Találatok a következő kifejezésre: 37 hetes mennyit (62 db)

37 hetesen mennyit mozog a babuci?

Legjobb válasz: Szerintem babától függ. Azt mondják, amikor közeleg a szülés ideje, már nem nagyon mocorog. Na most nekem 37. hétre született, és elõzõ nap még intenzíven rugdosott. Egy ismerõsöm most jár a 36. hét körül, és nagyon sokat mozog a baba, fõleg este, amikor lefekszik. Könnyû szülést kívánok Neked, és egészséges babát!

Szerintem babától függ. Azt mondják, amikor közeleg a szülés ideje, már nem nagyon mocorog. Na most nekem 37. hétre született, és elõzõ nap még intenzíven rugdosott. Egy ismerõsöm most jár a 36. hét körül, és nagyon sokat mozog a baba, fõleg este, amikor lefekszik. Könnyû szülést kívánok Neked, és egészséges babát!
Szia! Én most töltöttem a 37. hetet. Az én babám nagyon keveset mozog kb. 2 hete. Este meg reggel egy picit, de tényleg csak minimálisat, meg csuklik néha. Ennyi. Amúgy szülésnek még semmi jele, nst sem mutat semmik, fájásaim sincsenek. Kíváncsi vagyok, mikor fog kibújni?:)
Nekem sem mozog már sokat 38 hetesen, a 37 héten sem mozgott annyit. A 4D-n is aludt végig, hiába próbáltuk felébreszteni:) Mondjuk, alvás közben is szokott mocorogni ettõl függetlenül. De olyan sok erõteljes mozgás, amikor a hasam külön életet élt:) , a 37. hétig, már nagyon ritkán van.
37+2 hetes vagyok, az én babám kb. 3 napja szinte folyamatossan rendezkedik a pocakomban, úgy is mondhatnám, hogy külön életet él a hasam. Apával játszanak az én kontomra :-))), apa simizi Õ meg rugdossa meg öklözi a pocimat. CTG-n folymatossan bealszik, ott mindig meg kell küzdeni egy valamirevaló görbéért, az UH-n meg persze alig lehet lemérni úgy ficánkol.

36-37 hetesen mennyi volt babátok becsült súlya? És végül mennyivel születtek meg?

Legjobb válasz: Nekem soha nem becsülgetett az orvosom, mindig csak annyit mondott, hogy 2 héttel nagyobb, mint a kora, meg hogy "nem lesz kicsi gyerek". Igaza lett, 3900 gramm és 55 cm volt születésekor.

Nekem soha nem becsülgetett az orvosom, mindig csak annyit mondott, hogy 2 héttel nagyobb, mint a kora, meg hogy "nem lesz kicsi gyerek". Igaza lett, 3900 gramm és 55 cm volt születésekor.
Nekem ekkor a bpd-je volt 100. Azt mondták ferdén fekszik a hasamban, mert nem fér el 4.5-5 kg.-ra saccolták.3600 grammal született, de a buksija az tényleg nagy volt!!37 cm volt.Ja és csak 53 cm.Szerintem minden kórház más!!
A kérdező hozzászólása: Gratulálok nektek! :) Ezek szerint a becsült súly az tényleg csak becsült! :)
9- es válaszoló vagyok. Természetes úton született meg 14 óra alatt, nem volt egy fáklyás menet, de megérte. :)
6-os vagyok.A kislányom 8 óra alatt lett meg, de nem voltak fájásaim a magzatvíz elfolyás után, 6 óra múlva bekötötték az oxitocint, rá 2 órára lett meg simán.A kisfiam 4 óra alatt lett meg, szintén simán.
Utolsó vagyok. Simán szültem és én is 6 óra alatt "lezavartam" :)
38 hetesen 2800, szülés elõtti napon 3300, született 3870
1. válaszoló vagyok. Én simán, 6 óra alatt szültem meg a fiam.
A kérdező hozzászólása: És simán szültetek vagy császárral?
A 36 héten azt mondták úgy 3500 gramm körül lesz és 56 centi hosszú. A hosszát jól megbecsülték, de a súlyát nem mert végül 4400 gramm lett.
36 hetesen becsülték 3200gr-ra, 38 hetesen több mint 3500gr, és kiírt napon szültem 3880gr, és 51cm.
36 hetesen 3200nak becséltük, majd 39+5re született 3200al.
36 hetesen 2900gr becsülték, kiírt napon 3420gr 54cm született a kisfiam. A kislányomat kisebbnek becsülték 1 héttel.Végül a 37. 2860gr született 52 cm.Szerintem õ is lett volna akkora mint a kicsi.
38 hetesen becsülték 3200 grammra , 40+3 született 3770 grammal .
37 hetesen becsülték 3600grammra, 39+1-en született: 3.880grammal és 52 cm-rel a Kisfiam.
Szerintem, ha végig bent maradt volna, nem is lett volna kicsi a lányod.
Végig a terhességem alatt nagy babának becsülték a lányomat, erre 2750g-mal született a 37.héten!:) )))
17-es vagyok, nekem 13 óra alatt lett meg, de nem vagyunk egyformák:sok szerencsét!!!!!

36-37 hetesen mennyi keményedés normális egy nap?

Elég sokat keményedik a hasam, 2 napja, eddig szinte soha nem volt ilyen. Gyakran van, hogy amikor bekeményedik utána nagy wc-re kell mennem. Egyébként a baba mozog rendesen.

Legjobb válasz: Normális, ezek akár már jósló fájások is lehetnek. Minden jót!

Normális, ezek akár már jósló fájások is lehetnek. Minden jót!
Normális!Én ilyenkor már a 2.ra sem tudtam felmenni megállás nélkül(nincs liftünk)Ja és boltba elsétálni meg sem próbáltam, csak ha nagyon muszáj volt:) Könnyû szülést:)


37 hetesen mennyi és milyen házimunkát tudtok ill. tudtatok még elvégezni?

Legjobb válasz: Én mindent csináltam ugyanugy...

szia én 42. hétre szültem, még az nap is kutyát sétáltattam, fõztem...stb
Én mindent csináltam ugyanugy...
mosás, fõzés, felmosás, porszívózás, portörlés, mosogatás(mielõtt elindultam szülni akkor is mosogattam) Nálunk õsszel volt ablakmosás és függönycsere férjem csinálta...
Én is mindent megcsináltam ugyanúgy csak nem pár óra alatt végeztem hanem egy nap alatt.39 hetesen már nem porszívóztam abszolút, jól is tettem mert 39+5 hétre megszületett a fiam.
Elsõ vagyok:) Hát igen ez picit idegesítõ jelenség, én is le-le ülök pihizni ha kifáradok, pl a porszívózás közepén:D De most már nem járok dolgozni sem, úgy hogy van idõm.... Nekem nagyon lelassult a pici mostanában, néha néha mozog egy párat, de nem sokat, inkább éjjel mozgolódik mikor fekszem:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a sok-sok választ :)
Ablakon közlekedve festettem a gyerekszobát:) Meg amihez nem kellett nagyon vegyszert használni takarítottam a lakást. Tényleg lassan ment, de akkor is, muszáj volt csinálni:(:)
hihihi! Én tudod, mit csináltam 37 hetesen? Falat vakoltam és csempét fugáztam éjjel 2 óráig, utána szeretkeztünk egyet és reggel 10-ig aludtam, mint a bunda. Néha csodálkozok, hogy bírtam:DDDD Utólag azt hiszem, túl aktív voltam szülés elõtt Most is megcsinálnám, a 10 hónapos fiam mellett, de már csak kávéval megy, 37 hetesen pedig nem ittam ennyi kávét, mint most:)
En is mindent egymagam csinalok.Kulfoldon elek, semmi segitsegem nincs..Az en ferjem is sokaig dolgozik! A hazimunkaban benne van a fozestol kezdve a takaritason keresztul minden..:D:D Lassaban haladok a hatalmas pocommal, de nem loverseny ez!:D Azert ha elfaradsz idonkent allj meg, ulj le egy picit, polcolgast a labaidat, igyal sok folyadekot!
Atrendeztem a lakast, alattomosan kihasznalva hogy a ferjem elutazott egy hetre es o nem akarta atrendezni.... :)
Én mindent megcsináltam végig.Még a szülés napján kitakarítottam az egész házat.
Én 40 hetesen még gazoltam is a kertben, hátha beindul a szülés:) A másodikkal pedig még a 41. héten is mindent megcsináltam, a nagyot is ugyanúgy elláttam. Nem tudom mi volt velem, de én nagyon elememben voltam, simán, pikkpakk mindent megcsináltam, nem szöszöltem semmivel.
Én mindent megcsináltam-mosás, fõzés, takarítás, vasalás-ráadásul még az ablakot is sikerült megpucolnom.Nem kicsi a ház, 120 nm.Aztán 37+3 hetesen megszültem...
A kérdező hozzászólása: Én is mindent megcsinálok, csak idegesít, hogy ami eddig fél óra volt, azzal most egy órát is elszöszmötölök. És persze estére a hátam és a derekam majd leszakad. Nektek a baba sokat mocorog. Nekem akkor kezd el ficánkolni igazán, amikor pár percre leülök megpihenni.
37 hetesen két napig meszeltem is, a házimunka mellett. Két nap múlva elment a magzatvizem:)
Szia, én most vagyok 36hetes, de tegnap épp ablakot mostam, szekrényeket törülgettem... Én abszolút mindent megcsinálok, mert nincs kire várnom hogy megcsinálja, férjem hulla fáradtan jön haza, örül ha lefeküdhet, szóval muszály megcsinálnom. Igaz a nap végére van hogy majd leszakad a hátam, de ezen kívül semmi bajom nincs. Nem szeretném elhagyni magam, sokan mondják hogy "nem szabad se ablakot mosni, de új függönyt felrakni, mert mi van ha...) De hát aki nem érti meg hogy nem megy fel magától a függöny....

37 hetesen mennyi volt a babátok becsült súlya?

Legjobb válasz: 3301 gramm (sz:3950 gramm/56 cm)

3301 gramm (sz:3950 gramm/56 cm)
A kérdező hozzászólása: Hát ennyit a súlybecslésrõl.... 09.29.-én 3200g és 53 cm-el megszületett a kisfiam :DDDD
Elvileg hízik hetente 250 grammot az utolsó hónapban, vagyis a te babád 3, 5 kiló körül lesz ha megszületik. Az teljesen átlagos.
3260g volt pont 37 hetesen.
36+4 naposan, tegnap, 3000 grammra becsülték a kis drágám.
Hát szerintem meg foglak nyugtatni.A mi kisbabánkat 2100g-ra saccolta a gép kedden 37 hetesen...na?Az orvos csak annyit mondott hogy ez a gép hülye.Hasamból(tapintásból)ítélve legalább 3 kg.Én nem aggódok.Te se tedd.
A kérdező hozzászólása: Tegnap 2700g-ra becsülték pont 37 hetesen. Mindenki hûlledezik(rokonok), hogy ez elég kevés(orvos, védõnõ szerint jó).De ahogy látom itt is mindenkinek nagyobb a babája.Remélem nem lesz gond.Végülis még van ideje meg csak becslés.Nem?
36+2 hetesen 2900 gramm. 40+3-ra született 4080 grammal.
37+6 hetesen 3200g volt a becsült súly (2 napja).
Gratulálok, és nagyon sok boldogságot, egészséget nektek!

Mekkora lesz a babám? Tegnap a doki 37 hetesen 3600 grammot becsült UH alapján. Hasonló helyzetben lévő mamik, nálatok így mennyivel született a baba?

Legjobb válasz: Nekem 3400-et mondtak 37 hetesen és 40+1 hetesen 3550-nel bújt ki. Addig izgultam, hogy jó ég, mekkora gyerek lesz ebbõl...

Nekem 3400-et mondtak 37 hetesen és 40+1 hetesen 3550-nel bújt ki. Addig izgultam, hogy jó ég, mekkora gyerek lesz ebbõl...
37. héten becsülték 3221 g-ra, 39.héten született meg, 3400g-al.
Nekem ennyi idösen 3500 g-mot mondott az orvos, 3890 g-mal született a gyermekem 39 hétre.
Gratulálok, nem lett pici, de túl nagy sem! :-) Jól saccolták ugye?
A kérdező hozzászólása: 3930 gramm lett és 54 cm. :) )))
És még azt mondják h a nõk hülyék...ennyi jelentéktelen adatot megjegyezni!!! XD
Nekem 38 hetesen mondták 3500 grammra, de végül 40 hét 3 napra született meg 3330 grammal. Szóval ez csak becsült súly...
Nekem 38hetesen 3600gr-ot mondtak másnap 3850-el született meg a lányom.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor van még remény, hogy nem lesz 4, 5 kg. :) ))))
Nekem ugyan csak 3150-et becsültek ennyi idõsen, de a szülés elõtti napon 3950-re becsülték, és 3450-el született meg másnap:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm. 37. héten 3600ra saccolták.

III. fokú érett méhlepény 37 hetesen, plusz nyiladozó méhszáj. Mennyire vagyok közel a szüléshez?

Legjobb válasz: Nekem már 36 hetesen III. fokban érett volt a lepényem, a doki is azt mondta, még nem szülünk. 38 hetesen még egyben vagyunk semmi jele a szülésnek, és remélem még legalább 1 hetet kibírunk egyben kislányommal.:-) Ne félj, nem lesz baj, pihenj sokat, ami fekvés legyen, akkor nem terhelõdik a súly lefele, kevésbé nyílik a méhszáj. De ha megindulna, az sem lenne gond, teljesen életképes, idõben született baba lenne akkor is. (37-42 hét között normális a szülés)

Nekem már 36 hetesen III. fokban érett volt a lepényem, a doki is azt mondta, még nem szülünk. 38 hetesen még egyben vagyunk semmi jele a szülésnek, és remélem még legalább 1 hetet kibírunk egyben kislányommal.:-) Ne félj, nem lesz baj, pihenj sokat, ami fekvés legyen, akkor nem terhelõdik a súly lefele, kevésbé nyílik a méhszáj. De ha megindulna, az sem lenne gond, teljesen életképes, idõben született baba lenne akkor is. (37-42 hét között normális a szülés)

37 hetes kismamik, hogy vagytok ebben a melegben? Mennyit szedtetek fel eddig? Mennyire saccolták a babátok súlyát, combját?

Esetleg Debrecenben valaki? :) Én már elég nehezen viselem a pocim is meg a meleget is, hamar elfáradok, igaz van egy két éves örökmozgóm is. Mekkora a pocitok? Az enyém elég kicsike,összesen 14 kg szedtem fel. A babóm 2760g -ra saccolták tegnap, 70-es combival, 91-es fejecskével. Pénteken leszek 38 hetes.

Legjobb válasz: Én most vagyok 36 hetes és pénteken lesz UH-om, így csak a 33+1 hetest tudom elmondani még. 2010 g-ra becsülték a súlyát. Feje 84 mm volt a combja pedig 63mm. A hasam szerintem nagy, ahhoz, hogy még 3-4 hét hátra van, de a lányom is 58 cm és 4,16 kg volt. Lehet, hogy most is nagy lesz a fiúcska. Nagyon hamar elfáradok, lever a víz,ha alami nehezet kell csinálnom, de csak 1-2 hete ilyen rossz. 31-32 hetesen 2 kg volt a hízásom. Délután megírom, hogy állok.

Én most vagyok 36 hetes és pénteken lesz UH-om, így csak a 33+1 hetest tudom elmondani még. 2010 g-ra becsülték a súlyát. Feje 84 mm volt a combja pedig 63mm. A hasam szerintem nagy, ahhoz, hogy még 3-4 hét hátra van, de a lányom is 58 cm és 4, 16 kg volt. Lehet, hogy most is nagy lesz a fiúcska. Nagyon hamar elfáradok, lever a víz, ha alami nehezet kell csinálnom, de csak 1-2 hete ilyen rossz. 31-32 hetesen 2 kg volt a hízásom. Délután megírom, hogy állok.
A kérdező hozzászólása: A 32 hetes uh-on nekem is ugyanezeket saccolták!! :) Pihenj sokat! Merre laktok?
Én írtam tegnap. Fejér megyében lakunk, Fehérvártól 25 km-re. Ti? Tegnap 66 kg-ot mértek, így most 3, 5 kg-nál járok. De szerintem ennyit a baba miatt már rég meg kellett volna híznom, gondolom belõlem lefele megy. A hasam 5 hét alatt felfele 32 cm-rõl 33-ra nõtt és a haskörkogatom most 108 cm és 5 hete 101 volt. A lányomnál ekkor 33 cm és 109 volt, tehát, ha kihordom végig, akkor számíthatok megint egy nagy babára. Tegnap délután nagyon nem jól éreztem magam. Teljesen lefáraszt a meleg és nincs kedvem csinálni semmit csak este. Te ezzel hogy vagy? Fiú vagy lány lesz? nekünk fiú és teljesen más ez a terhesség, mint a lánynál volt. mekkora a haskörfogatod és ahhoz hány kg és cm vagy? Én 165 cm és most 66 kg, de 62, 5 kg-mal kezdtem. Ha tudsz, írj.
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem az elsõ is fiú volt, és most is az lesz. 163cm vagyok, 49kg-val indultam és most vagyok 62, 5kg. kb.103cm a haskörfogatom. Debrecenben lakunk. Milyen volt az elsõ szülés? Nekem császár volt, de ezt most jó eséllyel indulok, hogy megszülöm, mert az elsõ is csak a farfekvés miatt volt császár. Ezt a meleget ugyanúgy nem bírom mint te, sõt, ma még jobban nem. Semmi erõm, legszívesebben csak feküdnék. Én is délutánra szedem kicsikét össze magam, de az sem igazi. Írj majd ha lesz idõd, vigyázz magatokra!
Szia! Voltam UH-on és gép szerint tegnap 36+0 hetes vagyok. Számításaim szerint 37+1 napost kellett volna írnia, de mindeggy. 2850 g-ra becsülték a súlyát, de mondta a doki, hogy ki tudja, hogy ennyi-e. Combja 72mm a feje 90 mm. Éjjel rossz volt, mert a bordámat rúgta vagy nyomta. Talán ez nekem a legrosszabb. Neked már nem sok van hátra. Mi lesz a fiúcska neve? Nálunk valószínû, hogy az apukája után Tamás lesz. Nálatok Nst-re mikortól lehet menni? Már reggel 8-tól? Jövõhéten nekem is mennem kell. Pihenj sokat. szia
A kérdező hozzászólása: Szia! Az elsõ fiamat Róbertnek neveztük el az apja után. A második most Viktor lesz. Nálunk is reggeltõl van nst, de van szülésznõm, (épp ezért, mert a két éves fiamat nem tudom sokáig kire hagyni) így õ soron kívül visz és csinálja az nst-t. Már pénteken 38 hetet töltöttem, lassan tényleg szülünk. :) Hétfõn lesz uh is, jelentkezem mit mondtak, ha egyben leszek még addigra. Meleget hogy bírod? Ma volt egy kis esõ, így jobban viselem már így az estét meg az éjjelt, egyébként vizesruhával a fejemen aludtam :) . Vigyázz magatokra!

Milyen a jóslófájás? Mennyibe hasonlít a szülési fájásokhoz? Már van egy 6 éves fiam de nála úgy mentem szülni hogy nem voltak fájásaim csak elkezdett szivárogni a magzatvíz. Most 37 hetes vagyok és már többször volt olyan érzésem mintha menni kéne.

Legjobb válasz: Szia! Nekem ugyan olyan volt mint a rendes szülési fájás és szabályos idõközönként jött, be is sûrûsödött 2 percesre. Azt mondta az orvosom,hogy feküdjek le pihenni meg vegyek be magneb6-ot, és ha nem múlik el akkor az az igazi lesz. Akkor én is 37 hetes voltam. Hál istennek elmúlt. De utánna 2 naponta jelentkezett. Végül 39+2-re szültem.

Szia! Nekem ugyan olyan volt mint a rendes szülési fájás és szabályos idõközönként jött, be is sûrûsödött 2 percesre. Azt mondta az orvosom, hogy feküdjek le pihenni meg vegyek be magneb6-ot, és ha nem múlik el akkor az az igazi lesz. Akkor én is 37 hetes voltam. Hál istennek elmúlt. De utánna 2 naponta jelentkezett. Végül 39+2-re szültem.
Nekem menzi szeru gorcseim voltak, volt amelyik eleg eros is volt, de rendszertelenul jelentkezett es volt, hogy el is mult. Engem elszorakoztatott az elso lanyomnal 5 napig szules elott, a masodiknal mar szules elott 2-3 hettel kezdodott. 38+6 ill. 38+5 napra szulettek a lanyok.

Milyen az amikor tényleg beindul a szülés? Mit kell érezni olyankor és mennyire? Mihez lehetne leginkább hasonlítani a fájásokat? 37 hetes pocakos!

Legjobb válasz: 37 hetesen szültem::)csüt még totál zárva voltam hasam is fent volt, pénteken du elkezdett fájni erõsen 20percenként, majd 10, 5, 3 percenként, szombat reggel mentünk b a kórházba, 10 órára baba lett...nem lehet semmihez fájdalmat hasonlítani, de észre fogod venni h már ez az!Könnyû szülést

37 hetesen szültem::) csüt még totál zárva voltam hasam is fent volt, pénteken du elkezdett fájni erõsen 20percenként, majd 10, 5, 3 percenként, szombat reggel mentünk b a kórházba, 10 órára baba lett...nem lehet semmihez fájdalmat hasonlítani, de észre fogod venni h már ez az!Könnyû szülést
Ez jó kérdés! Én mindenkitõl azt hallottam, hogy menses szerû göcsökkel indul. Nekem egyáltalán nem voltak görcseim, szak keményedtem, és a derekam, csípõm le akart szakadni.
A kérdező hozzászólása: 2. válaszoló! És milyen idõközönként keményedtél?
Nekem sem voltak fájásaim, jóslófájásaim sem. Csak a hasam keményedett egyre többet. 6 nappal hordtam túl, aznap, ha jól emlékszem, úgy fél óránként keményedett a hasam. Reggel magzatvízvizsgálaton mondták, hogy kitágultam, így indították a szülést. Mikor rámkötötték az infúziót és beindultak a fájások, azok nekem menzesszerûek voltak, csak erõsebbek. Aztán egyre erõsebbek... :) Infúziótól számolva, kb. 5, 5 óra alatt született a kisfiam. Könnyû és gyors szülést kívánok!
Szia! Nekem csak a derekam fáj! A pocakomba semmit nem éreztem, de a derekamba annál inkább. 12 órakor voltam POSE-n (ott éreztem az erõs keményedéseket), 15-tól elkezdett fájni a derekam 5 percenként. Egyre sûrûbb lett és jött hozzá székelési inger is.17-kor már 3 percesek voltak. Ekkor már csak levegõt visszatartva lábujjhegyen állva "vészeltem át" a fájásokat. 18-kor beértünk a kórházba, 20:30kor a kezembe volt a kisfiam. :) ) A dokimat is felhívtam du.-n, hogy szerintem indulok hozzá, de azt monda amig a pocimba nem érzek semmit az csak jóslófájás. Hát õ is meglepõdött amikor bementem hozzá és bizony szültünk. Pedig egy nagyon jó, tapasztalt, neves doki. Szóval figyelj oda a derékfájásokra is! Könnyû szülést! 10 hetes anyuka!
2.vagyok. Hát a végén már 2-3 percenként, még jó, hogy úgy döntöttem, azért bemegyek a szülészetre. Éppen szültem... :)
Nekem is menszesz görcsökre hasonlókat mondtak, ehhez képest én inkább egy jó hátbarúgást éreztem! Erre keltem hajnali egykor, és csak miután 10 perc múlva megismétlõdõtt, jöttem rá, hogy ezek már a fájások. Azt is mondták, hogy amikor már "közel a cél" nagyon gyakran járssz wc-re, mert ürít a szervezet a szüléshez. Ez bejött nálam is! 2-tõl 3-ig a wc és a fürdõszoba között rohangáltam, így amikor ez abbamaradt, elindultunk a kórházba a férjemmel, a magzatvízem csak 4-kor ment el...és 7.20-kor lett meg a Babánk!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!