Találatok a következő kifejezésre: 36hetesen normális, állandóan (2 db)

36hetesen normális? Alhasi fájdalom, szinte állandó tompa nyomás, néha felerősödik, de most már folyamatosan érzem. Vagy a málnalevél tea okozza?

Van valakinek hasonló tapasztalata?Most megpróbálom,hogy ma nem iszom a teát,és ha elmúlik,biztos attól volt.2napig ittam,és mind a két nap ez volt a tünet.A picuri nagyon élénk,Õ jól van:-)

Legjobb válasz: 36 hetesen ez teljesen normális! Hiszen készülõdik a szervezeted a szülésre.Tágulnak a csontok,az erek több vért szállítanak,és a baba feje tágítja a medencédet ha már befordult a baba fejvégbe.

36 hetesen ez teljesen normális! Hiszen készülõdik a szervezeted a szülésre.Tágulnak a csontok, az erek több vért szállítanak, és a baba feje tágítja a medencédet ha már befordult a baba fejvégbe.
A kérdező hozzászólása: Nem ittam 1 napig.és nem is volt semmi olyan érzés , akkor tényleg a tea csinálta.Csak azt nem tudom, hogy ez most jó vagy rossz.A védõnõm azt mondta, hogy már ebben az idõben(36 hét)teljesen normálisak az ilyen tünetek.Ok, csak nem akarom, hogy ettõl hamarabb szülessen, maradjon, amíg csak jó neki bent.Bár már néha tényleg nem bánnám, ha már itt lenne Velem:-))

36hetesen normális, hogy állandóan aludnék?

Vagy így készül a szervezetem a szülésre?Elég nagy a pocim és elég nehezen megy vele már minden,3-3.5kilo körül saccolták a babát,nem érzem fáradtnak magamat de jó vízszintbe lenni,de akkor el is alszok.Jó ez így?Volt valakinek ilyen?Szedek vasat elvileg nem vagyok vérszegény sem..

Legjobb válasz: Én holnap leszek 40 hetes, de egy hete velem is ez van, nem tudom minek tudható be, de kihasználom az alkalmat és alszok. Hiszen mi van ha éjjel jön rám a szûlhetnék.. akkor igencsak jól fog jönni hogy pihentem nappal és aluszkáltam két órácskát. Addig örülj amíg tudsz feküdni, mert nekem voltak olyan napjaim amikor se feküdni, se ülni nem bírtam, fent meg már annyit voltam hogy a lábam majd szétpukkant. Pihengess csak tudja a szervezet hogy mire van szüksége. Nekem is mindig tudta... mikor vashiányopm volt nagyon kívántam az olyan dolgokat amikben van vas.. jó nem? Szüksége van rá a szervezetednek! Kitartás! ;) Könnyû szûlést!

Én holnap leszek 40 hetes, de egy hete velem is ez van, nem tudom minek tudható be, de kihasználom az alkalmat és alszok. Hiszen mi van ha éjjel jön rám a szûlhetnék.. akkor igencsak jól fog jönni hogy pihentem nappal és aluszkáltam két órácskát. Addig örülj amíg tudsz feküdni, mert nekem voltak olyan napjaim amikor se feküdni, se ülni nem bírtam, fent meg már annyit voltam hogy a lábam majd szétpukkant. Pihengess csak tudja a szervezet hogy mire van szüksége. Nekem is mindig tudta... mikor vashiányopm volt nagyon kívántam az olyan dolgokat amikben van vas.. jó nem? Szüksége van rá a szervezetednek! Kitartás! ;) Könnyû szûlést!
Igen! Teljesen normális én is így voltam az utólsó pár hétben. Ez azért van így mert a szervezeted így készül fel a szülésre. És arra, hogy elõtte kipihend magad, hiszen utána nem bizstos, hogy pár óránál többet tudsz majd pihenni a baba mellett, de ez sem biztos, mert az én kislányom pldául öt hetes koráig is csak egyszer ébresztett éjszaka, azóta pedig este tíztõl reggel hatig végigalussza az éjszakát! De addig pihenj amíg lehetõséged van rá! Boldog babázást kívánok: Tina
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat, már azt hittem én lustultam el:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!