve felállok,olyan érzékeny,nem kimondottan fáj,csak kellemetlen.Lehet,hogy szülök nemsokára?Els? babás vagyok.

Legjobb válasz: Nehéz már a baba. Nekem is ilyen volt, ennyi idõsen már sietve gyalogolni se tudtam, mert bele nyilalt. Mostmár ne tegyél hirtelen mozdulatokat, mindent csak szépen lassan óvatosan. A szülésre még van idõd azért.Kíméld magad. Jó babó várást

Nehéz már a baba. Nekem is ilyen volt, ennyi idõsen már sietve gyalogolni se tudtam, mert bele nyilalt. Mostmár ne tegyél hirtelen mozdulatokat, mindent csak szépen lassan óvatosan. A szülésre még van idõd azért.Kíméld magad. Jó babó várást


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!