Találatok a következő kifejezésre: 37 hetes Nem tudok aludni (2 db)

nem ártasz, mejd jelezni fogja, ha nem érzi jól magát.
Szerintem sem ártassz neki, õ ettõl még nyugodtan tud aludni. Sajnos sokan vagyunk így a terhesség alatt, hogy nem tudunk aludni. Kitartást!
Egyáltalán nem ártasz, max neked kellemetlen, hogy nem tudsz aludni. Nem tudom a napirended, de ha kicsit jobban elfáradsz, akkor talán megy az alvás-nekem legalábbis. VAgy ha nem tudok aludni, bekapcsolom a tévét, vagy olvasok, attól általában elálmosodom. De igen, jellemzõ sajna az álmatlanság, fõleg így a végén. Már nincs sok:-) egy hete túlhordó kismama
Nálam ugyanez van, és én még csak 32 hetes vagyok. Reggelente zombiként kelek, teljesen kialvatlanul. Forgolódom ide-oda 5 percenként, mindenféle hülye gondolatom van, és képtelen vagyok elaludni. Ha meg mégis, akkor általában már hajnal van, és hamarosan kelni kell. Napközben állva el tudnék aludni, de nem merek, mert akkor éjjelente még 2 órákat se tudnék.. Reméltem javulni fog, de ezek szerint szülésig már igy lesz.. :-( De a babának semmi baja, ne aggódj. Õ jól érzi magát!
Szia! Esetleg Calcium pezsgõ tabletta?Nekem ez segített.
Én is kálciumot szoktam! Hol viszket?
szia4 Ugyanigy voltam, mint te...3 hétig szenvedtem vele..nagyon fájt és a testem minden pontján kijött:( tõleg még vért is vettek, hogy nem e terhességi toxémia, de szerencsére nem az volt. calcium injekciót ittam, fehér rázókeveréket használtam, calcium pezsgõtablettát, fenistilt stb....amugy kipróbáltam minden létezõ dolgot és 2 hét után jöttem rá, hogy amit a gyereknek vettem gyógyszertári fürdetõt, az jó fürdéskor, utána meg bekentem nívea testápolóval, a sötétkékkel..akkor kezdtek száradni lefelé.szülés után multak el. jobbulást..mert tudom, milyen fájdalmas és idegesítõ:(
Szia!Én 38+3hetes vagyok.36.héten jött ki rajtam is, borzasztóan viszketett, tiszta kiütés voltam.senki nem tudott semmit adni rá.ilyen cinkes rázóval kentem magam, illetve kalcium ampullát ittam.Hétfõ óta nem viszketek, tök véletlen, mentem a szülészemhez, és nem kentem be magam a rázóval, csak fürdés után neogranormon testápolóval, és nem viszkettem annyira.Azóta is azzal kenem magam , naponta többször is, és nem viszket már, illetve a pöttyök is tünnek el.Próbáld meg te is remélem segiteni fog, tudom mennyire rossz, sokszor kiborultam miatta én is.
utolsónak:akkor neked is a testápoló használt végül:) utolsó elõtti
Hát úgy néz ki az használ, pedig én is annyi mindent kipróbáltam rá, még vizes szódabikarbónát is kentem a kis pöttyökre:-))))
A kérdező hozzászólása: Cinkrázó keveréket is használtam de sajnos attól is kijöttek mégjobban a pöttyeim a calcium sem használ, de már csak pár nap van a szülésig is remélem, , hogy utána el fog múlni...Sajnos már az egész testem kiütéses nagyon csúnya de bizom benne, hogy elmúlik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!