Találatok a következő kifejezésre: 37 hetes es kaptam (3 db)

37 hetes vagyok, és csak most kaptam málnalevél teát. Nem késő elkezdeni, illetve mennyit kell, és milyen adagban inni?

Legjobb válasz: Nem késõ, mivel nem sok haszna van:( idd nyugodtan 1-2 bögrével naponta, remélem neked segít a tágulásban! 18 hetes + 19 hós

Nem késõ, mivel nem sok haszna van:( idd nyugodtan 1-2 bögrével naponta, remélem neked segít a tágulásban! 18 hetes + 19 hós
Szerintem segít. Mindenesetre érdemes kipróbálni. Mehet a napi fél liter.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hallottam már sok pozitív, és kevés negatív véleményt is róla. Mindenesetre megpróbálom, ártani nem árt.

37 hetes kismama vagyok, hüvelykúpot kaptam, cliont, eddig nem is volt semmi baj, de 3-4 napja azt vettem észre, hogy nem tudom felhelyezni a kúpot. Fáj, és nem tudom máshogy leírni egyszerűen nem megy be. Ötletek?

Legjobb válasz: Jajj, a Klion szörnyû! Én is szenvedtem vele. Betartod a csak alá, hogy elkezdjen pezsegni? Így picit könnyebben becsusszan.

Jajj, a Klion szörnyû! Én is szenvedtem vele. Betartod a csak alá, hogy elkezdjen pezsegni? Így picit könnyebben becsusszan.
*csap
A kérdező hozzászólása: Be, persze. De nem igazán a "nem csúszással" van bajom, hanem azzal, hogy rohadtul fáj, és olyan mintha akadályba ütközne, egyszerûen nem megy be. Tegnap még próbáltam beerõltetni, de feladtam, mert a fele kilógott, és csípett. Nem értem mi a fene lehet ez, eddig semmi baj nem volt, simán fel tudtam helyezni. Amúgy tényleg brutálisan rossz, a barátnõmnek antibiotikumot írt fel a dokija, amit szájon át kell szednie, én meg görcsölök itt ezzel a hülye kúppal:-/
Elõzõ vagyok: HA nagyon nem megy be, akkor szerintem ne erõltesd, nehogy megsérts magad. Kérj valami mást a dokitól.
A kérdező hozzászólása: Igen, természetesen azt fogom tenni Semmi esetre nem erõltetem, csütörtökön megyek nst-re, és vizsgálatra, majd elmondom neki, hogy mi a kínom. Addig meg hagyom a fenébe. Csak gondoltam megkérdezem, hátha vannak itt nálam okosabbak, vagy olyanok akik jártak már így :-)
én a gátmasszázzsal jártam így, hogy 1, 5 hétig lazán be tudtam nyúlni 1, 5 cm mélyre(itt kell ugyanis), és tegnap meg egyáltalán nem...valami akadályba ütköztem...most gondolkodom, hogy felmenjek-e az orvosomhoz, mikor megyek vissza a kenet eredményemért... 37+4hkm
A kérdező hozzászólása: Csak a teljesség kedvéért leírom mi volt. Azt mondta a doki, hogy lent van a méhem, és ezért fájdalmas a kúp felhelyezése.

37 hetes vagyok es kaptam 1 par homeopatias gyoszgyszert a szules inditasahoz. Mikor kezdjem szedni oket?

Legjobb válasz: Kérdezd meg a dokidat, mielõtt elkezdesz bármit beszedni.

Kérdezd meg a dokidat, mielõtt elkezdesz bármit beszedni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!