Találatok a következő kifejezésre: 36. hetes vagyok (464 db)

36 hetes vagyok, péntek óta rendszertelen mensi szerű görcseim vannak és nagyon fáj a derekam. Még nem kellene szülnöm de ez már így marad még 4 hétig? Vagy előbb szülök?

Beleültem melegvízbe mert itt azt olvastam, hogy attól elmúlnak a fájások de nem. Tompán ugyan, és rendszertelenül de fáj, és a derekam is úgy fájt egyik este, hogy azt hittem szétszakad ilyet még nem éreztem és mintha kisugárzott volna a gyomromba is hányingerem is lett... terhességem el?tt is fájt a derekam de így még soha. Mi a csuda ez? Csak nem id? el?tt szülök? Vagy a hátralév? id? így fog eltelni?

Legjobb válasz: Nekem is így kezdõdött 36 hetesen a jóslófájások és majd leszakadt a derekam. 36 hetesen még a nyákdugó is elment, mégis csak a 39. héten szültem. AMikor szülni kell menni azt tudni fogod, nyugi. Addig pedig kitartást. 11 hetes baba anyukája:)

Nekem is így kezdõdött 36 hetesen a jóslófájások és majd leszakadt a derekam. 36 hetesen még a nyákdugó is elment, mégis csak a 39. héten szültem. AMikor szülni kell menni azt tudni fogod, nyugi. Addig pedig kitartást. 11 hetes baba anyukája:)
37+4 hetes km vagyok. A 36. héttõl nekem is görcseim vannak, fáj a derekam, a csípõm. Már nem egyszer jutott eszembe, hogy akkor most megyünk szülni, de eddig mindig elmúlt. Megfigyeltem, hogy ha jobban terhelem magam, sokat mászkálok, ügyintézek, jobban kifáradok és gyakrabban elõjönnek a panaszok. Úgyhogy inkább pihenj Te is többet!

36 hetes vagyok és furán érzem a hasam. Ez normális vagy azért csomagoljam össze a cuccom? A derekam fáj, és a hasam alja úgy fáj, mint mikor meghúzza az ember, olyan húzó érzés. Néha be is görcsöl és keményedik.

Ugye még van id? a szülésig? Vagy kell aggódnom? Egyre többször van jóslóm, ami már a 30. hétt?l van. Elég er?sek is ilyenkor a görcsök, van hogy éjjel is felébredek rájuk.

Legjobb válasz: Mindenképp pakolj össze :) Az a tuti. Barátnõm épp 2 napja ment be szülni, 36 hetesen pedig elõtte volt dokinál, semmi jel nem utalt arra hogy indulni készülne a baba. Szegény ott kapkodott a cuccokkal, meg a férjét küldte haza szülés után összeszedni a holmikat :) Elsõ baba, nem gondolta hogy ilyen hamar meglesz. Én mondjuk ilyen tünetekkel még hetekig húztam és 41.hétre szültem meg, de nálad lehet másképp!! Amúgy a 36 hetesnek megszületett kisfiú eskü jobban vette az akadályokat mint anno az én kisfiam :) egybõl ügyesen szopizott, az anyukának is beindult a teje, és 300 gramm pluszal jöttek haza!!! Mi meg még régebben a fiammal jól megszenvedtünk, kezdve a fogyástól, a sárgulásig mindennel :) Tehát maradhat még a babád, de ha már jönne az se nagy baj!!!

Mindenképp pakolj össze :) Az a tuti. Barátnõm épp 2 napja ment be szülni, 36 hetesen pedig elõtte volt dokinál, semmi jel nem utalt arra hogy indulni készülne a baba. Szegény ott kapkodott a cuccokkal, meg a férjét küldte haza szülés után összeszedni a holmikat :) Elsõ baba, nem gondolta hogy ilyen hamar meglesz. Én mondjuk ilyen tünetekkel még hetekig húztam és 41.hétre szültem meg, de nálad lehet másképp!! Amúgy a 36 hetesnek megszületett kisfiú eskü jobban vette az akadályokat mint anno az én kisfiam :) egybõl ügyesen szopizott, az anyukának is beindult a teje, és 300 gramm pluszal jöttek haza!!! Mi meg még régebben a fiammal jól megszenvedtünk, kezdve a fogyástól, a sárgulásig mindennel :) Tehát maradhat még a babád, de ha már jönne az se nagy baj!!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszaitokat. Akkor azért inkább beteszem a táskába a cuccokat. Remélem még pár hétig bent marad a babám. Elsõ válaszoló, neked is majd könnyû szülést kívánok!
szia én 35 hetes vagyok és szintén ezek a tüneteim vannak , nekem már össze van pakolva korházi csomag de azért még jó lenne ha bennt maradna a babó 1picit.Könnyü szülést kivánok neked!
Szia, szerintem is pakolj össze! A bnõm 34hetesen megszült. Nem tudom mi van a levegõben, de sokan szülnek elöbb. Könnyû szülést és boldog babázást kivánok. 35 hetes km.

Ugye ez nem a szules kozeledtet jelzi? Meg csak 36 hetes vagyok. Volt akinek ez a tunete volt szules elott?

Eddig az egesz terhessegem alatt 4-5naponta birtam wc-re jarni,most 2-3 napja 2x is kell menjek,normalis ez? Tobb helyen olvastam h a szervezet keszulodik,de en meg csak 36 hetes vagyok. Josloim is szoktak lenni mar vagy 2 hete,es eleg sokszor kemenyedik a hasam.

Legjobb válasz: szia! nyugi, kb. 36 hetesen nálam is így kezdte, most pedig itt vagyunk 38 hetesen és még semmi. egyben vagyunk egyenlõre. igen, lassan közeledik az idõ, de ez hetekbe is telhet, pihenj most amikor és amennyit csak jólesik.

szia! nyugi, kb. 36 hetesen nálam is így kezdte, most pedig itt vagyunk 38 hetesen és még semmi. egyben vagyunk egyenlõre. igen, lassan közeledik az idõ, de ez hetekbe is telhet, pihenj most amikor és amennyit csak jólesik.
Nem valószínû, de én is így vagyok :) Nem még csak 36 hetes vagy, hanem már 36 hetes vagy, bármikor jöhet. Szülés elõtt általában hasmenés, étvágytalanság szokott lenni, legalább is nekem az elsõ fiammal az volt. Most meg csak sûrûbben, napi 2-3x járok a wc-re. 36+4hetes
A kérdező hozzászólása: Koszonom h valaszoltatok, akkor ezek szerint megnyugodhatok? Habar a hasam is lejjebb szallt es most is elegge gorcsolok.
Ilyenkor már leszáll a has. A görcsök is normálisak. Figyelni kell, hogy rendszeresek e. Nem kell izgulni! A valós fájásokat nem fogod összekeverni semmivel :) Azok erõsödnek és nem szûnnek meg! 40 hetes kismama
szia! a hasam mások szerint már 3 hete nagyon lent van :-) ehhez képest ahogy írtam még egyben vagyunk. Nekem is vannak görcsök, kisebbek, fájdogál a derekam, és kemény a hasam mintha követ cipelnék (nekem már koponyavégû tartásban van hetek óta a kisfiúnk) ennek ellenére, uh. és nst szerint minden ok, tök zárt a méhszák, méhnyak sem rövidebb. Tehát tényleg nincs okod az aggodalomra, természetes amit érzel. elsõ válaszadó 38 hetes kismama
bocsi melléírtam természetesen a tök zárt a méhszáj akart lenni :-)


36 hetes vagyok és egyre erősebben fáj a hasam alja ez még jósló? Ti is így vagytok 36 hetes kismamák?

Legjobb válasz: Szia! Én 37 hetes kismama vagyok de nekem is ez van most nem tudom mi van:) Állítólag ma meleg front van!

Szia! Én 37 hetes kismama vagyok de nekem is ez van most nem tudom mi van:) Állítólag ma meleg front van!
A kérdező hozzászólása: nekem a két oldalt nagyon fáj és többször megyek nagyvécére is pénteken leszek 37 hetes dec 23 ra vagyok kiírva utolsó menszim elsõ napja márc 16-án volt és te?
Én is 36 hetes vagyok, nekem semmi.... Se jósló, se semmi... :)
Szia!én ma töltöttem a 37.-dik hetet és nekem is néha olyan erõs jóslóim vannak hogy azt hiszem menni kell de aztán elmúlik!van olyan hogy úgy érzem hogy meg akar jönni valamikor csak nyilalgat de van olyan hogy elég erõsen is fáj!védõnõm szerint ez mind jósló fájás és akkor induljak korházba ha szabályosan 10 percenként jönnek mert akkor ha szabályos az már vajúdás(legalábbis nekem ezt mondta)!amúgy én dec. 20-ra vagyok kiírva!
Szia! Én 37 hetes kisbaba vagyok és nekem nem fáj!!! Menj el orvoshoz üdv:télapó

36 hetes vagyok, és mostanában sűrűn vannak keményedéseim, menszesz szerű fájdalmak és nagyon be vagyok vizesedve. Március 10-re vagyok kiírva, jöhet előbb a bébi?

Legjobb válasz: Én is március 10-re vagyok kiírva, de nekem csak keményedéseim vannak görcsök nincsenek és teljesen zárva is vagyok. Neked ezek szerint már vannak jósló fájásaid ebben az idõszakban ez már normális, ne aggódj, de azért említsd meg a dokidnak. Lehet elõbb meg lesz a babád, vagy esetleg elszámoltak. Az ultrahang szerint is 36 hetes vagy?

Én is március 10-re vagyok kiírva, de nekem csak keményedéseim vannak görcsök nincsenek és teljesen zárva is vagyok. Neked ezek szerint már vannak jósló fájásaid ebben az idõszakban ez már normális, ne aggódj, de azért említsd meg a dokidnak. Lehet elõbb meg lesz a babád, vagy esetleg elszámoltak. Az ultrahang szerint is 36 hetes vagy?
Szia! Ezek jósló fájások. teljesen normális dolog. Persze, jöhet elõbb, de azt úgyis tudni fogod, mikor eljött az idõ, akkor a fájások rendszerezõdnek, és szabályos idõközönként jelentkeznek. Boldog baba várást!
szia! én is március 10-re vagyok kiírva, és én is sokat keményedek! görcsöt csak nagyon ritkán érzek! de már a magnéziumot nem szedem, biztos azért érzem! hétfõn a doki megvizsgált, teljesen zárva voltam! boldog babavárást, erre a pár hétre, és könnyû szülést nektek!
Szia! Nekem ezek a josló fájások a szülés elõtt két héttel voltak. A vizesedésrõl mondott valamit a doki?

Hanyadik héten hagytátok teljesen abba a Mg szedését? Én még napi 2*300 mg-ot eszek és 36 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem, 36 vagy 37 hetesen hagytam abba. De ha biztosat akarsz tudni, kérdezd a dokidat! Hiszen mindenki szervezete és mindenki várandóssága más.

Ha jól emlékszem, 36 vagy 37 hetesen hagytam abba. De ha biztosat akarsz tudni, kérdezd a dokidat! Hiszen mindenki szervezete és mindenki várandóssága más.
Magnéziumot?36hetes korig szokták szedni.szerintem abba hagyhatod
36.hétig szedtem. Nekem azt mondta a doki, hogy utána már ne szedjem, mert elnyomhatja a fájásokat
Az elsõnél végig, a másodiknál 38. hétig, a 3.-nál a 37. hétig szedtem, de a harmadiknál volt, hogy 2 naponta bekaptam egy-egy szemet a szülésig. Boldog babavárást, könnyû szülést és egészséges kisbabát!! :-) Üdv: 3 lányos, 20hkm

Ma voltam ultrahangon! 36 hetes vagyok elvileg! De Én túl nagynak tartom a babát! Vagy ez normális? BPD:92mm THQ:105mm

Legjobb válasz: Nekem is hasomló, 36. héten 94 mm-t mértek, 37. héten 3300 g-t mondtak súlybecslésre. Holnap megyek legközelebb, akkor leszek 38 hetes. De nekem azt mondták, hogy normális, én mindenesetre egy héttel elõbbre gondolom, hogy születik.

Nekem is hasomló, 36. héten 94 mm-t mértek, 37. héten 3300 g-t mondtak súlybecslésre. Holnap megyek legközelebb, akkor leszek 38 hetes. De nekem azt mondták, hogy normális, én mindenesetre egy héttel elõbbre gondolom, hogy születik.
Bocs, az lemaradt, hogy a BPD volt 94, thq-t soha nem mértek..
A kérdező hozzászólása: "THQ" nem is tudom mit jelent!De azt UH papíron csak ez a két adat van!
bpd a buksi, thq a mellkas mérete
Szerintem nem nagy. Nekem 95 volt a BPD, akkor 3300 grammra becsülték, 38. héten 100 mm lett, és 3870 grammra becsülték - aznap pontosan ennyivel meg is született.
Nekem 38+4re lett a gyerkõc 35ös fejkörfogattal 3655 g. Remélem már te is lassan babázol :) Elsõ voltam

Egész nap mocorog a babám.36 hetes vagyok. Ugye még nem akar kibújni?

most nincs olyan sok keményedésem viszont méh szúrások igen!ugye még nem szül?k?

Legjobb válasz: Szia! Én is 36 hetes vagyok, és roppant örökmozgó a kisfiam! Holnap lesz UH, majd meglátom, hogy a dokim mit mond. Én még húzni akarom kb 2 hétig, utána tõlem jöhetne! :-))

Szia! Én is 36 hetes vagyok, és roppant örökmozgó a kisfiam! Holnap lesz UH, majd meglátom, hogy a dokim mit mond. Én még húzni akarom kb 2 hétig, utána tõlem jöhetne! :-))
Amint betölti a 37.hetet onnantól már nem koraszülött. Akkor meg miért ne jöjjön ki? Én is 37-re szültem a kislányomat aki már 2 éves.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat

36 hetesek vagyunk, és eléggé aktív a kisbabám, elég sokat mozog, ez nem azt jelenti, hogy kicsike? Úgy értem, hogy azt mondták, hogy nem kevesebbet fog majd mozogni, mert nem lesz elég a hely neki ott bennt. Mekkora lehet most?

Legjobb válasz: Szia! Én is 36 hetes vagyok, két napja voltam ultrahangon és majdnem 3 kg-os a "picike", és folyton mozog, abszolút nem kevesebbet mint elõtte.

Szia! Én is 36 hetes vagyok, két napja voltam ultrahangon és majdnem 3 kg-os a "picike", és folyton mozog, abszolút nem kevesebbet mint elõtte.
Hát igen.Valóban azt mondják, hogy ennyi idõsen már nem mocorognak a babák annyit, mert kevés a helyük, de ez a nagy általánosság.Nekem például még a szülés napján is mocorgott nem is kevesett és 3480gr lett a kisfiam.
Ne aggódj akkor is sokat mozognak amikor nagyok.Nekem sokat az volt az érzésem, hogy a hafalamon bújnak ki, mint az alien.
Én úgy tudom, hogy nem kevesebbet mocorognak, hanem nem olyan intenzíven, olyan erõssen érezzük a mozgást, mint mikor még nagyobb hely volt nekik. Az én babám egész nap meg sem áll, hiszen álmukban is mozognak, de már nem tud olyan nagyokat rúgni, mint amikor még kisebb volt. Inkább csak nyomkodja magát. Minden jót! 33 hetes kismama.

36 hetes vagyok. (holnap leszek 37) Reggel óta iszonyú csípő fájásom van. Nem szünik bármit csinálok. Mostanában fájt már csak nem ennyire és nem folyamatosan. Mit tegyek hogy el tudjam viselni?

Legjobb válasz: Szia én is a 36-ik héttõl így vagyok.Sajnos én nem tudtam ellene semmit tenni,szerintem tágulnak a csontok.Most nekem meg a derekam kezdett iszonyatossan fájni.Így végefelé roszabb minden.Boldog babavárást!!!Üdv 40 hetes kismama

Szia én is a 36-ik héttõl így vagyok.Sajnos én nem tudtam ellene semmit tenni, szerintem tágulnak a csontok.Most nekem meg a derekam kezdett iszonyatossan fájni.Így végefelé roszabb minden.Boldog babavárást!!!Üdv 40 hetes kismama
Nekem a szeméremcsontom fáj valami eszméletlenül napok óta!Minden lépésnél szõrnyû, de alapban is fáj.Tenni én sem tudok ellene sajnos.Ez ilyenkor már természetes.38 hetes kismami


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!