Találatok a következő kifejezésre: 36hetes vagyok. A (44 db)

36hetes vagyok. A múlthéten becsípődött egy ideg a fenekemben és azóta alig tudok menni. Elmúlik ez még a szülésig vagy így maradok? Miért nem akar múlni egy kicsit sem?

Mert teljesen elrontja az utolsó pár hetemet.Szinte mindent fájdalmas csinálni,f?leg este felkelni wc-re.Amúgy is járok 20percenként,de elég kellemetlen kimászni a pocak miatt is h

Legjobb válasz: Lehet, elmehetnél orvoshoz, hátha tud segíteni. de addig is azt tudom tanácsolni, hogy kend gyulladáscsökkentõ kenõccsel (Voltaren Diclofenac...) ezket lehet, nekem is izületi gyulladásom van a derekamban. Akár naponta többször jól bemaszírozni, hogy kicsit fájjon a maszírozás, de ne nagyon. Nekem másnapra el szokott mulni. De ha nem válik be, menj orvoshoz.

Lehet, elmehetnél orvoshoz, hátha tud segíteni. de addig is azt tudom tanácsolni, hogy kend gyulladáscsökkentõ kenõccsel (Voltaren Diclofenac...) ezket lehet, nekem is izületi gyulladásom van a derekamban. Akár naponta többször jól bemaszírozni, hogy kicsit fájjon a maszírozás, de ne nagyon. Nekem másnapra el szokott mulni. De ha nem válik be, menj orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Lehagyták a végét pedig még írtam egy csomót.Na mindegy.A lényeg az h ha egyhelyben vagyok, ülök fekszek semmit nem érzek megsem tudom mutatni hol fáj.Csak ha megyek.Nem tudnám hol bekenni mert semmit nem érzek ha megnyomom akkor sem.Csak menni nem bírok.Fura nem?
A kérdező hozzászólása: Ja és mondtam az orvosnak, de nem mondott semmit se õ se a védõnõ.
Szia, Bár én még kisterhesnek számítok hozzád képest, de nekem vagy a csípõm szokott már most becsípõdni vagy pedig az valami far csont, de iszonyat, hogy mennyire nem tudok tõle menni.amikor elõjön / és általában front érzékenyen jön elõ, csak amióta babát várok/ akkor a párom esténként egy 10 percet szokta masszírozni és 3 nap alatt el is múlik.Mi a terhességcsíkok ellene olajjal oldjuk meg a dolgot, az jól csúszik.Remélem beválik nálatok is.
Nekem is becsípõdik gyakran egy ideg...gondolom attól, hogy kitágultak a szalagok baba miatt.Nem nagyon tudsz vele mit kezdeni..fekvés.Meg kell egy mozdultat, amikor kicsípõdik.Ez lagalább annyira fáj, mint amikor be, de utána nincs semmi gond:) Hogy mikor csípõdik ki?Ez eléggé lutri, nekem eddig 1, 5 hét volt a rekord.
Én szerintem meg a baba fekszik rajta egy idegen ami oda sugároz.Nekem is szokott és akkor lefekszem egy kicsit oldalra fordulok áthelyezkedik és elmúlik.Van hogy naponta nagyon sokszor meg kell ezt csinálnom.Még az ágyig is nehéz olyankor elmenni.További boldog babavárást. 32 hetes kismama
Szia! Nekem is elég sokszor becsípödik a csipõm jégzselét használok feltettem kérdésbe lehet -e nem válaszolt seni gyógyszertárba azt mondták mehet nem lesz semmi bajunk Tõle. Próbáld meg, remélem használ Neked is! Jó egészséget! 28 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: ja és a lepény 2fokban érett és 1 ujjnyira kivagyok tágulva
Nyugi, nyugi, nyugi... Ez még nem szülés, csak jóslófájás lehet.-) Nekem 32 hetesen jöttek ilyen fájások, és túlhordtam:-) Szülés akkor lesz, ha a fájások rendezõdnek, vagy elmegy a víz.

36hetes vagyok, ma olyan ájulásérzéseim vannak és hányingerem is, alul a hasamba pedig derékig sugárzó szúró érzésem van, hogy szinte járni sem tudok. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: én 34 hetes terhes vagyok ugyanigy vagyok,pihiz sokat ne maragy egyedül mindig legyen valaki veled.

én 34 hetes terhes vagyok ugyanigy vagyok, pihiz sokat ne maragy egyedül mindig legyen valaki veled.
azzal a dokival akihez jársz terhesgondozásra sztk-ban vagy kórházban. esetleg szülésznõ.

Veletek is elöfordul? 36hetes vagyok és naponta legalább 2x elöfordul hogy mocorog a babám és ott lent iszonyat szurkállást érzek, mint ha a fejével nyomná, feszitené vagy nem tudom mi lehet az?

Ilyenkor lekell rögtön ülnöm,mert nagyon szúr!Mással is van ilyen?mitöl lehet?

Legjobb válasz: Szia. Nekem is van ilyen, nekem ilyenkor le kell feküdnöm az oldalamra, mondjuk én már nyílok is 5 hete. Nem tudom mitõl lehet, szerintem helyezkedik be a szüléshez. 34 hkm

Szia. Nekem is van ilyen, nekem ilyenkor le kell feküdnöm az oldalamra, mondjuk én már nyílok is 5 hete. Nem tudom mitõl lehet, szerintem helyezkedik be a szüléshez. 34 hkm

36hetes vagyok. Amióta bejött ez a nagy meleg elkezdtem vizesedni. Először a bokám aztán vehettem le a gyűrűket és ha sokáig kint vagyok az arcom is felpuffad. Ha lepihenek lemegy kivéve a bokámról. Ez normális? Más is van igy?

Legjobb válasz: Szia! 32hetes km vagyok,kb.2 hónapja vizesedek,de NEM szabad semmi vízhajtót szedni,mert azzal ártunk a picinek!!!!!! Pihenj sokat felpolcolt lábbal!!!!! Kitartás már nincs sok hátra!!! Sok sikert!!!!!!

Szia! 32hetes km vagyok, kb.2 hónapja vizesedek, de NEM szabad semmi vízhajtót szedni, mert azzal ártunk a picinek!!!!!! Pihenj sokat felpolcolt lábbal!!!!! Kitartás már nincs sok hátra!!! Sok sikert!!!!!!
a sógornõm is vizesedik. vízhajtókat igyál, pl bodza szörp, vagy egy gyenge tea, a dinnye is vízhajtó, a kevéske sör, az alkoholmentes is, valamint a só megköti a vizet ezért ne sózd agyon az ételeket amelyeket elfogyasztasz.
Nekem is kb 1 hete vannak ilyen tünetek. Az ujjaim, a bokám, a térdem...én is a meleggel hozom összefüggésbe, na meg hát, közeleg a vég...:) 38 hetes km.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek!!!Én már megijjedtem mert hát az ember lánya ilyenkor mindig a legrosszabbra gondol és már elkezdtem aggódni hogy terhességi toxémia..:)

Lehet baj ha véletlenül megütöttem a hasam felső részét? Nem sérülhetett a baba vagy a méhem? 36hetes vagyok.

Kb.1 hete véletlenül rányitottam a szekrényajtót (épp a sarkával) a hasamra ma meg pont ugyanott megütöttem megint. Azóta fájogat azon a ponton (mármint 1 hete és ma meg még jobban) olyan húzódásszer?t érzek.

Legjobb válasz: Nem hiszem, hogy baja lenne, de ha téged megnyugtatat, kérheted, hogy nézzék meg uh-on, mert megütötted magad. biztos, hogy megnézik...

Nem hiszem, hogy baja lenne, de ha téged megnyugtatat, kérheted, hogy nézzék meg uh-on, mert megütötted magad. biztos, hogy megnézik...
Ne izgulj! Biztos semmi baja, nagy ütésnek kell érnie hogy megsérüljön. Védi a bõröd, a húsod, a magzatvíz. Ki van ez jól találva hidd el! Ne aggódj, mindenkinek van ilyen története vagy sokkal durvább és semmi probléma.
Nem kell aggódnod. Én folyamatosan rányitogattam az ajtókat. A 35. héten jártam, amikor unokahugom a mûanyag babáját teljes erejébõl hozzámvágta, telibe a hasamat találta el. Akkor nagyon meg voltam ilyedve, de nem lett gond. Ahogy az elõttem szóló is írta, ki van ez jól találva, védett helyen van a babó. 5 hós kisfiú anyukája

36hetes vagyok kb2 napja vannak elég erős jóslófájásaim de csak este, napközbe enyhén fáj de elvagyok vele. A fájásokhoz szokott társulni hányinger ill hasmenés és a derék fájás. Ha valaki volt így mennyi időre rá bujt ki a bébi?

Szilveszterre vagyok ki irva de az orvos és a védőnő szerint örüljek ha még 1 hetet elviszem.

Legjobb válasz: Nem kell megijedni! :) Közre játszhat a front is!Nálam ugyan ez volt,én nagyon frontérzékeny vagyok és hetekig ezt éreztem!nekem szülés elõtt 2-3 héttel volt hasmenés,de semmi komoly :) Kitartás,jön az ha jönni akar! :)Sok szerencsét!!!

Nem kell megijedni! :) Közre játszhat a front is!Nálam ugyan ez volt, én nagyon frontérzékeny vagyok és hetekig ezt éreztem!nekem szülés elõtt 2-3 héttel volt hasmenés, de semmi komoly :) Kitartás, jön az ha jönni akar! :) Sok szerencsét!!!
A kérdező hozzászólása: köszönöm:)

36hetes vagyok! Éjszakánként ha a hátamra fordulok eléggé fáj a köldökömnél olyan feszitő vagy nem is tudom milyen érzés. Mintha szét akarna szakadni. Valakinek ilyen volt? Mit jelenthet?

Legjobb válasz: Ilyenkor már az lenne a csoda, ha nem fájna sehol... Én 37 hetes vagyok, a másodikat várom, és már hetek óta szenvedek a fekvésnél - az elsõnél is így volt. A vége felé amúgy sem javasolják a hátonfekvést, de néha én is így ébredek. Ha felhúzom a térdem, akkor egy pár percig kényelmes. Próbáld ki!

Ilyenkor már az lenne a csoda, ha nem fájna sehol... Én 37 hetes vagyok, a másodikat várom, és már hetek óta szenvedek a fekvésnél - az elsõnél is így volt. A vége felé amúgy sem javasolják a hátonfekvést, de néha én is így ébredek. Ha felhúzom a térdem, akkor egy pár percig kényelmes. Próbáld ki!
Néha nekem is húzódik és fáj a köldökömnél. 36 hetes vagyok szintén és elsõ baba. Kíváncsi vagyok a további válaszokra.
szia, nekem is fájt, de ahogy süllyedt le a hasam egyre kevésbé. Én kizárólag oldalt tudok aludni. 38 h km

36hetes vagyok. Majd leszakad a derekam nagyon fáj. Görcsölget a hasam is. lehet ez már a szülés jele?

felhivjam a dokim?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nem kell felhívnod, csak ha ez nyugtat meg. Arra figyelj, hogy ezek a fájások rendszeresek lesznek-e (5-10 perc idõközönként, fél-egy percig tartó fájdalommal érdemes kórházba indulni szülés miatt, persze kérdés, hogy milyen messze kell menni), szivárog vagy elfolyik-e a magzatvíz vagy vérzés lesz-e. Akkor kell a dokidat hívni. Tusolj meleg vízzel, hamar elmúlnak a jósló fájások tõle.

Szia! Szerintem nem kell felhívnod, csak ha ez nyugtat meg. Arra figyelj, hogy ezek a fájások rendszeresek lesznek-e (5-10 perc idõközönként, fél-egy percig tartó fájdalommal érdemes kórházba indulni szülés miatt, persze kérdés, hogy milyen messze kell menni), szivárog vagy elfolyik-e a magzatvíz vagy vérzés lesz-e. Akkor kell a dokidat hívni. Tusolj meleg vízzel, hamar elmúlnak a jósló fájások tõle.
Szia! Mikor nekem ilyen érzésem volt, másnap este megvolt a kisfiam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!