Találatok a következő kifejezésre: 37 éves és (90 db)

Én 19 éves lány vagyok, van egy párom 37 éves és nős. Tudom rosszul kezdődik, mér 2 éve tart a kapcsolatunk, szeretem nagyon és ő is engem. De ő nem akarja felvállalni, mert anyagilag függ a párjától. Mit tegyek, feledjem el vagy fedjem fel a titot?

Mind ketten normális családból származunk én nekem vele volt az els? sexuális együttlétem és nagyon szeretem,szerelmes vagyok.

Legjobb válasz: Ha nem fogja elhagyni a feleségét, akkor felejtsd el. Ha van gyerekük, semmiképp se akard mégjobban tönkretenni a házasságát. Megérdemelné, de ne tõled tudja meg, milyen szemét ez a férfi.

Ha nem fogja elhagyni a feleségét, akkor felejtsd el. Ha van gyerekük, semmiképp se akard mégjobban tönkretenni a házasságát. Megérdemelné, de ne tõled tudja meg, milyen szemét ez a férfi.
Szerintem nagyon surgosen hagyd ott.En ugyanebben a cipoben jartam, en is 20 evesen jottem ossze egy 36 eves pasival.Mi is evekig egyutt voltunk, aztan ott is hagyta a feleseget, de igy sem vagyok vele boldog, mar reg kiszerettem belole.Csak most meg mar nem olyan egyszeru otthagyni.Persze, tudom, azt gondolod, hogy nalatok nem igy lesz, de hidd el, nem veletlen mondjak, hogy gaz nos ferfivel kezdeni.Azt nem irtad, hogy vannak-e gyerekeik is?
Igazából nem akarlak elitélni mert a szar házasságot nem a szeretõ teszi tönkre, de akkor válás, utána meg új nõ...ez igy lenne helyes, de a legtöbb férfi majomként ugrál...
Véleményt nem mondok, mert ismeretlenül nem szeretnék belemenni ebbe. Szerintem jobb, ha kiszállsz a kapcsolatból, minél elõbb. Említetted, hogy anyagilag függ a párjától, és ezért (se) vállalja fel a kapcsolatot. Lehet az anyagilag biztos háttérbõl se akar kiszakadni. 19 vagy, és leszel még szerelmes, és biztosan megtalálod majd a neked megfelelõ partnert. 21/N
Ne haragudj de 19 évesen még túl naiv vagy és sajnos szerelmes, rózsaszín ködben élsz, pont ezért van veld hogy kihasználjon, A feleség nem jó az ágyban, hát veled van, de a feleség tartja el, ez a helyzet kényelmes neki már két éve még négy év múlva is ez lesz neki kényelmes.Semmiképp ne fedd fel, mert utána téged bélyegeznek meg, miközben õt kéne, szerintem keress olyat aki szeret és nemcsak használ. 28N
ne haragudj, de én mindkettõtöket elítéllek. én szakítanék.. a tisztességem ezt kívánná
Gondolod, hogy együtt is tudnál ezzel az emberrel élni? Nekem az a véleményem, hogy neki így nagyon kényelmes. Van egy családja, ahol anyagilag biztonságban van, és van egy szeretõje, ahol megkapja a szexuális izgalmakat. Sosem fért a fejembe, hogy hogyan lehet egy ilyen embert szeretni, akinél csak második vagy. Mi lesz késõbb? Majd õ nem akar gyereket, te pedig kiöregszel aztán meg majd kapkodhatsz!! Szerintem felejtsd el, keress korban hozzád illõ független férfit, akivel maradéktalanul boldog tudsz lenni. Ja, és ha õ volt az elsõ szex az életedben, akkor mindenképpen ki kell próbálnod még másokat is!!!
Elozo vok.Annyit tennek meg hozza(mert ugye most majd jonnek az ilyen valaszok, hogy a tisztesseg, stb, meg hogy ok sosem tennenek ilyet)hogy nem tudhatjatok, hogy mikor botlotok bele egy olyan pasiba, akiert meg a bujkalast is felvallalnatok.De te hidd el, hogy nem eri meg az a rengeteg szenvedes.Minel elobb dobod ki, annal jobban jarsz, es tobb idot sporolsz meg magadnak.Arra eleg kicsi az esely, hogy otthagyja a feleseget, de abban az esetben sem garantalt a boldogsag-lasd az en peldamat.
Elég szomorú, hogy ilyen fiatalon ilyen viszonyba keveredtél (mert ez nem kapcsolat..). Tudom persze, nem te tetted tönkre a házasságukat, de úgy istenigazából kegyetlenül szégyellhetnéd magad. Mindemellett a férfi méginkább. Rosszul vagyok az ilyen emberektõl. Viszont ami a kérdésed illeti, igazuk van az elõttem szólóknak: nehogy kitálalj, mert egy életre eláshatod magad! Fõleg ha kis városban/faluban élsz, úgy fognak elkönyvelni mint r*banc (ne haragudj de az emberek fix, hogy ezt mondanák) és mint házasságok megrontója. Okosabban teszed ha hallgatsz, a pasit meg a helyedben rendesen kiosztanám. Hidd el nem szerelmes beléd, ahogy néz rád vagy amit mond mind hazugság. Mert ha szerelmes lenne elvállna és felvállalna téged mint komoly társat. De benned csak a hiszékeny és kihasználható "tinilányt" látja. 20/L
Hát, ha maradt még egy kis gerinced, akkor belátod, hogy jobb ha továbblépsz, és többet nem állsz le más férjével.
Igen... a szeretet intézménye.. miért szerinted miért házasodnak az emberek? elárulom :) szerelembõl, szeretetbõl :) te gyakorlatilag egy feleség vagy, csak jogod nincs pár dologhoz. Jah, és van még egy fontos dolog: sosem mondta ki a párod mások elõtt, felelõsséggel, hogy veled akarja leélni az életét. Ne másokból indulj ki, mert annak nincs értelme. Azért vannak a válások, mert az emberek rosszkor, nem a megfelelõ emberrel, nem a megfelelõ érzéssel és elhatározással házasodnak. Ha a ti szívetekben és fejetekben rend van, akkor akár házasok vagytok, akár nem, nem lesz baj. A házasság nem a pokol! A férfi, akivel élsz, talán olyan, mint AZOK a pasik? vagy el tudod képzelni, hogy valaha olyan lesz? hogy úgy fog veled bánni? gondolod, hogy aláírtok egy papírt, és átkattan benne valami és rögtön meg fog csalni, vagy verni fog, vagy mittom? badarság :) ha õ nem ilyen, akkor nem ilyen. akkor sem házasságban, sem együttélésnél nem ilyen. a házasság két dologról szól ma: 1) jogi védelem, biztonság (erre nincs szükséged, oké) 2) az ELKÖTELEZÕDÉS. ha most úgy gondolod, hogy együtt fogjátok leélni az életeteket és õ is így gondolja és õszinte, akkor ez akkor sem változna, ha aláírnátok errõl egy papírt. Nálunk sem változott. SEMMI! a napi rutinunk ugyanolyan, az érzéseink ugyanazok, a tetteink a szerelemrõl szólnak... nálatok változna?
Nem azért utálom amit láttam , hanem mert nem tartom semmire az intézményt csak látszat, páromat és engem nem a papír meg az intézmény köt össze 10 éve...hanem a szeretet meg a tisztelet, ja és 28 vagyok két diplomával.
teljesen mindegy, hogy mennyire sértõdsz meg. a házasság intézményét utálni mindazokért, amiket te láttál, badarság. ezeket együttélésnél is simán megteszik a felek. A gyûrû és a házassági kivonat nem okolható ezért. nem akkor õrülnek meg a felek és válnak sátánná, amikor kimondták az igent. az ilyenek mindenképp x év után (hogy már nem kell álarcot hordaniuk) megkattannak. akár házasok, akár nem. fiatal lehetsz még nagyon.
Amúgy nem is tudom minek látogatom ezt az oldalt, ez az oldal a rosszakaró másokat sértegetõ irigy, alpári hozzászolásokkal van tele, IGEN HÜLYE vagyok mert leirtam a tapasztalatom , sajnos a normális a más kárán tanul a hülye meg sajátján...Sokan itt élik ki a kisebbségi komplexusukat...Hogy minél nagyobbat rúgjanak a másikba és minél jobban lepontozzanak másokat.Szánalomland.
Én megértelek, mert én is két éven át éltem egy ilyen kapcsolatban. De aztán felnyitottam a szemem, jó nagyra nyitottam és rájöttem: nincs jövõje, értelmetlen hogy kihasználjanak, örök második leszek, és nincs kedvem várakozni évekig, meg családokat borogatni, meg hogy nekem sem esne jól hogyha otthon fõznék, a férjem meg csalogatna ittott. Amit addig szépnek éreztem, szerelemnek én is neki adtam a szüzességem, és sok mindent megadtam neki amit otthon nem kapott meg. Csak késõn jöttem rá mibe keveredtem, persze közrejátszott a naivitásom is õ volt az elsõ kapcsolatom, közvetlen egy kisebb szerelmi csalódás után toppant be az életembe és bár eleinte elutasítottam, addig beszélt és nyomult amig végül 1 év udvarlás után beadtam a derekamat. Utólag jöttem rá több volt az illuzió mint a valóság. Izgalmasan éltem meg, hogy végre felnõtt nõvé válhatok, kalandként macskaként bújkálva az egyik kávézóból a másikba. Persze önbizalomhiány is társult mindehhez. A feleségével sokkal több idõt tölt mint veled, az embert igazán csak lakva lehet kiismerni, nem futó randevúk alkalmával, a felesége a felesége nyilván nem ok nélkül vette el, a feleség is egy státusz és a szeretõ is. Te csak szeretõ vagy. És vagy az is maradsz még jó sokáig vagy az is maradsz még jósokáig. Nem fog elválni a nõtõl, az anyagi függés csak egy kamu, az enyém is mindennek elmondta a feleségét, hogy depis zugivó, nem vonzó, trehány aztán kiderült hogy ebbõl egy szósem volt igaz, és a felesége egy nagyon kedves és rendes nõ volt. Ezt csak azért mondja, hogy mondjon valamit. Õt is keféli és téged is. Egyszóval te szerelembõl hülyét csinálsz magadból és hagyod hogy folyamatosan megcsaljanak. A szerelem két emberrõl szól nem háromról, négyrõl. ROsszul fog esni és idegileg ki fogsz készülni ha majd rájössz mi is a valóság.
Nem csak speciális régteghez járok, nagy sok család nem speciális rétegû ahol komoly problémák vannak, nem csak a speciálius réteg veri a családját, iszákol, dug félre, És nem csak a speciális feleségek tartnak két szeretõt a dolgozó férjük melett.
Ha tényleg szeret Téged, akkor miért fontosabb a felesége pénze? Mert ezt írtad. Anyagiak miatt nem válik. Akkor most, hogy is van ez? Téged szeret, vagy a felesége pénzét? Nem akarlak elkeseríteni, de ha választás elé állítanád, a pénzt választaná, vagyis azt is választotta. Ha Te elhagyod, majd talál mást, de a feleségét nem fogja elhagyni, mert Õ jelent a kényelmes életet.Helyetted meg könnyen talál mást.
16:28 te egy speciális réteghez jársz! ezt azért ne felejtsük már el. én nem vagyok rasszista, d e van egy erõs gyanúm, hogy milyen nemzetiségûek azoknak a java, akikhez jársz. Ne mondjuk azért már, hogy az az általános, és minden 2. család így él. és hülye vagy, ha ezért a házasság intézményét hibáztatod... az együttélés és a házasság között nincs különbség a napi gyakorlatban, csak a házasság jogilag rendezettebb. ha a férfi verni és csalni akarja a nõt, azt együttélésben is megteheti! és tényleg ne általánosítsunk már, mert ez rohadtul zavar... az iskolázott és normális lelkületû ffiak és nõk, ÉS BÕVEN VANNAK ILYENEK, nem így élnek! Ne a te speckó tapasztalataidból vonjuk le a következtetéseket!
15 55 Egyen se, én nem is leszek párkapcsolatban élek sokéve de a házzaságot gyülõlöm, szerencsére õ is.Csak munkám során családokhoz járok, és látom milyen pocsolya szintûek, hogy csak hazugság képmutatás az egész tisztelet a kivétéleknek, hogy csalás, szeretõk hada, hazudozás, de közben magukat is átverveüldögélnek a fosban és gyerekeiken vezetik le , a gyerekek meg ebben nõnek fel ez nekik a minta...És sajnos sok esetben a férj már a kapcsolat elején olyat keres aki szolgalekû gépként kezelhetõ, akit lehet csalni csicskáztatni, de közbe félrekúr , na az ilyen nõt nem tudom sajnálni ha megcsalják.a feleség is hibás, mert a házasság két emberen múlik
Sajnállak, hogy szerelmes vagy mert fájni fog. Ott kell hagynod! Nem fog elválni, az anyagiak eddig még mindnekinek csak kibúvót és kifogást jelentettek, ez soha nem lehet igazi ok.Neked tovább kell lépned. Ez az ember nem a Te TÁRSAD. Kölcsönkaptad a sorstól, bár jobbat érdemelnél. Valószínû a felesége is jobbat érdemelne. Nem szert ebben biztos lehetsz. Pucolj amig van erõs menni. És kérlek NE, NE és NE "buktasd le". Lebukik majd magától, hiszen ha válni akart volna már úgy intézi. De nem akar. Te pedig ne pazarold el mgad egy ilyen palira aki Veled is csak azt tenné amit a nejével. Azért legközelebbi választásodnál legyen benned anyni önérzet, büszkeség és nem mellesleg gerinc, hogy nem egy foglalt, cslaádos emberrel kezdesz. Nyugodtan hidd el, hogy szinte levegõnélkül tudják nyomni, hogy mennyire lehidegültek a nejüktõl, stb, stb, . közben csak kihasználnak és használnak.
Én is beleestem egy ilyen csapdába. A legjobb barátom állandóan az én vállamon sírta ki magát a rossz házassága miatt. Csalta fûvel-fával a feleségét, én adtam neki a tanácsokat, hogy hozhatná rendbe a kapcsolatát. Naiv voltam, sajnáltam, hogy szegény milyen házisárkányt fogott ki, milyen rossz neki... Aztán elvált, telt múlt az idõ, és összejöttünk. Rájöttem, hogy nem az asszonnyal volt ott a probléma. Nagyon rövid idõ alatt szakítottunk, és a barátság is odalett, mert rájöttem, hogy gerinctelen alak, csak jól adminisztrálta magát, meg persze csak az õ verzióját hallottam. Keress olyat, akinek Te vagy az egyetlen, aki nem titkolja a kapcsolatotokat, mert így csak kihasznál. Most nehéz elhinni, de nem õ az egyetlen a világon, és mikor ott lesz melletted az a férfi, aki mindenben a társad lesz, akkor rá fogsz jönni, milyen kár volt az az idõ, amit rápazaroltál.
Nehogy már az õ korában a felesége tartsa el.
Nem változna semmi, nálunk.De láttam sok olyat akik több évig együtt élve tök happy voltak aztán esküvõ utána meg semmi nem volt már happy, és válás, valahogy túl nagy feneket kerítenek a házasságnak, pedig csak egy fecni az gész meg egy flancos rongyrázásos esküvõ nagy lagzi, sok pénzért, aztán néhány év hónap múlva az ügyvédeket fizethetik, egy normális házasságot tudok a környezetmben nagyszüleimét na õk már a vaslakudalmukat ünnepelték 3 éve õk az egyetlenek akiknél nem látom azt a sok szart amit a mostani házasságokban de õk más generáció, más életkörülmények közt nõttek fel...
21.21 Ez nem ad semmi féle felmentést azoknak akik a feleségüket csalják, vagy férjes emberrel kavarnak. Sokszor a feleségek semmit nem tehetnek, úgy tudják minden oké. De ha tehetnek is róla, a tisztesség úgy kívánja, hogy a férfi váljon el és kezdjen új életet. Ennyi.
Továbbra sem itéllek el, eddig sem itéltelek! Csak legyen elég bátorságod elhagyni, mert különben visszakönyörögi magát és újra irkálhatod ki a kérdést...Azokkal ne foglalkozz, akik oltogatnak, ki tudja milyen szennyesük van..bagoly a verébnek. Hagyd ott, legyen más a kis játékszere, igérgessen másnak házasságot. Ne legyél megalkuvó röpitsd jó messzire, aztán csapj egy hatalmas bulit a barátnõiddel és aludj egy jót.
Hanem õ nem hempereg vele talál két perc alatt másikat, aki örömmel hempereg vele.A feleségek meg idõnként magukba nézhtnének hogy mértnem õket dugják a férjük.
Nem azért vagy erkölcstelen mert több pasival kavarsz stb. Felfogtuk õ vol az egyetlen. Azért vagy erkölcsi hulla, gerinc nélkül, mert tudtad, hogy felesége van, mégis beadtad a derekad. Eleve belementél egy vesztes helyzetbe, ráadásul ezzel, egy másik nõ életét is tönkre teheted, nem tudhatos, hogy nem, persze ennek a nõnek ilyen férjjel már nem lehet 100as az élete. Mindegy ez téged semmi alól nem ment fel. Szüleid büszkék lehetnek, biztos nem úgy neveltek, hogy házas emberrel hemperegj.
A kérdező hozzászólása: Hidjétek el próbáltam kilépni, nem egyszer kidobtam, de visszakönyörögte magát, h nem akarja, h mással legyek stb... De amiket válaszoltatok rájöttem igazatok van fiatal vagyok még... nem is vagyok csúnya lány találok 100 szor jobbat.Köszönöm!!
Akkor teszel a legjobbat, ha kilépsz ebbõl a helyzetbõl. Õ téged csak kihasznál, csak a szexre kellesz neki, már rég felvállalt volna és otthagyta volna a családját, ha szeretne. Könyveld el egy tanulságos kalandnak és lépj tovább. Most még nem késõ.
Hagyd ott! Válassz egy olyan fiút, akivel kéz a kézben járhatsz az utcán, bemutathatod a szüleidnek, a barátaidnak. Elmehettek táncolni, moziba, haveri társaságba együtt. 19 évesen még bulinak kéne lenni az életnek.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek aki normálisan válaszolt/tanácsot adott.Akik pedig le k*váztak csak magukat minnõsítik.Mert bátran állíthatom, h nem vagyok az, õvolt az egyetlen életembe és én szerelembõl tettem amit tettem.
A pasit agyonvágnám, te meg kapnál tõlem két istenes atyai pofont, akkor talán kiszeretsz belõle... Mégis, mit vársz? Azt, hogy a felépített jövõjét otthagyja egy egy sz*ros kis tini kedvéért? Te is tudod jól, hogy õ nem szeret téged, csak d*gni kellesz neki. Ez a nagy büdös igazság.
Õ végképp nem akar házasodni, nálam százszor jobban utálja a házasságot de errõl a kfdves szülei gondoskodtak gyerekorában , de ez hosszú ügy, beszéltünk mi már errõl szokszor , nem bántodik meg mert mint irtam korábban hasonló véleményen van, zsák a foltját.
de megint mások szemetét sepergeted :) szerencse, hogy nem kórházban dolgozol, mert akkor a betegségektõl való félelemtõl mozdulni sem tudnál.. :) próbáld megérteni... amit látsz, az RÁJUK érvényes, és nem rád... hihetetlen, hogy ennyi bizalmad nincs a párod iránt :O és magad iránt :( nagyon rossz lehet... bár én a párod helyében megbántódnék, hogy azt gondolod, hogy azért, mert házasok vagytok, õ bántani fog... félelembõl nem élni egy csodálatos lehetõséggel, ami közelebb hozza az embereket és családot ad nekik... ne félelembõl élj... nagyon szomorú, ha nem érted, hogy mit szeretnék modnani...
Ugyanebben a helyzetben vok, azzal a kivétellel, h az én pasim független. Lassan 1 éve járunk, de még nem mertem a szüleimnek elmondani, m a véleményük a nagy korkülönbséggel járó kapcsolatokról megle7õsen negatív. Én is nagyon szerelmes vagyok, és sokáig kételkedtem a párom érzéseiben, pont az miatt, h ennyivel idõsebb. De bebizonyította, h szeret, mikor nagyon beteg voltam, elõbb hazautazott hozzám külföldrõl, és megbeszéltük, hogy együtt mondjuk el a szüleimnek. Szerintem beszélj a pároddal, ha tényleg nagyon szeret téged, megteszi ezt érted, h felvállaljátok, ahogy az én párom is. :) 19/L
16:02-rõl jutott eszembe: Kolléganõm, kimondottan csinos, talpraesett negyvenes csaj járt úgy a békéltetõn (hasonló elõzmények után-õ volt a megcsalt feleség), hogy a bírónõ szóban figyelmeztette. Azt mondta a válni semmiképp sem akaró, az újabb békülést erõltetõ, már nem olyan nagy kan férjének, hogy "szánalmas vagy, makikám!" A figyelmeztetést csak azért kapta, hogy tisztelje meg a bíróságot az odaillõ beszéddel. :D
Ne zárd el magadat egy normális hozzádillõ párkapcsolattól egy ilyen sehova se vezetõ kötelékkel. Ne reménykedj, hogy téged választ, egyszer majd kiderül, aztán dob. Elvesztegetett évek, osoljon a rózsaszín köd, õ neked nem használ, hanem súlyosan árt. Légy kemény, szakíts, és meglásd, nagyon hamar jön valaki, aki neked való, és akivel való kapcsolatnak távlata is van. És aki miatt ráadásul rejtõzködni, hazudozni, lelkiismeretfurdalástól szenvedni se kell.
1540 szánalmas vagy.
15:37-nek teljesen igaza van. Egyébként nem értem mi a baj. Két ribanc egy pár. Nehogy már 19 évesen nõs emberrel ke...ni nem vagy fiatal, gondolkodni meg igen.
Én ezért vagyok válás híve, meg a házasságot sem tartom semmire, nem értem miért ülnek a felek évekig a szarban ahelyett hogy elválnának és boldog lennének sok gyerek nem úgy nõne fel, hogy folyton gyûlölet harag , és cirkusz van otthon, mert a felek csak eltûrik elviselik egymást, aztán robban a bomba hogy inkább utálják egymást...És ezt a ggerekek szivják meg legjobban.A szart lekell húzni nem ülni felette...
szerintem egyél vörösiszapot
szia! szerintem semmiképp sem jó ötlet felfedni a titkot, mert csak te járnál rosszul vele : mindenki megbélyegezne h te vagy a szemét kis fiatal liba aki elvette a férjet a családjától stb. + a párod sem örülne, hogy tönkretetted a kényelmes kis pénzes feleség-fiatal szeretõ világát. Legjobb döntés lenne elhagyni õt, mert nagyon valószínû hogy sohasem fogja elhagyni a feleségét, és mivel te már 2 éve ezt így hagyod is, pláne nem fog változtatni. Ha meg mégis lelépne az asszonytól, mi a garancia, hogy téged nem csal meg pár év múlva egy fiatalabbal? És még tudnám sorolni, de lényeg a lényeg - nem érdemes ilyen pasira pazarolni az életed, még nagyon fiatal vagy, hagyd ezt a pasit és 10jobbat is találsz tõle, akinél nem csak második leszel, hanem az egyetlen. Amúgy sosem értettem, hogy aki szeretõ (és szereti is a férfit, nem csak szex, és tudja h a párjának van felesége) az hogy tudja ezt elviselni? mármint azt, h õ csak a második, hogy tõle a szeretett férfi hazamegy az otthonába, ahol egy másik nõ-vagy egész család várja, hogy más nõ karjaiban fekszik le és vele ébred, hogy míg õ egyedül ücsörög az ünnepeken, addig a párja a feleségével ünnepel? - tudom nem a kérdéshez kapcsolódik, de örülnék, ha leírnád, nagyon kíváncsi vagyok erre.
És az pedig hülyeség hogy a lány nem hibás. Igenis hibás. De a férfi méginkább, hogy ennyi idõsen fiatalokat "szeretget" a neje helyett. Azért ne avassuk már szentté a lányt. Mindkettejük hibája. Kész ennyi.
Azért egy dolgot tisztázzunk: a feleséggel a férfi jól érzi magát, akármit is mond a kérdezõnek. Jó a családi élete, és közel sem biztos, hogy a feleség rossz az ágyban, vagy unalmas a szex vele. Egyszerûen az ilyen pasiknak kell az adrenalin löket, a változatosság és az az érzés, hogy egy naív kislány rajong értük és mindent megtenne nekik. Ennyi. nem hiszem, hogy baj lenne a házasságával... az ilyenek mindig ezt mondják... aham... jah, persze!
15:34-es tudom!:) és írtam is, hogy a férfi méginkább szégyellhetné magát. "Tudom persze, nem te tetted tönkre a házasságukat, de úgy istenigazából kegyetlenül szégyellhetnéd magad. Mindemellett a férfi méginkább."
Egyebkent nehogy azt hidd, hogyha elmondod mindenkinek a dolgokat, akkor majd otthagyja a feleseget.Ott fog magyarazkodni neki.
Nem tudom, hogy vagy te képes szeretni úgy, hogy õ közben a feleségét d*gja...
15:42 pontosan:) Összefoglaltad pár szóban a gondolataimat. Megérdemlik egymást. Csak a feleséget, meg ha van gyereket sajnálom...
Kérdezõ, nem ismerlek titeket, de ha rossz a házassága, miért nem lépett már ki belõle? Ha szeret, miért melegíti a másik ágyat is? Szerintem õ csak kihasznál téged, mert ha nem így lenne, kilépett volna a házasságából, és veled lenne, és nem 2 vasat tartana a tûzben. Megérdemelné, hogy 2 szék közül a padlóra essen, de ha okosabb akarsz lenni, keress olyan pasit, akinek te vagy az elsõ, az egyetlen, és nem csak egy "pótkerék".
Nem olvastam végig a válaszokat, de szakíts minél elõbb. Egy-két év múlva úgy is szakítani fogsz és vered a fejed a falba hogy lehettél ilyen butus és mennyi idõt rásántál valakire feleslegesen. Érthetõ hogy azt képzeled szerelmes vagy, vagy lehet hogy tényleg az is vagy mert õ volt az elsõ kapcsolatod, de ebbõl számodra semmi jó nem fog kisülni hidd el. ui: Az apukád helyében jól elbeszélgetnék a párod feleségével.
15:55 hány megromlott házasságon vagy túl? Én voltam szeretõ szerepben, nem tagadom. Voltam megcsalt nõ szerepében is, ezt sem tagadom. És elmondhatom: egyetlen indokot sem tudott a megcsaló fél felhozni, hogy miért csalt meg. Jah, hát mert buli, és alkohol, és a csaj olyan rámenõs volt (aham, jah, persze!), és õ nem tudott magának parancsolni... és miért találkozott vele újra? hááát, azt nem tudom... de mit rontottam el? "téged szeretlek, õ semmit nem jelentett, boldog vagyok melletted, a szex csodás.." tényleg mindent megtettem szex terén is... sokat beszélgettünk, nem volt semmi olyan, ami miatt azonnal rávágnád, hogy "ez volt az!" nem volt rossz kapcsolat! és érdekes módon amikor én voltam a szeretõ (és volt h ismertem a feleséget), nem mondhatnáém el, , hogy baj volt a nõvel. szép volt, igényes volt, okos volt, két hibája volt: 1) akármit csinált is (új ruha, új haj, stb) õ már megismert lélek-test volt, meghódított, birtokolt 2) sokat dolgozott a férje, és inkább az irodában kereste a szexet. Mentségemre legyen mondva, hogy CSAK pettin volt, és csak 1x! még idejében továbbálltam. Nincs ezeknek megromolva a kapcsolatuk, nem hibás ott ilyen esetben a nej... csak már nem izgalmas, nem is lehet az... az egy kialakult kapcsolat. Szóval ne szidjuk már a feleségeket.
Na, azért ennyire ne legyél pozitív: õ nem a párod, hanem a szeretõd.A pár normális dolog, a szeretõ nem normális, ahogy te sem vagy az, különben nem kezdtél volna nõs férfival ily zsenge korban.Nem biztos hogy csak anyagilag függ a párjától, csak be vagy eteteve ezzel, és lássuk be 19 évesen még azt is beszopnád hogy a Föld lapos. Biztos vagyok benne, hogy a férfi irányít, és neked szavad nincs.Tehát az lesz, amit õ mondd, eddig is így volt.Most csak bedobtad ezt a kérdést erre az oldalra, hogy mégis mit kéne tenni. De nagyon messze vagy attól, hogy te önállóan tegyél bármit is.Majd a szeretõd szabályozza, hogy mi lesz.
Ne mondja nekem senki, hogy 17 évesen nem tudja egy lán, hogy férjes emberrel nem szabad kikezdeni/leállni, mert erkölcstelen dolog. Ezzel már a 13 évesek is ált. tisztában vannak, nem , hogy a 17 évesek. A másik, hogy biztos nem egyszer mondták neki a két év alatt, hogy ez nem helyes, nem egészséges, senkire nézve. Hát "eljutott" az agyáig. Erkölcsi hulla a kiscsaj, de a férj méginkább.
r.banc vagy megérdemled.
Azért vegyük észre, hogy a kérdezõ 17 éves volt, amikor ez a viszony elkezdõdött, és nem volt neki senkije elötte. Hát én ezt gyermek megrontásának nevezném. Kedves Kérdezõ! Nagyon komolyan kihasználnak téged! A felnõtt világban a házasság érték. És az a férfi , mimdegy mit mond- komolyan veszi a feleségét, a házasságát a munkáját. Persze a fiatalság szép, vonzó, és elbûvölõen tud rajongani. De egy 37 éves férfi nem veszi komolyan. Csak kihasználja. És ha megérintette is valamiféle szerelem, már tud az érzésein uralkodni, nem irányítják, nincs annyira kiszolgáltatva nekik, mint te. Sokkal jobbat érdemelsz!!!!
Ez a majom effektus, igen, ugrál ide oda a két ág között, mert a két ág hagyja ezt...
Nem kell senkit szentté avatni, ha rossz egy kapcsolat és máshol keresem a boldogságot, akkor elõbb véget vetek a rossznak, és tiszta lappal kezdek új életet. Csak egyeseknek kényelmesebb az, ha megtartja a régit is meg az újat is egyszerre.
Ne szomorkodj, rúgd ki nyugodtan, két nap múlva meglesz az utódod! Mit hittél, majd az asszonyt cseréli le? Õt nehezebb lenne helyettesíteni, Téged lehet pikk-pakk. Ilyen leánykákkal Dunát lehet rekeszteni. Gratu!
Ne avassuk , már a felséget se szentté, mert nem oknélkül jár a pasi férle...Hát nagy mondás hogy a feleség háztartásigépezet a szeretõ meg a nõ.
Az a baj hogy nem a lány a hibás csak elõzõ az a másik férj miért állt le vele õ nem hibás?... csak a lány, senki nem fogott piszolyt a férfi fejéhez amit otthon nem kap meg megkeresi máshol, csak feleségnek elég megalázó lenne ha kiderülne hogy csak a pénzért van még vele a férj...

3 hetes terhes vagyok és minden este 37 fokos hőemelkedésem van ez normális? És elmúltam 37 éves mikor érdemes először orvoshoz menni és van valami speciális vizsgálat amit érdemes megcsináltatni?

Legjobb válasz: Szia.ezt a 3 hetest nem értem.3 hete nem jött meg, vagy a ciklusod 3. hetében jársz?honnan tudod hogy terhes vagy?elmaradt,csináltál tesztet?én 37 éves vagyok,most 20 hetes.Ha tényleg terhes vagy a magasabb hõ indokplt, persze, ha nem vagy egyébként megfázva.én 5 hetes voltam mikor dokihoz mentem,õ megállapította hogy lát petezsákot, de magzatot ilyenkor még nem látnak,a 9.héten mikor visszamentem már volt szívhangja.semmi különösebb vizsgálat nem kell.ugyanazokon mész keresztül mint más, csak 1 magzatvízmintavételt ajánlanak, a kor miatt.én megcsináltattam, de ha nem akarod,csináltatsz vér vizsgálatot.azthiszem ennyi.boldog babavárást kívánok.

Szia.ezt a 3 hetest nem értem.3 hete nem jött meg, vagy a ciklusod 3. hetében jársz?honnan tudod hogy terhes vagy?elmaradt, csináltál tesztet?én 37 éves vagyok, most 20 hetes.Ha tényleg terhes vagy a magasabb hõ indokplt, persze, ha nem vagy egyébként megfázva.én 5 hetes voltam mikor dokihoz mentem, õ megállapította hogy lát petezsákot, de magzatot ilyenkor még nem látnak, a 9.héten mikor visszamentem már volt szívhangja.semmi különösebb vizsgálat nem kell.ugyanazokon mész keresztül mint más, csak 1 magzatvízmintavételt ajánlanak, a kor miatt.én megcsináltattam, de ha nem akarod, csináltatsz vér vizsgálatot.azthiszem ennyi.boldog babavárást kívánok.
Jelentkezz minél hamarabb az orvosodnál. A hõemelkedésre nem tudok mit mondani, lehet, hogy elkaptál valami enyhe fertõzést. A genetikai vizsgálat ilyen korban kötelezõ.
Ezt a 3 hetes dolgot en sem ertem, a mensi elott egy hette lpozitiv lett a teszted? Egyebkent, a 37 fok nem hoemelkedes! Es nem is koros, a testho terhessegben 36.6 helyett kicsit feljebb van, 37 korul.
A kérdező hozzászólása: azért tudom hogy 3 hetes terhes vagyok mert a párom külföldön él és csak havonta 1szer tudunk találkozni. A menzeszem júli 13-án kezdõdött 26-27-ig voltam kinn nála és augusztus 15-én lett pozitív a tesztem úgyhogy szerintem 3 hetes terhes vagyok. köszi a válaszokat
Ha júl 13-án jött meg utoljára akkor te már 5 hetes terhes vagy!!!
A kérdező hozzászólása: de nem voltunk együtt 13-a elõtt csak júli 26-27án szerintem a 26-27 az a fogantatás napja nem?
A kérdező hozzászólása: a terhességet nem a menzesz elsõ napja után két héttel számolják a dokik?
Szia! A terhességet az utólsó menstruáció elsõ napjától számítják! Akárhogy is tiltakozol 5 hetes kismama vagy. 16 hetes pocakos

Van egy férfi, akivel sokat beszélgetünk, ő akar járni velem, én nem tudom, h mit tegyek. Õ 37 éves, én 29 vagyok. Emberileg és fizikailag is vonz, de úgy érzem h nem hozzám való és nem tudnám őt felvállalni a világ előtt. Mért érzek így?

Õ nagyon bulizós,nagy haveri körrel,nekem 1-2 barátom van és bulizni is csak ritkán járok.Küls?re nem igazán az esetem,de tetszik a természete,tudja h mit akar,határozott.Én pont az ellentéte vagyok,bizonytalan,tépel?d?.Ilyen szempontból jó hatással lenne rám,de nem tudnám elképzelni h járunk,nagyon más mint én,ez megijeszt,de vonz is.És már volt házas, 1szer,de lehet h 2 szer is.És a szüleim sem helyeselnék.

Legjobb válasz: Bocsi, én igaz csak 17 vagyok, de 29 évesen biztos, hogy a szüleid döntésére kell hagyatkoznod? ^o) Amúgy meg az egyetlen, amiért írok - tanácsot adni nem tudok, én a helyedben a nem gondolkodnék, azok alapján, amiket leírtál -, mert nekem az egyik osztálytársam, aki 16 éves egy 37(!) éves pasival van együtt! És mindenki tudja, és felvállalják egymást, és szerintem szörnyen pedofil. Így szerintem a ti korkülönbségetek egyszerû játék az évekkel.

Bocsi, én igaz csak 17 vagyok, de 29 évesen biztos, hogy a szüleid döntésére kell hagyatkoznod? ^o) Amúgy meg az egyetlen, amiért írok - tanácsot adni nem tudok, én a helyedben a nem gondolkodnék, azok alapján, amiket leírtál -, mert nekem az egyik osztálytársam, aki 16 éves egy 37(!) éves pasival van együtt! És mindenki tudja, és felvállalják egymást, és szerintem szörnyen pedofil. Így szerintem a ti korkülönbségetek egyszerû játék az évekkel.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors választ! :) Majd elgondolkodom a dolgokon és a korkülönbségen is.
8 év korkülönbség az gyakorlatilag ideális, ebben a korban meg fõleg. Szerintem próbáld meg sokat nem veszítthetsz. Találkozgassatok aztán majd kialakul benned a dolog és akkor tudsz döntést hozni. Hogy mért érzel így azt nem tudom, mivel nem ismerlek, meg hogy eddig mennyi és milyen párkapcsolatban voltál. Lehet h. túl gátlásos vagy vagy rossz tapasztalataid voltak.
Ha tetszik neked és te is tetszel neki, fõleg ha szeretitek egymást akkor miért ne járhatnátok? Miért nem vállalod fel? Tán félsz az ismerõsöktõl, családtól? Nem a szüleid járnának vele hanem TE! Nem helyselnék? Ismerik? Na és ha házas volt? Attól még lehet õ a nagy Õ. 29 éves vagy könyörgöm, mire vársz még az életben? Próbálj elszakadni a szüleidtõl. Sok szerencsét!!
Nos, "rossz" esetben lenne vele egy kellemes kalandod, jó esetben pedig megtalálod életed párját, szóval szerintem hajrá! Nyolc év így 30 környékén már semmi. (A szülõknek meg úgyse fog tetszeni senki, mindenkiben találnak hibát. Õk már csak ilyenek.) -G-
Szerintem vágj bele, ha egy kicsit is tetszik a pasi. Legalább lesz egy kalandod, és nem a házaséletedben kívánkozol majd férfiak után. A szüleiddel pedig ne foglalkozz, mondjanak amit akarnak.Ez a Te életed, nem pedig az övék.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Jól esik nagyon a megerõsítés!!!:) ))És a buzdítás!Talán így egy kicsit könnyebb lesz a döntés!

Mit tegyek? Apukám apukája 52 éves és van egy barátnője 37 és baba lesz. Unokatesóm ki van borulva mit tegyek? (26 éves)

48 éves korában az els? feleségét?l elvált és az meg is halt 2008 januárjában.Van még egy 19 éves gyereke is mit lehet ilyenkor tenni:?

Legjobb válasz: Nem gondolom, hogy sokmindent tudsz tenni. Felnõtt emberek a saját életükrõl maguk döntenek. Ha "apukád apukája" és a barátnõje úgy döntöttek, hogy babát vállalnak, akkor az meg is fog születni minden bizonnyal. Ami az unokatestvéredet illeti, hozzá fog szokni a helyzethez, amely nem szokványos, ám de teljesen elfogadható. A 15 év különbség ma már nem annyira vészes, bár nem kevés, de nem a középkorban élünk. Az, hogy egy nõ 37 éves korában szül ugyancsak nem különösebben problémás, ma már 40 után is szülnek. Az pedig, hogy valakinek van tizen/huszonéves gyereke és lesz mégegy, ugyancsak elfogadható. Lehet, hogy nehéz ezeket a dolgokat megemészteni, de az idõ megoldja. Hagyj a dolgot a saját medrében folyni, hidd el az idõ megoldja a problémádat.

Nem gondolom, hogy sokmindent tudsz tenni. Felnõtt emberek a saját életükrõl maguk döntenek. Ha "apukád apukája" és a barátnõje úgy döntöttek, hogy babát vállalnak, akkor az meg is fog születni minden bizonnyal. Ami az unokatestvéredet illeti, hozzá fog szokni a helyzethez, amely nem szokványos, ám de teljesen elfogadható. A 15 év különbség ma már nem annyira vészes, bár nem kevés, de nem a középkorban élünk. Az, hogy egy nõ 37 éves korában szül ugyancsak nem különösebben problémás, ma már 40 után is szülnek. Az pedig, hogy valakinek van tizen/huszonéves gyereke és lesz mégegy, ugyancsak elfogadható. Lehet, hogy nehéz ezeket a dolgokat megemészteni, de az idõ megoldja. Hagyj a dolgot a saját medrében folyni, hidd el az idõ megoldja a problémádat.
26 évesen miért nem tudod magad kezelni a helyzetet? Miért ismeretlenektõl vársz megoldást?
Apukád apukája hogy lehet 52 éves, ha te 26 vagy?
Sztem az unokatesója 26 éves, nem õ, mert úgy tényleg "nem jön ki"... A kérdezõnek: fogalmazd meg máshogy a kérdést, mert így tök homály az egész. Ahogy én értelmezem: nagypapád 52 éves, van az apukád mellett egy 19 éves fia, az elõzõ felesége, akitõl elvált, idén januárban halt meg, neki meg gyereke fog születni a 37 éves barátnõjétõl... Hááát, abban manapság semmi furi nincsen, hogy egy 52 éves férfinak gyereke születik. Inkább az a különös, hogy õ már egyben nagypapa is - a tied - és így ugye nehéz kezelni a helyzetet. Meg hát az se "szerencsés", hogy az elõzõ felesége - akit gondolom, sokan szerettetek a családban - nem rég hunyt el. Apukád hány éves egyébként?
Miért kéne tenned vmit? Nincs itt semmi baj. És amúgy sem tehetsz semmit....
A kérdező hozzászólása: Bocs apukám testvére
Szerintem ez tök normális, miért kéne ezen kiakadni...örûljetek, hogy nem 20 éves a csaj...és várjátok boldogan a babát. Komolyan nem értem mi a gond. A korkülönbség sem nagy, és a jelek szerint boldogok is együtt. Miért kell ezen áskálódni, nem hogy boldogok lennétek, hogy jön egy új kistesó/uncsitesó a családba.
az semmi én ismerek valakit aki 44 éves az öccse meg 2 az apjuk már 70 felett van a kisgyerek anyja meg 38 körül van.
grtaulálj szerintem!

Mit gondolnátok egy olyan pasiról, aki 37 éves, 4 éves kapcsolata után elvált és csak a felesége volt az egyetlen nő az életében?

Szeret és velem akar lenni, én is szeretem, de beijedtem, mikor ezt megtudtam. Hülye vagyok és inkább örülnöm kéne? 28L

Legjobb válasz: 37 éves, elvált, és csak a felesége volt az egyetlen nõ az életében. Ezt gondolom róla.

37 éves, elvált, és csak a felesége volt az egyetlen nõ az életében. Ezt gondolom róla.
A kérdező hozzászólása: köszi sokat segítettél :) ) lehet, nem voltam elég konkrét, szóval gyors fejszámolás után kiderül, hogy 33 évesen még szûz volt és ez engem meghökkent és megijeszt tényleg így utólag visszaolvasva elég béna lett ez a kérdés, bocs
Semmit. Lehet túlságosan félénk volt. (De azért kicsit fura, de nem baj.)
Lehet hogy aszexuális. Vagy túl félénk, esetleg nem büszke a férfiasságára. Vagy valamilyen nemi betegsége van. Szóval akármi lehet gyakorlatilag.
A kérdező hozzászólása: A beszélgetéseinkbõl meg az jött le, hogy mindent tud arról, hogy mi kell egy nõnek, mindent tud a lélekrõl, a szexrõl, álmaim pasija. Aztán jött a döbbenet, hogy lehet, hogy csak "elméleti szakember". Persze adok a dolognak esélyt, mert nagyon beleestem, csak nem tudtam hova tenni ezt a dolgot. köszönöm hogy válaszoltatok

37 éves vagyok és az életkorom miatt nem kellett semmijen külön vizsgálatra mennem. Normális ez?

Amúgy minden más lelet rendben uh rendbe.

Legjobb válasz: Azt hiszem 35 felett magzatvíz vételt szoktak csinálni, de lehet, hogy nem minden doki ragaszkodik hozzá, és ehhez a kismamának is hozzá kell járulnia, mert még ha minimális is, de van vetélési kocskázata. Ha minden leleted rendben és az orvos sem mondta, akkor szerintem nem kell. Manapság már olyan nem ritka, hogy 37-38, sõt 40 évesen szül valaki.

Azt hiszem 35 felett magzatvíz vételt szoktak csinálni, de lehet, hogy nem minden doki ragaszkodik hozzá, és ehhez a kismamának is hozzá kell járulnia, mert még ha minimális is, de van vetélési kocskázata. Ha minden leleted rendben és az orvos sem mondta, akkor szerintem nem kell. Manapság már olyan nem ritka, hogy 37-38, sõt 40 évesen szül valaki.
A kérdező hozzászólása: 18.hetes kismama
Szia. Nekem nem sok 35 év feletti kismama ismerõsöm van, de nekik kivétel nélkül megcsinálták a magzatvíz vételt.Pedig nem is egy városban fognak szülni.
35 felett szokott lenni plusz vizsgálat. De ha a leleteid jók, nem hiszem, hogy izgulnod kéne:-) De ha megnyugtat, kérdezz rá a dokidnál.
Én úgy tudom, hogy 35 év felett nem dönthetsz arról, hogy kérsz-e magzatvíz-mintavételt vagy sem, hanem kötelezõ. Ezen kívül nem hiszem, hogy van más eltérõ vizsgálat a 35 év alattiakhoz képest. Üdv: 33 éves 32 hetes kimami. :)
Bocsánat, uccsó válaszoló voltam. Közben eszembe jutott, hogy volt egy ismerõsöm, aki már 37-38 éves volt, amikor terhes volt (ráadásul ikrekkel) és rajta nem végeztek magzatvíz-mintavételt, mert nem járult hozzá. Tehát akkor úgy tûnik mégsem kötelezõ. Bocs az elõzõ válaszért!

Szerintetek gáz ha én 14 évées vagyok és egy 37 éves pasival járok?

Szerintetek???

Legjobb válasz: Á, manapság semmi ciki nincs abban, hogy egy pedofil állattal jársz, aki alig várja, hogy taknyosra szopathasson egy gyereket, és véresre ba.ssza. Még jó, hogy van az a bizonyos 14 éves korhatár, ami után legális gyereket dugni, különben már 10 évesen mindenki dugna orrba-szájba, és szaporodna, mint a nyulak. Hallgass a tapasztaltra: ilyen kérdésekben, ha bizonytalan vagy, mindig kérdezd meg anyádat! (Amennyien feltételezed, hogy veled csapná agyon a pedofil pasidat, úgy máris tudod a választ: atomgáz!!!)

Á, manapság semmi ciki nincs abban, hogy egy pedofil állattal jársz, aki alig várja, hogy taknyosra szopathasson egy gyereket, és véresre ba.ssza. Még jó, hogy van az a bizonyos 14 éves korhatár, ami után legális gyereket dugni, különben már 10 évesen mindenki dugna orrba-szájba, és szaporodna, mint a nyulak. Hallgass a tapasztaltra: ilyen kérdésekben, ha bizonytalan vagy, mindig kérdezd meg anyádat! (Amennyien feltételezed, hogy veled csapná agyon a pedofil pasidat, úgy máris tudod a választ: atomgáz!!!)
De most örökbe akar fogadni vagy mi [email protected] mást nem nagyon tok elképzelni ..nem hiszem , h túl sok mindent tudna veled kezdeni ..arról ne is álmodj , h dúl a love meg húú , de nagyon szeret ..egy normálisan nevelt épp gondolkodású 37 éves férfi miért akarna kapcsolatot 1 kislánytól aki 3 éve jött ki kb a barbie világából ..lol gondolkozz már 1 kicsit...Vagy cigányok vagytok és akkor már minden érthetõ
én azt mondom h amig nem késõ szabadulj meg tõle ku rvagyorsan :| am szép ügyes vagy h ilyen kis naiv liba vagy :* én kisebb vagyok mint te de több eszem van :) ) L/13
persze tök normális, kár hogy pedofil. :D
Tuti kamu, de ha mégse, hát az beteges. Nem zavar úgy egyébként, hogy apád lehetne? Ebben a korosztályban te még gyereknek kellene, hogy számítsál... Ugyan mit akarna tõled?
My spider sense is tingling....FAKE
Nem hát! Azért kezdett magához illõ, érett nõvel, mert már családot szeretne alapítani. A tinipitsák azért jók, mert két bók után azonnal ágyba lehet vinni, mindent bevállalnak, és ha valamit mégsem, akkor egyszerûen közlöd, hogy "nem is szeretsz, ha nem teszed meg nekem" és/vagy "akkor keresek olyat, aki megteszi, mert nekem fontos". Nem szexre kellesz?! Dehogynem, hiszen már megdugott!!! Ha nem arra kellenél, képes lett volna a kezedet puszilgatva kivárni, amíg betöltöd a 16-ot, hogy legalább már szõrösödni kezdj. :P
A kérdező hozzászólása: nem mert amugy 17-18 évesnek néz ki és nálla soha nem a szex volt elõtérbe!!
Én megértelek...ismerek egy hapsit akit nagyon bírok csak hát...a korkülönbség, . Sztem mondd meg neki, hogy mi a normális korkülönbség, aztàn mondd meg neki hogy szereted( már ha igy van) aztán kérd meg, hogy legyetek csak barátok. Tudom h nehéz, de ha szeret megérti majd...
1 ujabb agyhalott pistike unatkozik, gondolta hogy majd kamuzik 1-et a Gyk-n es ez majd foldobja a napjat
A kérdező hozzászólása: Nem egyáltalán nem vagyok cigány de szeretem õt és tudom h õ is engem
Több mint gáz.. Szerinted mit akar tõled ? Szexet. Kihasználni. Nagy ívbe kerüld el. Totál tönkreteszi az életed... Anyukád tudja ? Mert én a helyébe a pasit géppisztollyal küldeném el.
# 1 hahahahahhhhahhhhahahahahaaaaa :"D ez jó ammm valamiért úgy érzem fake kérdés azért 14+37??!! az már tényleg elég morbid
lol amikor majd rád veti magát akkor ne csodálkozz !
na persze
á dehogy gáz...
Hát mit ne mondjak nagyon gáz... Szerinted mit akar egy 37 éves férfi egy 14 éves lánytól? Nagyon gyorsan felejtsd el mielött baj lenne belõle! 18/L.
A kérdező hozzászólása: De õ nem olyan és tudom h õ szeret engem és amm még szûz volt :D
Azért kérdezed, mert nem vagy benne biztos, hogy ez nem gáz, akárhogy szeretitek egymást. 14 éves vagy, testileg sem vagy olyan fejlett még akárhogy úgy nézel ki nem beszélve a lelki fejlettségrõl! Ha 37 évesen tegyük fel valóban szûz volt még, az már igen érdekes dolog. Ennyire nem tudott mit kezdeni a saját korabeli nõkkel? Aztán jöttél te, veled úgy tûnik már könnyebb dolga volt. Én megkérdezném tõle, hogy mit tervez veled? Tudjátok mindketten, hogy ez csak átmeneti állapot, nagyon hosszú távon nem fog mûködni. Tudod, még ha már lennél legalább 20, az azért már mégis csak másabb, de így... Teljesen gyerek vagy.
NEM JÁRTOK!!! Ti csak ba.sztok. Elvitt már a szüleihez bemutatni? Bemutattad már a Te szüleidnek? Ismered a barátait, és elmentek néha velük szórakozni? Ismeri a te barátaid, és elmegy veletek szórakozni? (Õ már vehet cigit meg piát!) Csináltok közös programokat, egyáltalán megjelentek nyilvánosan olyan helyen, ahol mindkettõtöket ismernek, vagy csak egyikõtöket? Amennyiben bármelyik kérdésre NEM a válasz, úgy vedd tudomásul, hogy te a drága imádott barátodnak csak ba.szni kellesz, egyébként õ is szégyelli, hogy pedofil, és te is szégyelled, hogy egy vén fa.sz az egyetlen, akinek kellesz. Ennyi idõsen -azon kívül, hogy még így is nagyon korai- a komoly kapcsolat része az elsõ szex. Az elsõ szexet pedig megelõzi a komoly kapcsolat: bemutatás szülõknek, haveroknak, nyilvános helyen együtt megjelenni, családi eseményeken együtt megjelenni, stb. Aztán dug.ni. Ha a sorrend fordított, az NEM komoly kapcsolat, legfeljebb komolyan rongyosra leszel ba.szva 15 éves korodra. Legalább lesz mit tanítanod a veled egykorú fiúknak, mire 16-18 leszel, csak nehogy addigra harangozzanak benned.
Hát kicsim jól pofára fogsz esni készülj...biztos szinte fix , h nem akar tõlled semmit a szûk punikádon kívûl ..:( , de így belegondolva nem rideg , h olyan mintha a fateroddal járnál?
A kérdező hozzászólása: tudom h naívak ezek a válaszok de akkor is szeretnem hihetetlen de igaz

37 éves férfi és egy 20 éves lány?

van még valaki ilyen helyzetben? van jöv?je?

Legjobb válasz: ezt csak ti tudjátok, de még 57 évesen is pakolhatod majd...

ezt csak ti tudjátok, de még 57 évesen is pakolhatod majd...
Én ismerek egy ilyen párt. Pont ezekkel a számokkal vannak együtt kb 2 éve. Van nekik egy 3 hónapos kisbabájuk, jól megvannak. De a pasi kb milliárdos, meg fiatalos. Szóval kell valami pluszt nyújtani sztem. Amúgy lehet jövõje. Miért ne lehetne? Bármi lehet.
Nem valószínû, szerintem jobb mindenkinek a saját korosztályában 'játszani'. Mikor a férfi 50 lesz, a lány még a 30-as évei elején lesz... Ha meg idõközben vége lesz, a lány nehezen fog visszailleszkedni a saját korcsoportjába, mert az idõsebb sémát fogja felvenni...
Nekünk 24 év a különbség, én vagyok a fiatal csaj.Szerintem nem érdemes belekezdeni, bár én megtenném.Mi bele se kezdünk, mert õ nem akarja.Ha szereted akkor ne is gondolkozz!Egyszer élsz:) Hajrá, neked összejöhet!
Elvégre csak egy generációs szakadék...betegek
nekem van olyan ismerõsöm, akinél a férfi 35 éves, a nõ 22. és nagyon jól mûködik. régóta vannak együtt, és már 2 gyerek is van. szóval mûködhet jól a dolog
25 alatti anyuka, 30 feletti apuka, pont ideális páros egy géniusz létrehozására. Egyébként egy 20-as éveiben járó és egy 30-as éveiben járó ember igazándiból már közel ugyanabban az életszakaszban jár (munka, saját egzisztencia kialakítása, család), csak a tapasztalatok és jobb esetben az elért eredmények számában különböznek. Szóval ez a kapcsolat nem hiszem, hogy olyan szempontból mûködésképtelen volna, mint mondjuk egy 18 és egy 15 éves párosáé (pedig ott ugye csak 3 év a különbség). Tehát, hogy van-e jövõje, az rajtatok múlik.
a csajnak kell eldönteni hogy mit akar. azzal kell számolni, hogy neki kimarad egy korszak az életébõl. mert mégsem olyan mintha egykoruak lennének, sokkal más a felfogás, a gondolkodás.

Van értelme a kapcsolatnak 22 éves és 37 éves között? (elsősorban érett nők válaszára lennék kíváncsi)

Szerelem volt els? látásra. A korkülönbség ellenére tökéletes volt minden, egészen tegnapig. Eljött az id?, amit?l a kezdetekt?l fogva féltem: a gyerek téma. Számomra minden így jó, ahogy most van. Még legalább 5 évig nem akarok gyereket, ? pedig nem tud tovább várni. Bármennyire is nehéz, azt hiszem a helyes döntés az lenne, ha szakítanánk és ezzel esélyt kapna, hogy olyan férfit találjon, akit érdemel.

Legjobb válasz: Ne szakíts vele ha szeretitek egymást. a szerelemben nincs korhatár . a párom és közem 20 év van napra pontosan , és jól eåvagyunk . jó vannak viták. de hol nincsenek? ne hagyd el. csak a korkülönbség miatt.

Ne szakíts vele ha szeretitek egymást. a szerelemben nincs korhatár . a párom és közem 20 év van napra pontosan , és jól eåvagyunk . jó vannak viták. de hol nincsenek? ne hagyd el. csak a korkülönbség miatt.
én azt hittem te vagy a 57....:O 15 évvel idõsebb nõd van? :O
Necces, én is sokkallom a korkülönbséget, de attól még mûködhetne, viszont a gyerek téma megmérgezheti a dolgot, nem csoda ha nem 40-en felül akar szülni, ebbe bele gondolhatnál, ha te még sokáig nem akarsz jobb ha hagyod
A kérdező hozzászólása: Én vagyok 22, õ 37.
szerintem sem kell a gyerek téma miatt dobni...még csak 22, ez csak egy hullám nála...majd "elmúlik". Nálam is volt is volt ilyen hogy X ideig nagyon szerettem volna gyereket, de most megint ott tartok hogy ráérek még. Elõször diploma, munka, pénz és majd utána. De mit lehet tudni a bnõdrõl? Suliba jár? Vagy már dolgozik? L23
Szerintem nagy korkülönbség és ha a nõ gyereket akar akkor szerintem ereszd el hadd menjen olyanhoz aki megtudja neki azt adni amire szüksége van. Keress a saját korcsoportodban valami nõ személyt.
Én nem sokallom a kor különbséget, az én párom is 11 évvel idõsebb, mint én.. Ha szereted semmiféleképpen ne hagyd el, de ezt beszéljétek meg , kössetek kompromisszumot, hogy akkor nem 5 év hanem picit kevesebb, de arra is számolj rá, hogy egyrészt ha elkezditek a próbálkozások ideje , utána meg még 9 hónap szóval.. Amúgy dicséretes az, hogy még ha szereted is elengednéd, de gondolj bele: ha mind a ketten szeretitek egymást, a szakítás mind a kettõtöknek fájna..
Ennek vége. Csak azért nem legyen gyerek mert a nõ kifut az idõbõl. Ha nem állsz rá készen az nagy kicseszés lesz mindenkinek...
Ne tedd!! attól még hogy õ akar gyereket, te meg nem, attól még megy a buli... kössetek kompromisszumot. számolj rá, hogy 9 hónap a terhesség...
Jól gondolod - így van.
Én már a 7 évet is sokallottam. Akkor a 15 év? Uhh.
vagyis a 37 :D elírtam :D

Kismamák! 35 év felett mindenkinek el kell menni Szegedre genetikai vizsgálatra? Ti elmentetek, mert úgy hallottam, hogy veszélyes? /Most vagyok 3 hónapos és 37 éves/

Legjobb válasz: Én 36 évesen szültem,és debrecenben voltam genetikán,ami egy beszélgetésbõl ,és egy uh-ból állt.Maga a genetikus nem javasolta a magzatviz vizsgálatot.Ha küldenek is,nem kötelezõ vállalnod.Meg kell nézni minek van nagyobb esélye,hogy beteg a baba,vagy hogy ekmegy a vizsgálat miatt.Nekem ezt mondta anno a doki.

Én 36 évesen szültem, és debrecenben voltam genetikán, ami egy beszélgetésbõl , és egy uh-ból állt.Maga a genetikus nem javasolta a magzatviz vizsgálatot.Ha küldenek is, nem kötelezõ vállalnod.Meg kell nézni minek van nagyobb esélye, hogy beteg a baba, vagy hogy ekmegy a vizsgálat miatt.Nekem ezt mondta anno a doki.
Nem csak Szegedre lehet menni, és nem is kötelezhetnek rá, max ajánlhatják.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!