Találatok a következő kifejezésre: 37 hetes Tegnap (34 db)

Mekkora lesz a babám? Tegnap a doki 37 hetesen 3600 grammot becsült UH alapján. Hasonló helyzetben lévő mamik, nálatok így mennyivel született a baba?

Legjobb válasz: Nekem 3400-et mondtak 37 hetesen és 40+1 hetesen 3550-nel bújt ki. Addig izgultam, hogy jó ég, mekkora gyerek lesz ebbõl...

Nekem 3400-et mondtak 37 hetesen és 40+1 hetesen 3550-nel bújt ki. Addig izgultam, hogy jó ég, mekkora gyerek lesz ebbõl...
37. héten becsülték 3221 g-ra, 39.héten született meg, 3400g-al.
Nekem ennyi idösen 3500 g-mot mondott az orvos, 3890 g-mal született a gyermekem 39 hétre.
Gratulálok, nem lett pici, de túl nagy sem! :-) Jól saccolták ugye?
A kérdező hozzászólása: 3930 gramm lett és 54 cm. :) )))
És még azt mondják h a nõk hülyék...ennyi jelentéktelen adatot megjegyezni!!! XD
Nekem 38 hetesen mondták 3500 grammra, de végül 40 hét 3 napra született meg 3330 grammal. Szóval ez csak becsült súly...
Nekem 38hetesen 3600gr-ot mondtak másnap 3850-el született meg a lányom.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor van még remény, hogy nem lesz 4, 5 kg. :) ))))
Nekem ugyan csak 3150-et becsültek ennyi idõsen, de a szülés elõtti napon 3950-re becsülték, és 3450-el született meg másnap:)
A kérdező hozzászólása: köszönöm. 37. héten 3600ra saccolták.

Sokszor keményedik a pocakom! Szinte lehet az mondani egész délelőtt, tegnap este felé már nem volt nagyon aktiv és ma sem az a babám! És a tegnapi kedvem. Hát meg lehet kérdezni a férjem! Mi lehet ez? 35 hetes, de uh-á szerinnt 37 hetesek vagyunk!

Legjobb válasz: Magne B6-ról lassan le kell mondanod, ha a doki nem mondta még, akkor hamarosan fogja mondani. Az utolsó 4 hétben már nem szabad elnyomni a fájásokat, görcsöket, mert elõremozdítják a szülést. Nekem is sok keményedésem van, de még nem sokat mozdultunk elõre ilyen téren (2200), képzeld el, ha elnyomtam volna a görcsöket. 39+3 hetes kismami

Magne B6-ról lassan le kell mondanod, ha a doki nem mondta még, akkor hamarosan fogja mondani. Az utolsó 4 hétben már nem szabad elnyomni a fájásokat, görcsöket, mert elõremozdítják a szülést. Nekem is sok keményedésem van, de még nem sokat mozdultunk elõre ilyen téren (2200), képzeld el, ha elnyomtam volna a görcsöket. 39+3 hetes kismami
35 hetesen nekem is sokat keményedett már, sõt minél fáradtabb voltam, annál többet. Pihenj, ha elsõ babád, akkor még van rá lehetõséged. A hangulatváltások meg amúgy is jönnek-mennek ilyenkor, szerintem nem kell nekik nagy jelentõséget tulajdonítani. Az UH meg sokszor mellélõ, nálam is két héttel nagyobbnak mondták, nem számított. Még egy kicsit maradjon bent az a baba :o) Magne B6-ot szedhetsz (gondolom dokid is mondta már), ha eddig nem szedtél. Még hetekig ellehetsz így, bízz benne, hogy a baba tudja, mikor kell kijöjjön. Ha meg bármi aggasztót tapasztalsz, egy telefon a dokinak! (görcsölni, vérezni pl. nem kellene még) Jó pihenést, majd szép szülést Neked!
A kérdező hozzászólása: 32 héttõl nem szedem a magne b6-ot!
Nekem azt mondta a dokim, hogy 37-tõl kell leállni a Magne B6-al, mert hogy onnantól nem koraszülött, és még azt is hozzá tette, hogy igazán nincs jelentõsége, mert ha beindul egy szülés, akkor nincs az a Magne B6, ami leállítsa... Sõt, én napi kettõt egészen a végéig szedtem, mert úgy nem görcsölt a vádlim, ha meg leálltam vele, akkor igen. Így is 38 hétre megszültem. Persze kövesd az orvosod utasítását! elsõ


Tegnap este többször éreztem különös fájásokat. A derekam felől jöttek, de egészen lent, szinte a fenekem felől, és nagyon élesen. Ez már lehet előjele a szülésnek? 37 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Szia!Én is 37 hetes vagyok,és szombaton ugyanígy éreztem.Úgy tudom,hogy ezek a jósló fájások lehetnek.Ha elmúlik,akkor még van idõ.De ha továbbra is fáj,akkor inkább menj el a dokidhoz.Boldog babavárást!

Szia!Én is 37 hetes vagyok, és szombaton ugyanígy éreztem.Úgy tudom, hogy ezek a jósló fájások lehetnek.Ha elmúlik, akkor még van idõ.De ha továbbra is fáj, akkor inkább menj el a dokidhoz.Boldog babavárást!
nekem anno ezekre azt mondták: ha meleg zuhany hatására elmulnak akkor jósló, ha nem, akkor kezd mérni és hívd a dokid

Mitől van, hogy tegnap óta egyre erősebb hányingerem van, és nagyon rosszul vagyok? 37 hetes vagyok.

A hasam is sokat fáj, szinte egész éjjel. Nem lehetek beteg, mert nem olyan érzés, de ma már hasmenésem is van , és ha enni készülök rámtör a hányinger.

Legjobb válasz: szia! a hányinger és a hasmenés utalhat arra hogya szervezeted készül a szülésre én nekem is ezek a tüneteim voltak kb. a 37-38. héttõl és mégis a 41. hétre szültem meg. Ez elfog múlani mire eljön az idõd!

szia! a hányinger és a hasmenés utalhat arra hogya szervezeted készül a szülésre én nekem is ezek a tüneteim voltak kb. a 37-38. héttõl és mégis a 41. hétre szültem meg. Ez elfog múlani mire eljön az idõd!
Ne félj, az én párom nagyon sokat dolgozik szintén, egész nap egyedül vagyok...Nekem is mindennapra jut valami furcsaság, tegnap székrekedésem volt és lehet hogy aranyerem lett mert nagyon fájt, ma meg már kicsit hasmenõsebb voltam...Nekem is megvan a nyákdugó, rengeteget keményedek fáj a hasam is sokat..meg a gyomrom..hányingerem is van aztán elmúlik, egyszer a kajára nem tudok nézni, máskor meg mindent felennék..egyik nap alig tudok felkelni és egész nap csak alszom, mint aki más dimenzióba van, másik nap meg hiperaktív vagyok..na meg óránkénti felkelés éjjel a pisi miatt..hát ez a terhesség szó szerint már a végén...Mindjárt vége és babázhatunk...kitartás!!! :) Én már röhögök kínomban ...:)
A kérdező hozzászólása: Ez így van. Köszönöm a válaszokat, kicsit nyugodtabb vagyok. Az elõbb meg már kiporszívóztam a lakást. Egyszer fent , egyszer lent.Remélem észreveszem ha tényleg menni kell, mert már túl sok az átverés.
A kérdező hozzászólása: Hú remélem elmúlik, mert semmire sem vagyok jó, csak ülök mint egy zombi. Akkor várok, hogy jobb legyen. Köszönöm a választ!
ja és 38 hetes vagyok..

37 hetes kismama vagyok. Tegnap reggel óta megy a hasam, és tegnap egész délután jóslófájásaim voltak. Jelenthet ez az egész valamit?

Épp akkor kellett menni a dokimhoz, igy biztos, hogy teljesen zárt volt a méhszájam.

Legjobb válasz: Igen, a hasmenést mondják, hogy lehet tünet. Zárt méhszájnál is megindulhat a szülés, tehát ez nem jelenti azt, hogy nem fog megindulni. Azt is mondják, hogy a nõk nagy része megérzi. Amikor én szültem 5 hónapja, aznap este valami magyarázhatatlan érzés volt urrá rajtam és a férjemen is, nem tudtunk aludni, ami máskor nem fordul elõ. Fél 1-kor megpattant a burok és elkezdett szivárogni a magzatvíz. 6 óra 9-kor meglett a lányunk. :) Szóval azért számíts rá, hogy lehetnek ezek elõjelek. Figyeld a fájdalmakat, ha rendszeressé válnak, akkor irány a kórház! Könnyû szülést!

Igen, a hasmenést mondják, hogy lehet tünet. Zárt méhszájnál is megindulhat a szülés, tehát ez nem jelenti azt, hogy nem fog megindulni. Azt is mondják, hogy a nõk nagy része megérzi. Amikor én szültem 5 hónapja, aznap este valami magyarázhatatlan érzés volt urrá rajtam és a férjemen is, nem tudtunk aludni, ami máskor nem fordul elõ. Fél 1-kor megpattant a burok és elkezdett szivárogni a magzatvíz. 6 óra 9-kor meglett a lányunk. :) Szóval azért számíts rá, hogy lehetnek ezek elõjelek. Figyeld a fájdalmakat, ha rendszeressé válnak, akkor irány a kórház! Könnyû szülést!

37 hetes terhes vagyok. Tegnap este kijött az aranyerem. De ma reggel meg sehol! Kezeltétek valamivel? Vagy ha megint kijön majd visszahúzódik?

Legjobb válasz: Szerintem vegyél a gyógyszertártban sperti kúpot és kenõcsöt, nekem nagyon bevált.Ha most nem is jön le újra, a szüléskor biztos le fog jönni, és ott legalább tudod használni, ha fáj, vagy ég, vagy vérzik!Hülye egy dolog ez az aranyér, dehát ez van.Énnekem belsõ van, és sokszor vérzett, és a Sperti hazsnál, és kismamák is használhatják, mert homeos:) 38 hetes kismami

Szerintem vegyél a gyógyszertártban sperti kúpot és kenõcsöt, nekem nagyon bevált.Ha most nem is jön le újra, a szüléskor biztos le fog jönni, és ott legalább tudod használni, ha fáj, vagy ég, vagy vérzik!Hülye egy dolog ez az aranyér, dehát ez van.Énnekem belsõ van, és sokszor vérzett, és a Sperti hazsnál, és kismamák is használhatják, mert homeos:) 38 hetes kismami

Tegnap voltam dokinál megvizsgált, volt UH, NST is minden. Azt mondta:nyiladozik a méh száj, 2-3hét és szülök. Utolsó mensi szerint 37 hetes vagyok, szerintük még csak 35-36. Most hány hetes vagyok? Mikor lesz ebből baba?

Legjobb válasz: amikor kibújik :D mindenhol mást mondanak nekem is, máshogy számolnak, mensihez számolnak vagy csak az u.h. méretei alapján viszonyítanak. ne aggódj ezen, már most nem lennne semmi baj, ha esetleg megszületne a babód. boldog babavárást,38hetes kismama

amikor kibújik :D mindenhol mást mondanak nekem is, máshogy számolnak, mensihez számolnak vagy csak az u.h. méretei alapján viszonyítanak. ne aggódj ezen, már most nem lennne semmi baj, ha esetleg megszületne a babód. boldog babavárást, 38hetes kismama

37 hetes vagyok. Tegnap óta sűrű fehér folyásom van. Ez mi lehet? A nyákdugó? Érzem hogy a baba feje nyomja a méhszájamat. Nemsokára megszületik?

Legjobb válasz: Hát erre én is kíváncsi lennék. Nekem nem sûrû fehér folyásom van, hanem minden hajnalban 2 napja egy nagyon nyúlós, sárgás nyálkadarab távozik a hüvelyembõl, de olyan, hogy tényleg alig tudom kitörölni! Én sem tudom ez pl. lehet-e nyákdugó, a szülésznõm szerint ilyen nyúlós izé, ami lehet véreen festenyzett is. Remélem segítettem, remélem neked is az, és majd hamarosan könnyû szülésen átesett boldog anyukák leszünk!!!!!! 39 hetes kismami

Hát erre én is kíváncsi lennék. Nekem nem sûrû fehér folyásom van, hanem minden hajnalban 2 napja egy nagyon nyúlós, sárgás nyálkadarab távozik a hüvelyembõl, de olyan, hogy tényleg alig tudom kitörölni! Én sem tudom ez pl. lehet-e nyákdugó, a szülésznõm szerint ilyen nyúlós izé, ami lehet véreen festenyzett is. Remélem segítettem, remélem neked is az, és majd hamarosan könnyû szülésen átesett boldog anyukák leszünk!!!!!! 39 hetes kismami

37 hetesen forog a babám tegnap koponya végű ma meg faros hogy fogok így szülni?

Egész ideges vagyok.Azt mondta a doki hogy sok a vizem és azért tud naponta pozíciót váltani,na ez azért baj mert ugye még nincs beékel?dve pedig már illene.Ha spontán indulna a szülés elfolyna a magzatvíz akkor lenne nagy baj a köldökzsinórral mert a baba rá csúszhat és akkor a keringéssel van probléma.

Legjobb válasz: Nyugalom! Én 36 hetes vagyok ugyan,illetve a kislányom világ életében a fejvégû fekvést szerette jobban,így nekem ilyen problémám nincs.De szerintem még nem annyira baj,hogy nicnsen beékalõdve.Illetve nem egy esetrõl halottam,hogy szülés elõtt 1-2 nappal fordult csak buksival,illetve az orvosoknak is vannak praktikáik,hogy megfordítsák.

Nyugalom! Én 36 hetes vagyok ugyan, illetve a kislányom világ életében a fejvégû fekvést szerette jobban, így nekem ilyen problémám nincs.De szerintem még nem annyira baj, hogy nicnsen beékalõdve.Illetve nem egy esetrõl halottam, hogy szülés elõtt 1-2 nappal fordult csak buksival, illetve az orvosoknak is vannak praktikáik, hogy megfordítsák.
Most már nagyon a vége felé vagy éppen ezért ne idegeskedj, nekem végig faros volt és a 37.héten fordult fejjel lefelé. Az orvosom azt mondta, hogy az utolsó napokban akár vissza is fordulhat. A lényeg, hogy a szülés pillanatában hogy van elhelyezkedve. Még bármi lehet, hogyha ilyen könnyen forgolódik nem valószínû, hogy sokáig igy fog maradni.
Ha burokrepedéssel indulna a szülés, akkor egész egyszerûen feküdj le, és hívj mentõt. Akkor nem tud elsodródni a köldökzsinór. Nekem azzal indult, felhívtam a szülésznõmet, aki feltett néhány kérdést, és mondta, hogy mehetek taxival is. (mennyi víz, milyen színû stb) 36 hetesen szültem az elõzõ babám 30 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!