Találatok a következő kifejezésre: 37 héttől csak (5 db)

bõven elég:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Végül is a vitaminomban van omega3 is.
Elég. Én már a 36- tól úgy szedtem. Lényegében megkapott már mindent a baba , ami kellett neki, ygakorlatilag csak zsírréteget növeszt a 8. hónap után. A kismamának jó még egy kis "pluszvitamin" a szüléshez .
Én a 30. hétben vagyok, és mostantól csak 2 naponta szedem(a dokinõm is ezt javasolta).Nem a hízás miatt!2gyerekes+30hkm
Én a 30. héttõl csak Omega3-at szedtem, vitamint nem.
Szia! Én a huszadik héttõl másnaponta szedem, a dokim azt mondta, harmincadik héttõl elég háromnaponta, aztán majd meglátjuk. Én Gravidát szedek, szóval szerintem az sem mindegy, hogy melyiket szeded. Doki mit mondodtt?
A kérdező hozzászólása: Nekem azt mondta a doki, hogy már elég más naponta szednem, amúgy LadeeVitet szedek, de már így is sokat híztam, a baba meg már szerintem eléggé ki van fejlõdve, úgyhogy heti 3-szor szedem.

37 héttől már csak NST vizsgálat van? Ilyenkor nem néznek méhszájat magzatvizet stb... ?

Legjobb válasz: Nálunk Szegeden csak nst van a 40. hétig. Utána már méhszéjat is néznek(ha addig nem születik meg a baba).

Nálunk Szegeden csak nst van a 40. hétig. Utána már méhszéjat is néznek(ha addig nem születik meg a baba).
Én is 37 hetes vagyok ma voltam nst nekem a doki nézett méhszájat magzatvizet most nem nézett.Minden alkalommal meg is vizsgált a dokim
Szia. Én a 38.-ba vagyok, és ma volta második nst-m néztek méhszájat, és tegnap uh-on is voltam és ott pedig magzat vízet is néztek.Jó baba várást
szia! Én is ma voltam nst-n. méhszájat nézett a dokim , magzatvizet nem. 38 hetes kismami

37 héttől hetente kell menni a nőgyógyászhoz? Vagy csak az NST-re?

Legjobb válasz: Nekem 36héttõl 5-7naponta kellett menem NST-re utánna orvoshoz.Holnap is megyek péntekre vagyok kiirva,bizom benne addigra beindul a szülés.Könnyû gyors szülést kivánok!!

Nekem 36héttõl 5-7naponta kellett menem NST-re utánna orvoshoz.Holnap is megyek péntekre vagyok kiirva, bizom benne addigra beindul a szülés.Könnyû gyors szülést kivánok!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Mindenkinek a segítséget!!! Sok szerencsét!
Ez jó kérdés. Én holnap megyek nst-re, hétfõn uh-ra.Én is a 37. hétbe vagyok, ez engem is érdekelne.Jó babavárást, és most már könnyû szülést:-)
Nekem eleve megmondta az orvosom melyik napra kérjek NST-re idõpontot (péntek lesz), aznap a kórházban õ rendel ambulánsan és az NST eredményével kell megkeresni õt.37 hetes kismama
nekem a fogadott dokimhoz havonta egyszer és a 36.héttõl heti egyszer kell majd mennem. 23hetes kismama
Igen kell, ellenõrízni kell a méhszájadat, nekem a végén 2 hetente kellett hozzá mennem.


Kismamák! Közületek, akiknek kb. a 34-35. héttől voltak folyamatosan jóslói és ez csak fokozódott a 37. hét körül, mikor érkezett a babátok, hányadik héten? 36+6hkm

Legjobb válasz: Szia! Én akörül kezdtem szinte minden mozdulatra keményedni, és a jósló is sok volt. 36 hetesen meg is nyíltam, el kezdtem vérezni, bementünk a kórházba. Be is fektettek, 5 napot voltam bent, kaptam tüdõérlelõt is. 38. hetemben egyik nap egész nap iszonyúan keményedtem. Felhívtam a dokimat, mondta, hogy menjünk be. NST mutatott elég durva görbéket, amiket én nem éreztem csak mint keményedés. Mondta, hogy maradhatok, mert lehet hogy megindul pár óra múlva, vagy az éjszaka jöhetünk vissza ki tudja?:-) DE én hazajöttem. Úgy voltam/voltunk vele, hogy hazamegyek, max. fordulunk vissza majd. DE a drágám még pont egy hetet ráhúzott.

Szia! Én akörül kezdtem szinte minden mozdulatra keményedni, és a jósló is sok volt. 36 hetesen meg is nyíltam, el kezdtem vérezni, bementünk a kórházba. Be is fektettek, 5 napot voltam bent, kaptam tüdõérlelõt is. 38. hetemben egyik nap egész nap iszonyúan keményedtem. Felhívtam a dokimat, mondta, hogy menjünk be. NST mutatott elég durva görbéket, amiket én nem éreztem csak mint keményedés. Mondta, hogy maradhatok, mert lehet hogy megindul pár óra múlva, vagy az éjszaka jöhetünk vissza ki tudja?:-) DE én hazajöttem. Úgy voltam/voltunk vele, hogy hazamegyek, max. fordulunk vissza majd. DE a drágám még pont egy hetet ráhúzott.
29 hetesen kezdtem keményedni, szex után indult a dolog, 2 perces fájásokkal mentem be a kórházba. azóta már csak egyszer egyszer van egy nap, de ha gyakrabban lesz, be kell feküdnöm, hogy visszatartsák. az uh szerint a méhszájam is nyílni kezdett. még nem érkezett meg a jóember hála istennek. 30+1

CTG-re hanyadik héttől kell menni rendszeresen? 37+1 h vagyok, de a dokim csak 3-ára kért időpontot. Akkor leszek pont 38 hetes. A védőnőm még szívhangot sem nézett. Ez normális?

Más ilyenkor megszül,én meg...

Legjobb válasz: Én is a 36. héttõl jártam hetente, a 40. héttõl 2 naponta, a 41. héttõl naponta :)

Én is a 36. héttõl jártam hetente, a 40. héttõl 2 naponta, a 41. héttõl naponta :)
Csak akkor kell heti kétszer, ha már betöltöd a 40.hetet. Elvileg a héten már kellett volna menned az elsõ CTG-re. Nem lehet, hogy a dokid elnézte a heteket?
Szia! Én úgy tudom, hogy a 37. héttõl hetente kell menni CTG-re a 40. héten már naponta. Én a 36. héten (2hete) voltam a dokimnál, akkor azt mondta, a 38. héten meg lesz a baba, így nem is említette a CTG-t, csak UH-ra, meg vérvételre küldött el gyorsan. A védõnénink csinált végül hét elején egy CTG-t, viszont a bébi még nem akar jönni... Ha még "egyben leszünk", kedden ismét a védõnénihez megyek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!