Találatok a következő kifejezésre: 37 hetes és 1 héten belül (1 db)

37 hetes vagyok, és 1 héten belül másodszorra keltem pokoli gyomorfájásra. Ez mitől lehet?

Nincs sok savam,nem rontottam el a gyomrom,mégis olyan érzés volt,mintha késsel szúrkáltak volna,és csak ülni tudtam,feküdni,mozogni nem.Valakinek van/volt hasonló? Vírusra se gyanakszom,lázam nincs,nem hánytam.Köszi

Legjobb válasz: Nekem is szokott fájni,igaz nem ennyire. Én vasat szedek,amitõl állítólag okozhat gyomorfájdalmat. 22 hetes kismami

Nekem is szokott fájni, igaz nem ennyire. Én vasat szedek, amitõl állítólag okozhat gyomorfájdalmat. 22 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: köszi.Most elkezdtem inni a Hipp Natal-t, várandósoknak szirup, tudod.Lehet, hogy az?Elötte Elevitet szedtem, attól semmi bajom nem volt.
Ilyenkor már azt is filgyelembe kell venni, hogy egyre kisebb a helye a gyomornak, még jó hogy nincs sok savad, de azért ha többször pindurikat eszel hátha segít.
Nem lehet, hogy attól fáj, hogy a baba nyomja? Bár ilyenkor már elvileg kicsit le is süllyedt... Konzultálj orvosoddal, biztos ami biztos!! De nagy baj biztos nincs.-)Rennie-t is megpróbálhatod, lehet használ.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Akinek kisfia és kislánya is van, elmondaná miben volt más a két terhessége? Mik voltak a tünetei és mikor?

7

Milyen gyakori a Missed Ab jelenség a terhesség során?

A terhesség 9. hetében járok. Az érdekelne, hogy vannak-e jelei az ilyen jellegű vetélésnek?

4

Van valaki akinek a 12. heti ultrahangon határérték feletti (3 mm) nyaki redőt mértek és el kellett menni Debrecenbe genetikai vizsgálatra?

Egyik helyen ma reggel ennyit írtak a papíromra: NT>3 mm. szonográfus végezte a vizsgálatot.Az orvosom írt egy beutalót a debreceni klinikára, genetikai vizsgálatra. Megnézettem egy másik orvossal is ultrahangon a babát, ott 2,2 mm-t mért, de attól függetlenül azt mondta, holnap lásson Debrecen genetika. rá is írta ezt a papírra. Lehet odamenni időpont nélkül?

2

Honnan tudom, hogy magzatvíz e?

Tudom orvos stb. De tettem be betétet es nem nedves, viszont folyamat olyan érzésem van hogy nedves ott lent.3 napja voltam vizsgálaton akkor minden ok volt.
Mit figyeljek?

5

Januárra kiírt kismamák, hogy vagytok?

Mesèljetek :)

5

Nagyon szerettem volna már babát, most végre összejött, és kicsit megilyedtem ettöl az egésztöl. Ez az ilyedtség elmúlik majd?

10

Terhesség alatt vagy szülés előtt volt rektális vizsgálatod?

Nézik ilyenkor, hogy van-e aranyér, vagy nem fontos?
Számítsak ilyen vizsgálatra valamikor?

2

Járt már más is úgy hogy hüvely kapszula ki csípte a hüvelyét?

15 hetes terhes vagyok és most így jártam és volt egy kis vérzés is de szerencsére ki derült hogy a kapszula okozta a gondot és a babával minden rendben!

3

November közepére kiírt kismamák hogy vagytok? Már nem sok van vissza. :-)

7

Hogyha előtej már van, akkor mennyi az esély rá hogy lesz tejem is szülés után?

Nagyon szeretném szoptatni a babámat majd,és nagyon megörültem mikor megláttam hogy van már egy pici előtejem :) Van összefüggés a két dolog között?
29hkm

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!