Találatok a következő kifejezésre: 37 hetes még (167 db)

37 hetesen még csak görcseim sincsenek. Túl fogom hordani a babát?

Legjobb válasz: Nekem sem voltak jósló fájásaim, aztán 39 hetesen éjjel 11.23-kor beindultak a fájások, 3-4 percenként. Nagyon gyorsan tágultam, 2 órakor már 4 ujjnyira voltam kitágulva, 3.32-kor megszületett a kislányom. Igaz császáros lett, mert faros volt, ráadásul a köldökzsinór is a nyakán volt, de minden rendben zajlott. Az elsõ gyerekemnél 38 hetesen azt mondták egy hétfõi napon, hogy "a héten még biztosan nem lesz baba". Szerdán éjjel beindult a szülés, csütörtökön 12.50-kor megszületett a Drágaságom. Nyugodj meg, jön majd idõben a te babád is, bár tudom, hogy ilyenkor már nagyon türelmetlen az ember! :) Egy 14 éves és egy kilenc hónapos kislány anyukája

Nekem sem voltak jósló fájásaim, aztán 39 hetesen éjjel 11.23-kor beindultak a fájások, 3-4 percenként. Nagyon gyorsan tágultam, 2 órakor már 4 ujjnyira voltam kitágulva, 3.32-kor megszületett a kislányom. Igaz császáros lett, mert faros volt, ráadásul a köldökzsinór is a nyakán volt, de minden rendben zajlott. Az elsõ gyerekemnél 38 hetesen azt mondták egy hétfõi napon, hogy "a héten még biztosan nem lesz baba". Szerdán éjjel beindult a szülés, csütörtökön 12.50-kor megszületett a Drágaságom. Nyugodj meg, jön majd idõben a te babád is, bár tudom, hogy ilyenkor már nagyon türelmetlen az ember! :) Egy 14 éves és egy kilenc hónapos kislány anyukája
Ezt nem lehet elõre tudni!!! Lehet holnap megazülsz, de lehet túl hordod! Nekem a kiírt nap elõtt felment a vérnyomásom, a védõnõ mondta menjek be a kórházba. Haza küldött az orvos, hogy nincs semmi bajom, teljesen zárt vagyok, ebbõl nem lesz még baba egy darabig. Na hajnalban jöttek a fájások, estére megszületett a lányom. Az orvos jött másnap vizitelni, és csak nézett hogy ott vagyok! Nekem sem volt soha még csak jósló fájásom, de kwményedésem sem.
Ez nem függ össze egyáltalán szerintem! Nekem pl. a 37. héten született a babám. Elõtte egyáltalán nem voltak jósló fájásaim, mégis a 37+4 héten meglett a lányom. Egyik barátnõmnek viszont már a 36. héttõl voltak jóslói, az orvosok is azt mondták elõbb meglesz a baba. Mégis egy héttel túl hordta a picit.
Szia 37+0 án dokinál voltam se joslo se semmi minden olyan volt mint régen tettem a dolgom rohangáltam stb... Mondta a doki hogy simán tulhordom jol érzi magát tök zárt vagyok... 37+1 en másnap este 7 kor megszületett a csodálatos kislányom ugyhogy erre ne alapozz..))Könnyû szülést))
Nem feltétlenül. Ne aggódj, nem fog benn maradni örökre. Én szülés elõtt 3 órával még semmit nem éreztem. Hagyományos úton született a kisfiam.
4 es vagyok azt nem irtam nekem is természetesen született meg a kislányom nem kaptam semmit röpke 4 és fél ora volt az egész ..))
Egy szülésznõ mondta épp minap az nst-n egy kismamának, hogy általában elsõ szülõ nõk ritkábban éreznek jóslókat. A többedszer szülõknél már jobban elõfordul. Ezt a mi esetünk is alátámasztja. Elsõ fiam spontán és elég váratlanul érkezett a 35. héten, szinte semmi elõjele nem volt a nyákdugón kívül. Most viszont hetek óta érzek jóslókat, igaz nem olyan jelentõsek, de mégis csak vannak. De ez is olyan, mint minden más, mindig vannak kivételek! :)

37 hetesen még faros a baba. Megfordulhat még?

Volt akinek befordult az utolsó pár héten?

Legjobb válasz: Igen. 37-38. hét környékén fordult be, mindenféle csalogatás nélkül. Ha csalogatni akarod, vannak mindenféle praktikák, ha hiszel benne, van valamilyen homeós bogyó is.

Igen. 37-38. hét környékén fordult be, mindenféle csalogatás nélkül. Ha csalogatni akarod, vannak mindenféle praktikák, ha hiszel benne, van valamilyen homeós bogyó is.
En hallottam olyan hazipraktikat amivel allitolag be lehet forditani a babat, pl; tarts egy eros lampat a hasad ala es a baba a feny fele fog fordulni. Nem tudom jo e de meg lehet probalni
Az én babám a 40. (!!!) héten fordult - igaz, õ akkor fejvégûbõl farosba. Reméljük, ez úgy is megtörténhet, hogy farosból fordul fejvégûbe. :) Sok szerencsét, könnyû szülést!
A 36. héten faros volt, a 37-39. héten fejvégû volt, a 40. héten megfordult farfekvésbe. Igen, megfordulhat!!! :)
Igen megfordulhat, szülésnapján is mikor beindulnak az események az
Vannak esetek amikor igen, de lássuk be, hogy nagyon kicsi rá már az esély. Én ugyan ebben a cipõben vagyok... Van néhány házi praktika amitõl állítólag megfordul, pl. én négykézláb vagyok naponta többször, de eddig semmi. :(
lehetséges unokahúgom a szülés elõtti nap fordult be (õ is farosan helyezkedett), úgy tervezték már, hogy császár lesz, elõkészítették, aztán valamiért végül megnézték mégegyszer és akkor derült ki hogy meg tud születni mert befordult
A kérdező hozzászólása: Ide irom hatha valaki ratalal erre a kerdesre, nekem nem fordult meg, csaszarral szuletett vegul, most mar 4, 5 hos a tunderke! :)

37 hetesen még szabad szexelni, ha 36 hetesen 2000-es volt az értékem?

A doki nem mondott róla semmit,csak azt mondta,hogy egyáltalán nem lenne baj,ha megindulna a szülés már most,mert elég nagy a babóm.A szext?l lehet valami más bajunk a szülés megindulásán kívül?

Legjobb válasz: Szia! Semmi bajotok nem lesz, szexeljetek nyugodtan! A 2000-es érték annyit jelent, hogy 2 cm-re rövidült a méhnyak, de a méhszájad még teljesen zárt.

Szia! Semmi bajotok nem lesz, szexeljetek nyugodtan! A 2000-es érték annyit jelent, hogy 2 cm-re rövidült a méhnyak, de a méhszájad még teljesen zárt.
SEmmi, és a szülést sem biztos, hogy megindítja. Azért az a legjobb, ha a baba kivárja az idejét:-) De nyugodtan legyetek együtt:-)


Szerintetek 37 hetesen még el lehet menni egy esküvőre? Van, aki ennyi idősen ment? Vagy már nagyon megterhelő lehet?

Legjobb válasz: simán :) persze ha nincs iszonyat messze ..... én szilveszterezni voltam 38 hetesen, hajnalig...igaz nagyon elfáradtam de miért is ne ? utána úgy sem megy az ember egy ideig :DDD

simán :) persze ha nincs iszonyat messze ..... én szilveszterezni voltam 38 hetesen, hajnalig...igaz nagyon elfáradtam de miért is ne ? utána úgy sem megy az ember egy ideig :DDD
Persze, hogy elmehetsz, ha jól érzed magad!
én 35 hetesen nászútra mentem :) menj el nyugodtan, kell a kikapcsolódás, társaság és egy kis tánc, ha birod.
én 33-36 hetesen 3 lakodalomba vagyok hivatalos :) 37 hetesen pedig egy esküvõre. ha jól érzem magam, én ki nem hagyom :)
Csak akkor mennék, ha nem kell messzire utazni az otthontól, orvostól, és ha tényleg semmi panaszom nincs.
Én 35 hetesen Ausztriában voltam kirándulni.Pihengess közben, vegyél fel kényelmes ruhát és érezd jól magad.
Ha kedved van és jól érzed magad, miért ne? Hajnalig úgysem táncolsz, de vacsorázni, beszélgetni simán lehet.
Simán mennék! Még egy utolsó nagy társasági esemény a baba fogadása elõtt csak jót tesz. Nem kell reggelig táncolni, ha elfáradsz ücsörögj csak, nem fognak érte megszólni, ha a lábad felpolcolod meg ilyenek :-) A helyedben biztos ki nem hagynám.
Simàn elmennék! Jó kis vacsora Hmmm:) Nem kell reggelig maradni, asztalon tàncolni!
Én is voltam ennyi idõsen esküvõn, ráadásul 400 km-re tõlünk (de Magyarországon, külföldre azért nem mertem volna menni). Utolsó

Hogy lehet hogy 36hetesen 3100nak mondták a méhszájamat most 37 hetesen meg 2100nak?

Legjobb válasz: Nekem a 25. héttõl 2100:( Most leszek 31. hetes kismama

Nekem a 25. héttõl 2100:( Most leszek 31. hetes kismama
Ugy hogy rövidült a méhszájad.:) A teljesen zárt 3000.
A kérdező hozzászólása: Bocs a hülye kérdésért de az ugye jó ha rövidül? köszi
Igen az nagyon jó!Már készül a tested!Szülésnél elõször elvékonyodik a méhszáj (ami általában 3cm vastag a kezdetekben)és csak utána nyílik, amit a dokik ujjmyinak neveznek! Szóval az elsõ szám a méhnyak hossza! A többi pedig a nyíltsága, ami azárt áll 3 számból mert mivel 3 centi vastag így van külsõ belsõ és középsõ része! Ha vékonyodik (vagyis az elsõ szám csökken), akkor az nagyon jó jel, mert már lassan szülni fogsz! Könnyû szülést 13 hós kislány anyuja!
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó. Köszönöm szépen, már nagyon várom a napot. 20.-ára vagyok kiírva de azt mondják elõbb fog jönni. Köszi mégegyszer
Nekem 24. héttõl 1110. Most 38. vagyok, de nem változott semmit, pedig már nagyon szülnék.

37 hetesen még C3000. Ez azt jelentheti hogy később jön a baba? Vagy nincs összefüggés?

Legjobb válasz: Én úgy tudom nincs összefüggés, legalábbis barátnõm az elsõ kisfiát úgy szülte, hogy az utolsó vizsgálaton neki is c3000 volt, aztán 2 és fél óra alatt megszületett a kisfia. Nekem az elsõ babámnál a 36. héten volt c2111, de túlhordtam 1 héttel, úgy kellett megindítani a szülést. Szóval szerintem ebbõl nem nagyon lehet arra következtetni, hogy mikor lesz baba. Jó babavárást! 36 hetes

Én úgy tudom nincs összefüggés, legalábbis barátnõm az elsõ kisfiát úgy szülte, hogy az utolsó vizsgálaton neki is c3000 volt, aztán 2 és fél óra alatt megszületett a kisfia. Nekem az elsõ babámnál a 36. héten volt c2111, de túlhordtam 1 héttel, úgy kellett megindítani a szülést. Szóval szerintem ebbõl nem nagyon lehet arra következtetni, hogy mikor lesz baba. Jó babavárást! 36 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Neked is jó babavárást!
Nincs összefüggés. Lényegében egyik napról a másikra képes a méhnyak megrövidülni, és fokozatosan napról napra kinyílni a méhszáj.

Baj az, hogyha 37 hetesen még nem szállt le a méhem? Nem érzek még semmilyen fájdalmat v méhösszehúzódást sem.

Legjobb válasz: Márhogy a hasad nem szállt le? Nekem sem szállt le és császároztak!de még leszállhat neked mert az nemsokkal szülés elött szokott! Boldog babavárást:)

Márhogy a hasad nem szállt le? Nekem sem szállt le és császároztak!de még leszállhat neked mert az nemsokkal szülés elött szokott! Boldog babavárást:)
Nyugi holnap leszek 38 es semmi jele a szulesnek esetleg a napokban, nem vagyunk egyformak!minden jot es gyors szulest ha odakerulsz!
Szia! Én keddre voltam kiírva, nem szállt le a hasam, nincsen semmi fájdalmam vagy keményedésem. Nekem azt mondta a nõgyógyász, hogy ez nem szükségszerû, csak gyakori. De a has tényleg a szülés elõtt 1-2 nappal száll le.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, január 6-ára vagyok kiírva, de nem bánnám ha addig nem jönne a pici.

37 hetesen még teljesen zárt a méhszájam. Lehetséges hogy igy kitolódik a szülésem időpontja? Pedig a hasam már eléggé lent van.

Legjobb válasz: Én már a 40. hétben vagyok, és jól vagyok, még a hasam sincs nagyon lent, mégis bízok abban a héten meglesz a baba! Ne gondolj rögtön rosszra. Tudod milyen sok az a három hét ami neked hátra van még? Addig százszor megszülhetsz. Van hogy minden elõjel nélkül jön!

Én már a 40. hétben vagyok, és jól vagyok, még a hasam sincs nagyon lent, mégis bízok abban a héten meglesz a baba! Ne gondolj rögtön rosszra. Tudod milyen sok az a három hét ami neked hátra van még? Addig százszor megszülhetsz. Van hogy minden elõjel nélkül jön!
Nekem csütörtökön nézte a doki a méhszájamat, amit totál zárt volt, és vasárnap 4 óra alatt megszültem a kisfiam, és tényleg alig voltak erõs fájásaim. Igyál málnalevél teát, szerintem nekem az gyorsította fel így a dolgot.

37 hetesen még nincs előtejem, az rosszat jelent? Vagy számít az egyáltalán majd a későbbiek folyamán, hogy tudok-e majd szoptatni?

Legjobb válasz: Én 41. hétre szültem és a terhesség alatt egy csepp elõtejem sem volt! SZülés után 2 napra meg mint a niagara folyt mindenfelé! :o) Nyugi, ha megszületett a baba igyál szoptatos teát és szépen befog indulni! Nekem a férjem hozott be minden reggel a kórházba is!

Én 41. hétre szültem és a terhesség alatt egy csepp elõtejem sem volt! SZülés után 2 napra meg mint a niagara folyt mindenfelé! :o) Nyugi, ha megszületett a baba igyál szoptatos teát és szépen befog indulni! Nekem a férjem hozott be minden reggel a kórházba is!
Ez a harmadik terhességem, de soha nem volt még tejem szülés elõtt, semennyi sem. Mégis remekül tudtam szoptatni. Ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Nagyon örülök :D Köszönöm
Nem számít, nekem sem volt és szülés után(császár) 3 nappal megindult és rengeteg van. 3 hetes baba anyukája
Semmi köze a terhesség alatti elõtejnek a késõbbi tejtermelõdéshez! (remélem nem a melleid nyomogatásával derítetted ki, hogy nincs elõtej!!) Boldog babavárást, könnyû szülést és egészséges kisbabát!!
2-bõl egyiknél sem volt, bõven volt tejem, nem számít!
Nekem sem volt elõtejem de szülés után beindult rendesen!Az már más, hogy sajnos a kislányom tüdõgyulladással az intenzív osztályra került inkubátorba 5 napra és ott hozzá szokott a cumisüveghez így jelenleg is harcolunk a cicizéssel de még így is van tejem és egyre többet szopizik ki belõle!:-) Lesz tejed ne aggódj, ne idegeskedj miatta!Boldog babavárást! Másik 3 hetes baba anyukája!:-)
Javulni nem javul már, mig meg nem szülsz, de ha elmész dolgozni, biztosan tovább romlik majd.
Valóban nem tanácsos ilyenkor még dolgozni ha vizesedsz! Rengeteg pihenésre van szükséged most, mert különben nem lesz energiád a szülésnél!!! És nem fogsz tudni kellõ ideig talpon lenni a sok víztõl! Próbálj meg diétázni egy kicsit a pihenés mellett, lerüld a sót, így nem lesz sokkal több a víz!
én nagyon vizesedtem a végén, bár nem dolgoztam, de egész nap mászkáltam, mentem mindenfelé - egy-egy ilyen nap után sokkal vizesebb voltam, mint a pihenõs napokon. Segít az is, ha tornáztatod a lábfejedet + hideg vizes zuhany a lábadra + sómentes ételek, jana víz (annak nagyon kevés a nátrium tartalma) + kevesebb édesség. tényleg pihenned kéne már, mert nem lesz erõd a szülésre
Meddig akarsz még dolgozni? Hamarosan szülni fogsz!!! Sztahanovista vagyok/voltam, de ahogy beléptem a harmadik trimbe szabira jöttem. 12-14órákat dolgoztam, a párom szólt rám, hogy ha nem indulok el, akkor nem lesz mivel hazajönni. Azóta, hogy itthon vagyok, és elintézve majdnem minden dolgom, megbugyanok, mert nem szoktam meg a "lazsát", bezártságot, egyedüllétet. Gondolj bele, hogy lesz három heted jó esetben arra, hogy edzõdj az otthon bezártságához. Nem lesz elég. A vizesedésrõl: ebben a "stádiumban" természetes, jobb nem lesz, nagy a terhünk ilyenkorra, jobb pihenni, pihentetni. Egy jó tanács, maradj most már a popókádon otthon, és pihenj. 36hetes
Az utolsó idõben nekem is baromira bevizesedtem, teljesen fel voltam puffadva, és a szülés után, egy darabig nem hogy nem múlt el, még rosszabb lett, amíg el nem indult a tejem. Mivel császáros voltam, nálam késõbb következett be.
A kérdező hozzászólása: A "szt
A kérdező hozzászólása: A "sztahanovizmusom" részben arra vezethetõ vissza, hogy külföldön élek és itt csak 9 hónap a gyes illetve utána még lehet kivenni 3 hónap fizetetlen szabit. Emiatt szeretném mnél tovább húzni, hogy szülés után minél tovább a bébive aradhassak otthon.
Na igen a külföldi lét, az más. Bár így is jobb lenne mindkettõtöknek, ha már pihiznél. (kérdezz rá, lenne e mód valami szabira mostantól, ami nem érinti a nálatok kapható szülés utáni kényszerpihit, esetleg táppénz?vagy ami nálatok van)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!