Találatok a következő kifejezésre: 37 hétbe és két napja fáj (2 db)

37 hétbe lépek és két napja fáj az ágyékomnál jobb, - és bal felől is. Lehet nyúlik vmilyen izom, a méh? Közben hasogató fájdalmat is érzek. Ez normális?

Úgy gondolom a szülésnél is majd ilyeneket érzek majd. Eddigi normális terhesség mellett félhetek attól, hogy korábban érkezik a baba?

Legjobb válasz: Valószínünek tartom,hogy a baba már beilleszkedett,és ez okozza a fájdalmat. Ilyenkor már nem kicsi a súlya sem . Én is 37 hetes vagyok,nekem csak fekvés,ülés után szokot egy kicsit fájni addig még nem mozgok.Utána elmúlik. De nem vagyunk egyformák. Nem hinném,hogy korábban fog érkezni.Akkor inkább görcsölne a derekad vagy a hasad.Legalábbis ez a jellemzõ. Egyébként pedig a 37.hét elõtti babák a koraszülöttek. Ill. a 2500 gramm alattiak. Ne is gondolj arra hogy hamarabb megszületne,de ha így is lenne már nem lenne semmi gond. Kitartást neked!

Valószínünek tartom, hogy a baba már beilleszkedett, és ez okozza a fájdalmat. Ilyenkor már nem kicsi a súlya sem . Én is 37 hetes vagyok, nekem csak fekvés, ülés után szokot egy kicsit fájni addig még nem mozgok.Utána elmúlik. De nem vagyunk egyformák. Nem hinném, hogy korábban fog érkezni.Akkor inkább görcsölne a derekad vagy a hasad.Legalábbis ez a jellemzõ. Egyébként pedig a 37.hét elõtti babák a koraszülöttek. Ill. a 2500 gramm alattiak. Ne is gondolj arra hogy hamarabb megszületne, de ha így is lenne már nem lenne semmi gond. Kitartást neked!
Jól gondolod, én is ezt éreztem a vajúdás alatt. Nemcsak az ágyékomnál, de még a combomba is lehúzódott a fájdalom. De ne aggódj emiatt, a 37. héten semmi baj sem történne, ha megszületne, elõbb örülhetnétek egymásnak.
Valószínûleg a tágulás okozza a fájdalmat. Hiszen a csípõ ízületeknek fel kell készülnie a baba születésére. Nekem ebben az idõben ha felhúztam a lábam, mikor feküdtem, szinte tõbõl ki akartak fordulni, a csípõim. Igen akár korábban is érkezhet a baba, de ez nem törvényszerû. De ha jönni akar, úgyis jönni fog. Ez már nem gond. Én is a 37. hétre szültem, akkor azt mondták 38 hetes vagyok, végül a zárómra 40.hét került.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató válaszokat :-)
szerintem tesztelj holnap reggeli vizeletbõl, az biztos kimutatja. Szurkolok!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eggyütt érzésed, de sajnos, szombatonn megint elment, de nem adjuk fel a párommal, már orvost is váltottam, most megin az ügyönn vagyunk, remélem ez már sikeres lessz:) pedig már annyira szeretnénk a kicsi mellé, vagyis már nem is olyan kicsi, mert már 7-éves a lányom.
Igazán sajnálom, ezért már tuti kijár nektek egy babó!!! Szurkolok!!!!!
A kérdező hozzászólása: nem vette figyelembe a terhességemet, azt állitotta, hogy csak hormon zavavom van, és mikor elkezdtem vérezni, csak akkor mondta, hogy ez 100%-os terhes vagyok, és nem akart beküldeni kórházba, ez volt péneteknn, és azt mondta, hogy reménykedjünk, és ha hétfüig megmarad akkor jó, de szombat este már a kezembenn vittem be a sürgösségire a kicsit.mert spontánn vetélésem volt, már nagyobb mint eggy centi volt, már 6-hetis volt szegénykém.
Az orvosod miatt???? Mit csinált veletek??? :S
A kérdező hozzászólása: köszike aranyos vagy, remélem még lessz valami, mert most is szurkál a bal oldalam, úgy mint novenberbenn a kicsinél.akit sajnos az orvosom végett elvesztetünk.
Vannak akiknek fennt maradt a hõ, és csak késõbb esett le, a doki majd memodja, hogy mi van veled... Kitartás, szurkolok!
A kérdező hozzászólása: csak azért kérdezem, mert a sok pisi, a has szurka+ a többi tünet megmaradt, segitsetek, irjatik, mert én már a reményt is elvesztettem, mert novemberbenn volt egy spontán vetélésem, és nagyonn félek.:
A kérdező hozzászólása: ezt a hö mérést sem éretm, ha valakinek megjön annak lekéne esnie ha nem vagy babós?.vagy nem????
A kérdező hozzászólása: teszteltem, de negativ lett, de a kislányomnál is ezt mutatta, holnap fog az orvosom tesztelni, irjatok köszike:)
:((sajnálom, most szombaton jött meg? itt egy újabb alkalom, remeélem sikerül!!! Kitartás!! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!