Találatok a következő kifejezésre: 37 hetes és ma (35 db)

37 hetes vagyok, ma egész nap kemény a hasam, de nem joslok, és 2 csepp rozsaszin folt van a betéten, de a hasam nem fáj. Mi lehet? 3111 vagyok

Legjobb válasz: Hát ha tényleg véres az a csepp hívd fel a dokidat. Vagy ha nincs dokid akor ha még egy csepp lesz menj be a korházba. A vérzés ekkor arra utal már hogy levállik a méhlepény, ezt jobb megmutatni dokinak, álltalában bentartanak és a szülés is meindul hamar.

Hát ha tényleg véres az a csepp hívd fel a dokidat. Vagy ha nincs dokid akor ha még egy csepp lesz menj be a korházba. A vérzés ekkor arra utal már hogy levállik a méhlepény, ezt jobb megmutatni dokinak, álltalában bentartanak és a szülés is meindul hamar.
Az is lehet, hogy elment a nyákdugód, ez mindenképpen valamilyen formában a szülés közeledtét jelzi!De valakinél a nyákdugó távozása és a szülés között hetek telhetnek el. Nekem a szülõszobán távozott a nyákdugóm, utána 2 óra múlva megszületett a fiam! De valóban hívd fel a dokidat, vagy a szülésznõdet(ha van).
A kérdező hozzászólása: sziasztok azota sem mi nem jött, pihentem, kemnényedés sincs annyi, de ha valami történik, telefonálok. amugy tényleg csak pici cseppek voltak, de nyitva vagyok már, lehet hogy tágulás miatt volt..

37 hetes vagyok. Ma voltam vizsgálaton. Egy kicsit fájt, amikor a méhszájamat nézte a dokim. Most vettem észre, hogy egy kicsit barnázok, nem sok és csak a wc papíron látszik. MIt csináljak? Vagy ez ilyenkor már normális?

Azt mondta a vizsgálat után, hogy puha a méhszáj és, hogy CX 2110. Szerintetek menjek vissza vagy várjak még, hogy mi lesz?

Legjobb válasz: Nekem minden vizsgálat után közölte a doki hogy barnázás,vérzés elöfordulhat!

Nekem minden vizsgálat után közölte a doki hogy barnázás, vérzés elöfordulhat!
Ilyenkor igen érzékeny ott bent minden és bizony elõfordul, hogy a vizsgálat után kicsit vérzik vagy barnázik a kismama. Szerintem nem aggódj!
Ez teljesen normális.Mivel puhul, nyílik a méhszáj, alap esetben is elõfordulhat egy kis barnázás, piszkálás után meg aztán pláne.

37 hetesen 97 a BPD-ma mérték. Hasonló méretekkel mekkora babátok született, és a kiíráshoz képest mikor? Jó magasak vagyunk mind a ketten, apukának szép nagy feje van. (nekem sem kicsi)

Segítenétek kiszámolni,pontosan hány hét+napos vagyok?Mást mond a szülészn?,és mást a véd?n?.Utolsó mensi els? napja febr. 28,dec. 5-re vagyok kiírva.Köszönöm.

Legjobb válasz: Szia, sztem 37+3 hetes vagy. Nekem a 36. héten mértek ekkorát, 37+4 hetesen szültem egy 3740 grammos 54 centis kisfiút.

Szia, sztem 37+3 hetes vagy. Nekem a 36. héten mértek ekkorát, 37+4 hetesen szültem egy 3740 grammos 54 centis kisfiút.
36 hetesen 100-ast mértek :) a kiírt napon született 4060 grammal, 38-as fejjel, császárral, jó nagy buksija lett, de gyönyörû, szabályos :) )
2. vagyok ezt így nem lehet megmondani, hogy pontosan hány hetes/napos vagy, mert nekem akkora feje volt, hogy a táblázatokhoz képest 4 héttel nagyobb volt a koránál, (de én tudtam a fogantatás napját) egyébként nekem a 4D-n a gép azt dobta ki a koponyához, hogy abnormal, de nem lett semmi gond hála istennek
Nekem mind kettõnek "csak" 94-es volt a BPD-je születésük elõtt 3 héttel. Fiamnak a 37+6-on volt 94-es (súly:3600gr), õ 40+6-on született 4, 4 kilóval, 57 centivel és 36-os fejkörfogattal Lányom szintén 36-os fejjel született (3950 gram és 56 cm) Párom 193 cm, én 170.
37 hetesen 97 bpd-t mértek, 3200 gr-ot tippeltek. 40 hetesen 95 bpd volt (nem tudom, miért lett kisebb), 3600 gr tipp. 41 hetesen született 3800 gr. Én is magas vagyok, mondjuk a fejem nem nagy. Vagy nem tudom, mit értesz nagy fej alatt :)
Itt kiszámolhatod. http://www.kismamablog.hu/egyeb/kiszamolo.html Bár maga a szám nem jelent semmi. A számok alapján az én kisfiam súlya is bõven 4 kg felett kellett volna lennie, erre 41.héten született 3600-zal.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.Nagy fej alatt nadgy fejet értek:) )
Dehogy baj, de már ne mérd a hõdet, felesleges. Ott a baba, a hõddel ne foglalkozz! Gratulálok! :)
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Fölösleges már mérned, nincs jelentõsége, örülj a babónak! :) )))) Szép babavárást! :) ))))
A kérdező hozzászólása: http://www.ciklus.hu/images/diagramok/55535fe8515e4c0ee63d97.. Itt a görbém is. Mit gondoltok? Aggasztó?
Ilyenkor már ne mérd a hõdet, felesleges.Nincs semmi baja a bébinek, de ha idegesíted magad a hõmérséklet méréssel, az neki sem jó!
Látod, én is ezt mondtam neked! :-))) Ennyi embernek ugye már hiszel? :-)Pötty ott van és jól van!

37. hetes km. vagyok és ma az UH-n az mondták, hogy 2763 gramm a kislányom, és 9 cm a buksi átmérője. Ez jót jelent?

Leírnátok a nektek mért adatokat? El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Köszi a válaszokat. Amúgy az UH-n mondta is a doki, hogy a BDP valóban nem egy 37. hetes terhességnek felel meg, de azt mondta nincs miért izgulni, ezért kérdeztem.:)

A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Amúgy az UH-n mondta is a doki, hogy a BDP valóban nem egy 37. hetes terhességnek felel meg, de azt mondta nincs miért izgulni, ezért kérdeztem.:)
Teljesen jó de nem az átmérõje hanem a sugara annyi igy lesz kb. 30 c.m-es átmérõje - körfogata- ha megszületik esetleg még kicsit több mert még van pár heted. Normális átlagos adatok.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ. :)
A kérdező hozzászólása: Azt esetleg meg tudnád nekem mondani kedves válaszoló, hogy mit jelent az a kifejezés, hogy a a "lepény fundusban tapad, I fokban érett." Ez valami sablon szöveg lehet? Elõre is köszi. :)
A lepény a fundusban, az a mellsõ falon (azt hiszem). Az I fokban érett az semmi, tökéletes a baba számára. Fura, én ma voltam 35+4 hetesen és nekem a BPD 92mm a súlyát pedig 3360gr-ra saccolták :)
Szia!A fundus az a méh teteje, azaz a melledhez legközelebbi rész(ez a legjobb tapadás)!Az elsõ fokban érett lepény tökéletes!Nekem ilyen idõsen már II.fokban volt érett!Könnyû szülést Neked!!!Üdv:6 hetes kislány anyukája
A kérdező hozzászólása: BPD-t akartam írni, bocsi.:) )))

Ma egésznap fáj a hátam és a hasam is görcsölget. A közérzetem is furcsa és szédülgetek. Ez elöjel lehet? 37 hetes vagyok

Legjobb válasz: Szia, én 37 hetesen szültem, én úgy éreztem magam, mintha elrontottam volna a gyomromat. Görcsölt a hasam, szédültem, furcsán éreztem magam. Bementem a kórházba, majd ott azt mondták még semmi nincs, menjek haza. hazamentem és 8 perces fájásaim lettek. A babám egyáltalán nem volt pici 3300 gramm és 53 cm volt. Szerintem emiatt ne aggódj, de mindenképp beszélj dokival.

Szia, én 37 hetesen szültem, én úgy éreztem magam, mintha elrontottam volna a gyomromat. Görcsölt a hasam, szédültem, furcsán éreztem magam. Bementem a kórházba, majd ott azt mondták még semmi nincs, menjek haza. hazamentem és 8 perces fájásaim lettek. A babám egyáltalán nem volt pici 3300 gramm és 53 cm volt. Szerintem emiatt ne aggódj, de mindenképp beszélj dokival.
én elmondanám a dokinak telefonon , föleg ha még nem szeretnél kicsi babát szülni

14+0 hetes kismama vagyok, lett egy kis enyhe hőemelkedésem, 37. 0, és tegnap óta feszít a szeméremcsontom, de ma már kevésbé. De görcs és vérzs nincs és nem is volt. Felhívjam az orvosom, vagy pihenjek?

Még nem érzem a magzatmozgást pedig attól biztos megnugodnék!Milyen magas láznál van gond???

Legjobb válasz: A 37 nem hõemelkedés,az teljesen jó hõmérséklet.a láz 38 foknál baj,akkor bevehetsz algopyrint v. panadolt v. rubophent.Ha megnyugtat,hívd fel a dokid,de a feszülés természetes dolg,rendezõdik a tested a bébire.Pihenj,aludj. 17 hetes pocis

A 37 nem hõemelkedés, az teljesen jó hõmérséklet.a láz 38 foknál baj, akkor bevehetsz algopyrint v. panadolt v. rubophent.Ha megnyugtat, hívd fel a dokid, de a feszülés természetes dolg, rendezõdik a tested a bébire.Pihenj, aludj. 17 hetes pocis
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors választ.Örülök hogy nincs hõemelkedésem, de én már mindentõl megilyedek.Volt már vetélésem és annyira vigyázok erre a babára, nem szeretném hogy bármi baja legyen.Fekszem sokat, és mára jobb is lett a feszülés, de azért még mindig feszít!

Mindenkinél leesik a hő egy idő után? Vagy baj van? 5 hetes 3 napos vagyok és ma reggel a hőm nem 37 volt hanem 36, 6 De fokozatosan esett le. Elötte két napig 36.8 volt. Mi lehet? Gond van?

Legjobb válasz: Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37,1-rõl kezd vissza esni 36,8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.

Én is 5hetes 5napos vagyok és nekem is 37, 1-rõl kezd vissza esni 36, 8 volt ma. Én is aggódom, de lehet, hogy semmi okunk rá.
A kérdező hozzászólása: Szia! Én is egy kicsivel késõbb megmértem és 37 volt. A cicim viszket néha bele-beleszúr és étvágytalan vagyok.Most a hõm 37, 4 Remélem minden rendben mindkettõnknél.
Szia! Még a tegnapi elsõ válaszoló vagyok. Reggel elsõre 36, 8-at mértem, aztán kis idõ múlva 37, most du megint 36, 8. Viszont semmi tünetem nincs, se hányinger, sem mellfeszülés, komolyan aggodok.
A kérdező hozzászólása: Megmértem a hõmet, 36.7 Majd írd meg Te is elsõ válaszoló!! Köszönöm a válaszokat!
Kb az 50. naptol (mindenkinel mas, kinek elobb kinek kesobb) visszaall a ho a normalis homersekletre es ott marad mar szulesig. Igy nem kell megiedni!:D Teljesen normalis!(sok sok terhes gorbe tapasztalatabol mondom, es persze a sajatombol is ) 28 hetes kismami
Teljesen normális, hogy leesett.Nekem pl. már annyira lent van, mint PÉ elõtt, és semmi baja a kicsinek. 16 hetesek vagyunk már. Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: elolvasgatom! Akkor reggel! Pihenj Te is! :)
MÉg annyit, hogy ha kimerült az ember lánya, az lenyomhatja a hõt jócskán. Pihenj amennyit tudsz!
A 37, 4 nagyon jó. Nekem mindkét fajta mérõm van, már be fogok golyózni a sok mérésbe :-) Csak beütöttem a google-be, hogy hõmérséklet a terhesség alatt és ott a találatokat olvasgattam. Majd akkor holnap irjuk meg kinek mennyi volt a hõje! Szius!
A kérdező hozzászólása: Melyik oldalon olvastad? Elolvasnám én is!
A kérdező hozzászólása: Senki mást nem érdekel ez a téma csak minket. :( Higanyossal mérem, most én is megmértem kíváncsiságból bár a reggeli számít de most 37, 4 mint eddig minden nap. Nem vagyok megfázva, nem vagyok beteg... Csak kimerült. Lehet hogy ezért volt alacsony? Reggel megmérem majd és megírom! Írd meg Te is!
Az elsõ és eddig egyedüli válaszoló vagyok. Nem lehet, hogy esetleg keveset aludtál és kimerült vagy? Most olvastam hõmérõs oldalakon, hogy sok esetben a hõ leesése ellenére a terhesség meg maradt. Én most megmértem kíváncsiságból (tudom, hogy reggel kell)és most meg 37. Digitális a mérõd, mert az le is merülhet ám! Próbálom nyugtatni magunkat....
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon remélem hogy minden rendben lesz. Volt már valaki így?
szia!így 2 év távlatából elmondod hogy sikerült-e a baba?:)

Szerdan kapott oltast a 15 hetes kislanyom, ma pentek van, es a vegbeleben 12 orankent a nurofen hatasa utan mindig van meg 38 fokig laza. Hol 37, 7 vagy 37, 4 vagy 37, 9. aggodom. Mit tegyek?

egyebkent nagyon jokedvu, etvagya is van, sokat nevetgel, nem ugy tunik, mintha beteg lenne, csak ez a "laz" amiota meg az oltas. az elso kupot mindig kikakilja, sot vagy egy kilot is kakil:o) mindig meg kell ismetelni a kupbeszurast. aggodom, vigyem dokihoz???

Legjobb válasz: 38-ig csak hõemelkedés.Nekem a Nurofen sosem segített a Germicid C-t részesítettem elõnyben. A Rubophen szirup is nagyon jól bevált,csak egyszerre a kúppal nem szabad adni,a kettõ közt teljen el idõ. Ha esetleg nem tudsz Germicidet iratni,mert vényköteles,a Mexalen kúp is jó. Igyon rengeteg teát,napi 2x langyos fürdõ és nem árt ha kap v.mi vitamint pl.Cebion 2x multi szirupot.Kicsit legyengülhetett az immunrendszere,meg kell támogatni,de ilyen elõfordul ne ijedj meg.Akkor vidd orvoshoz ha hétfõig nem múlik el a hõemelkedés v.belázasodik. Lényegében ez a 3 gyógyi,sok folyadék és pihenés kell neki.Otthon napi 1-2 órát szellõztess!

38-ig csak hõemelkedés.Nekem a Nurofen sosem segített a Germicid C-t részesítettem elõnyben. A Rubophen szirup is nagyon jól bevált, csak egyszerre a kúppal nem szabad adni, a kettõ közt teljen el idõ. Ha esetleg nem tudsz Germicidet iratni, mert vényköteles, a Mexalen kúp is jó. Igyon rengeteg teát, napi 2x langyos fürdõ és nem árt ha kap v.mi vitamint pl.Cebion 2x multi szirupot.Kicsit legyengülhetett az immunrendszere, meg kell támogatni, de ilyen elõfordul ne ijedj meg.Akkor vidd orvoshoz ha hétfõig nem múlik el a hõemelkedés v.belázasodik. Lényegében ez a 3 gyógyi, sok folyadék és pihenés kell neki.Otthon napi 1-2 órát szellõztess!
A kérdező hozzászólása: nagyon koszi a gyors valaszt. borogatom ezerrel a kis labat, de erzem a fejecskejen, h hoemelkedese bizti van. cebiont kap, napi 5 cseppet teaval.
Nekem is szerdán kapta a lányom a 3 hónapos oltást és estére 38.9 lett a láza nurofent adtam neki, de még feljebb ment 39.7 lett, a gyerekügyelet tanácsára bevittem a kórházba és ott is tartották megfigyelésre. Az elõzõ oltásnál semmi baja nem volt, most meg nagyon nyugtalan, nyûgös és fura volt. Nourofent pedig soha többet nem adok a gyereknek, mert szart se ér.

37 hetes vagyok és ma reggel fehér színű (olyan mint valami sűrű folyás) távozott belőlem. Mi lehet? Nyákdugó vagy folyás?

kb. mint két borsó :) Olyan nagyságú. :) Sima folyás lehetett. vagy esetleg nyákgudó darab? De az nem rózsaszínes?

Legjobb válasz: Figyelgesd,szerintem csak folyás lehetett, ha majd a nyákdugó távozik,akkor is lehetnek még hetek hátra.Igen,rózsaszínes ,én is úgy tudom.Én is 37 hetes vagyok,könnyû szülést kívánok neked!

Figyelgesd, szerintem csak folyás lehetett, ha majd a nyákdugó távozik, akkor is lehetnek még hetek hátra.Igen, rózsaszínes , én is úgy tudom.Én is 37 hetes vagyok, könnyû szülést kívánok neked!
nekem amikor elment akkor olyan volt mint egy nagyobb adag folyás benne rózsaszínes-pirosas véres csíkokkal. nálam sok volt a wc papíron. minden jót. 6 hetes kisfiú anyukája

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!