Találatok a következő kifejezésre: 37 és hetesen a babám adatai: (3 db)

37 és fél hetesen a babám adatai: bdp: 102, FL: 70. Aránytalan a babám? Van okom aggódni?

Ráadásul minden vágyam a természetes szülés. 158 centi vagyok a csíp?m nem túl széles.

Legjobb válasz: Szia! Azt hiszem Te kérdezted tegnap is ,és nem igazán kaptál egyértelmû választ.Tudod én nagyon szeretnék neked segíteni, de sajnos nem tudom az arányokat, hogy mennyi jó, nézegettem neked itt a neten, de igaáz nem találtam, jó lenne ha vaéaki megírná melyik oldalon, a babázón, babanet, mamanet,egyéb baba-mama oldalakon, de nem találtam,remélem van aki tud segíteni,az hogy másnak mekkora volt, ne ilyesszen meg nem vagyunk egyformák,de sztem inkább kérdezz rá a védõnõnél, vagy dokinál,mert így csak szorongsz . 14 hetes kismama

Szia! Azt hiszem Te kérdezted tegnap is , és nem igazán kaptál egyértelmû választ.Tudod én nagyon szeretnék neked segíteni, de sajnos nem tudom az arányokat, hogy mennyi jó, nézegettem neked itt a neten, de igaáz nem találtam, jó lenne ha vaéaki megírná melyik oldalon, a babázón, babanet, mamanet, egyéb baba-mama oldalakon, de nem találtam, remélem van aki tud segíteni, az hogy másnak mekkora volt, ne ilyesszen meg nem vagyunk egyformák, de sztem inkább kérdezz rá a védõnõnél, vagy dokinál, mert így csak szorongsz . 14 hetes kismama
Szia! Megnéztem neked az egyik oldalon ahol azt írja, hogy 37. héten BDP:92 az FL:72, 38. héten BDP:93 FL:73 De sajnos abban nemtudok segíteni, hogy aránytalan-e szerintem a BDP közti eltérés nem olyan sok! De biztos szólt volna az orvos ha nem jó!
Arányos szép nagy baba lesz! A feje is nagyobb az átlagnál és a hossza is. 40. hét körül szokott a Bpd 98 lenni.
Szia! Az Öcsémnek születése óta kicsit nagyobb a feje, mint az átlag, Apámtól örökölte. Egyébként jelenleg matematikusnak tanul. Ja, és az unokatesóm is kb. ilyen magas, az elsõ babája 4kg volt, a második 3.5kg. Mindkettõt természetes úton szülte. Ha aggódsz, kérdezz rá az orvosnál, néha be kell vállalni a császárt a baba érdekében, de ez nem feltétlenül a magasságtól függ.

A Babám feje a 36. héten mért adatok szerint egy cm-rel nagyobb átmérőjű. MÉg mennyit nőhet, nem fognak császározni így? Már több kérdés is volt ilyen a napokban és ez egyre jobban idegesít! 37 hetes múltam.

36. héten bpd: 102mm. A 38. héten lesz uh újra, nektek mekkora volt a babátok fejátmér?je ekkor? Nagyon nyugtalanít a dolog!! :(

Legjobb válasz: Ne aggódj, szép okos kis babád lesz :))) Nálunk is így volt, igaz, a 38. héten volt hasonló nagyságú a fejecskéje, és természetes szüléssel jöhetett világra. Egyébként az ultrahang nem mér pontosan! Nálam pl. 4225 g-ra mérte a babámat elõzetesen és "csak" 3850 g-mal született. Könnyû szülést és sok boldogságot majd a babával!

Ne aggódj, szép okos kis babád lesz :) )) Nálunk is így volt, igaz, a 38. héten volt hasonló nagyságú a fejecskéje, és természetes szüléssel jöhetett világra. Egyébként az ultrahang nem mér pontosan! Nálam pl. 4225 g-ra mérte a babámat elõzetesen és "csak" 3850 g-mal született. Könnyû szülést és sok boldogságot majd a babával!
Ne nyugtalanítson! A babák nem egyformán fejlõdnek, lehet most elõrébb jár, d elehet már nem is fog többet nõni... Minden baba egyforma. Azért mert nagy baba, még nem császároznak. Megnézik a méreteid, és a babáét is, és ha úgy gondolják, felajánlják a császárt, de akkor is meg lehet próbálni a normál szülést. És még mindig jobb, mintha kisebb lenne, mint kéne:-)
Szerintem ne aggódj, az UH sem teljesen pontos, vagy az orvos nem tudja pontosan leolvasni a méreteket. Nálam kb. ennyi idõsen 94 mm-t mért az egyik doki, pár napra rá egy másik pedig csak 88 mm-t. Szóval annyira nem fix amit mondanak.
A kérdező hozzászólása: köszi, majd kiderül mi a helyzet jövõ hét csütörtökön...Boldog babavárást mindenkinek!

37 hetes kismama vagyok. BPD:86mm, THQ: 88mm, FL: 75mm. Ezek alapján mekkora lehet a babám hossza, és súlya? Több adatom nincs.

Legjobb válasz: hossza 50.4 cm, a súlyhoz kellene az ac-is, anélkül nem számol a táblázatom:)

hossza 50.4 cm, a súlyhoz kellene az ac-is, anélkül nem számol a táblázatom:)
A válaszolót kérdezném, hogy milyen táblázatot használ?belinkelnéd?Köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!