Találatok a következő kifejezésre: 37 héttől csak NST (2 db)

37 héttől már csak NST vizsgálat van? Ilyenkor nem néznek méhszájat magzatvizet stb... ?

Legjobb válasz: Nálunk Szegeden csak nst van a 40. hétig. Utána már méhszéjat is néznek(ha addig nem születik meg a baba).

Nálunk Szegeden csak nst van a 40. hétig. Utána már méhszéjat is néznek(ha addig nem születik meg a baba).
Én is 37 hetes vagyok ma voltam nst nekem a doki nézett méhszájat magzatvizet most nem nézett.Minden alkalommal meg is vizsgált a dokim
Szia. Én a 38.-ba vagyok, és ma volta második nst-m néztek méhszájat, és tegnap uh-on is voltam és ott pedig magzat vízet is néztek.Jó baba várást
szia! Én is ma voltam nst-n. méhszájat nézett a dokim , magzatvizet nem. 38 hetes kismami

37 héttől hetente kell menni a nőgyógyászhoz? Vagy csak az NST-re?

Legjobb válasz: Nekem 36héttõl 5-7naponta kellett menem NST-re utánna orvoshoz.Holnap is megyek péntekre vagyok kiirva,bizom benne addigra beindul a szülés.Könnyû gyors szülést kivánok!!

Nekem 36héttõl 5-7naponta kellett menem NST-re utánna orvoshoz.Holnap is megyek péntekre vagyok kiirva, bizom benne addigra beindul a szülés.Könnyû gyors szülést kivánok!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek a segítséget!!! Sok szerencsét!
Ez jó kérdés. Én holnap megyek nst-re, hétfõn uh-ra.Én is a 37. hétbe vagyok, ez engem is érdekelne.Jó babavárást, és most már könnyû szülést:-)
Nekem eleve megmondta az orvosom melyik napra kérjek NST-re idõpontot (péntek lesz), aznap a kórházban õ rendel ambulánsan és az NST eredményével kell megkeresni õt.37 hetes kismama
nekem a fogadott dokimhoz havonta egyszer és a 36.héttõl heti egyszer kell majd mennem. 23hetes kismama
Igen kell, ellenõrízni kell a méhszájadat, nekem a végén 2 hetente kellett hozzá mennem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!